Svédország-Kanada: Odds, fogadási tippek és Női olimpia mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 augusztus 05
Svédország vs Kanada
Svédország
Teljesítmény:
N N N N N
  • Olympic Stadium
  • Augusztus 06. 14:00
Kanada
Teljesítmény:
D N D N N

Pénteken az izgalmakat hirdeti a Svédországot és Kanadát felvonultató női olimpia döntője. Melyik oldalon lesz a cím? Itt bármi megtörténhet.

Svédország: pillanatnyi forma

Svédország, korábbi eredményétől felbuzdulva, több hasonlóban fog reménykedni, miután 0-1-es női olimpiai sikert aratott Ausztráliával szemben.

A svédeknek nem volt problémája a gólszerzéssel. Amikor az utolsó 6 meccsén kiment játszani.Ez idő alatt 15 összeget követeltek, miközben azt látták, hogy az ellenük szerzett gólok száma 4.

Az idei verseny Svédország második egymást követő szereplése az olimpiai aranyérmes meccsen, míg Kanada 2012-ben és 2016-ban bronzérmet szerzett. Peter Gerhardsson együttese tökéletes eredményt ért el Japánban, öt meccsből ötöt megnyert a döntőbe vezető útján, és 13 gólt szerzett.

A bajnokságuk nem is kezdődhetett volna jobban, miután Stina Blackstenius zárójele és Lina Hurtig gólja meggyőző 3-0-s győzelmet aratott a világbajnok USA felett. Svédország ezt az eredményt követően tovább erősödött, és könnyedén továbbjutott a kieséses szakaszba, öt ponttal a G csoport élén.

A negyeddöntő trükkösnek tűnő próbatételt jelentett Svédországnak a házigazda Japán ellen. De nem hagyták, hogy a hazai előny legyőzze őket, és Gerhardsson csapata 3-1-es győzelemmel bejutott az elődöntőbe.

Az elődöntőig Svédország minden mérkőzését legalább két gólos különbséggel nyerte meg, de Ausztrália bizonyult a legnehezebb ellenfélnek, mivel Fridolina Rolfo egyetlen találata választotta el a két felet.

Kanada: pillanatnyi forma

Kanada az utolsó mérkőzésen az Egyesült Államok elleni 0-1-es női olimpiai győzelem után kerül az összecsapásba.

A korábbi 6 Kanadából származó összecsapásból 5-ben kimondottan alacsony számú gólt értek el közöttük és ellenfeleik között. A játékonkénti összesített átlagos gól ebben az időszakban mindössze 1,5, Kanada átlagos gólja pedig 0,83. Nézzük meg, hogy ez a tendencia folytatható-e a következő mérkőzésen is.

A nyári kanadai olimpián sok döntetlen volt a döntőben, köztük kettő a Japán és Nagy -Britannia elleni csoportkörben.

A Chile elleni második csoportmeccsükön, Janine Beckie jóvoltából, egy létfontosságú három pont elegendő volt ahhoz, hogy biztosítsák, hogy csak a negyeddöntőbe jutás érdekében kell elkerülniük a GB-csapat elleni vereséget.

Bev Priestman együttese első kiütéses meccse Brazília ellen jött a múlt héten, amikor a hosszabbítás után nem volt semmi, ami kettészakította a két oldalt, így a játékot büntetőpárbajjal rendezték, ami szintén szoros ügy volt.

A csapatok első négy büntetése után 3-3 volt az állás, és a szétlövés egyenesen a hirtelen halálhoz vezetett, amikor Vanessa Gilles nyugalomban maradt, és kénytelen volt gólt rúgni, Stephanie Labbe pedig Kanada hőse lett, miután megmentette Rafaelle erőfeszítéseit.

Annak ellenére, hogy nyáron néhány csalódást okozott az USA, az egyik legnagyobb kihívást jelentik a nemzetközi ellenfeleknek, és Kanadának ezt felül kell múlnia a döntőbe jutásért.

Egymás elleni párharcok

Az olimpiai játékok két egymást követő bronzérme után a döntőbe jutás talán Kanada győzelmének tűnik, de minden bizonnyal Svédország meccsének fogják tekinteni magukat, amely valószínűleg szoros küzdelem lesz.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Svédország változatlan maradt a Japán és Ausztrália elleni két kiütéses mérkőzésen, és Gerhardsson várhatóan ugyanazt a 11 -et nevezi a döntőre is. A csatár Blacksteniusnak négy gólja van ezen a nyáron, és nagy veszélyt jelent a kapu előtt Svédország számára, míg Rolfo, Asllani és Jakobsson a magányos csatárt támogatja a középpályáról.

Svédország négy hátsóját Eriksson, Nathalie Bjorn, Amanda Ilestedt és Hanna Glas alkotja, akik mindannyian tapasztalattal rendelkeznek a mérkőzés elején, hiszen Bajnokok Ligája labdarúgást játszottak saját klubjaikban.

Kanada ugyanezt a felállást nevezte meg a negyeddöntő és az elődöntő mérkőzésén is, egy 4-3-3-as formát használva, amely gyémánt középpályává változhat, Christine Sinclair pedig egyre mélyebbre esik.

Allysha Chapman, Kadeisha Buchanan, Gilles és Ashley Lawrence védővonala Labbe kapusa előtt még nem kapott gólt a kieséses szakaszban, és remélik, hogy ezt pénteken folytathatják.

Sinclair megszerezte a jogot arra, hogy Kanada legendájaként tüntessék fel, miután több mint 300 alkalommal lépett pályára, és 187 gólt szerzett hazája számára, de idén nyáron nem volt ilyen termékeny, csak egy gólt sikerült elérnie, bár többet hoz a csapatnak, mint gólt tapasztalata felbecsülhetetlen.

A várható kezdők

Svédország

Lindahl; Eriksson, Bjorn, Ilestedt, Glas; Seger, Angeldal; Rolfo, Asllani, Jakobsson; Blackstenius

Kanada

Labbe; Chapman, Buchanan, Gilles, Lawrence; Quinn, Scott, Fleming; Sinclair, Prince, Beckie

Mi várható a meccsen?

Svédország élén áll e két nemzet történelmi találkozóinak, de a múlt semmibe vehető, amikor az olimpiai aranyérmes mérkőzésről van szó, és mindkét fél minősége és tapasztalata nagyon egyenlő.

A svédek eredményei és teljesítményei azonban meggyőzőbbek és dominánsabbak voltak, mint a Japánban sorsolt sok döntetlennel rendelkező Kanada, és Svédország 2016 -os riói tapasztalatai pénteken előnyt jelenthetnek számukra.

Érdekes statisztikák

  • A Svédország csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A Kanada esetében ugyanez a mutató 53% A passzpontosság az Svédország esetében 89% míg ugyanez a Kanada tekintve 66%.
  • Átlagosan a Svédország 12-szer lő kapura, míg a Kanada 15-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Svédország tekintetében 16% míg a Kanada számait figyelve 12%.
  • Az Svédország jelenleg 3. a Női olimpia csoportjában, míg a Kanada az 1. helyen áll.
  • A Női olimpia jelen állása szerint a góllövőlistát Patrick Schick és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot a svájci Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Svédország nyeri a meccset a 22Beten 2,67-ös oddszal bír. A döntetlenre 1,91-as odds. Ha azonban a Kanada kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 5,8-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 11,5-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 8-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 5-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 3,6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 34-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 81-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére