Svédország-Lengyelország: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 22
Svédország vs Lengyelország
Svédország
Teljesítmény:
N N N D N
  • Saint Petersburg
  • Június 23. 18:00
Lengyelország
Teljesítmény:
V D D V D

Már majdnem eljött az idő a szerdai Euro 2020-akcióra, amikor Svédország Lengyelország ellen játszik.

Svédország: pillanatnyi forma

Svédország az utolsó eredmény megismétlésében reménykedik, miután az Euro 2020 1–0-s győzelmet aratott Szlovákia ellen.

Ezen a meccsen Svédország 42% -os labdabirtoklást és 12 kapura lövést ért el, amelyek közül 4 a célba. Svédország gólszerzője Emil Forsberg (77 ‘) volt. A túloldalon Szlovákia 10 kapura lőtt, 0 a célba.

Legfrissebb eredményeik arra világítanak rá, hogy nagy tiszteletet kell fordítani a svéd védelemre. Blågult keveset adott az ellenzéknek, a kapusukon túlmutató gólok összeszámlálása az elmúlt hat összecsapás során 1-nél állt. Természetesen nem biztos, hogy egy ilyen minta végigvonul ezen a meccsen.

Lengyelország: pillanatnyi forma

Legutóbbi meccsén Lengyelország 1-1-es döntetlent ért el az Euro 2020 Spanyolországgal vívott mérkőzésén.

Ezen a meccsen Lengyelországnak 24% -os labdabirtoklása és 5 kapura lövése sikerült 2-el a célba juttatással. Lengyelország gólszerzője Robert Lewandowski (54 ‘) volt. A másik végén Spanyolországnak 12 kapura lövése volt, közülük 5 a célba. Álvaro Morata (25 ‘) volt a gólszerző Spanyolországban.

Lengyelország a legutóbbi meccsén rendszeresen áttörte az ellenfél védelmét, az előző 6 mérkőzésén 11 gólt szerzett. Míg menedzserük, Paulo Sousa ezt kétségtelenül pozitív jelként fogja felfogni, Biało-czerwoni védekezésben is javíthat, miután ugyanezen összecsapásból 5 ellen kaptak gólt.

Egymás elleni párharcok

Ennek ellenére, mivel Spanyolország jelenleg két ponttal áll a tabella harmadik helyén – míg a lengyelek egy ponttal hátrébb vannak -, Sousa és a társaság a második helyen megy, ha meg tudják fordítani Svédországot, és az E-csoport másik játékát nem sorsolják ki. Valójában, ha Lengyelország nyer, és a Spanyolország-Szlovákia meccs döntetlennel zárul, akkor még a szorosan vívott szakaszt is megnyerheti.

Jelenleg a negyedik egymást követő döntőjükön az Eagles még soha nem nyert meccset az Euróban, amíg öt évvel ezelőtt, Franciaországban először léptek a nyolc közé. Annak érdekében, hogy ezúttal is megismételhessék ezt az eredményt, meg kell szüntetniük a precedenst egy makacs svéd féllel szemben, mivel ez lesz a nemzetek 27. találkozója – ellenfeleikkel 14-et nyertek, beleértve az utolsó ötöt is.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A Lengyelország számára kulcsfontosságú 90 perc előtt a középpályás lynchpin, Grzegorz Krychowiak visszatérése a felfüggesztésből fog fellendülni, miután a nyitó meccsen való elküldése miatt elmulasztotta a döntetlent Spanyolországgal.

Vagy a Leeds United Mateusz Klich, vagy a Brightonból származó Jakub Moder valószínűleg utat tör magának, Piotr Zielinski pedig folytatja a középpálya és a támadás összekötőjét.

A hétvégén Kacper Kozlowski – 17 évesen és 246 naposan – az Európa-bajnokság döntőinek legfiatalabb résztvevője lett, amikor Spanyolország ellen jött le a kispadról: a rekordot csak egy héttel korábban az angol Jude Bellingham állította be. A Szczecin csillag ismét készen áll arra, hogy a második félidő csereként hatást érjen el.

Mivel Robert Lewandowski kapitány két legkedveltebb sztrájkpartnere – mind Krzysztof Piatek, mind Arkadiusz Milik – kizárták az akciót, mielőtt labdát rúgtak volna a nyár fő eseményén, Karol Swiderski ismét indulhat a lengyel első párosítás részeként 3-5-2 formációban.

Eközben Svédország nem változott a legutóbbi hátsó falig tartó sorsoláshoz képest, és szerdán ismét meg kell őriznie az első XI nagy részét.

A médiában felhívások érkeztek Robin Quaison, a mainzi támadó helyére a veterán célember, Marcus Berg helyére, de Janne Andersson szinte biztosan kiküldi csapatát kipróbált 4-4-2-es felállásban, Berg csatlakozik Alexander Isakhoz elöl.

A múlt héten Dejan Kulusevski és Mattias Svanberg is engedélyt kapott arra, hogy visszatérjen a cselekvéshez, miután elszigetelődött a COVID-19-gyel, és előbbi egy másik erős versenyző, hogy hatást gyakoroljon a csatárvonalban, ha lehetősége van rá.

A várható kezdők

Svédország

Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg; Isak, Berg

Lengyelország

Szczesny; Bereszynski, Bednarek, Glik; Jozwiak, Moder, Krychowiak, Zielinski, Puchacz; Swiderski, Lewandowski

Mi várható a meccsen?

Bár mindkét fél gyakran prózai megközelítésben van, Lengyelország növekvő bizalmának és a győzelem megalapozásának nagyobb vágyának elégnek kell bizonyulnia ahhoz, hogy egy határozott svéd hátsó őrséget feltörjön.

Mindazonáltal a svédek kemény védekező javaslatnak számítanak, és jó okokból alig veszítettek az elmúlt hónapokban – így maroknyi támadó tehetségük segíthet kiragadni egy pontot a pulton; megerősítve a haladást a következő szakaszba.

Érdekes statisztikák

  • A Svédország csapata átlagosan 45%-ban birtokolja a labdát. A Lengyelország esetében ugyanez a mutató 54%. A passzpontosság az Svédország esetében 74% míg ugyanez a Lengyelország tekintve 75%.
  • Átlagosan a Svédország 10-szer lő kapura, míg a Lengyelország 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Svédország tekintetében 11% míg a Lengyelország számait figyelve 6%.
  • Az Svédország jelenleg 1. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Lengyelország az 4. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku, Wijnaldum és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Svédország nyeri a meccset a 23Beten 2,85-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,3-as odds. Ha azonban a Lengyelország kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,5-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,97-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,795-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,155-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére