Svédország-Szlovákia: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 17
Svédország vs Szlovákia
Svédország
Teljesítmény:
N N N N N
  • Saint Petersburg
  • Június 18. 15:00
Szlovákia
Teljesítmény:
D N D D N

A pénteki Euro 2020 ütemterv szerint Svédország küzd Szlovákiával.

Svédország: pillanatnyi forma

Svédország ezen a meccsen játszik 0:0-s Euro 2020 patthelyzet után Spanyolország ellen.

Ezen a meccsen Svédország birtokolta 15% -át és 4 kísérletet tett gólra, közülük 1-en a célba. A másik oldalon Spanyolország 17 kísérletet hajtott végre, 5 közülük célba vette.

Svédországnak semmilyen problémája nem volt a gólszerzéssel, minden alkalommal megtalálta a háló hátulját, valahányszor kimentek játszani az utolsó 6 meccsükön.

Összesen 12-et értek el ebben az időszakban, miközben látták, hogy az ellenük szerzett gólok száma 5.

Szlovákia: pillanatnyi forma

Szlovákia 1-2 Euro 2020 győzelem után megy bele ebbe a meccsbe, Lengyelország legutóbbi meccsén elbukva.

Ebben a játékban Szlovákia 43% -kal birtokolta és 11 gól kísérletet hajtott végre 2-nél a célba. A szlovákiai eredményjelző táblán az egyetlen játékos Milan Škriniar (69 ‘) volt. Lengyelország 17 lövést kapott kapura, amelyek közül 3 a célba. Wojciech Szczęsny (18 ‘öngól) és Karol Linetty (46’) szerzett gólt Lengyelországban.

Legutóbbi 6 mérkőzésük során Štefan Tarkovič szlovákiai gólkísérletei összesen 7 alkalommal voltak sikeresek – meccsenként szerzett gólokat szerezve nekik, 1,17.

Egymás elleni párharcok

Mivel Victor Lindelof megkapta a díjat, mint az UEFA sevillai mérkőzésének embere, Janne Andersson csapata többnyire a hátsó lábon állt, de a másik végén is fenyegetést jelentett, mivel a Real Sociedad támadója, Alexander Isak eltalálta a kapufát, majd később megtalálta Marcus Berget, aki remek esélyt adott mindhárom pont elkapására.

Egyébként Isak gólja a svédek következő ellenfeleivel, Szlovákiával szemben – még 2017-ben, mindössze 17 éves volt – tette őt valaha legfiatalabb játékossá, aki a skandináv nemzet magas rangú nemzetközi gólját szerezte. Most, 39 éves talizmánjuk, Zlatan Ibrahimovic távollétében valószínűleg a fiatal csatár feladata leszerelni a szlovák védelmet pénteken.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A svéd főnök, Janne Andersson nem híres kockázatvállalóként, de megengedheti, hogy középpályás kvartettje nagyobb kreativitással járuljon hozzá, mint ami a spicces sorsoláson és Spanyolországon látszott.

Ezért az RB lipcsei középpályás, Emil Forsberg nagyobb engedélyt kaphat a támadáshoz való csatlakozáshoz, vagy akár központibb helyzetbe is kerülhet, hogy megkönnyítse Alexander Isak vállán a támadási terhek egy részét, Viktor Claesson pedig egy lehetséges kiegészítést a bal szélen.

Minden bizonnyal a svédek a bevált 4-4-2-es összeállításuk bizonyos változataiban fognak beállítani, Isakot pedig a veterán célember, Marcus Berg állja be.

Eközben két Serie A-alapú játékos növeli a lehetőségeiket, mivel a Juventus Dejan Kulusevski és a bolognai Mattias Svanberg is engedélyt kapott, hogy visszatérjenek a cselekvésre, miután a közelmúltban pozitív eredményt értek el a COVID-19-nél.

A szlovák kapitány, Marek Hamsik, aki korábban a 2010-es világbajnokságon és az Euro 2016-on egyaránt vezette nemzetét, rekordmagasabb 127. sapkát szerzett, miután lerázta a borjúproblémát, hogy szembenézzen Lengyelországgal, és várhatóan elég fitt lesz az újrakezdéshez.

Ezért csak a Slavia prágai támadója, Ivan Schranz hiányozhatott Stefan Tarkovic embereiből a bajnokságot megelőző barátságos mérkőzésen kapott combsérülés miatt. Folyamatos távollétében a széles férfiak, Robert Mak és Lukas Haraslin várhatóan elöl támogatják a „hamis kilenc” Ondrej Dudát, a fiatal Feyenoord-esélyes, Robert Bozenik abban reménykedik, hogy legutóbb kimaradt.

A várható kezdők

Svédország

Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg; Isak, Berg

Szlovákia

Dubravka; Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan; Kucka, Benes; Haraslin, Hamsik, Mak; Duda

Mi várható a meccsen?

A rengeteg gól nincs szentpétervári menüben, mivel mindkét csapat képes bepakolni a középpályát, és egyiküket sem fogja túlzottan aggasztani, ha csak pontot szednek.

Svédország azonban egy maroknyi utolsó-harmadik tehetséget tud felajánlani, akik csak látni tudják őket a sorban – varrni egy helyet a kiesés szakaszában.

Érdekes statisztikák

  • A Svédország csapata átlagosan 45%-ban birtokolja a labdát. A Szlovákia esetében ugyanez a mutató 49%. A passzpontosság az Svédország esetében 70% míg ugyanez a Szlovákia tekintve 74%.
  • Átlagosan a Svédország 10-szer lő kapura, míg a Szlovákia 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Svédország tekintetében 11% míg a Szlovákia számait figyelve 6%.
  • Az Svédország jelenleg 2. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Szlovákia az 1. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku, Schick és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot Laimer osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Svédország nyeri a meccset a 22Beten 1,835-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,34-as odds. Ha azonban a Szlovákia kerülne ki győztesen, az a 22 már bizony 4,78-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,24-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,616-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,36-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 15-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére