Svédország-Ukrajna: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 28
Svédország vs Ukrajna
Svédország
Teljesítmény:
N N D N N
  • Hampden Park
  • Június 29. 21:00
Ukrajna
Teljesítmény:
N N V N V

Következő nagy Euro 2020 meccsükön Svédország kedden veszi át Ukrajnát.

Svédország: pillanatnyi forma

Az előző meccsüket megnyerő Svédország hasonló eredményt remél majd a Lengyelország elleni 3-2-es Euro 2020 győzelem után.

Ezen a meccsen Svédország 33% -os labdabirtoklást és 11 kapura lövést ért el, amelyek közül 4 a célba. Svédország számára a gólokat Emil Forsberg (2 ‘, 59’) és Viktor Claesson (93 ‘) szerezte. A másik oldalon Lengyelország 18 kísérletet kapott a kapuba, 6-tal a célba. Robert Lewandowski (61 ‘, 84’) volt a gólszerző Lengyelországban.

Legfrissebb eredményeik arra világítanak rá, hogy a svéd védelem nem sokat tehet. Blågult fukar volt, ennek eredményeként a gólok összeszámlálódtak, amelyek az elmúlt 6 összecsapásuk során 3-nál álltak.

Ukrajna: pillanatnyi forma

Miután legutóbb Ausztriának kóstolta meg a vereséget az Euro 2020 versenyen, Ukrajna abban reménykedik, hogy itt megfordul a helyzet.

Ezen a meccsen Ukrajna 50% -kal birtokolta és 5 gólszerzési kísérletet végzett, közülük 1 volt a cél. Ausztriának 18 kapura lövése volt, 4 közülük kapura lőtt. Christoph Baumgartner (21 ‘) volt gólszerző Ausztria számára.

Legutóbbi 6 meccsük során Andrij Sevcsenko ukránjai tízszer tették eredményessé kísérletüket, így meccsenként szerzett góljuk 1,67 volt.

Egymás elleni párharcok

A két nemzet egyetlen korábbi versenytalálkozója különleges helyet foglal el az ukrán szívekben, mivel euróban való debütálásukat 2–1-es győzelemmel jelezték a Blagult ellen Kijevben, az Euro 2012-ben. Ezen az érzelmi éjszakán az Olympiyskiy-n két ikon ment fej-fej mellett, mivel Ibrahimovic ütött először a svédeknél, míg Sevcsenko alig három perccel később egyenlített, mielőtt egy 62. perces győztest hárított volna.

Ukrajnának azonban nem sikerült előrelépnie a csoportja részéről – és 2016-ban mindhárom meccsét elvesztette -, így ez a jelenlegi ruha most egy új területre botlott egy büszke futball nemzet számára.

Ha kedden ki akarják használni szerencséjüket, Sevcsenko emberei ismét az Atalanta éllövő Ruslan Malinovskyi és hatalmas tapasztalattal rendelkező fő alkotójuk, Andriy Yarmolenko tehetségére támaszkodnak, akiknek eddig két gólja és egy gólpassza volt segített neki felülmúlni “Sheva” -ot, mint a gólkirályok országos rekorderét: összértéke 42 gólnál és 21 gólpassznál áll.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Három egymást követő, jellemzően önzetlen futás és kollektív áldozat bemutatása után Svédország erőforrásai kimerülhetnek, de otthon pihentek és felépültek, és jól megnevezhetnék a változatlan XI.

Egyedül a mainzi támadó, Robin Quaison cserélte le a veterán csatárt, Marcus Berget utoljára a sorban, Janne Andersson pedig ismét elküldte csapatát védjegyes 4-4-2-es formációjában Hampdenben – de Berg visszatérne elöl Alexander Isak partneréhez fizikai fókuszpontra van szükség.

Dejan Kulusevski és a bolognai középpályás, Mattias Svanberg is engedélyt kapott a visszatérésre a COVID-19 fertőzés után a bajnokságban, és előbbi komoly versenyző az első rajt megszerzésére, miután két gólt állított be a padról Lengyelország ellen. Andersson azonban hajlamosabb lehet a korábbi parmai szélsőt potenciális „szuper al -ként” felhasználni, Emil Forsberg és a sorvadós Sebastian Larsson pedig kivételes munkarátát biztosítva a széleken.

Eközben Ukrajna a játékba vetett legfőbb aggodalma a háromfős támadás bal oldalán áll, mivel Viktor Tsyhankov és Oleksandr Zubkov is borjúsérülésekkel küzd.

Miután az elmúlt két meccsen a cipőkarú középpályás, Maestro Ruslan Malinovskyi kapott szerepet, Andriy Sevcsenko várhatóan most visszahelyezi Malinovskyt a középső háromba, és reméli, hogy a bal lábas jobbszélső, a kvalifikációban gyakran lenyűgöző Tsyhankov legalább egy órát eltarthat az elejétől kezdve.

Ez azt jelentené, hogy Sahtar Donyeck Mykola Shaparenko kiesett az oldalról, a hátsó négy pedig – köztük a 18 éves Illia Zabarnyi (nemrégiben Ukrajna legfiatalabb játékosa, aki megjelent a nagydöntőn) – változatlanul hagyta.

A várható kezdők

Svédország

Olsen; Lustig, Lindelof, Danielson, Augustinsson; S. Larsson, Ekdal, Olsson, Forsberg; Quaison, Isak

Ukrajna

Bushchan; Karavaev, Matviyenko, Zabarnyi, Mykolenko; Malinovskyi, Sydorchuk, Zinchenko; Yarmolenko, Yaremchuk, Tsyhankov

Mi várható a meccsen?

Noha Ukrajna rendelkezik elegendő támadótehetséggel ahhoz, hogy a 90 – vagy talán 120 – perc során valamikor elbontsa az elszánt svéd hátsó gárdát, a svédek jó okokból alig veszítettek az elmúlt hónapokban.

A saját maroknyi utolsó-harmadik fenyegetésével büszkélkedve Blagult megragadhatja a győzelmet és továbbjuthat a következő szakaszba, mivel egy kis kollektív összetartás nagyban hozzájárul a bajnokság futballjához.

Érdekes statisztikák

  • A Svédország csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A Ukrajna esetében ugyanez a mutató 51%. A passzpontosság az Svédország esetében 88% míg ugyanez a Ukrajna tekintve 85%.
  • Átlagosan a Svédország 10-szer lő kapura, míg a Ukrajna 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Svédország tekintetében 11% míg a Ukrajna számait figyelve 6%.
  • Az Svédország jelenleg 3. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Ukrajna az 1. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot Höjbjerg osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Svédország nyeri a meccset a 28Beten 2,42-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,11 -as odds. Ha azonban a Ukrajna kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,15-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,14-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,672-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,57-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére