Szlovákia-Spanyolország: Odds, fogadási tippek és Európa-bajnokság mérkőzés előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 június 22
Szlovákia vs Spanyolország
Szlovákia
Teljesítmény:
N D D N V
  • Olimpico de Sevilla
  • Június 23. 18:00
Spanyolország
Teljesítmény:
N D N D D

Már majdnem itt az idő a szerdai Euro 2020-akcióra, amikor Szlovákia szembeszáll Spanyolországgal.

Szlovákia: pillanatnyi forma

Stefan Tarkovic emberei 1–0-s vereséget szenvedtek Svédországtól legutóbbi találkozásuk során, míg Spanyolországnak 1–1-es döntetlennel kellett szembenéznie Lengyelország ellen. Szlovákia javítani kíván az utolsó itteni kiruccanásán, miután az előző, Svédország elleni meccsén 1-0-s vereséget szenvedett az Euro 2020-ból.

Ezen a meccsen Szlovákia 58% -kal birtokolta és 10 gól kísérletet végzett 0-val a célba. Svédország kapura lőtt 12 lövést, amelyek közül 4 a célba. Emil Forsberg (77 ‘) gólszerző volt Svédországban.

Túl ritka volt az utóbbi időben, amikor Szlovákia nem engedett. Számukra aggodalomra ad okot, hogy Repre az előző 6 meccséből 5-ben megsértette védekezését, és közben 6 gólt adott.

Szlovákia sorsa azonban továbbra is a saját kezükben van, mivel a második helyen maradnak egy ponttal La Roja felett, és csak a Luis Enrique csapatával kell döntetlenhez jutniuk a továbbjutáshoz, Lengyelország elleni nyitónapi győzelmük azt jelenti, hogy nem tudják elkapni őket Paulo Sousa emberei ebben a forgatókönyvben.

Spanyolország: pillanatnyi forma

Korábbi meccsükön Spanyolország 1-1-es döntetlent ért el az Euro 2020 Lengyelországgal kötött döntetlenjén.

Ezen a meccsen Spanyolország 76% -kal birtokolta és 12 kapura lőtt kaput 5-szel a célba. A spanyol gólszerző Álvaro Morata (25 ‘) volt. Ellenfeleik számára Lengyelország 5 kapura lövést kapott, közülük kettővel a célba. Robert Lewandowski (54 ‘) volt a gólszerző Lengyelországban.

A spanyol védekező játékosok szorgalmas teljesítményének eredményeként az elmúlt 6 összecsapásuk során elért góljaik száma 3 volt. Ugyanebben az időszakban csatáraik 10-et értek el, azonban egy ilyen mintát itt nem biztos, hogy továbbvisznek.

La Roja kezdte az ideális mérkőzést, mivel Alvaro Morata eredetileg nem engedélyezett gólját a VAR felülvizsgálatát követően ítélték oda, de Robert Lewandowski nem más, mint az 54. perc, amikor Gerard Moreno büntetője eltalálta a kapufát.

Morata nem tudta irányítani a büntetés nyomon követését a célponton, mivel Lengyelország szilárdan állt az utolsó 30 percben az Estadio La Cartuja-n, és Spanyolországnak egyszerűen valahonnan találnia kell egy nyerő formulát, nehogy megkockáztassa a csoportkörös kilépést az eurónál. 2004 óta először.

A Lengyelországgal fennálló patthelyzet legalább 10 mérkőzésig meghosszabbította Spanyolország veretlenségét az összes versenyen, de Enrique-t hagyták, ami történhetett, amikor a spanyol szurkolók szerdán a körmönfont 90 percre készültek, bár La Roja még követhette a mérkőzést. Portugália nyomdokaiba lépett, akik mindhárom 2016-os csoportmérkőzésüket a trófea felé tartották.

Egymás elleni párharcok

Szlovákiának még 2014-ben sikerült legyőznie Spanyolországot, de Luis Enrique emberei – technikailag ebben a találkozón a „hazaiak” – három-három ellen vannak spanyol földön, szemben a következő ellenfeleikkel, akik még mindig mernek álmodni.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Denis Vavro, a szlovák védő továbbra is az önszigetelés időszakát figyeli, miután pozitívnak bizonyult a koronavírusra, míg Ivan Schranz várhatóan még egyszer kihagyja a sérülést.

Tarkovicnak nincsenek új aggodalmai a svédországi vereséget követően, de a szlovák főnöknek még mindig van pár dilemmája az első XI-ben, mivel Jakub Hromada középen Patrik Hrosovsky helyét igyekszik kiszorítani.

Lukas Haraslin szintén szerepelhet a jobb szélen Martin Koscelnik előtt, míg Ondrej Duda várhatóan továbbra is az élen jár, annak ellenére, hogy a második meccsnapra szóló foglalást vett fel.

Spanyolország versenytervei rendetlenségbe kerültek Sergio Busquets pozitív koronavírus-tesztjét követően, de a barcelonai lynchpin teljes kiképzésben van, és választható.

Ezért nem lenne meglepő, ha Rodri lemorzsolódna, miután figyelmeztették Lengyelország ellen, mivel Busquets arra készül, hogy kapcsolatba lépjen Blaugrana csapattársával és egy 14 évvel fiatalabb férfival Pedriben a gépházban.

Ferran Torres kezdetnek számít majd Moreno Lengyelország elleni tizenegyesrúgása után, de a villarreali játékos több góllal járul hozzá (kilenc – öt gól és négy gólpassz), mint bármelyik másik játékos a csapatban 2019 októberi debütálása óta, és ismét megbízható lehet benne.

A várható kezdők

Szlovákia

Dubravka; Pekarik, Skriniar, Satka, Hubocan; Kucka, Hromada; Haraslin, Hamsik, Mak; Duda

Spanyolország

Simon; Llorente, P.Torres, Laporte, Alba; Busquets, Koke, Pedri; Moreno, Morata, Olmo

Mi várható a meccsen?

Szlovákiának nincs szüksége gung-ho megközelítésre a híres győzelem és Spanyolország keresésére, mivel egy pont elég lenne ahhoz, hogy Tarkovic emberei megszerezzék a két első helyet és az elit 16 tagjai lehessenek.

A Luis Enrique rendelkezésére álló tehetség rendkívül megnehezíti a szlovákiai tiszta lapok támogatását, és bár La Roja-nak eddig nem voltak a maguk módja, mégis elvárjuk, hogy akkor állítsák elő az árukat, amikor ez a legfontosabb, és lezárják a haladást kieséses fordulók.

Érdekes statisztikák

  • A Szlovákia csapata átlagosan 45%-ban birtokolja a labdát. A Spanyolország esetében ugyanez a mutató 54%. A passzpontosság az Szlovákia esetében 74% míg ugyanez a Spanyolország tekintve 75%.
  • Átlagosan a Szlovákia 10-szer lő kapura, míg a Spanyolország 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Szlovákia tekintetében 11% míg a Spanyolország számait figyelve 6%.
  • Az Szlovákia jelenleg 2. a Európa-bajnokság csoportjában, míg a Spanyolország az 3. helyen áll.
  • A Európa-bajnokság jelen állása szerint a góllövőlistát Lukaku, Wijnaldum és Cristiano Ronaldo vezeti. A legtöbb asszisztot Zuber osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Szlovákia nyeri a meccset a 23Beten 15-ös oddszal bír. A döntetlenre 6,65-as odds. Ha azonban a Spanyolország kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,19-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,62-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,464-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,64-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 31-es szorzót, a 2-1-es győzelem 46-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 26-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére