Tigres-Ulsan Hyundai: Odds, fogadási tippek és FIFA Klub Vb mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 február 03
Tigres vs Ulsan Hyundai
Tigres
Teljesítmény:
N N N N N
  • Ahmed bin Ali (Al Rayyan)
  • Február 04. 15:00
Ulsan Hyundai
Teljesítmény:
N N V N D

A közelgő FIFA klub-világbajnokság meccsén Tigres ellenzéknek néz majd szembe Ulsan Hyundai formájában csütörtökön.

Tigres: pillanatnyi forma

A Tigres egy 1-1-es Liga MX (Clausura) döntetlen mérkőzést követően lép be a meccsbe Necaxával szemben.

Ebben a játékban a Tigres de la UANL 74% -kal birtokolta és 15 kísérletet tett a kapura, 7-nél a kapuba. Az egyetlen játékos, aki gólt szerzett a Tigres de la UANL számára, Carlos Salcedo (45 ‘) volt. A másik végén Necaxának 5 gólpróbálkozása volt, kettővel a célba. Martín Barragán (34 ‘) a Necaxa gólja volt.

Mérkőzésenként kevesebb mint három gólt jegyeztek fel az utolsó 6 meccsből 5-ben, ahol Tigres de la UANL szerepelt. Az ebben az időszakban elért gólfelosztást tekintve az ellenfél 6, a Los Tigres 7-et kapott.

Ulsan Hyundai: pillanatnyi forma

Az Ulsan Hyundai az AFC Bajnokok Ligája 1-2-es győzelme után fejleszti az összecsapást, a Persepolis legyőzésével az előző kiránduláson.

Az előző 6 összecsapásuk során Ulsan Hyundai 15 gól összeget halmozott fel. Horang-i ezeken az eseteken is gólt lőtt. Ebben az időszakban 4 gól látott ellenük. Érdekes lesz megtudni, hogy ezt a tendenciát itt folytatják-e.

Egymás elleni párharcok

Míg a Tigres az év eleje óta négy mérkőzést játszott, az ellenfelek, Ulsan az AFC Bajnokok Ligája decemberi lezárása óta nem léptek pályára. A dél-koreai fél kiemelkedő volt az egész verseny során, mind a kilenc meccsét megnyerte, és közben mindössze hat gólt kapott.

Hong Myong-bo csapatának hátulról kellett érkeznie, hogy legyőzze Persepolis-t a döntőben, a klublegenda Junior Negao pedig a félidő egyik felének duplájával járt.

A 34 éves férfi azonban azóta elhagyta Ulsant, növelve az új érkezésre nehezedő Kim Ji-Hyeon nyomását, hogy azonnali benyomást keltsen a Tigrisek számára. Ulsan legutóbb 2012-ben szerepelt ezen a versenyen, 3–2-es pontozással elveszítette nyitójátékát a japán Sanfrecce Hirosima ellen.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Gonzalez és Andre-Pierre Gignac szerepel a Tigres együttesében annak ellenére, hogy sérülés miatt hiányzott az utolsó bajnoki mérkőzés.

Ferratti valószínűleg minden esélyt megad a támadó párnak alkalmasságának igazolására, bár előfordulhat, hogy be kell érnie a cserepadon elfoglalt helyével.

Jason Davidson várhatóan Ulsan védelme bal oldalán áll majd fel, míg Shin Hyung-min debütálhat. Lukas Hinterseer csak hamburgi váltása után nevezhető a cserék között.

A várható kezdők

Tigres

Guzman, Rodriguez, Reyes, Salcedo, Duenas, Carioca, Pizarro, L.Quinones, Fernandez, Aquino, J.Quinones

Ulsan Hyundai

Su-hak, Tae-hwan, Ki-hee, Bulthuis, Davidson, Dong-jun, Bit-garam, Du-jae, Hyung-min, In-sung, Ji-hyeon

Mi várható a meccsen?

A Tigres valószínűleg többször is gólt szerez, amikor találkozik az Ulsan Hyundaival, aki szemben áll azzal, hogy saját gólt szerezzen.

Ezzel a játékkal megnyitva a tornát, rengeteg ideg lehet a show-ban az Ahmed bin Ali Stadionban. Azonban egy olyan játékban, amely szerintünk hosszabbításra kerülhet, a Tigres túljárhat ellenfele eszén és továbbjuthat a Palmeiras ellen.

Érdekes statisztikák

  • A Tigres csapata átlagosan 48%-ban birtokolja a labdát. A Ulsan Hyundai esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Tigres esetében 80%, míg ugyanez a Ulsan Hyundai tekintve 87%.
  • Átlagosan az Tigres 11-szer lő kapura, míg a Ulsan Hyundai 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Tigres tekintetében 15%, míg a Ulsan Hyundai számait figyelve 11%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Tigres nyeri a meccset a 28Beten 1,62-es oddszal bír. A döntetlenre 3,86-es odds. Ha azonban a Ulsan Hyundai kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 5,66 -es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,95-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 6-es szorzót, a 2-1-es győzelem 6-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 17-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére