Törökország-Hollandia: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 március 24
Törökország vs Hollandia
Törökország
Teljesítmény:
D N V N N
  • Ataturk Olympic Stadium
  • Március 24. 20:45
Hollandia
Teljesítmény:
D N D N N

Szerdán zajlik a vb-selejtezők – Európa akció, amikor Törökország felveszi Hollandiát.

Törökország: pillanatnyi forma

Törökország itt javított eredményt keres, miután a Nemzetközi Liga 2–0-s vereséget szenvedett utoljára Magyarországtól.

Ezen a meccsen Törökország 49% -os labdabirtoklást és 11 kapura lövést ért el, amelyek közül 5 a célba. Magyarország kapura lőtt 9 lövést, amelyek közül 4 a célba. Sigér Dávid (57 ‘) és Varga Kevin (94’) gólt szerzett Magyarország számára.

A törökök az utóbbi időben nehezen tudja tisztán tartani a lepedőket, de találtak arra is módot, hogy maguk is eltalálják a hálót. A legutóbbi 6 meccsüket tekintve a török csapat hat közülük védekezéssel büntetett, miközben ebből a meccsből 5-ben sikerült feljutnia a pontszámlára. Lássuk, folytatódik-e ez a tendencia a következő mérkőzésen.

Hollandia: pillanatnyi forma

Hollandia az 1-2 Nemzetek Ligájában elért 1-2 győzelem után megy bele erre a találkozóra, és legutóbbi mérkőzésén Lengyelországot győzte le.

Ebben a meccsben Hollandia 54% -kal birtokolta és 19 kapura lőtte 6-ot a célba. Hollandia számára Memphis Depay (77 ‘) és Georginio Wijnaldum (84’) szerezte a gólokat. A másik végén Lengyelország 9 kísérletet kapott a kapuba, 2-vel a célba. Kamil Jóźwiak (5 ‘) volt a gólszerző Lengyelországban.

A statisztikák nem hazudnak, és Hollandia ellen az utolsó 6 meccséből 5-ben kapott gólt, összesen 5 gólt kapott. Oranje a védekezésben néhány gyengeséggel foglalkozik.

Egymás elleni párharcok

Ezeknek a nemzeteknek az utolsó találkozója egy Európa-bajnoki selejtező volt, 2015 szeptemberében, amelyet Törökország hazai pályán nyert 3-0-ra.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Várhatóan Hollandia nélkülözte egyik kulcsemberét, a lyoni csatárt, Memphis Depay-t, a francia kormány által a koronavírus-járvány idején történő utazásra vonatkozó korlátozások miatt.

Látta volna, ha Ryan Babel, aki most a törökországi Galatasarayért folytatja kereskedését, mellé állna, Steven Berghuis kedvencével, hogy a szemközti szélen kapjon bólintást.

Azóta azonban megerősítést nyert, hogy Depay mindent megkapott annak érdekében, hogy kapcsolatba léphessen nemzeti oldalával, mivel a francia kormány kivételt tett a kötelező karanténszabályozás alól.

Tim Krult kapuban választották ki az utolsó nemzetközi szünetben, ám Jasper Cillessen azóta visszatért sérüléséből, és valószínűleg szerdán kezdi a kaput.

Ami Törökországot illeti, a Leicester City középpályása, Cengiz Under sérülés miatt nem érhető el csapata közelgő meccsei miatt, így Yusuf Yazicinek a jobb oldalon kell a fejét kihúznia.

A házigazdák rengeteg támadó tűzerővel büszkélkedhetnek, Hakan Calhanoglu várhatóan közvetlenül a Cenk Tosun mellett játszik, akinek két gólja van a Besiktas két meccsén.

Taylan Antalyali, a Galatasaray középpályása és Halil Akbunar, a Goztepe szélsője mindketten versenyben vannak azzal, hogy megszerzik-e első magas rangú nemzetközi kupáikat a következő héten.

A várható kezdők

Törökország

Gunok; Celik, Soyuncu, Demiral, Erkin; Yazici, Turfan, Yokuslu, Calhanoglu, Karaman; Tosun

Hollandia

Cillessen; Dumfries, De Ligt, Blind, Wijndal; De Jong, Klaassen; Berghuis, Wijnaldum, Depay; De Jong

Mi várható a meccsen?

Hollandia formája 2020 végén emelkedett, és öten veretlenek ebben az új kvalifikációs kampányban. Törökország azonban jó úton jár, még a legutóbbi 2-0-s vereséget is elszámolta Magyarország ellen, és az elmúlt két évben megmutatta, hogy döntetlenre képesek tartani az elit nemzeteket.

Ezt szem előtt tartva, a G-csoport első két magja között ütközünk egymással, hogy minden négyzetet végezzünk.

Érdekes statisztikák

  • A Törökország csapata átlagosan 55%-ban birtokolja a labdát. A Hollandia esetében ugyanez a mutató 46%. A passzpontosság az Törökország esetében 79%, míg ugyanez a Hollandia tekintve 73%.
  • Átlagosan a Törökország 11-szer lő kapura, míg a Hollandia 13-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Törökország tekintetében 7%, míg a Hollandia számait figyelve 10%.
  • Az Törökország jelenleg 22. a Vb-selejtező tabelláján, míg a Hollandia az 11. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Wyke vezeti 22 góllal. A legtöbb asszisztot Honeyman osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Törökország nyeri a meccset a 28Beten 4,48-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,62-as odds. Ha azonban a Hollandia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,805-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,9-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,925-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 12-es szorzót, a 2-1-es győzelem 13-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére