Udinese-AC Milan: Odds, fogadási tippek és Serie A mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 október 30
Udinese vs AC Milan
Udinese
Teljesítmény:
N V V V V
 • Dacia Arena (Udine)
 • November 1. 15:30
AC Milan
Teljesítmény:
N N D N N

Egy fontos olasz mérkőzés következik, ahol az AC Milannak minden esélye megvan, hogy tartsa a távolságot elsőrendű kihívója, a Juventus előtt. Az Udinese jelenlegi állapotában nem tűnik úgy, hogy meg tudja majd akaádlyozni.

Elmúlt meccsek, pillanatnyi forma

Az Udinese most nagyon mélyen van. Szinte állandóan kikapnak, a döntetlent mintha nem is ismernék. Más szóval ahhoz, hogy a Milan ellen helytálljanak, valami nagyon nagy pluszra lesz szükség. Kikaptak a Veronától (1-0), a Speziától (0-2), a Romától (0-1) és a Fiorentinától is (3-2). Egyedül a PC 1913 ellen és a Virtus ellen tudtak nyerni (3-2, 3-1).

A Milan ezzel szemben most úgy megy, mint az úthenger. Nyertek az Inter, a Róma, a Celtic és a Sparta Praha ellen is, úgy néz ki, most nagyon megy a szekerük. Zlatan Ibrahimovic 39 évesen teljesen kivirult. Mivel a svédre így is sokat támaszkodnak, erre a talizmánra szükségük lesz.

Mi történt a két csapat korábbi összecsapásán?

Utoljára január 14-én találkoztak a gárdák, akkor 3-0-ra az AC Milan nyert, viszonylag egyértelműen egyoldalú meccsen.

Játékstílusok

Mivel az AC Milan Ralf Ragnick meg-nem-érkezése ellenére is felvirágzott, esélyesen most is úgy fognak játszani, ahogy szoktak. Sok mélységi labdával fognak próbálkozni, hátulról építkezve, ahogy szoktak. Gyengék azonban abban, hogy a légi párbajokat megnyerjék. Mivel a lest is nehezen állítják fel, a szélekről betörő támadókat is nehezen veszik ki a játékból. Más szóval az AC Milannak kevés gyengesége van, de az ütős.

Az Udinese már más tészta. Most kitűnőek abban, hogy kontrákat vezessenek. Lényegében nem szeretik a belső területeket. Azonban ez nem akadályozza meg őket abban, hogy góllövési helyzetbe kerüljenek. Sok helyzetet tudnak teremteni, pontrúgásokban is erősek és vesztett helyzetből is fel tudnak jönni. Más szóval ez egy igazi, széleken-viszem-és-beadom típusú csapat. Azonban sok gyengeség is befigyel.

Mivel nem túl jók a lescsapda megjátszásában, az ellenfelek sokszor kerülnek lövőhelyzetbe. Sok egyéni hibát vétenek és ezeket is sokszor a tizenhatos környékén. A széleket is nehezen védekezik le. A stílusuk tehát beadásokra épül, sok távoli lövést eresztenek meg.

Összeállítások, csapatok, hiányzók

Juan Musso elérhető és kapuban kezdő lesz a házigazdáknál.

Hakan Calhanoglu teljesen fitt és várhatóan ezen a hétvégén bekerül a csapatba. Gianluigi Donnarumma és Jens Petter Hauge pozitívan tesztelték a COVID-19-et, ezért önálló elszigeteltségi időszakot töltenek be. Ciprian Tatarunsanu a hétfő esti gyenge teljesítmény ellenére is a kapuban marad.

Mi várható a meccsen?

Az Udinese-nek nem volt szerencséje, hogy vereséget szenvedett a Fiorentinától, miután dominált a birtoklás és jó gólhelyzeteket teremtett a Violák ellen. Másrészt az AC Milan hétfő este szórakoztató és eseménydús játékban döntetlent ért el a Roma ellen.

Talán a bajnokság első helyezettjei túl erősek ahhoz, hogy most legyőzhetőek legyenek, de az Udinese alapszáma eddig nagyon jó volt, és újabb döntetlenre tarthatják a Rossonerit. Már ha melléjük szegődik a szerencse.

A meccsen valószínű, hogy:

 • Udinese: el fognak puskázni sok lövőhelyzetet és rosszul fogják megjátszani a lescsapdát.
 • AC Milan: szélső bejátszásból fogják megszerezni a vezetést.

A várható kezdők

Udinese:

Musso, Mecao, Maio, Samir, Molina, Paul, Arseian, Pereyra, Ouwejan, Okaka, Lasagna

AC Milan:

Tatarusanu, Calabria, Kjaer, Romagnoli, Hernández, Kessié, Bennacer, Leao, Calhanoglu, Saelemaekers, Ibrahimovic

Érdekes statisztikák

 • Légi párbajokat tekintve a Udinese 46%-ban nyeri meg a fejpárbajokat, míg a AC Milan esetében ez az arány 58% körül mozog.
 • A Udinese csapata átlagosan 48%-ban birtokolja a labdát. A AC Milannál ugyanez a mutató 53%. A passzpontosság a Udinese esetében 80%, míg ugyanez a AC Milannál 84%.
 • A Udinese eddig 5 gólt rúgott a bajnokságban, ebből 3-et szerzett nyílt játékból, 1-t pontrúgásból és 0-t tizenegyesből. A AC Milan ezzel szemben 12 gólt szerzett, melyből 7 született nyílt játékhelyzetből, 2 pontrúgásból és 0 kontrából. Tizenegyesből 3 gólt rúgtak.
 • Átlagosan az Udinese 15-szer lő kapura, míg a AC Milan 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Udinese tekintetében 6%, míg a AC Milan számait figyelve 16%.
 • Jelenleg a Udinese az 15. helyen áll a Serie A tabelláján. A AC Milan a 11. helyen tartózkodik a rangsorban..
 • A góllövőlistát Zlatan Ibrahimovic vezeti 6 góllal.
 • A legtöbb gólpasszt Mkhitarian osztotta ki eddig, szám szerint 3 darabot.

Megfontolandó tippek

 • Az, hogy a Udinese nyeri a meccset, a 22Beten 4,62-es oddszal bír. A döntetlen 3,84-es odds.
 • Ha azonban a AC Milan kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,736-es nyereményszorzót ér.
 • Egy jó kis dupla esélyes meccs is kitűnhet ebből, érdemes lehet arra is ránézni, mivel az „1X” értéke 2,13 az „12” értéke már 1,29 a „2X” pedig 1,225 -et ér.
 • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,665-es nyereményszorzót ér.
 • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,665-as szorzót ér.
 • Tegyük fel, hogy az első gólt valahogyan a Udinese szerzi! Mivel ennek oddsa 2,74 -öt ér a 22Beten, erre is van lehetőség!
 • Ha viszont arra fogadnál, hogy a AC Milan szerzi az első gólt, az azonban már 1,57-es szorzó a 22Beten.
 • Egy jó kis első gólos akciógól, lábbal most 1,53-ás nyereményszorzót ér.
 • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 14-es szorzót, a 2-1-es győzelem 13-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére