Újpest-Basel: Odds, fogadási tippek és KL-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 augusztus 04
Újpest vs Basel
Újpest
Teljesítmény:
V N N N V
  • Szusza Ferenc
  • Augusztus 05. 21:00
Basel
Teljesítmény:
V N N N N

Következő nagy konferencialiga -selejtező -összecsapásukon csütörtökön az Újpest FC csatába száll az ellenfél FC Basel 1893 ellen.

Újpest: pillanatnyi forma

Az Újpest nem szeretné itt megismételni utolsó eredményét, miután a Puskás Akadémia elleni előző mérkőzésén elvesztette az 1-2 Nemzeti Bajnokság I vereséget. Ami az Újpest eredményjelző tábláját illeti, az egyetlen neve Katona Mátyás (64′) volt. Alexandru Băluță (43′) és João Nunes (56′) szereztek gólt a Puskás Akadémia csapatában.

Az UTE nem tudta legjobban megállítani ellenfelét az utóbbi időben, bár nekik is sikerült gólt szerezniük. A korábbi 6 meccsük elemzése azt mutatja, hogy az Újpest FC -t 5 -ben védekezően büntették, valamint 5 mérkőzésen sikerült felkerülniük az eredményjelzőre. Ennek ellenére az a kérdés, hogy ez a tendencia megismétlődik -e a következő játékban.

Basel: pillanatnyi forma

Az FC Basel 1893 6-1-es Szuperliga-győzelem után csap össze az összecsapásban, és legyőzte az FC Sion-t legutóbbi mérkőzésén.

Azon a mérkőzésen az Basel 1893 52% -os labdabirtoklást és 31 gólkísérletet birtokolt. Az FC Basel 1893 góljait Pajtim Kasami (4′), Sergio López (15′), Eray Cömert (21′), Sebastiano Esposito (42′), Arthur Cabral (44′) és Edon Zhegrova (55′) szerezték. ). A másik végén az FC Sion 9 lövést szerzett a kapuba, 3 -at célba. Filip Stojilković (88′) gólt szerzett az FC Sion csapatában.

Későn volt megfigyelhető az a tendencia, hogy legalább egy csapat nem tud gólt szerezni az FC Basel 1893-at bemutató meccseken. A legutóbbi 6 meccsük vizsgálata azt mutatja, hogy ez 5 -ször fordult elő. Ezekben az összecsapásokban ellenfeleik összesen 5 gólt szereztek, míg az FC Basel 1893 17 gólt szerzett.

Egymás elleni párharcok

A két csapat nem játszott még egymás ellen.
22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Az Újpest menedzsere, Michael Oenning hálás lesz azért, hogy a mérkőzés előtt egyáltalán nem aggódik a fitnesz miatt, mivel teljesen egészséges csapatból válogathat.

A Basel menedzserének, Patrick Rahmennek jelenleg csökkentett csapatopciókkal kell megküzdenie. Adrian Durrer (Ismeretlen sérülés), Djordje Nikolic (Ismeretlen sérülés), Nasser Djiga (Bokasérülés) és Andrea Padula (Porckárosodás) nem játszik itt.

A várható kezdők

Újpest

Antonov, Banai, Beridze, Diaby, Tallo, Kastrati, Koutroumbis, Mitrovic, Onovo, Pauljevic, Stieber

Basel

Lindner, Petretta, Pelmard, Cömert, Sergio Lopez, Jordi Quintilla, Kasami, Stocker, Esposito, Zhegrova, Cabral

Mi várható a meccsen?

Úgy gondoljuk, hogy az Újpest FC ellenállhat annak, hogy gólt szerezzen az Basel 1893-as öltözék ellen, akinek végül gólt kell szereznie, és tovább kell maradnia.

Ezért jó összecsapást jósolunk, a mérkőzés végén 0-1-es győzelmi különbséggel a Basel számára.

Érdekes statisztikák

  • A Újpest csapata átlagosan 51%-ban birtokolja a labdát. A Basel esetében ugyanez a mutató 49% A passzpontosság az Újpest esetében 81% míg ugyanez a Basel tekintve 87%.
  • Átlagosan a Újpest 2-szer lő kapura, míg a Basel 12-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Újpest tekintetében 8% míg a Basel számait figyelve 6%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Újpest nyeri a meccset a 02Beten 6-ös oddszal bír. A döntetlenre 2,46-as odds. Ha azonban a Basel kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 1,95-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 4,3-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,195-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 5,55-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 29-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 46-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére