Újpest-Paksi SE: Odds, fogadási tippek és NB1 mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 november 25
Újpest vs Paksi SE
Újpest
Teljesítmény:
V N N D N
 • Szusza Ferenc Stadion
 • November 27. 21:00
Paksi SE
Teljesítmény:
N D D N V

A Paksi SE lesz a vendég a pénteki Szusza Ferenc Stadionban a Nemzeti Bajnokság I összecsapásán a hazai Újpest FC-vel.

Újpest: pillanatnyi forma

Az Újpest FC abban reménykedik, hogy visszatér a szerencséjük miután az NB1-ben 3-0-s vereséget szenvedett legutóbb a Diósgyõri VTK ellen.

Az utóbbi időben ritkán fordult elő, hogy az Újpest FC acélos játékot mutatott volna. A valóság az, hogy Lilák nem tudták megakadályozni, hogy az ellenfelek az előző 6 összecsapásukból 5-ben gólt szerezzenek, igaz, cserébe ők is rúgtak 15-öt. Csak meg kell találnunk, hogy ez a trend fenntartható-e a következő mérkőzésen.

Ebből az összecsapásból az Újpest FC a bajnokságban nem szenvedett vereséget a Paksi SE ellen az elmúlt 14 mérkőzésén, ami elég nagy rekord.

Paksi SE: pillanatnyi forma

Mivel a Paksi SE az NB1 legutóbbi mérkőzésén a Kisvárda ellen vereséget szenvedett, most a jóvátételre törekszik.

A Kisvárdának gólt szerzett Claudiu Bumba (18 ‘), Rubus Tamás (31’ öngól), Jaroslav Navrátil (44 ‘) és Jelena Richárd (86’).

A Paksi SE-t felvonultató előző 6 összecsapásból összesen 5-ben minimum három gólt értek el. A jó széria során az átlagos meccsenkénti gólok száma 4, a Paksi SE által átlagolt gólok száma pedig 2,5.

Egymás elleni párharcok

A korábbi, egymással szembeni találkozóikból kiderül, hogy az Újpest FC nyert belőlük 3-at és a Paksi SE 0-t, a döntetlenek száma 3-ra állt.

Ezeken a meccseken 17 gól összege született, köztük 11 Liláké, 6 pedig Atomcsapaté. Ez egy meccsenkénti átlagos gólérték 2,83. Az előző bajnokság, amelyen a két csapat szerepelt, az NB1 1. napja volt, 20.08.15-én.

Akkor a Paksi SE 58% -os labdabirtoklással és 18 kapura lövéssel rendelkezett, amelyek közül 11 a célba. Az egyetlen játékosuk, aki gólt szerzett, Martin Ádám (76 ‘) volt.

Az Újpest FC 14 kapura lövést kapott, közülük 6 volt a cél. Simon Krisztián (16 ‘, 62’) volt a gólszerző. A játékvezető Farkas Ádám volt.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Az Újpest FC főnöke, Predrag Rogan hálás lesz, hogy nem volt keretbeli aggodalma az összecsapás előtt, egy teljesen egészséges osztag felett rendelkezhet, amelyből aztán választhat.

A teljesen sérülésektől mentes paksi csoportnak köszönhetően Bognár György, a Paksi SE főnökének semmilyen alkalmassági aggálya nincs a mérkőzésen.

A várható kezdők

Újpest

Banai, Pauljevic, Burekovic, Ristevski, Maté, Simon, Mitrovic, Nwobodo, Gigic, Onovo, Bacsa

Paksi SE

Holczer, Osvath, Lenzser, Szabó, Szelpal, Szakaly, Bognár, Windecker, Haraszti, Böde, Adam

Mi várható a meccsen?

Úgy érezzük, hogy az Újpest FC-nek megvan a lehetősége, hogy a Paksi SE csapata ellen találjon hálót, azonban egyetlen gól valószínűleg nem lesz elég a veszteség elkerülésére.

Érdekes statisztikák

 • A Újpest csapata átlagosan 46%-ban birtokolja a labdát. A Paksi SE esetében ugyanez a mutató 51%. A passzpontosság az Újpest esetében 75%, míg ugyanez a Paksi SE tekintve 72%.
 • Átlagosan az Újpest 9-szer lő kapura, míg a Paksi SE 10-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Újpest tekintetében 6%, míg a Paksi SE számait figyelve 9%.
 • Az Újpest jelenleg 10. a NB1 tabelláján, míg a Paksi SE a 5. helyen áll.
 • A NB1 jelen állása szerint a góllövőlistát J. Hahn vezeti 9 góllal. A legtöbb asszisztot L. Nego osztotta ki.

Megfontolandó tippek

 • Az, hogy a Újpest nyeri a meccset a 22Beten 3,096-es oddszal bír. A döntetlenre 3,68-es odds. Ha azonban a Paksi SE kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,112-es nyereményszorzót ér.
 • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,57-es nyereményszorzót ér.
 • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,625-as szorzót ér.
 • Tegyük fel, hogy az első gólt valahogyan a Újpest szerzi! Mivel ennek oddsa 2,18-öt ér a 22Beten, erre is van lehetőség! Ha viszont arra fogadnál, hogy a Paksi SE szerzi az első gólt, az azonban már 1,75-es szorzó a 22Beten.
 • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 10-es szorzót, a 2-1-es győzelem 9-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 9-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére