Újpest-Puskás Akadémia: Odds, fogadási tippek és NB1 mérkőzés előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 december 10
Újpest vs Puskás Akadémia
Újpest
Teljesítmény:
V N V D N
  • Szusza Ferenc Stadion
  • December 11. 20:00
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
N V D N N

Az Újpest FC a Szusza Ferenc Stadionban fogadja a vendég Puskás Akadémiát pénteken az NB1-ben.

Újpest: pillanatnyi forma

Az Újpest FC úgy érkezik a mérkőzésre, hogy korábban az NB1-ben 1-1-es döntetlent ért el a Budafokkal szemben. A Liláktól egyedül Csongvai Áron (59 ‘) szerzett gólt. Kovács Dávid (55 ‘) volt a Budafok gólszerzője.

Az utóbbi időben ritkán fordult elő, hogy az Újpest FC nem kapott gólt mérkőzésen. A valóság az, hogy Lilák védelme az előző 6 meccséből 5-ben benyelt legalább egy gólt, és ebből 11-es is volt útközben.

Puskás Akadémia: pillanatnyi forma

Korábban a Puskás Akadémia 0–0-s döntetlent játszott a Nemzeti Bajnokság I-ben a Kisvárdával. Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia legutóbbi hat meccse során 8 alkalommal sikerült a hálóba bedugni a labdát. Az ugyanazon összecsapások során ellenük szerzett gólok összege 8.

Erre a versenyre érkezve a Puskás Akadémiát az előző 3 bajnoki mérkőzésen idegenben játszott meccseken nem verte az Újpest FC.

Egymás elleni párharcok

A legfrissebb, 2019.02.16-ig tartó összecsapások ellenőrzése azt mutatja, hogy az Újpest FC kettőt megnyert és a Puskás Akadémia 4-et nyert, a döntetlen mérkőzések összege 0.

Összesen 20 gól született közöttük ebben az időszakban, közülük 9 Lilákból, 11 pedig Puskás alkotta. Ez egy játékonkénti átlagos gólérték 3,33.

Az előző bajnoki találkozó ezen oldalak között a Nemzeti Bajnokság I mérkőzés 3. napja volt, augusztus 20-án. Ekkor a Puskás Akadémia 3-2 Újpest FC eredményjelzőjével zárult.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Mind az Újpest, mind a Puskás Akadémia körül nyugalom uralkodik, nem várható egyik keretben sem komolyabb kihagyás. A csapatok gyakorlatilag teljes kerettel vágnak neki a találkozónak.

A várható kezdők

Újpest

Pajovic, Koutroubis, Baosic, Kastrati, Antonov, Csongvai, Mitrovic, Onovo, Perosevic, Beridze, Simon

Puskás Akadémia

Tóth, Spandler, Szolnoki, Meissner, Nagy, Knezevic, Urblik, Slagveer, Kiss, Nieff, Mance

Mi várható a meccsen?

Ha ezt a két csapatot nézzük, úgy érezzük, hogy az Újpest FC-nek kemény kérése lesz, hogy a Puskás Akadémia felállása ellen eltalálja a hálót, és úgy gondoljuk, hogy legalább egyszer gólt szerez, hogy megszerezze az elsőbbséget.

Benne van a mérkőzésben, hogy, hogy ez egy küzdelmes meccs lesz, ezért bele lehet gondolni, hogy a Puskás Akadémia 0–1-es győzelmével zárul a rendes játékidő végére.

Érdekes statisztikák

  • A Újpest csapata átlagosan 46%-ban birtokolja a labdát. A Puskás Akadémia esetében ugyanez a mutató 54%. A passzpontosság az Újpest esetében 80%, míg ugyanez a Puskás Akadémia tekintve 84%.
  • Átlagosan az Újpest 14-szer lő kapura, míg a Puskás Akadémia 12-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Újpest tekintetében 11%, míg a Puskás Akadémia számait figyelve 35%.
  • Az Újpest jelenleg 9. a NB1 tabelláján, míg a Puskás Akadémia a 6. helyen áll.
  • A NB1 jelen állása szerint a góllövőlistát Hahn vezeti 9 góllal. A legtöbb asszisztot Tokmac osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Újpest nyeri a meccset a 22Beten 2,9-es oddszal bír. A döntetlenre 3,38 -es odds. Ha azonban a Puskás Akadémia kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,34 -es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,725-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,9-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 8,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 10-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére