Vasco da Gama-Sao Paulo: Odds, fogadási tippek és Brazil-kupa mérkőzés előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 augusztus 04
Vasco da Gama vs Sao Paulo
Vasco da Gama
Teljesítmény:
D N V N N
  • Vasco da Gama
  • Augusztus 05. 02:30
Sao Paulo
Teljesítmény:
D N V N N

A csütörtöki Brazil-kupa mérkőzésen Vasco da Gama a São Paulo ellen lép pályára.

Vasco da Gama: pillanatnyi forma

A Vasco da Gama abban reménykedik, hogy visszatérhet a győztes utakhoz, miután a Botafogo elleni előző mérkőzésén 2-0-ra elvesztette a Serie B-t.

Ritka alkalom volt az elmúlt meccseken, amikor Vasco da Gama tiszta lapot tartott. Valójában a Vasco da Gama nem tudta megakadályozni, hogy az ellenfelek gólt lőjenek az előző 6 meccsükből 6 -ban, és közben 9 gólt szállítottak.

Sao Paulo: pillanatnyi forma

Korábbi meccsükön a São Paulo 0–0-s döntetlent játszott a Serie A mérkőzésén a Palmeirasszal.

Ebben a játékban São Paulo 54% -os labdabirtoklást és 12 kapura lövést szerzett. Ellenfeleiknél Palmeiras 7 kapura lövést szerzett, közülük 3 -at célba.

A legutóbbi hat mérkőzésén a Hernan Crespo csapatának São Paulo gólkísérletei hétszer voltak sikeresek, így meccsenként 1,17 gólt értek el.

Egymás elleni párharcok

A 2018.11.22-re visszamenő legutóbbi fej -fej közötti találkozójukra pillantva elmondhatjuk, hogy Vasco da Gama ebből 3 -at és São Paulo 2 -t nyert, a sorsolt meccsek összege pedig 1.

Ezeken a mérkőzéseken összesen 12 gólt szereztek, 7 Vascão és 5 Tricolor Paulista. A játékonkénti átlagos gólszám 2.

22bet
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

Nincs sok kiválasztási probléma, a Vasco da Gama játékosának, Vanderlei Luxemburgónak csak egy fitnesz -aggodalma kell, hogy aggódjon az egyébként robusztus játékoscsoportnak köszönhetően. Daniel Amorim (izomsérülés) mellőzve van.

A São Paulo-i menedzsernek, Hernan Crespónak korlátozottan rendelkezésre álló csapatot kell választania. Luciano (izomsérülés) és Walce (keresztszalag -szakadás) nem áll készen a kiválasztásra.

A várható kezdők

Vasco da Gama

Antonov, Banai, Beridze, Diaby, Tallo, Kastrati, Koutroumbis, Mitrovic, Onovo, Pauljevic, Stieber

Sao Paulo

Lindner, Petretta, Pelmard, Cömert, Sergio Lopez, Jordi Quintilla, Kasami, Stocker, Esposito, Zhegrova, Cabral

Mi várható a meccsen?

Úgy gondoljuk, hogy az Vasco da Gama FC ellenállhat annak, hogy gólt szerezzen az Sao Paulo 1893 -as öltözék ellen, akinek végül gólt kell szereznie, és tovább kell maradnia.

Ezért jó összecsapást jósolunk, a mérkőzés végén 0-1-es győzelmi különbséggel a Sao Paulo számára.

Érdekes statisztikák

  • A Vasco da Gama csapata átlagosan 46%-ban birtokolja a labdát. A Sao Paulo esetében ugyanez a mutató 46% A passzpontosság az Vasco da Gama esetében 81% míg ugyanez a Sao Paulo tekintve 76%.
  • Átlagosan a Vasco da Gama 10-szer lő kapura, míg a Sao Paulo 14-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Vasco da Gama tekintetében 7% míg a Sao Paulo számait figyelve 5%.
  • Az Vasco da Gama jelenleg 3. a Brazil-kupa csoportjában, míg a Sao Paulo az 1. helyen áll.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Vasco da Gama nyeri a meccset a 02Beten 4-ös oddszal bír. A döntetlenre 1,94-as odds. Ha azonban a Sao Paulo kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,12-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 5,55-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,124-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 9,8-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 34-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 61-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére