Vfl Wolfsburg-Werder Bremen: Odds, fogadási tippek és BUNDESLIGA mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2020 november 25
Vfl Wolfsburg vs Werder Bremen
Vfl Wolfsburg
Teljesítmény:
N N D V N
  • Volkswagen Arena
  • November 27. 20:30
Werder Bremen
Teljesítmény:
N V N D N

A Werder Bremen pénteken a Volkswagen Arénába látogat a Bundesliga 1 találkozón a hazai VfL Wolfsburg ellen.

Vfl Wolfsburg: pillanatnyi forma

A VfL Wolfsburg újabb győzelmet szeretne behúzni a 0-2-es Bundesliga 1-győzelmük után, amit a Schalke ellen szereztek.

Azon a meccsen a VfL Wolfsburg 59% -kal birtokolta és 18 lövéssel kísérletezett ebből 7 labda ment kapura. A VfL Wolfsburg csapatának gólszerzői Wout Weghorst (3′) és Xaver Schlager (24′) voltak. A másik végén az FC Schalke 04 kapura lőtt 13 lövést, ebből 7 ment kapura.

Újabb eredménysorozatuk miatt kitűnik, hogy a VfL Wolfsburg védelme azért jelentős gyenge pont. A Wolfsburg rossz volt hátul, látva, hogy a legutóbbi hat meccsük során a hálójuk mögé repült gólok száma 4-nél állt. A találkozó előtt a VfL Wolfsburg az előző 4 bajnokijában hazai pályán nem szenvedett vereséget.

Werder Bremen: pillanatnyi forma

Utolsó mérkőzésén a Werder Bremen 1–1-es döntetlent ért el a Bundesliga 1 mérkőzésén a Bayern Münchennel.

Ezen a meccsen a Werder Bremen 30% -kal birtokolta a labdát, 7 kapura lövést eresztett meg, 3-at kapura küldött. A Werder Bremen eredményjelző lapjának egyetlen játékosa Maximilian Eggestein (45′) volt. A másik végén a Bayern Münchennek 15 gólpróbálkozása volt, kettő tartott kapura. Kingsley Coman (62′) szerezte a Bayern München gólját.

A Werder Bremen a legutóbbi mérkőzéseiben is veszélyt jelentett, az előző 6 mérkőzésén 6-szor volt eredményes. Ennek ellenére a Werder hátul kissé szivárgott, ugyanezekben a meccsekben 5 ellen is gólt szereztek. Lássuk, folytatódik-e itt ez a tendencia.

Egymás elleni párharcok

A 2017. szeptember 19-ig tartó korábbi egymással szembeni összecsapásokból kiderül, hogy a VfL Wolfsburg nyert egyet közülük, a Werder Bremen pedig 3-at, a döntetlen mérkőzések száma 2-nél állt.

Az összecsapások során összesen 16 gólt szereztek a két fél között, 6-ot a Wolfsburg és 10-et Werder. Ez egy meccsenkénti átlagos gólérték 2.67. Ezeknek a feleknek az utolsó bajnoki találkozója a Bundesliga 1 mérkőzés 30. napja volt, amikor a végeredmény a Werder Bremen 0-1 VfL Wolfsburg lett.

Ekkor a Werder Bremen 53% -os labdabirtoklást és 13 gólkísérletet birtokolt 3-nál a célba. A VfL Wolfsburg 17 lövést lőtt a kapuba, közülük 3 a célba. Wout Weghorst (82 ‘) volt a gólszerző. A mérkőzést Bibiana Steinhaus bírálja.

Hírek a klubok körül, hiányzók

A Vfl Wolfsburg nagyjából a teljes keretével tud együtt dolgozni, csakúgy, mint a Werder Bremen is. Előfordulhat, hogy a COVID-19 tesztelések közepette valaki megbetegszik, abban az esetben frissítjük majd ezt az oldalt, mindenesetre egyelőre nincs most jelezni való ezen a téren.

A várható kezdők

Vfl Wolfsburg

Casteels, Baku, Lacroix, Brooks, Roussillon, Schlager, Arnold, Brekalo, Mehmedi, Steffen, Weghorst

Werder Bremen

Pavlenka, Gros, Toprak, Friedl, Selassie, Eggestein, Möhwald, Augustinsson, Bittencourt, Rashica, Sargent

Mi várható a meccsen?

Véleményünk szerint a Werder Bremen csalódott lenne, ha nem tudná feltörni ennek a VfL Wolfsburg-alakulatnak a védelmét, de lehet, hogy ez sem lesz elég a vereség elkerülésére.

Érdekes statisztikák

  • A Vfl Wolfsburg csapata átlagosan 52%-ban birtokolja a labdát. A Werder Bremen esetében ugyanez a mutató 44%. A passzpontosság az Vfl Wolfsburg esetében74%, míg ugyanez a Werder Bremen tekintve 74%.
  • Átlagosan az Vfl Wolfsburg 13-szer lő kapura, míg a Werder Bremen 11-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Vfl Wolfsburg tekintetében 8%, míg a Werder Bremen számait figyelve 10%.
  • Az Vfl Wolfsburg jelenleg 6. a Bundesliga tabelláján, míg a Werder Bremen a 9. helyen áll.
  • A Bundesliga jelen állása szerint a góllövőlistát Lewandowski vezeti 11 góllal. A legtöbb asszisztot Thomas Müller osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Vfl Wolfsburg nyeri a meccset a 22Beten 1,75es oddszal bír. A döntetlenre 3,72-es odds. Ha azonban a Werder Bremen kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 4,7-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 1,75-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 1,765-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 8-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Rabona
Rabona 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére