Wales-Csehország: Odds, fogadási tippek és Vb-selejtező mérkőzés előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 március 29
Wales vs Csehország
Wales
Teljesítmény:
D N N V N
  • Cardiff City
  • Március 30. 20:45
Csehország
Teljesítmény:
V N N N D

Visszaszámlálunk a vb-selejtezők – Európa akcióra, amely kedden zajlik Wales Csehország ellen.

Wales: pillanatnyi forma

Wales újabb győzelmet keres a Mexikó elleni 1-0-s barátságos mérkőzések után.

Újabb pontszámaik rávilágítanak arra, hogy a walesi védelemben sok ellenálló képesség mutatkozott. A Sárkányok fukarak voltak, látva, hogy a legutóbbi 6 összecsapásuk során a hálójuk mögé repült gólok száma 4-nél állt. Nézzük meg, folytatható-e ez a tendencia ebben a játékban.

Csehország: pillanatnyi forma

Előző meccsükön Csehország 1–1-es döntetlent ért el a vb-selejtezőkön – Európa döntetlen Belgiummal.

Ebben a meccsen Csehország 37% -kal birtokolta a labdát és 14 kapura lőtt kaput 6-tal a célba. Csehország gólszerzője Lukáš Provod (50 ‘) volt. A másik végén Belgium 9 gól kísérletet kapott 4 góllal. Romelu Lukaku (60 ‘) volt a gólszerző Belgiumban.

Az elmúlt 6 Csehországot felvonultató mérkőzés során 5 során viszonylag kevés gól született a köztük és az ellenfél csapatai között. A varázslaton belül az átlagos meccsenkénti gólok száma csupán 2,5, a Cseh Köztársaság átlagos gólja pedig 1,67.

Egymás elleni párharcok

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a felek közötti három megbeszélés közül a legutóbbi még 2007-ben volt, ezért talán nem kellene túl sokat olvasni ebben.

Hírek a klubok körül, hiányzók

Joe Allent korán kényszerítették Wales múlt heti veszteségére Belgium ellen, és kimarad. St. Pauli megerősítette, hogy elengedték James Lawrence-t a cseh játékhoz, és el kell kezdenie kihagyni a Mexikó elleni 1–0-s győzelmet.

Kieffer Moore a múlt héten szerepelt a kispadon, azonban miután a hétvégén Mexikó ellen gólt szerzett, ő vezetheti a sort. Hal Robson-Kanut, Tyler Robertset és Matondo rabbit haza küldték walesi szolgálatból, mert megszüntették a kijárási tilalmat a csapatszállodában.

A cseh vezetőedző, Jaroslav Silhavy itt folytathatja a 4-1-4-1-es felállást, és néhány személyi változás szerepelhet a lapokon.

Tomas Vaclik kezdte az 1–1-es döntetlent Belgiummal, de Jiri Pavlenka visszatérhet az oldalra. Támadásban Patrik Schick visszatérhet, hogy vezesse a vádat.

A várható kezdők

Wales

Ward; Lawrence, Rodon, Mepham; Williams, Ampadu, Morrell, Roberts; James, Wilson, Bale

Csehország

Vaclik; Boril, Celustka, Kudela, Coufal; Holes, Jankto, Soucek, Barak, Provod; Krmencik

Mi várható a meccsen?

Wales a múlt héten Belgiumtól elszenvedett vereséggel kezdte a világbajnoki selejtező kampányát, ezt azonban szombaton 1–0-ra megnyerte a morálgyőzelem Mexikó ellen.

Csehországnak négy pontja van a nyitó két csoportmeccsétől, miután Belgium 1-1-es döntetlent ért el. Négy versenymeccsen veretlenek, hármat nyertek, ezért nem szabad lebecsülni.

Visszatérve az otthoni gyepre, Walesnek van módja megszerezni a selejtező kampány első eredményét, de kedden lehet, hogy meg kell elégednie egy ponttal.

Érdekes statisztikák

  • A Wales csapata átlagosan 56%-ban birtokolja a labdát. A Csehország esetében ugyanez a mutató 50%. A passzpontosság az Wales esetében 78%, míg ugyanez a Csehország tekintve 77%.
  • Átlagosan a Wales 11-szer lő kapura, míg a Csehország 10-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Wales tekintetében 34%, míg a Csehország számait figyelve 52%.
  • Az Wales jelenleg 3. a Vb-selejtező tabelláján, míg a Csehország az 1. helyen áll.
  • A Vb-selejtező jelen állása szerint a góllövőlistát Soucek vezeti 3 góllal. A legtöbb asszisztot Darida osztotta ki.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Wales nyeri a meccset a 30Beten 2,91-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,13-as odds. Ha azonban a Csehország kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 2,565-es nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2-es nyereményszorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,296-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 7,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 10-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 14-ös szorzót ér.
# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz % Bónusz Regisztrálj
22bet
22bet 100% 35,000 Ft Fogadj most
Wazamba
- 100% 30,000 Ft Fogadj most
Casinia
- 100% 35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére