Costa Rica-Jamaica: Odds, fogadási tippek és Gold cup mérkőzés előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Rigó Ond 2021 július 19
Costa Rica vs Jamaica
Costa Rica
Teljesítmény:
V V V N N
  • Exploria Stadium
  • Július 21. 01:00
Jamaica
Teljesítmény:
V D V N N

Kedden Arany Kupa akció zajlik, amikor Costa Rica Jamaica ellen játszik.

Costa Rica: pillanatnyi forma

Costa Rica újabb győzelmet keres az 1-2 Arany Kupa diadal után Surinam ellen.

A legutóbbi játékokban túl ritkán fordult elő, hogy Costa Ricának egy teljes 90 percet sikerült kitartania. A tények azt mutatják, hogy a Los Ticos az előző 6 meccséből 5-ben megsértette a védelmét, és ezalatt 8 gólt szivárgott ki.

Luis Fernando Suarez először látta kihívóit ezen a versenyen, és Costa Ricasék 2-1-es győzelemmel jöttek el, és kivédhették a bosszantó suriname-i csapatot, aki sokáig játszott velük.

Miután immár 12. alkalommal kijutottak az Arany Kupa csoportköréből, meg akarják tartani lendületüket, és az utolsó három kampányuk során másodszor is elfoglalják csoportjukat. Miután a nyitó gólt 52 percen át kiadta Suriname-nak, a Costa Ricasiak gyorsan válaszoltak, hat perccel később egyenlítettek, majd nem sokkal később nyertest találtak.

Jamaica: pillanatnyi forma

Jamaica az összecsapásba kerül, miután a legutóbbi mérkőzésén 1-2 arany kupagyőzelem volt Guadeloupe ellen.

A legutóbbi 6 mérkőzésen Theodore Whitmore jamaicájának volt oka megünnepelni a gólszerzés nyolcszorosát, ezzel játékonként szerzett gólja 1,33 volt. Theodore Whitmore látta, hogy csapata a játék pénteki nyitó szakaszában küzdött, és öngólt kapott, amikor egy lövés csak négy perc elteltével szerencsétlen eltérítést hajtott végre Amari’i Bell előtt.

Ez úgy tűnt, hogy felébresztette a jamaikaiakat, amikor 10 perccel később kiegyenlítették a mérkőzést, mielőtt szerencsés szünetet szereztek volna egy 87. percben, a guadeloupe-i kapus, Yohann Thuram hagyta, hogy végigsurranjon a lábán.

Az azonban megtörtént, hogy a jamaicai emberek vannak, és mindig képesek voltak ellenállóképességet tanúsítani ezen a versenyen, különösen a csoportkörben, miután három, 2009-re visszanyúló alkalommal legalább egy ponttal jöttek el egy vesztes pozícióból.

Egymás elleni párharcok

A pénteki visszatérésük előtt már jó ideje elvesztette a mérkőzést veszteséges helyzetből – egészen pontosan 2016. május 27-ig -, amikor a nyitó gólt eladta Venezuelának, de aztán mindkét félidőben kétszer is betalált, hogy 2 -1.

Joker8
Élő fogadás: check_circle
Üdvözlő bónusz: 35,000 Ft

Hírek a csapatok körül, hiányzók

A Chicago Fire középhátvédjét, Francisco Calvót felfüggesztik erre a meccsre, miután a 85. percben piros lapot kapott Suriname ellen, ezért várhatóan kedden a veteránok, Kendall Waston és Giancarlo Gonzalez kezdik a középső védelemben.

Esteban Alvarado legutóbbi mérkőzésükön Leonel Moreira helyébe lépett a kapuban, és csak két lövéssel kellett szembenéznie annak ellenére, hogy a Gwada Boys olykor nagy nyomás alá helyezte védekezését.

Joel Campbell megszerezte a második gólját annyi meccsen, és hazája minden idők 21-re áll, Jorge Monge két hátránya a kilencedik helyen áll, míg a Los Ticos veretlen marad, amikor Celso Borges gólt szerez, mivel a kapitány betalált. 25. alkalommal, amellyel csapattársa, Bryan Ruiz mögött csak egy hátrányt ért el ötödször.

A jamaicai csatár, Cory Burke hetedik gólját szerezte hazája számára 17. fellépésén, míg Junior Flemmings a játék győztesét, éppen második nemzetközi gólját.

Bobby Reid kiült az utolsó meccséből, miután pozitív eredményt adott a COVID-re, míg Kemar Lawrence és Andre Gray először léptek pályára, mindkettő csereként lépett pályára.

A kapus, Andre Blake a legutóbbi mérkőzésén három lövéssel nézett szembe, és ezzel megszerezte második egymás utáni győzelmét.

A várható kezdők

Costa Rica

Moreira; Matarrita, Waston, Gonzalez, Fuller; Ruiz, Borges; Marin; Lassiter, Rodriguez, Campbell

Jamaica

Blake; Powell, Lowe, Moore, Bell; Magee, Hector, Johnson, Gray; Burke, Flemmings

Mi várható a meccsen?

A Costa Ricanék egy barátságos mérkőzésen az Egyesült Államok elleni 4–0-s vereség nyomán jöttek be erre a tornára, de valahogy gyorsan meg tudták fordítani ezt egy új edzővel, aki visszahozta a hitet ebbe a csapatba, hogy ők messzire mehet ezen a versenyen.

Jamaica az első két meccsén sok minőségi gólszerzési lehetőséget feladt, de szerencsés volt, hogy korlátozott támadási lehetőségekkel rendelkező csapatpár ellen jött.

Érdekes statisztikák

  • A Costa Rica csapata átlagosan 44%-ban birtokolja a labdát. A Jamaica esetében ugyanez a mutató 47%. A passzpontosság az Costa Rica esetében 77% míg ugyanez a Jamaica tekintve 78%.
  • Átlagosan a Costa Rica 11-szer lő kapura, míg a Jamaica 3-szor. A góljai száma alapján a konverziós ráta (lövésből gól) az Costa Rica tekintetében 15% míg a Jamaica számait figyelve 6%.

Megfontolandó tippek

  • Az, hogy a Costa Rica nyeri a meccset a 28Beten 2,25-ös oddszal bír. A döntetlenre 3,24-as odds. Ha azonban a Jamaica kerülne ki győztesen, az a 22Beten már bizony 3,32-as nyereményszorzót ér.
  • Ha arra fogadnál, hogy mindkét csapat gólt rúg, az a 22Beten 2,05-es nyereményszorzót ér. Azonban ha úgy gondolod, hogy egyik csapat sem szerez találatot, az már 1,732-os szorzót ér.
  • Arra tippelnél, hogy sok gól lesz? Ha az lenne a tipped, hogy összesen 2,5 feletti gólszám lesz, az bizony 2,336-as szorzót ér.
  • Lehet, érdemes bepróbálkozni egy pontos eredménnyel? Az 1-0-ás hazai győzelem 5,5-es szorzót, a 2-1-es győzelem 7,5-öt, azonban 2-2-es döntetlen pedig 13-ös szorzót ér.
szerkesztői csapata - Rigó
A szerzőről

Körülbelül 6 évvel ezelőtt kezdtem foglalkozni sportfogadással és ez a szenvedélyem napról napra erősödik. Több fiókom is van a legnagyobb fogadóirodáknál, ahol remek oddsok vannak és az ügyfélszolgálat is kifogástalan. Főként futballra, F1-re és teniszre szeretek fogadni.

Vissza a tetejére