A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Ismerd meg a globusbet.com csapatát

Érdekel, kik írják a tippeket, összefoglalókat és minden mást? A lentiekben megismerheted a tuti tippek mögött álló embereket, akik nap mint nap a legfelkészültebb és legalaposabb módon segítenek hozzá, hogy a lehető legjobb meccseket fogadd meg a lehető legjobb fogadóirodákon keresztül. Nálunk nemcsak fogadási őrültekkel lesz dolgod, de igazi szakemberekkel, akik alaposan beásták magukat a témájukba. Nézzük meg, kik is ők.

Rigó Ond – a feketeöves angolos

szerkesztői csapata - Rigó

A sportfogadáshoz való viszonyomról egy történet: még középiskolás voltam, amikor a legjobb barátommal eljártunk a közeli lottózóba. Az volt a mi bandázós időnk, olykor csak forgattuk a zöld újságot a fogadási kínálattal, beszélgettünk a kedvenc csapatainkról, sztorikat gyártottunk a kedvenceinkről. A barátom kreatív volt, én a szimatomra és a tudásomra támaszkodtam.

Az első nyertes szelvényemet azóta is őrzöm a pénztárcámban, van benne egy Arsenal-Everton meccs, egy olasz bajnoki, egy BL-mérkőzés és egy francia bajnoki meccs.

A mai napig aktívan fogadok, az évek alatt megszerzett tapasztalat pedig segít, hogy a jó döntéseket tudjam meghozni – vagy a rosszakat elkerülni.

Az angol focit gyerekkorom óta követem, szinte a Premier League folyik az ereimben. Közelről figyelem az Arsenal, a Chelsea és a Liverpool működését, az itthoni és külföldi anyagokat szüntelenül bújom és a fogadásaimból befolyt összegeket pedig szeretem úgy forgatni, hogy abból ki tudjak jutni meccsekre, akár az Old Traffordra vagy a kisebb, de hangulatos angol klubokba.

Külön autogram-gyűjteményem van, a polcomon csücsül egy aláírás Michael Owentől, Raheem Sterlingtől és Alan Shearertől is.

Csatár Dániel – a francia drazsék kedvelője

szerkesztői csapata - Csatár

Franciaországban nőttem fel, de itthon jártam iskolába, a kint eltöltött idő pedig elültette bennem a rajongást a francia foci iránt.

Imádom a foci taktikai oldalát, imádom bújni a játékrendszereket és felállásokat. Rengeteget foglalkoztam stratégiával mind az üzleti jellegű foglalkozásomban, mint az érdeklődési körömben (harcászat, tenisz, esportok).

Sokat olvasok edzői filozófiákról, ami segít, hogy egy-egy meccs előtt ne csak neveket lássak a papíron, hanem a játék mögött összecsapó gondolatokat is. Az én stratégiám ettől működik: nem azt nézem, ami nyilvánvaló, hanem azt, ami kevésbé látható. Ezek a “insight”-ok, finomságok dönthetik el, hogy végső soron mi fog történni a pályán.

Miért cserél úgy egy edző, ahogy? Miért választ adott alapfelállást? Melyik játékosában mennyire bízik? Adott játékos mennyire találja a helyét a csapatban? Rengeteg olyan kérdés, amit sportcikkekben nem lehet fellelni, csak alapos utánaolvasás után, különböző forrásokból.

A szakterületem a francia foci, de a spanyolban is könnyen kiismerem magam. Ma olyan edzőgeneráció kezd felbukkanni, akiket gyerekkoromban már játékosként is csodáltam, így volt időm kiismerni a szemléletmódjukat. Tudom, végül nem az információ mennyisége, hanem a minősége számít. Vallom, hogy ahhoz, hogy jól tudj tippelni, a játék működését is érteni kell. Erre törekszem minden ajánló összeállításakor.

Vissza a tetejére