A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Rabona bet – Legújabb bónuszok és ajánlatok magyar játékosoknak

A Rabona sportfogadó irodának a tojáshéj még a fenekén van...
, mivel csupán egy-két éve bukkant fel a semmiből az internetes sportfogadás világában. Viszont ez a nyúlfarknyi idő is elegendő volt az elsősorban bukmékerként jeleskedő cég számára ahhoz, hogy dinamikusan fejlődve, minél több ország piacára „betörve” igen jelentős ügyfélbázist építsen ki. Az online sportfogadás szolgáltató bónuszai több tekintetben is jobbak, mint az ágazat más szereplőié. A webszájt felhasználói felülete profi szintű magyar nyelvű fordítással is rendelkezik. A cég fogadási ajánlata a legkényesebb ízlésnek is megfelel, és az sem mellékes, hogy 24/7 rendszerű online ügyfélszolgálatot biztosít az ügyfelei számára.
Kevesebb -
Olvass tovább +
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Curacao-i licenc, független ellenőrző szervek hiánya

A Rabona bet brand mögött álló cég a soft2bet, amely szoros kapcsolatban áll a Tranello Group cégcsoporttal. Ez utóbbihoz tartozik a fizetés-feldolgozó tevékenységet is végző Tranello Ltd., amely aktívan részt vesz a webhely bizonyos funkcióinak (főként pénzügyi) működtetésében, valamint az Araxio Development N.V., amely rendelkezik az interneten keresztül megvalósuló online sportfogadás és szerencsejáték nyújtásához szükséges, legális működési engedéllyel (No. 8048/JAZ)., amit Curaçao kormánya állított ki a cég számára.

Az Araxio Development N.V.-t illetően azt is érdemes megjegyezni, hogy a székhelye a parányi szigetországban, Curaçao-n található a következő címen: Abraham Mendez Chumaceiro Blvd. 50 Curacao, CW; és a regisztrációs száma 1414009. A Rabona magyar nyelvi támogatással is ellátott weboldalának átvizsgálásakor nem találtunk arra utaló jelet, hogy az operátor együttműködne olyan független, ellenőrző és /vagy játékos-védelmi funkciót ellátó szervekkel, mint a GamCare, GamStop, eCOGRA, EGBA, ESSA.

Remélhetőleg ez helyzet a közeljövőben változni fog, hisz a jó bornak is kell a cégér, azaz a Rabona-nak is elemei érdeke, hogy kivegye a részét a felelősségteljes játékszervezésből, a szerencsejáték-függőség elleni harcból, illetve, hogy minden téren megbízható szolgáltató benyomását keltse a potenciális, új ügyfelei számára.

Rabona vélemény - Nagyszerű webdizájn

Rabona alternative link – Belépés 2024-ben

Az online fogadóiroda weblapjának elérése manapság – még – nem jelent semmiféle problémát magyarországi IP-címről. Amiből adódóan Rabona alternatív link sem szükségeltetik ahhoz, hogy felhasználói fiókot nyiss a bukmékernél, amit követően egyből el is kezdhetsz játszani élesben az oldalon. Viszont mivel Magyarországon a távszerencsejáték szervezése és szabályozása kapcsán évek óta totális a káosz, megeshet, hogy hamarosan már csakis egy Rabona alternatív link alkalmazásával fogsz tudni belépni az operátor oldalára, és használni a különféle funkciókat, szolgáltatásokat.

Amennyiben így alakulna, amint lehet, felteszünk a honlapunkra olyan speciális netes hivatkozást Rabona alternative link, amivel a későbbiek során is gond nélkül fogod tudni használni az operátor rendszerét. Az ilyen spéci linkek használatától egyébiránt nem kell félni, mivel ezeket maga az adott szolgáltató bocsátja rendelkezésre, így a rajtuk keresztül történő rendszerhasználat (oda-vissza kommunikációs) maximálisan biztonságos módon, titkosított kapcsolaton keresztül történik.

Rabona regisztráció és verifikáció – számlanyitás magyar nyelven

Rabona számla nyitása

A Rabona sportfogadás és egyéb részlegei, valamint a különféle aloldalak, és űrlapok (a regisztrációs formot is beleértve) magyarosítva vannak. Ebből kifolyólag a Rabona com regisztráció procedúrája meglehetősen egyszerű. Az alábbi lépések szükségesek ahhoz, hogy felhasználói fiókot nyithass a fogadóirodánál.

A Rabona regisztráció menete

 • A webhely nyitóoldalán kattints a jobb oldalt felül található FIÓK LÉTREHOZÁSA hivatkozásra.
 • A Rabona. com regisztráció kétlépcsős. Az űrlap első oldalán a rendszer használatához létfontosságú dolgokat kell beállítanod / megadnod: a felhasználói nevedet, egy eléggé erősnek számító jelszót, egy olyan e-mailcímet, amit a jövőben használni akarsz majd az operátorral való kapcsolattartáshoz, valamint a Rabona promóciós kód (ez utóbbi opcionális).
 • Ezen az oldalon két checkbox-ot is találsz, melyek közül az elsőt muszáj bepipálnod, mivel ennek híján nem enged tovább a rendszer a Rabona regisztráció procedúrájában. Viszont jó, ha tudod, hogy amennyiben a felső checkbox-ot bejelölöd, akkor azzal elfogadod, és magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted a Rabona sportfogadás szolgáltató Általános Szerződése Feltételeiben és az Adatvédelmi irányelvekben leírtakat. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy a bejelölés előtt olvasd át alaposan mindkét hivatalos dokumentumot.
 • A második számú checkbox bejelölését csakis abban az esetben javasoljuk, ha nincs ellenedre, hogy a Rabon regisztráció végeztével kábé hetei rendszerességgel hírleveleket, bónusz ajánlatokat és egyéb promós anyagokat kapj e-mailen keresztül az operátor marketing osztályától.
 • A Rabon regisztráció második fordulójában már csak pár személyes adatot kell megadnod (neved, lakcímed, mikor láttad meg a napvilágot stb.). Ha mindezekkel végeztél, akkor a HOZZ LÉTRE EGY FIÓKOT linkre klikkelve tudod beküldeni a számlanyitási kérelmed a rendszerbe. Ha minden klappol, akkor pár másodpercen belül, a Rabona belépés gombjára kattintva azonnal be tudsz jelentkezni a felhasználói fiókodba.

A felhasználó által megadott adatok valódiáságának ellenőrzése

Az online sportfogadás és szerencsejáték ágazatban érdekelt cégeket jogszabály kötelezi a regisztrált felhasználóik, ügyfeleik „beazonosítására”. Emiatt – teljesen függetlenül attól, hogy melyik fogadóirodánál regisztrálsz – némi idő elteltével fel fognak szólítani arra, hogy igazold a személyazonosságod és a lakcímedet. A online bukmékerek legtöbbje a befizetéseket (egyenleg feltöltéseseket) még engedélyezi a személyazonosság és a lakcím igazolása nélkül is. Viszont legkésőbb az első pénzkivételi kérelem leadásakor biztos, hogy muszáj lesz benyújtanod az adott szolgáltató által kért dokumentumok mindegyikét.

Szerencsére az internetes fogadóirodák általában megelégszenek egy fényképes (érvényes) igazolvány mindkét felének beszkennelt másolatával, valamint egy olyan hivatalos dokumentummal (banki számlakivonat, fűtés- villany vagy egyéb közüzemi száma), amin a teljes neved mellett a lakcímed is látható. Amint a kért dokumentumokat feltöltötted, és azok elfogadásra kerültek, már az égvilágon semmi akadálya nincs annak, hogy nyeremény-kifizetéseket bonyolíts le az adott szolgáltató platformján keresztül.

Magyar felhasználók számára elérhető fizetési módok

Ha vetsz egy kósza pillantás a Rabona sportfogadás platformja nyitóoldalának láblécére, akkor láthatod, hogy számos fizetési módot kínál fel az operátor a felhasználóinak (pl. kriptovalutákat, Trustly-t stb.). Ámde ezek közül sajna nem mindegyik érhető el a Rabóna magyar ügyfelei számára. Ezért lentebb csakis azokat soroljuk fel, amik problémamentesen használhatók hazánkból is.

Fizetési módok a Rabona oldalán

Számlafeltöltéshez biztosított fizetési módok

 • Kártyás opciók (Visa, és Mastercard hitel- és bankkártyák);
 • e-pénztárcák (Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER);
 • pre-paid kártyák (paysafecard);
 • Rapid Transfer;

Rabona kifizetés – Kifizetésekhez lebonyolításához biztosított opciók

 • Kártyás opciók (Visa, és Mastercard hitel- és bankkártyák);
 • e-pénztárcák (Skrill / Skrill 1-Tap, NETELLER);

Egyéb fontos információk a be- és kifizetések kapcsán

Befizetéseknél az operátor által engedélyezett minimális, tranzakciónkénti összeg 10 euróban, pénzkivételeknél 20 euróban van meghatározva. A szolgáltató a pénzügyi tranzakciók lebonyolításakor nem számít fel járulékos költséget, jutalékot stb. a felhasználóknak. A kifizetéseknél az átfutási / feldolgozási idő attól függ, hogy milyen fizetési megoldást választunk: bank- és hitelkártyáknál maximum négy napot, míg Skrill és NETELLER esetén maximum két napot vesz igénybe.

Könnyen használható weboldal magyar nyelvi támogatással

A Rabona fejlesztői egy jól felépített, átlátható, kezdő sportfogadóként is könnyen használható webszájtot alkottak meg. A honlap szerkezetileg úgy van felépítve, hogy a nyitólapról minden el lehessen érni közvetlenül pár kattintással. A felső főmenüvel navigálhatunk el a webhely egymástól elkülönített főbb szekcióiba (Sportfogadás, Élő Fogadás, Virtuális Sport, Kaszinó, Élő Kaszinó, Promóciók, illetve Bajnokság).

A címlap egyedi jellemzője, hogy a közepénél az operátor olyan közelgő sporteseményeket jelenít meg (pl. focimeccs rangadókat), amelyekre valószínűleg jelentős érdeklődés irányul a felhasználók részéről. ha első ízben vesszük alaposan szemügyre a webhelyet, akkor érdemes pár percig a címlap lábléc részénél is elidőzni, mivel itt találhatók meg az olyan rendkívüli fontossággal bíró hivatalos dokumentumok linkjei, mint az ÁSZF, a Felelősség Játékszervezés nyilatkozata, az Adatvédelmi irányelvek, valamint a FAQ.

A Rabona belépés gombja jól pozícionált: jobb oldalt felül, azaz pontosan szem előtt van a számlanyitás link tőszomszédságában, ami nagyban megkönnyíti az oldalra történő bejelentkezést. A webhely tesztelésekor sajnos némi „anomáliát” is tapasztalatunk, aminek kiváltó okára nem sikerült rájönnünk: a webszájt kábé egy órán keresztül nem töltődött be rendesen, és csak egy fekete képernyő volt látható. Remélhetőleg csak átmeneti technikai probléma okozta mindezt, és a cég szakemberei azóta a végére jártak a dolognak, és a jövőben nem fog ilyesmi előfordulni.

Rabona promóciós kód – Bónusz felhozatal

A Rabona lényegesen jobb feltételekkel igénybe vehető bónuszokat nyújt, mint az online sportfogadás és távszerencsejáték érdekeltségű operátorok túlnyomó része. Ennek köszönhetően komolyan érdemes az embernek új és régi ügyfélként fontolóra vennie, hogy részt vegyen a jobbnál-jobb izgalmas akcióban, promóciókban satöbbi. Na, de lássuk akkor, hogy miből is „élünk”!

Rabona promóciók és bónuszok

Rabona bónusz ajánlatok sportfogadás kedvelőknek

Ennek a bónusznak – mivel welcome bónusz – az előnyeit csakis és kizárólag azok az új felhasználók élvezhetik, akik az első egyenleg feltöltésükkor legalább 6 ezer Ft-ot fizettek be a sportfogadás számlájukra, és ehhez pl. „klasszikus” kártyás opciókat használtak fel (vagyis nem Skrill-t vagy NETELLER-t). A bónusz tekintetében nem árt ha tudod azt is, hogy 100%-os, és a maximálisan felvehető bónusz összege 35 ezer Ft (ehhez neked is ennyit kell pont befizetned az első alkalommal).

A sportfogadás Rabona bónusz kapcsán 6x-os megforgatási követelményekkel kell számolnod. És ahhoz, hogy igényelhesd a bónuszt, a befizetésed egész összegében kell legalább egy ízben foganod (egyszeri fogadásoknál a min. odds 2.00x, míg kombinált fogadásoknál 1.50x; a maximálisan használható tét 15 ezer Ft / fogadás.

Szerezz egyenleg újra-feltöltési bónuszt akár minden héten!

Bármennyire is meglepőnek hangzik ez így első blikkre, a Rabona sportfogadás esetében az ügyfeleinek heti rendszerességgel biztosít egy igazán remek, 50%-os egyenleg újra felöltési bónuszt is (az oldalon elérhető információk alapján az időtartama ennek a promóciós ajánlatnak nincs limitálva). Némi matek: ha például feltöltesz egy adott héten (a legelső befizetésedkor) 10 ezer Ft-ot, akkor ennek az 50%-át kapod meg bónusz formájában a bukmékertől. A bónuszra 8.00x-os megforgatási követelmény vonatkozik, és akár 150 Ft-ot is elérheti az összeghatára, bár ezesetben ennek a dupláját kell a felhasználóknak befizetnie.

Egyéb speciális ajánlatok sportfogadás és kaszinó rajongóknak

A Rabona regisztrált, aktív ügyfeleként egyebek mellett olyan bónuszok is a rendelkezésedre állnak, mint a 10%-os Cash Back (ennek a maximuma 150 000 HUF), a 10%-os nyeremény-növelő bónusz (nyertes fogadás esetében 10%-kal magasabb szorzóval kerül kiszámításra az adott nyereményed). Ami a kaszinó szekciót illeti, ott is jó néhány kiváló bónusz vár rád, viszont ezek legtöbbje időről-időre módosul (összeg, igénybe vételi feltételek stb.). Ezért, ha szívesen teszed próbára a szerencséd az online casinóban némi bónusz pénzzel a zsebedben, ajánlott legalább hetente egy alkalommal megnézned az épp aktuális kínálatot.

Néhány gondolat a Rabona fogadás-piac kínálata kapcsán

Az operátor webhelyének, klasszikus, pre-match sportfogadás szekciójában, és az élő fogadás szekcióban is kifejezetten széles választék található a legkülönfélébb piacokból és fogadás típusokból. Persze – mint, ahogyan más bukmékereknél – a Rabona webhelyén is a mérkőzési előtt fogadásokhoz, és ezeken belül a leginkább népszerű sportokhoz érhető el a legtöbb piac.

A top ligák, nemzetközi kupák, világversenyek meccseire a foci, kosárlabda, jéghoki, kézilabda tekintetében igen sok statisztikai piacon (alatta / felette), adott játékszakaszra vonatkozó piacon, pontos eredmény piacon (pontok száma, gólok száma, személyi hibák száma stb.), valamint hendikepes piacon lehet relatíve magas szorzókon fogadásokat kötni. Nem meglepő módon egy adott sport esetében a népszerűségéhez mért az elérhető piacok és fogadási lehetőségek száma. Vagyis az operátor a fogadási piacok számának és jellegének összeállításakor maximálisan figyelembe veszi azt is, hogy a felhasználói a különféle sportok eseményeire mekkora mennyiségben tesznek meg fogadásokat.

Milyen sportokra lehet fogadni a Rabona-nál?

A Rabona sportfogadás részlegeiben (pre-match és élő fogadás / valós idejű fogadás). Eléggé szép kínálat várja a Rabona magyar ügyfeleit. A többi között az összes létező, nagy népszerűségű csapatsport szinte bármilyen, említésre méltó meccsére, összecsapására fogadhatunk. Ez a megállapítás messzemenően megállja a helyet egyebek mellett a labdarúgás, a jégkorong, a kézilabda, a vízilabda, a kosárlabda, a tenisz, a golf, és a Formula 1 esetében.

Széles sport választék a Rabona-nál

Az oldalon a felsoroltakon kívül jó pár hazánkban nem igazán ismert sport eseményeire is fogadhatunk élőben illetve pre-match alapon, mint a krikett, a bandy, a kelta-football, vagy például a squash. Természetesen azért a legpopulárisabb e-sportok jó pár jelentős eseménye is rendszeresen helyet kap az operátor fogadási ajánlatában. Akik pedig szívesen teszik próbára a szerencséjüket virtuális sportokra való fogadások révén, bőségesen felhozatalból választhatnak (pl. foci, lóverseny, agárverseny, kosárlabda).

Lássuk akkor az Élő Fogadás funkciót is!

Az Élő Fogadás funkciót a „Valós Idejű Fogadás” menüpontra kattintva lehet közvetlenül elérni a webszájt címlapjáról. A megfogadható események száma, és a fogadási opciók terén a Rabona az élő fogadás esetében is igencsak magasra teszi a lécet. Ennek hála meglepően sok piacon fogadhatnak a cég regisztrált ügyfelei élő foci, kosárlabda, jégkorong röplabda és tenisz mérkőzésekre. Az egyéb sportok terén valamivel szűkre szabottabb a felhozatal, de még így is azért van miből válogatni.

Az operátor a cash back lehetőségét is biztosítja bizonyos sportágak összecsapásainál. Így, ha az ember úgy véli, akkor a nyereménye egy adott hányadával – szinte bármikor – lezárhatja az élő fogadását, illetve szükség esetén – ha a helyzet számára kedvezőtlenül alakulna – minimalizálhatja a veszteségét. Ami az élő meccsközvetítést illeti, azzal sajnos egyelőre nem szolgál az operátor.

Rabona app – Kiváló mobil oldal

Rabona app egyelőre még nem áll ugyan a felhasználók rendelkezésére, viszont a cég fejlesztői egy profi szintű okostelefonokra és táblagépekre készített oldallal rukkoltak elő, ami a bukmékeriroda színrelépésekor szinte azonnal elérhető volt. A Rabona mobil oldalával nagyon könnyű a fogadás (a pre-match és az élő fogadás is). És az összes olyan funkció „akadásmentesen” megy vele, ami az asztali gépes platform esetében is rendelkezésre áll. A Rabona mobil oldala mellett szól az is, hogy nem csak a sportfogadáshoz, hanem a kaszinóhoz is használható, és az ügyfélszolgálat is bármikor elérhető rajta keresztül.

Pár szó a biztonság kapcsán

A Rabona fokozott figyelmet fordít arra, hogy a cégen belül is csak egy rendkívül szűk kör férhessen hozzá a felhasználók által megadott személy és egyéb jellegű adatokhoz, információkhoz. Emellett az operátor 100%-os garanciát vállal rá, hogy a webhelyen regisztrált felhasználóinak adatait semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki. A rendszer működését SSL-titkosítás, valamint a legmodernebb egyéb szoftveres megoldások védik, így a pénzügyi tranzakciók során az adatvesztés esélye gyakorlatilag nulla.

Általános információk
Név: Rabona
Székhelyek: Abraham Mendez Chumaceiro Blvd. 50 Curacao, CW
Alapítva: 2014
Engedély szám: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +35627780669
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Ügyfélszolgálat

A Rabona ügyfelei többféle módon is felvehetik a kapcsolatot az operátor ügyfélszolgálatán dolgozó szakemberekkel (emellett egy GYIK részleg is elérhető webhelyen). A leginkább kézenfekvő opció az online 24/7 rendszerű cset, amin keresztül 1-2 percen belül fel lehet venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálat valamelyik munkatársával. Ezen kívül telefonon (+35627780669) és email-en is ([email protected]) érintkezésbe lehet lépni a céggel.

Rabona konklúzió – pro & kontra

Rabona pro

 • Kiváló fogadási felület desktopos és mobil platformon is;
 • Széles választék fogadható sportokból és piacokból;
 • Számos remek bónusz, könnyű megforgatási követelmények;
 • Kiváló ügyfélszolgálat;
 • Több termék (sportfogadás, casino).

Rabona kontra

 • Curacao-i licenc;
 • Független ellenőrző szervek hiánya;
 • Nincs natív Rabona mobil app;
 • Nincs igazi élő streaming funkció.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hogy tudok pénzt kivenni a Rabonánál?

A folyamat roppant egyszerű, a felület pedig könnyen kezelhető. Szimplán csak nyissunk meg a Kifizetések („Withdrawal”) aloldalt, ahol először is ki kell választanunk a megfelelő fizetési módot. Ezután adjuk meg azt az összeget, amit szeretnénk kifizettetni, töltsük ki a kifizetésre vonatkozó esetleges további részleteket, majd kattintsunk a Rabona kifizetés gombra. Alapesetben fizetési módtól függően mindössze néhány perc múlva már hozzá is juthatunk a pénzünkhöz. Bónuszokra és promóciókra vonatkozóan a kifizetés bizonyos mértékig korlátozott, mindenképpen olvassuk el az ezekre vonatkozó szabályokat.

📌 Be akarom fejezni, le akarom záratni a fiókom. Mit tegyek?

Alapesetben mindenképpen mérlegeljük milyen okokból akarjuk lezárni a felhasználói fiókunkat, hiszen még egyszer megcsinálni a regisztrációt időigényesebb és ha nagyon akarjuk, korlátozhatjuk is hozzáférésünket egy időre. De ha eldöntöttük, hogy tényleg le akarjuk zárni a Rabona felhasználói fiókunkat, akkor vegyük fel a kapcsolatot a fogadóiroda támogatói csapatával, ügyfélszolgálatával az oldalon megadott e-mail címen vagy akár élő chatben vegyük fel valamelyik ügyfélszolgálatossal a kapcsolatot a deaktiválás végrehajtása érdekében.

📌 Szülőként van lehetőségem szűrőt beállítani?

Természetesen igen, szimplán csak installáljunk fel böngészőnkre egy szűrőt és máris kontrollálhatjuk, hogy gyermekünk mit tesz az interneten. Ha a számítógépünket olyan családtagok, ismerősök is használják, akik életkoruknál fogva nem lennének jogosultak fogadásokat eszközölni, mindenképpen használjuk a Rabona által javasolt internetes szűrőt, hogy elkerülhessünk kellemetlen helyzeteket, amelyek egy kiskorú játékából következnének, ugyanis a Rabonánál kizárólag 18. életévüket betöltött személyek játszhatnak megkötések nélkül.

📌 Kell személyes adatokat megadnom a regisztráció során?

Amikor a Rabona oldalán regisztrálunk, meg kell adnunk a következő személyes adatokat: név, lakcím, irányítószám és hasonló, személyhez köthető adatok. Ezeket az információkat a fogadóiroda csak a felhasználói fiókunk létrehozására és kezelésére használja fel, ugyanakkor marketingcélokra is használhatóak a jelenlegi szabályzat szerint. A személyes adatainkat biztonságos módon kezelik és semmilyen külső, harmadik félnek nem adják ki.

📌 Van élő fogadás a Rabonán?

Folyamatosan vannak elérhető élő fogadások a Rabona oldalán és nem csak a nagy, legismertebb sportágak esetén, de rendszeresen van például elérhető esport élő fogadási esemény is. Arra mindenképpen legyünk tekintettel, hogy élő fogadás esetén a szorzók folyamatosan változnak és a Rabona bármikor lezárhatja az adott eseményre vonatkozó fogadási lehetőségeket. A további részletekért mindenképpen olvassuk el az élő fogadásokra vonatkozó általános feltételeket vagy vegyük fel a kapcsolatot a Rabona ügyfélszolgálatával.

Vissza a tetejére