A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Ivibet sportfogadás – Bónusz, regisztráció és áttekintés

Ha még újabbak vagyunk a sportfogadás vagy a szerencsejátékok világában, ak...
kor biztosan egy megbízható platformot keresünk. Ebben partner az Ivibet, amely modern és könnyen kezelhető felületen keresztül biztosít megbízható fogadási lehetőségeket. És ha a sportfogadás mellett lenne kedvünk máshoz is, akkor kipróbálhatjuk magunkat az Ivibet kaszinójában is. Pluszban pedig a döntésünket megkönnyíti az is, hogy teljesen korrekt üdvözlő bónuszt kaphatunk az Ivibeten csatlakozás esetén. A következőkben megmutatunk mindent, amit erről a bukmékerről, szerencsejátékos platformról kell tudni – beleértve a fogadási piacokat, bónuszokat, fizetési módot és mindent mást.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Engedélyek avagy miért is biztonságos az Ivibet

Az Ivibet sportfogadási platformját a TechOptions Group B.V. nevű cég üzemelti egy, a Curacaói Szerencsejátékos Hatóság által kiállított engedély birtokában. Ez az egyik leginkább megbízhatónak számító hatóság a szerencsejátékos világban, honlapján pedig könnyen validálható az Ivibet engedélye is a GLH-OCCHKTW0702282021 engedélyszámon. Az engedéllyel és az üzemeltetővel kapcsolatos összes információ egyébként elolvasható a fő felület alsó részén.

Ivibet sportfogadás

Szabad pálya, ha ennél a bukinál akarunk fogadni

Az Ivibet oldalát mindenféle kerülőút nélkül tudjuk megnyitni Magyarországról. Már elmúltak azok az idők, amikor a magyar kormány megpróbálta blokkolni a különféle oldalak címeit, hiszen kiderült, hogy ez az Európai Uniós irányelvekkel nem igazán egyezik. Így ezt a sportfogadási oldalt is úgy tudjuk megnyitni, hogy szimplán beírjuk a böngészőbe az elérési útvonalat, nem kell alternatív linket keresnünk vagy VPN szolgáltatást használnunk.

Magyar fogadóként örömtelinek fogjuk azt is találni, hogy az Ivibet magyar látogatókra is optimalizált felület, azaz magyar nyelven láthatjuk a menüket és funkciókat, és magyarként, magyar címmel, magyar pénznemben regisztrálhatunk.

Így regisztrálhatunk az Ivibeten – Ivibet regisztráció lépésről-lépésre

Az Ivibet sportfogadás oldalán sem kell túl sok időt elszórakoznunk a regisztráció folyamatával. Ha eldöntöttük, hogy csatlakozunk az oldalhoz, akkor néhány egyszerű lépésben mi is tagjai lehetünk a közösségnek:

 • Első lépésként kattintsunk az oldal jobb felső sarkában elérhető Regisztráció feliratú gombra
 • Döntsünk arról, hogy sportfogadási vagy kaszinó bónuszt akarunk igénybe venni, vagy egyiket sem
 • A képernyőn megjelenő űrlapon adjuk meg az országunkat, az e-mail címünket és a választott jelszavunkat
 • A következő képernyőn kell megadnunk a pénznemünket, a nevünket, a születési dátumunkat, és a nemünket
 • A Tovább a 3. lépéshez feliratú gombra kattintva érünk a folyamat utolsó lépéséhez
 • Itt kell megadnunk a pontos lakcímünket, a telefonszámunkat, valamint itt kell elfogadnunk a szabályzatokat
 • Fontos megemlíteni azt, hogy a szabályzatokat érdemes átfutni elfogadás előtt és azt is, hogy helyes adatokat adjunk meg, mert később ezeket hitelesítenünk kell igazolványok segítségével, mielőtt kifizetést kezdeményezhetnénk

IviBet pénzügyek – Minden, amit tudni kell a befizetésről és kifizetésről

Az Ivibet nem árul zsákbamacskát, ha a pénzügyekről van szó. Már a regisztráció után azonnal megmutatja, hogy milyen fizetési módokon teljesíthetünk befizetéseket – egyébként ezek jelentős részét használhatjuk a kifizetésekhez is. A következő Ivibet fizetési módok érhetőek el:

 • Bankkártyák: Visa, Mastercard
 • E-pénztárcák: Skrill, NETELLER, Jeton, eZeeWallet, MiFinity, AstroPay, SticPay
 • Előre feltöltős kártya: paysafecard
 • Kriptovaluták: Bitcoin, Cardano, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, XRP, Tether USD, Tron
 • Banki átutalás: Rapid transfer és Pay via Bank

Maga a befizetési folyamat pedig szintén nagyon egyértelmű és könnyen végrehajtható. A következőképpen működik a dolog:

 • Válasszuk ki azt a fizetési módot, amit használni szeretnénk
 • Ennek megfelelően fog betöltődni egy kis ablak, ahol az adott fizetési módhoz szükséges adatok láthatóak
 • Ha mondjuk bankkártyáról van szó, akkor itt láthatjuk az összeget, a kártyatulajdonos nevét, a kártyaszámot, a CVV kódot és a lejárati dátumot. Ezek megadása után mehet is a tranzakció.
 • Kriptovalutáknál pedig igazából csak a tárcacímre és az összegre van szükségünk
 • Mindenesetre a megfelelő adatok kitöltése után végrehajtható azonnal a tranzakció, de azt vegyük figyelembe, hogy míg például bankkártyával 4000 forint a minimum összeg, addig kriptovalutáknál minimum 18 ezer forintot kell befizetnünk

A kifizetési tranzakciók hasonlóképpen működnek, ráadásul egy-két kivételtől eltekintve ugyanazokat a fizetési módokat használhatjuk kiutaláshoz is.

 • A profilunk alatt látható Kifizetés gombra kell kattintanunk
 • Ezután betöltődik a kifizetési módok listája
 • Válasszuk ki azt, amit használni szeretnénk. Ha már a befizetéshez használtuk ezt, akkor túlságosan sok adatot nem is kell megadnunk, az összeg begépelése után már indítható is a tranzakció
 • Alapvetően az Ivibet nem számol fel díjat a kifizetésekhez, viszont szolgáltatóként ez esetleg megtörténhet
 • A leggyorsabb kifizetési módok a kriptovaluták és az e-pénztárcák, ezeknél azonnal teljesülni fog a tranzakció jóváhagyás után

Az IviBet által kínált promóciós lehetőségek

Azt mindenképpen el lehet mondani az IviBetről, hogy rengeteg promóciója van új és régebbi játékosoknak, de ezek többsége a kaszinós szekcióra vonatkozik. A sportfogadás tekintetében inkább a minőségre helyezték a hangsúlyt, így a következő két Ivibet bónusz érhető el:

 • Első befizetési bónusz az új játékosoknak: minimum 3500 forint befizetése után kaphatunk 100%-os, akár 52 ezer forintos bónuszt, ami kiemelkedő a sportfogadási szektorban. A visszaforgatási követelmény a bónusz összegének ötszöröse gyűjtőfogadásoknál. Hét nap alatt kell a bónuszt megforgatni.
 • Ha a megelőző öt nap során legalább 7000 forint befizetést teljesítettünk, akkor lehetőségünk van résztvenni egy olyan nyereményjátékban, amelyben 10 esemény kimenetelére kell tippelnünk. Ha sikerrel járunk, akár 350 ezer forintnyi ingyenes fogadást is kaphatunk!
Ivibet sportfogadási bónusz

Az Ivibet által biztosított fogadási piacok rövid ismertetése

Ez a sportfogadási oldal fogadási piacokban is kifejezetten erős, nem csak bónuszokban. Ez azt jelenti, hogy a már megszokott fogadási piacok mellett itt igen különleges dolgokat is találhatunk. A kiemeltebb sportesemények esetén több száz különféle piacon fogadhatunk, így mondjuk labdarúgásnál a győztesre, a félidőkre, a büntetőlapokra, a gólszámokra, kosárlabdánál a negyedekre vagy éppen a legtöbb asszisztra.

Azt is lehet tudni, hogy az Ivibetnél a legnépszerűbb piacoknak a győztes fogadása mellett a különféle hendikep fogadások számítanak, így az ázsiai vagy európai hendikepek. Szintén népszerűek még az egyes periódusokra, félidőkre, negyedekre vonatkozó piacok is. És hát a különlegesebb sportágak esetén a piacok is különlegesek – így mondjuk az e-sportok vonatkozásában.

Teljesen átlátható, bőséges sportkínálat az Ivibet oldalán

A magyar Ivibet sportfogadási oldal sok tucat különféle sportágat kínál fogadásra. Ezeket láthatjuk a fő felület bal oldalán szépen egymás alatt, ráadásul többféle kategóriára le is vannak bontva: így például vannak népszerű sportok, népszerű sportesemények, de a teljes kínálatot is listázhatjuk, ha böngészni támad kedvünk. Ahogy görgetünk, látni fogjuk, hogy nem csak hagyományos sportok, de szinte minden elérhető itt fogadásra, így:

 • A népszerű sportok közül például a labdarúgás, kosárlabda, röplabda, kézilabda vagy éppen MMA
 • Esportok, mint a League of Legends, az Overwatch vagy éppen a Rainbow Six
 • Különleges sportok, mint a floorball, krikett, lakross vagy éppen különféle politikai események

Néhány kattintás az egész – Így fogadhatunk ennél a bukmékernél

Az Ivibet oldalán nem csak a regisztráció vagy éppen egy bónusz igénybevétele hajtható végre nagyon gyorsan, de a fogadás maga is, akár mobilt, akár asztali gépet használunk. Az egész folyamat ezekből a lépésekből áll:

 • Természetesen először regisztrálnunk kell, majd be kell lépnünk
 • A kínálatot böngésszük át és válasszuk ki azt a sportot, amelynek egyik eseményére fogadni akarunk
 • Az itt elérhető eseményekből pedig szépen válasszuk ki azt a kimenetelt, piacot, amire tippelnénk
 • Ennek a kimenetelnek a szorzójára kattintva már fel is kerül az esemény a jobb oldalon megjelenő szelvényünkre
 • Eldönthetjük, hogy teszünk még hozzá eseményeket, vagy ezt az egyet akarjuk játékba küldeni. Utóbbi esetben adjuk meg a tétet és már mehet is a fogadás a játékba!
 • Ha még akarunk eseményeket ugyanarra a szelvényre pakolni, akkor keressük meg azokat a kimeneteleket, amelyeket fogadni akarnánk és a szorzóikra kattintva összerakhatjuk a többes kötéses szelvényünket
 • Egyéni és többszörös kötéses fogadás mellett rendszerszintű fogadásra is van módunk, ezeket a jobb oldali szelvény-ablakban tudjuk kezelni

Élőben minden sokkal jobb – Élő fogadás az Ivibeten

live_tv

Teljesen mindegy, hogy akár a kaszinós, akár a sportfogadási részét akarjuk kipróbálni az Ivibetnek, élő játékra, élő fogadásra számtalan lehetőségünk van egy gyors és könnyen kezelhető platform segítségével. Az Ivibet élő fogadás a sportfogadási oldal bal oldali menüjének tetején található, erre kattintva mindig láthatjuk az aktuálisan elérhető élő fogadási ajánlatot. A fogadási piacok tekintetében nincs nagy különbség a meccs előtti fogadások és az élő fogadások között, ugyanazon lehetőségeink vannak mindkét esetben.

Amit különösen szeretünk az Ivibetben, hogy külön színekkel mindig jelzik az aktuális szorzóváltozásokat, ráadásul minden egyes meccshez biztosít a bukméker virtuális eredménykövetést statisztikákkal megerősítve.

Okostelefonon is sima ügy használni az Ivibet platformját

phone_android

Azt az Ivibet honlapját mobilról megnyitva azonnal realizálhatjuk, hogy nincs Ivibet app, tehát saját natív mobil applikációja sem Android, sem iOS operációs rendszer esetén sem. Elképzelhető, hogy lesz ilyen a jövőben, tekintve, hogy milyen népszerűséggel robbant be a sportfogadások piacára ez a bukméker, ezért érdemes többször is ellenőrizni a lehetőségeket. Applikációtól függetlenül viszont gond nélkül meg tudjuk nyitni az Ivibet oldalát bármilyen mobil készülékről, hiszen mobil böngészőkre tökéletesen optimalizált felületről van szó. Megkockáztatható, hogy talán még mobilról gyorsabb is egy fogadást játékba küldeni, mint asztali gépről.

A biztonság – Itt jó helyen van a pénzünk és az adataink is

security

Alapvetően az, hogy a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet állította ki az Ivibet engedélyét, eléggé jó jel arra nézve, hogy megbízható oldalról van szó. Persze az Ivibet technikailag is mindent elkövet azért, hogy jó helyen legyenek az adataink és a pénzünk, így például megfelelő tűzfalak telepítésével garantálja azt a bukméker, hogy nem férhetnek hozzá adatainkhoz illetéktelenek. Maga a kommunikáció is titkosítottan zajlik a fogadók és az Ivibet szerverei között, szóval minden, az iparágban elfogadottnak számított óvintézkedést megtett ez a fogadóiroda.

Az ügyfelek segítése mindenek felett

headset_mic

Ha valamiért olyan helyzetbe kerülnénk, hogy kérdeznénk valakitől az Ivibet oldalán vagy szimplán csak kíváncsiak vagyunk egy promócióra vagy egy fogadási lehetőségre, akkor a következő módokon vehetjük fel a bukmékerrel a kapcsolatot:

 • A főoldal jobb alsó sarkában látható ikonra kattintva éjjel-nappal elérhető élő chates támogatást kaphatunk. A válasz ezen a platformon keresztül pár perc alatt érkezni fog.
 • A fő felület legalsó menüjében van egy GYIK szekció, itt azért néhány alapvető kérdésre megtalálhatjuk a választ
 • A főoldal alsó részén lévő Kapcsolat menübe belépve egy űrlapon keresztül tudunk üzenetet küldeni, ilyenkor e-mailben 1 óra alatt érkezni fog egy válasz
 • Végül pedig írhatunk direkt e-mailt is, két különböző e-mail címre, úgyhogy egyértelműen kijelenthető, hogy jó kezekben vagyunk
Általános információk
Név: Ivibet
Székhely: Curacao
Alapítás éve: 2020
Engedély száma: GLH-OCCHKTW0702282021
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

Az Ivibet fogadási oldala egy megbízható és biztonságos fogadási platform a magyar fogadók számára, akik mindenféle kötöttségek nélkül felkereshetik az oldalt Magyarországról. Igen csábító a bónuszajánlat, hiszen a piacon nincs még egy buki, ahol akár 52 ezer forintot is kaphatunk az első befizetésünk mellé. A fogadási lehetőségek, sportesemények és piacok tekintetében szintén hozza a legjobbak színvonalát, van itt labdarúgástól kezdve kriketten át számtalan speciális fogadási esemény. A mobilos elérhetőség mobil böngészőn keresztül működik csak, és élő közvetítés sincs, de ezek csak minimális árnyoldalak, összességében egy nagyon kellemes élményt nyújtó platform az Ivibet, amit tükröznek is az Ivibet vélemények a különféle oldalakon.

GYIK

📌 Lehet cashoutolni az Ivibet oldalán?

A cashout az a funkció egy online sportfogadási oldalon, amelynek segítségével az adott fogadási esemény befejeződése előtt van módunk lezárni a fogadást, bármilyen pozícióban is vagyunk. Ennek a funkciónak az igénybevételére van mód az Ivibet oldalán is, természetesen regisztráció és egy fogadás játékba küldése után.

📌 Magyar fogadók számára optimalizált az Ivibet?

Az Ivibet platformja több különféle nyelven érhető el, közte magyarul is, ráadásul minden egyes menüpont és szabályzat is magyar nyelvre le van fordítva. Ugyanúgy, regisztrációnál elfogadják tőlünk a magyar telefonszámot és a magyar címet is, ráadásul magyar forintban is tudunk befizetést teljesíteni, szóval ez teljes egészében magyar sportfogadási oldalnak is nevezhető.

📌 Kriptovalutákkal is fizethetünk az Ivibeten?

Az Ivibet oldalán elég sok különféle kriptovalutát használhatunk befizetéshez és kifizetéshez is, nem csak a már eléggé elterjedt bitcoint, de például Tront és Cardanót is. Ha van kriptotárcánk, akkor a befizetés és a kifizetés is pillanatok alatt végrehajtható, ráadásul nem is kell költségekkel sem számolnunk ezen fizetési módok esetén.

Vissza a tetejére