A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Bet20 – Belépés, regisztráció és bonus codes magyar játékosoknak

A 20Bet magyar oldala az egyik legígéretesebb új bukmékern...
ek számít a piacon. Lehet, hogy egy új oldalról van szó, de megbízható. A legnépszerűbb sportágakból teljesen korrekt kínálatot biztosít és bár van lehetőség még a bővülésre, labdarúgás és kosárlabda esetén a piac talán legjobb szorzóit találhatjuk náluk. Különféle extrákat is kínál ez a sportfogadó oldal az élő fogadás népszerűsítéséért és a bónuszok tekintetében sem marad el egyáltalán a piacon jelenlévő többi irodától. A következőkben részletesen bemutatjuk a 20Betet.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

20 Bet – Engedélyek és szabályozás

A 20Bet fogadóiroda oldala a curacaói kormány engedélyével rendelkezik, azaz a curacaói szabályok vonatkoznak rá. Ez azonban ne rettentsen el minket, ma a piacon szinte minden fogadóiroda vagy kaszinó itt van regisztrálva. A 20Betet birtokló cég szintén Curacaóban van bejegyezve, ez a TechSolutions Group N.V., amely további fogadóirodákat is üzemeltet szintén itteni engedéllyel. Emellett maximális biztonságra és tisztességes játékra számíthatunk, ha ezt az online fogadóirodát választjuk, hiszen több hitelesítő szervezet is validálta a 20Betet. Alapesetben a játékok tisztaságáért amúgy sem a bukméker felel, ettől függetlenül a 20Bet vélemények és a hatósági vizsgálatok eredménye alapján maximális biztonságban vannak befizetéseink.

20Bet belépés – Szükségünk van egy alternatív linkre a hozzáféréshez?

A 20 Bet egy nagyon új fogadóiroda, ettől függetlenül gyorsan kiépített egy komoly fogadói bázist, főleg Németországban, Kanadában, Svédországban és Portugáliában, de folyamatosan fejlődnek és bővülnek. Természetesen vannak országok, ahonnan nem lehet elérni az oldalt, szerencsére Magyarország nem tartozik ezek közé. Ha véletlenül azonban mégis változna a szabályozás, akkor sem kell megijedni, hogy elveszett az egyenlegünk. Hiszen lehetőségünk van alternatív linkek használatára, amelyekből rendszeresen készülnek újat, de nagyon népszerű opció a VPN-kapcsolat használata is. VPN segítségével ugyanis egyetlen kattintás elég hozzá, hogy egy más ország IP-címéről csatlakozzunk az oldalhoz, tehát ha az az ország, ahonnan csatlakozni akarunk, tiltott, akkor szimplán csak választunk egy engedélyezettet. Ebben ráadásul semmi kockázat nincs és nem is igényel túlságosan nagy informatikai ismereteket sem.

A 20Bet regisztráció folyamata

A Bet20 regisztráció nagyon egyszerű történet, főleg annak tükrében, hogy az oldal elérhető teljes egészében magyar nyelven is. Ahogy a jobb sarokban található Regisztráció gombra kattintunk, fel is ugrik egy ablak, ahol eldönthetjük, hogy a Bet 20 sportfogadó oldalára vagy a kaszinóba regisztrálunk és igényelni akarjuk-e a belépési bónuszt. Ezután ki kell választanunk az országunkat, megadni egy e-mail címet és egy jelszót, aztán az első lépés kész is van.

20bet számla nyitása

A második lépésben kell kiválasztanunk azt, hogy milyen pénznemben akarunk majd játszani és intézni pénzügyeinket. Ha ez megvan, akkor jön a nevünk és a születési dátumunk megadása. A 3. lépés pedig a lakcímünk és a telefonszámunk megadása, illetve annak megerősítése, hogy elmúltunk már 18 évesek. Nagyon nagy különbség a 20Bet com regisztráció folyamatában a többi online fogadóirodához képest, hogy itt nem lesz szükség az e-mailünk validációjára. Máshol ugyebár egy automatikus e-mail jön a megadott e-mail címre és az ott megadott linkre kell kattintanunk, hogy létrehozzuk a fiókunkat. Nos, ilyen a 20Betnél nincs, ahogy a nagy zöld gombra kattintunk, létre is jött a fiókunk.

A befizetés és kiutalás folyamata ennél a bukmékernél

Amikor a be- és kifizetésekről van szó, akkor a 20Bet magyar oldaláról is elmondható, hogy a legnépszerűbb fizetési módokat elérhetővé teszi, viszont vannak még speciális módok, amelyeket nem fogunk megtalálni náluk. Ha befizetésről van szó, akkor a következő a legnépszerűbb metódusok listája:

  • Bankkártya (Visa és Mastercard): a leggyakrabban használt fizetési módok, amelyeknél a bukméker nem számít fel extra költséget és befizetésnél azonnal fel is dolgozza a tranzakciókat
  • E-pénztárcás megoldások: például a NETELLER, a PayPal vagy a Skrill is elérhető a 20Betnél és ezek esetén is azonnali és költségmentes a befizetés feldolgozása
Kifizetésekre vonatkozóan a következő a legnépszerűbb módszerek listája:
  • Bankkártya (Visa és Mastecard): a minimum kiutalható összeg 10 euró, tehát 3000 forint és ennek feldolgozása minimum 24 óra, de maximum 72 óra. Ezért nem számol fel költséget a bukméker.
  • E-pénztárcás megoldások: ezekre is ugyanaz vonatkozik, mint a bankkártyákra, tehát díjtalan a tranzakció, de akár 3 napot is igénybe vehet a feldolgozás

A tranzakciók végrehajtása amúgy nagyon egyszerű, szimplán csak be kell mennünk a fiókunkba, ahol a Befizetés vagy Kifizetés menüpontokra kattintva pár lépésben végre is tudjuk hajtani a tranzakciókat.

Fizetési módok a 20bet oldalán

A 20 Bet felépítése

Ennél a bukmékernél semmiképp nem fogunk csalódni a felépítésben, hiszen pillanatok alatt megtalálhatjuk azt, hogy hol lehet regisztrálni, hol van a 20Bet belépés vagy éppen hol lehet befizetést végrehajtani. Az aktuálisan fogadható mérkőzések már a nyitóképernyőn láthatóak és innen már csak néhány kattintás, hogy játékba küldjünk egy szelvényt. A bukmékerektől megszokott módon az oldal legalján találhatjuk a hasznos linkeket, a szabályzatot vagy éppen az ügyfélszolgálat információt.

20Bet bonus code – Bónuszok és promóciók

Manapság az újonnan elinduló sportfogadó oldalak egyetlen esélye a piacra való betörésre a bónuszokban rejlik. Bónuszok nélkül egy bukmékernek sincs sokáig esélye a megmaradásra. A 20Betnél tudják ezt, ugyanis a piacon teljesen elfogadhatónak számító üdvözlő bónuszt kínálnak. Az új fogadóknak járó 100%-os kezdőbónusz maximális összege 100 euró, azaz 30 ezer forint. A bónuszt szinte mindenki igénybe veheti, aki olyan országból regisztrál, ahol a 20Bet működik és szabadon elérhető. Az ajánlat érvényesítéséhez legalább 10 eurót kell befizetnünk és egy vagy több fogadás során a befizetett összegünk ötszörösét kell megfogadnunk.

Figyeljünk oda a pontos részletekre, ugyanis például van egy olyan feltétel is, hogy a fogadások csak 1.5-ös vagy annál nagyobb szorzókra történhetnek. Amint teljesítettük a követelményeket, megkapjuk a teljes első befizetésünk összegét ingyenes fogadás formájában. Az ingyenes fogadás összegét kötésben kell megjátszanunk, háromnál nagyobb kötésre és csak a nyeremények kiutalhatóak.

A 20Bet bónusz azonban nem csak az üdvözlő bónuszból áll. Legalább 20 euró befizetésével résztvehetünk egy 10 meccses tippjátékban is, ahol ha mind a 10 meccs eredményét eltaláljuk, akkor 1000 eurót kaphatunk. De van például extra bónusz egyes ligákra is, így például nagyobb szorzókat érhetünk el a spanyol La Liga futballmérkőzéseinek fogadására, ha résztveszünk a vonatkozó promócióban.

De emellett is van még bőven akció, a pénteki befizetésekért is igényelhetünk 100%-os bónuszt, van hosszútávú hűségprogram is, amelyben folyamatosan kaphatunk nyereményeket, ha ügyesen és sokat játszunk.

A bukmékernél elérhető fogadási piacok

Alapvetően a 20Bet kapcsán elmondható, hogy a legnépszerűbb sportágakat megtaláljuk a kínálatában, ezekre vonatkozóan pedig minden említésre méltó fogadási piacon játszhatunk. Példának okáért labdarúgás esetén fogadhatunk kétesélyre, félidőre, fogadhatunk hendikeppel vagy éppen fogadhatunk arra, hogy melyik csapat talál be. De minden elérhető sportágnál van bőven miből válogatni, így kosárlabdánál is fogadhatunk a negyedek eredményére vagy éppen a teljes dobott pontszámra. Azaz ha az alapján akarunk választani, hogy milyen speciális lehetőségeink vannak, mert a háromesélyes fogadások már nem igazán a kedvenceink, akkor a 20Bet magyar oldalában nem fogunk csalódni.

A 20Bet kínálatában megtalálható sportágak

A legnépszerűbb sportágakra fókuszálva a 20Bet minden hónapban több mint 50 ezer mérkőzésre kínál fogadási lehetőséget, csak a kosárlabdában 50-nél több élő fogadási piac érhető el, úgyhogy az akcióra nem lesz panaszunk. A normál fogadási kategóriában az átlagos kifizetési arány 94%-nál is több és ez 30-nál több sportág vonatkozásában számolódik. A sportágak skálája a labdarúgástól és a kosárlabdától kezdve a motorsportokon át olyan különlegesebb sportokig tart, mint a pesapallo. Labdarúgásból van értelemszerűen a legtöbb esemény és fogadási piac is, 150-nél is több fogadási lehetőség érhető el a játékosok számára, de teniszben és kosárlabdában is bőven találunk piacválasztékot. Élő fogadás tekintetében 25 ezer havi eseményre tehetjük meg tétjeinket, úgyhogy az élő izgalmakat keresők sem fognak csalódni.

Igényes, széleskörű sportágkínálat

20Bet sportfogadás megtétele

Mire van szüksége az embernek egy sportfogadó oldalon? Arra, hogy a lehető legegyszerűbben beléphessen és fogadhasson. Nos, ez megvan a 20Betnél, ahol egyetlen kattintással a bejelentkező képernyőre juthatunk és könnyedén beléphetünk. Ha pedig beléptünk, akkor a középen megjelenő eseménylistából vagy a sportágak listájából ki kell választanunk a minket érdeklő eseményeket és az adott kimeneteleket. Ha egy kimenetelre kattintunk, akkor az azonnal fel is kerül a képernyő jobb oldalán látható szelvényünkre. Itt alapvetően két füle van a szelvénynek, az egyik fülön a kötés nélküli fogadásainkat láthatjuk, a másikon pedig a kötésben megfogadni kívánt eseményeket. Ha megadjuk azt a tétet, amit szeretnénk megtenni, máris fogadhatunk!

Fontos megemlíteni, hogy a 20Betnél elérhető szinte minden sportág esetén a “cashout” opció, azaz még az esemény befejeződése előtt kiszállhatunk a fogadásból, értelemszerűen kisebb lehetséges nyeremény elfogadása mellett.

20Bet élő fogadási lehetőségei

Ez a bukméker masszív mennyiségű élő fogadási lehetőséget kínál, nagyjából minden időpillanatban találhatunk eseményeket az élő fogadáshoz. Ha a statisztikáknak lehet hinni, akkor naponta közel 1000 ilyen esemény érhető el az oldalon, tehát biztos nem lesz azzal gondunk, hogy megtaláljuk a minket érdeklő meccseket. Viszont fejlődési lehetősége van még a 20Betnek, hiszen élő közvetítés nem érhető el az oldalon, sőt virtuális, animált eredménykövetés sincs. Élő fogadásoknál szimplán csak az eredményt láthatjuk, tehát mindenképpen kell egy másik oldal is, ha szeretnénk azt is látni, hogy mik történnek az adott mérkőzésen.

Mobilos elérhetőség

A 20Bet sportfogadás oldalán nincs natív telefonos applikációja, azaz aki mobileszközről szeretne játszani, annak meg kell elégednie a mobilos böngészők által biztosított elérhetőséggel. Ezzel viszont egyáltalán nem lesz bajunk, sőt, alapvetően egyszerűbb és letisztultabb is a felület mobilon. Teljesen ugyanúgy kell például belépni vagy fogadást eszközölni mobilon és asztali gépen is. Annyi talán a mobilos verzió ellen szólhat, hogy internetkapcsolat függvényében alakul a sebessége és általában lassabban tölt azért be, mint az asztali böngészős variáns. Összességében tehát elmondható, hogy a 20bet mobilos lehetőség ugyanazokat a funkciókat biztosítja magas minőségben, amelyeket normál elérés esetén is kapunk, úgyhogy bátran használjuk mindenféle eszközről!

A 20Bet biztonsági intézkedései

A 20Bet minden lehetséges óvintézkedést megtesz azért, hogy vigyázzon a játékosok adataira. A regisztrált tagok biztosak lehetnek, hogy a személyes és pénzügyi információik biztos helyen vannak, hiszen a bukméker SSL titkosítási protokolt használ. Ez magában foglal egy 128 bites titkosítást, aminél jobb nem igazán van a bukmékerek piacán. A legtöbb nagy szerencsejátékos oldal és cég pontosan ugyanezt a módszert használja, így a biztonság kategóriájában semmivel sem marad el a nagyobb, régebbi oldalaktól a 20Bet.

20Bet ügyfélszolgálat – Magyar helpdesk a weboldalon

Általános információk
Név: 20bet
Székhelyek: Parthenonos 5, Flat 103, 2020, Nicosia, Cyprus
Alapítva: 2017
Engedély szám: Curacao 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Alapvetően két módon léphetünk kapcsolatba a 20Bet ügyfélszolgálatával, ha bármilyen problémával szembesülnénk. Az egyik módszer az élő chat, a másik módszer pedig az e-mailküldés. Az élő chates opció azért jobb egy fokkal, mert mindig, éjjel-nappal van elérhető ügyfélszolgálatos, akik alapvetően elég rutinosak és profik. Kedvességükre és udvariasságukra sem lehet panasz, nyugodtan elmagyarázzák a legegyszerűbb folyamatokat is. Az e-mailes opció is használható, de itt esetenként napok is eltelhetnek, mire választ kapunk, tehát célszerűbb az élő chatet választani, ha gyors segítségre van szükségünk.

Összegzés

Összességében elmondható, hogy a 20Bet nem nevezhető rossz választásnak akár még a kezdő fogadók számára sem. A cég fő fókusza jelenleg a kaszinó üzletágon van, így kevésbé erősek a sportfogadások terén, de amit kínálnak, az teljesen korrekt és megbízható. A telefonos applikáció hiánya vagy az a tény, hogy néhány országból nem elérhetőek, kicsit rontja az élményt, ettől függetlenül viszont bőven van kínálat, tele van élő fogadásokkal az oldal, könnyen, gyorsan és költségek nélkül mennek a pénzügyek is, úgyhogy a végső értékelés teljesen pozitív. Amiért tényleg érdemes itt nézelődni és regisztrálni, az a kiemelt sportágakban elérhető, sokszor piacvezető nagyságú szorzók.

20Bet Gyakori Kérdések

📌 Hogyan érvényesíthető a 20Bet bónusz?

Teljesen ugyanúgy, ahogy más bukmékernél is menne a dolog. Regisztrálnunk kell, majd a regisztráció során jeleznünk kell, hogy élni akarunk a kezdőknek járó promócióval. Ezután nem marad más hátra, mint az első befizetés végrehajtása és már jöhet is a bónusz. Természetesen fontos elolvasni a vonatkozó fogadási követelményeket, hiszen nem fogjuk az első befizetés után megkapni azonnal a 100%-os visszatérítést, többszörös fogadási követelményeket kell teljesítenünk.

📌 Ha szeretném, tudom törölni a felhasználói fiókomat?

Igen, ha véletlenül úgy döntenénk, nagyon egyszerűen meg tudjuk tenni. Egyszerűen menjünk csak be a profilunkba, majd kattintsunk a “Fiók törlése” menüpontra a lista alján. Ez visszafordíthatatlan folyamat, tehát jól gondoljuk át előtte. Ha csak egy időre akarjuk szüneteltetni a fiókot, arra is van lehetőség. A deaktiválást akár az ügyfélszolgálat segítségével is meg tudjuk tenni, ilyenkor egy az egyben lefagyasztásra kerül minden a fiókunkban, akár 12 hónapig is.

📌 Nem hallottam még a 20Betről, megbízhatónak számít?

Egy 2020-ban alapított online fogadóirodáról van szó, azaz még túl sok vélemény nem alakult ki róla a különböző fórumokon. Viszont curacaói engedéllyel rendelkezik, ahogy a bukmékerek jelentős része, tehát ez már jót jelent. Ahogy jót jelent az is, hogy a mögötte álló cég birtokolja és üzemelteti a régebb óta létező 22betet, amelyekről pozitívak a vélemények. Ezek így együttesen pedig biztosítják azt is, hogy komoly csalódás nem fog minket érni a 20Betnél.

Vissza a tetejére