A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Szögletre fogadás stratégia – Minden, amit tudnod kell

Ma már elég nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy komolyabb lehetőségünk van fogadóként nyerni a sportfogadás világában, ha speciálisabb fogadási piacokra fogadunk. Ilyen speciális fogadási piac labdarúgás esetén a szinte minden kiemelkedő bukmékernél elérhető szögletfogadási piac. A következőkben megnézzük, hogy pontosan hogyan működik a szögletfogadás, milyen egy jó szögletfre fogadás stratégia és milyen tanácsokat érdemes megfogadni.

A legjobb bukmékerek szögletre stratégia fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

Kezdőknek szóló hasznos tudnivalók

Szögletre fogadás stratégia

A szögletek fogadása a labdarúgás fogadásának egyik kifejezetten népszerű piaca, amely kifejezetten jó nyereményeket ígér, ha megfelelő fogadási stratégiával, fegyelemmel használjuk ezeket a lehetőségeket. Ha újak vagyunk még a szögletfogadás világában, akkor úgy gondolhatjuk, hogy a szögletek csak akkor érnek valamit, ha gól lesz belőlük. Ez egy téves feltételezés, és mindjárt meg is mutatjuk, hogy miért. A szögletre fogadás kifejezetten népszerű fogadási stratégia lett az elmúlt években több okból is.

Először is már csak azért is, mert a legjobb fogadási oldalak egyre több piaccal bővítették labdarúgás fogadási lehetőségeiket, így jelent meg a büntetőlapos fogadások mellett a szögletek fogadása is. Ez pedig azt jelentette, hogy a főbb piacokban sikertelenebb vagy elfáradt fogadók számára új lehetőségek jelentek meg. A szögletek ugyanis általában jóval könnyebben megjósolhatóak és megtippelhetőek, mint más piacok, viszont komoly kutatásra van hozzá szükség. Mert egy mérkőzés győztesére tippelhetünk tabella alapján, a szögletfogadásokhoz viszont jóval többre van szükségünk.

A szögletfogadáshoz szükséges alapinformációk és adatok

Ahogy a sportfogadás világában, úgy a szögleteknél sincs nagyon értelme ész nélkül fogadni, érdemes egy szögletre fogadás stratégia mentén tippelni. Ha vannak statisztikák az kifejezetten jó iránymutatás lehet a stratégiánkhoz. Hiszen egy csapat nem tud gólt szerezni, ha nincs nála a labda. Ezért kifejezetten jó például a statisztikák közül az, hogy átlagosan hány százalékban van egy adott csapatnál a labda meccsenként. Vannak olyan kifejezetten erős sztárcsapatok, amelyeknél hazai pályán ez a százalékos érték akár a 70% körüli értéket is elérheti.

És ha megnézzük, azt is láthatjuk, hogy ezekkel a számokkal együtt jár a kifejezetten magas átlagos szögletszám is, egyes csapatoknál hazai pályán ez akár 10 felett is lehet. Minél magasabb a labdabirtoklás, annál magasabb a szögletszám, ez tény. És ez csak egyetlen statisztika volt, a szögletfogadásoknál például az élő fogadási piac is nagyon ígéretes. Hiszen ha két, nem egy súlycsoportban lévő csapat meccsén nem dőlt még el az eredmény egy félidő után, akkor számíthatunk rá, hogy az erősebb csapat beszorítja majd ellenfelét – és több szöglet születik.

A szögletfogadás is speciális fogadási piac – de vannak még speciálisabb változatai

A szögletfogadás nem csak egyetlen piacon érhető el, ahogy egyre izgalmasabb a sportfogadások világa, úgy érhető el egyre több különféle szögletfogadási piac. Nézzünk meg néhányat ezek közül részletesen:

  • A legnépszerűbb szögletfogadási piac egyértelműen az összesített szögletszám fogadása alatta/felette verzióban. A bukméker megad egy határszámot, mondjuk 11,5 vagy 12,5, nekünk pedig meg kell tippelnünk, hogy szerintünk ennél több vagy kevesebb szöglet lesz;
  • Ritkábban, de tippelhetünk pontos szögletszámokra is, tehát megmondjuk, hogy 11 szöglet lesz és ha ennyi lesz, akkor nyertünk;
  • Ahogy szinte minden fogadási piacnál labdarúgás esetén, itt is van félidei piac, amikor az első illetve a második félidőben született szögletek számára tippelhetünk;
  • Szögletgyőztes fogadás – ami azt jelenti, hogy arra tippelünk, melyik csapat szerez több szögletet vagy esetleg pont ugyanannyi lesz-e majd;
  • Nagyon ritkán, de már egyre több helyen fogadható az, hogy az első szöglet időpontját próbáljuk meg eltalálni. Általában ezt az első 10 percre lövik be a bukmékerek, szóval akkor járhatunk igazán jól, ha már a meccs elején van szöglet;
  • És még arra is lehet tippelni, hogy szerintünk melyik csapat rúgja majd az első vagy éppen az utolsó szögletet a meccsen.

Hasznos szögletfogadási stratégiák a profiktól

A szögletre fogadás stratégia már önmagában is egy kifejezetten hasznos fogadási stratégia, de ha megfogadunk néhány tanácsot vagy odafigyelünk néhány részletre, akkor kifejezetten profitábilis opció lehet belőle a sportfogadási karrierünkben. A következőkben megnézünk néhány egyszerű ám különösen hasznos szögletfogadási javaslatot:

  • Elsőként mindenképpen érdemes olyan meccseket keresni, ahol az egyik csapat (célszerű hazai pályát is tippelni) kifejezetten nagyobb labdabirtoklással bír átlagosan, mint a másik. Ez már előrevetíti azt, hogy sok szöglet lesz a meccsen.
  • Figyeljük meg azt is, hogy melyik csapat játszik általában kontrákra. Így például, ha két olyan csapat játszik egymással, amelyek a tabella alsó részén állnak és mindenáron pontokat akarnak szerezni, akkor ők hosszú indításokra, futásokra fognak építeni, nem letámadásra, tehát a kevesebb szöglet a várható eredmény.
  • Még a csapatok felépítése is számít, hiszen egy jobblábas jobbszélső a pályán kifelé cselezve igyekszik a védők mögé kerülni, tehát garantálható a több szöglet. Ugyanez egy ballábassal a jobb oldalon kevésbé valószínű.
  • Szögletfogadásra nagyon hasznos beszállni az utolsó 10-20 percben élő fogadásként, hiszen itt már azért látható, hogy mire lehet számítani. Hiszen, ha 10,5 gólnál több szöglet ígér jó szorzót és a 70. Percben már nyolcnál vagyunk, akkor érdemes megfontolni a tippelést.

GYIK

📌 Számít, hogy milyen tornán/bajnokságban fogadunk szögletekre?

Természetesen számít. Hiszen manapság már eléggé jól látható, hogy kevesebb gól születik bizonyos tornákon, míg egyes bajnokságokban rengeteg gólt rúgnak egyes csapatok. Tehát ezt is érdemes figyelembe venni, amikor szögletfogadáshoz választunk sporteseményt. A kevésgólos tornák esetén érdemes a kevés szögletre is fogadni.

📌 Van specifikus szögletfogadási bónusz?

Nem, szögletfogadási bónusz nem nagyon szokott előfordulni, viszont szinte mindegyik sportfogadási bónuszt felhasználhatjuk szögletek fogadására is, így például az ingyenes fogadásokat vagy az extra bónuszpénzt. Természetesen azért érdemes előre meggyőződni az adott bónusz feltételeiről és pontos részleteiről.

📌 Van tuti nyerő szögletre fogadás stratégia?

Nem, a sportfogadásban nincsenek tuti tippek és biztos nyerő stratégiák. Viszont azért van néhány olyan taktika vagy javaslat, amelyek figyelembevételével jelentősen meg tudjuk növelni esélyeinket a győzelemre. Ezeket érdemes megfontolni, hiszen például, ha élő fogadásban egy adott meccs végén szállunk be fogadni szögletekre, akkor jóval könnyebb helyzetben vagyunk tippelés szempontjából.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére