A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

1Bet áttekintés és regisztrációs útmutató a sportfogadási oldalhoz

Az 1Bet egy olyan sportfogadási oldal, amelyet 2011-ben alapítottak, de iga...
zából az elmúlt időszakban kezdett el ismertté válni igazán. Ez főleg annak is köszönhető, hogy az oldal az európai fogadókra való fókuszálás után most már globális irányokban gondolkodik. A felülete jól struktúrált és átlátható, így aki először téved erre az oldalra, biztosan nem fog a kinézet és az átláthatóság hiánya miatt váltani. A következőkben megnézzük az 1Bet elérhető fogadási lehetőségeit, piacokat, megvizsgáljuk a pénzügyi lehetőségeket és bemutatjuk a legjobb bónuszokat is.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • 1bet Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
  ios
 • Bónusz
  40,000 FtBónuszkód: WB1001B
 • Értékelés: 4.6
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Az 1Bet tulajdonosi köre és az elérhető engedélyek

Az 1Bet egy teljes egészében globális és nemzetközi oldal, és nem csak azért, mert mindenféle sportot lefed szerte a világon, hanem azért is, mert rengeteg nyelven elérhető. És legnagyobb örömünkre ezen nyelvek között ott van az 1Bet magyar nyelven is.

Az oldalt a Bellone N.V. nevet viselő vállalat üzemelteti, amely a Curacaói Szerencsejáték Bizottság (#8048/JAZ) engedélye birtokában végzi tevékenységét.

A magyar fogadók elérési lehetőségei

Magyarországon nagy szerencsénk van, hiszen az 1Bet oldala nem hogy nincs blokkolva hazánkban, nincs szükség 1Bet alternatív link használatára, de még teljesen magyar nyelven is elérhetjük az oldalt. Így teljesen biztonságosan csatlakozhatunk az oldalhoz, hiszen magát a regisztrációt is magyarul hajthatjuk végre.

Azért mindig fontos megemlíteni, hogy az oldalak blokkolása napról-napra változhat, tehát ha véletlenül egyik nap már nem férünk hozzá az oldaltól, az nem jelenti azt, hogy megszűnt, csak magyar címről blokkolva van. Ilyenkor ne ijedjünk meg, használjunk alternatív megoldásokat, mint például alternatív linkek vagy VPN.

Egyébként a főoldalról elérhető Felhasználási menüpont alatt részletesen le van írva, hogy mely országokból nem lehet jelenleg elérni az oldalt. Példának okáért az Egyesült Államokból, Angliából vagy éppen Spanyolországból nem tudunk csatlakozni az 1Bethez illetve van egy-két ország, ahonnan specifikus játékok nem érhetőek el.

De természetesen ha nagyon szeretnénk, a fentebb említett alternatív megoldásokkal ezen országokból is működésre tudjuk bírni az oldalt.

Az 1Bet regisztráció menete

Ahogy megszokhattuk napjainkban már az összes bukmékernél, a regisztráció ennél a fogadóirodánál is nagyon egyszerűen és gyorsan, és ami a legjobb, magyar nyelven zajlik. A jobb felső sarokban megjelenő Regisztrálj Most feliratot viselő sárga gombra kattintva máris indíthatjuk a főoldalról a folyamatot.

Egy ablak ugrik fel, amelyben nagyon gyorsan megadhatjuk a kért adatokat – a felhasználónevünket, e-mail címünket és jelszavunkat. Fontos, hogy meg kell erősítenünk azt is, hogy már elmúltunk 18 évesek! Ha ezt kitöltöttük, akkor a Tovább gombra kattintva már mehetünk is tovább a folyamatban.

1Bet regisztráció

Ezután jön az a felugró ablak, ahol a kapcsolattartási adatokat kell megadnunk, talán ez az, ahol 1-2 percnél is többet el fogunk időzni.

Hiszen meg kell adnunk a teljes nevünket, az országunkat, a választott pénznemet, a telefonszámunkat, valamint a születési dátumunkat is.

És hát muszáj elfogadnunk a szerződési feltételeket és az adatvédelmi irányelv megismerését is igazolnunk kell. Ha ez megvan, akkor egy kattintás kell már csak az Új fiók létrehozása gombra!

1Bet sportfogadás regisztrációs űrlap

Ezután már csak egy hasonló képernyőre kell számítanunk, ami pillanatok alatt átirányít bennünket arra az oldalra, ahol majd az első befizetésünket tudjuk teljesíteni. Illetve természetesen ha igénybe akarunk venni egy bónuszt, azt is a következő lépésekben tudjuk majd megtenni.

Az 1Bet pénzügyek tekintetében is rendkívül jó kínálattal rendelkezik

Az 1Bet befizetési képernyője lesz a regisztráció után az első olyan felület, amit látni fogunk, hiszen itt tudjuk teljesíteni az első befizetésünket, ami létfontosságú, ha el akarunk kezdeni fogadni.

Értelemszerűen ha csak nézelődni akarunk, akkor ezt a lépést itt még figyelmen kívül hagyhatjuk. Fontos, hogy a regisztrációnál megadott pénznemtől és országtól függően változnak az elérhető fizetési módok, Magyarország esetén jelenleg a lentiek szerint teljesíthetünk befizetést.

Kifizetések tekintetében egy kicsit szűkösebb a kínálat, de a lényeg, hogy egyetlen esetben sem kell pluszköltségre vagy kezelési díjra számítanunk. A pontos részletek lentebb láthatóak:

1Bet kifizetés

Csak érdekességként, például Argentína vagy Andorra vonatkozásában sokkal több fizetési mód érhető el, tehát a regisztráció során ezért érdemes odafigyelni, hogy milyen pénznemben akarunk játszani és honnan játszunk.

Az 1Bet bónusz tekintetében sem marad el a vetélytársaktól

1Bet bonus és promóciós

Az 1Bet bónuszait nagyon gyorsan meg fogjuk találni, egyrészt a regisztráció és belépés után azonnal választhatunk közülük, de a Promóciók menüpont alatt mindig böngészhetjük őket. A fogadókat mindig is legjobban érdeklő bónusz, az üdvözlő csomag az 1Betnél bőven versenyképes.

Az első befizetésünk 100%-át, akár 40 ezer forintot is megkaphatunk és ezért cserébe 16-szoros megfogadási követelményt kell teljesítenünk. A második befizetésünkre pedig a bukméker 50%-os, akár 20 ezer forintot elérő bónuszt kínál fel.

És ezek mellett is vannak még folyamatosan akciók, példának okáért kaphatunk ingyenes fogadásokat a következő sikertelen fogadásunkért, de felturbózhatjuk a hétvégi tippjeinket is egy szuper hétvégi akcióval. Részletek ezen a képernyőfotón is láthatók!

Az 1Bet sportági kínálatának lehetőségei

Az 1Bet oldalán a főoldali menüben láthatjuk, hogy az alapértelmezett beállítás szerint a sportfogadás mellett az élő fogadás és az eSportok is külön kategóriát képviselnek, de a bal oldali listában mindent megtalálunk egy helyen.

Nem nevezhetjük a piac legnagyobb kínálatának, amit ez a platform képvisel, de fontos megemlíteni, hogy a legnépszerűbb sportágak, mint kosárlabda, labdarúgás vagy éppen tenisz mellett bőségesen vannak kisebb sportok is, így MMA, krikett, kerékpározás vagy éppen golf. Esportok vonatkozásában ugyanez a helyzet, van itt minden Starcrafttól kezdve CS:GO-ig.

Az 1Bet fogadási piaca

A sok sport a kínálatban vajmi keveset érne, ha nem lennének meg hozzá a megfelelő piacok. Ezt tudja ez a fogadóiroda is, hiszen bőségesen kínál piacokat a legnépszerűbb sportok vonatkozásában, tehát vannak végső győztesre vonatkozó piacok, alatta/felette, ki szerzi a következő gólt/pontot piacok, de fogadhatunk játékosokra, hendikepekre és akár még szögletek számára is.

A megszokottakat pedig mindig meg fogjuk találni az adott sportnál, például labdarúgás esetén mindig tippelhetünk a pontos végeredményre is. De tényleg, csak labdarúgás esetén több tucat különféle piacot fogunk találni, tehát ez nem lehet visszatartó erő a regisztráció előtt.

Így kell fogadni az 1Beten


Ha életünkben fogadtunk már sportfogadó oldalon online, akkor az 1Bet fogadása sem fog semmiféle nehézséget okozni, hiszen ugyanazt az egyszerűséget kapjuk meg tőlük is, amit a többi bukmékertől. Ugye az 1Bet belépés után azonnal a fő felületen, a sportfogadási menüben vagyunk, ahol hozzá is kezdhetünk a válogatásnak, vagy az általunk fogadni kívánt esemény felkeresésének.

Ha megtaláltuk azt a kimenetelt, amit szeretnénk megfogadni és elégedettek is vagyunk a szorzóval, akkor szimplán csak kattintsunk rá. A jobb oldalon meg is fog jelenni a fogadásunk, már csak a tétet kell megadnunk és játékba is küldhetjük a szelvényt.

1bet fogadási szelvény

Ahogy látható is, ha több eseményre vagy kimenetelre akarunk fogadni, akkor a Combo menüpontra kattintva máris össze tudjuk hozni a legjobb kötéses szelvényünket, illetve van módunk ún. Rendszerfogadásra is, ami lehetővé teszi, hogy akkor is nyerhessünk, ha a szelvényünk valamelyik mérkőzése nem sikerülne úgy, ahogy elterveztük.


Élő fogadási lehetőségek a magyar fogadók számára

Napjainkban a legnagyobb sportfogadási trendnek egyértelműen az élő fogadások számítanak, amelyeket az emberek most már nem is számítógépről, de mobilról intéznek. Így ez a fogadóiroda is komoly, külön menüpont alá szervezetten biztosít élő fogadási lehetőségeket szinte minden időpillanatban.

A lehetőségeink a fogadási piacok tekintetében nagyjából hasonlóak, mint a mérkőzések előtti fogadásoknál, úgyhogy nem lesz hiányérzetünk. Ha valamin még lehetne javítani az 1Betnél, akkor az az élő közvetítések hozzáadása a kínálathoz, de igazából ez csak hab lenne a tortán.

1Bet mobile elérhetőség

phone_android

Ahogy az élő fogadásoknál már röviden említettük, az a fogadóiroda, amelyik ma nem érhető el mobiltelefonról, biztosan lemarad és elveszíti fogadóit, ugyanis ma már a legtöbb sportfogadást mobil eszközről kötik.

Ez a fogadóiroda a jók közül is a jobbak közé tartozik, hiszen az 1Bet mobile app dedikált fejlesztés és arra készült, hogy a fogadók a világ minden tájáról kényelmesen tehessék meg tétjeiket. De aki nem akar applikációk letöltésével bajlódni, az szimplán nyissa csak meg a mobil böngészőről a platformot és látni fogja, hogy tökéletesen optimalizált így is a felület.

Az applikáció elérhető amúgy Android és iOS készülékek esetén is. És nem csak játszani, de akár befizetni, bónuszt igénybevenni és kifizetni is lehet az app segítségével.

Biztonság és adatvédelem

security

Amikor egy olyan internetes oldallal lépünk kapcsolatba, amely az adataink mellett a pénzünket is kezeli, akkor érdemes nagyon odafigyelni. Az 1Bet a piacon az egyik legjobb biztonsági megoldást tartja fenn, így a megfelelő szintű titkosítás elérhető, amikor a böngészőnk és a szerver között zajlik az adatátvitel.

Emellett a cég azonosító dokumentumokat is kér a játékosoktól, így biztosítva azt, hogy kiskorú vagy már azonosított, esetleg függőségi problémával küzdő játékosok ne csatlakozhassanak az oldalhoz. A curacaói engedély pedig azt biztosítja, hogy az iparágon belül elfogadott standardek és a kormányzati előírások szerint működik az oldal.

Ügyfélszolgálat és támogatás

headset_mic

Annak ellenére, hogy két opciónk van csak az 1Bettel való kapcsolatfelvételre, mindkettő nagyon gyorsan és hatékonyan működik. Ha hosszabb és kicsit komplikáltabb ügy okán vennénk fel velük a kapcsolatot, akkor mindenképpen használjuk az e-mailes kapcsolattartást, erre is 1-2 órán belül érkezni fog válasz.

Viszont ennél gyorsabb és szerintünk jobb is az élő chates opció, amely a minden képernyőn elérhető Csevegés menüre kattintva vehető igénybe. Ez éjjel-nappali lehetőséget biztosít a kérdésekre és a chat mögött ülő támogató kollégák nagyon segítőkészek és felkészültek is.

Általános információk
Név: 1Bet
Székhely: Heelsumstraat 51, E-commerce park, Curacao
Alapítás éve: 2011
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobilapplikáció: Igen
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Talán hiányolhatjuk a telefonszámot, de napjaink trendje már egyértelműen nem a telefon, hanem az élő chat, meg hát amúgy is a segítség minősége számít igazán. És akkor még feltehetjük a kérdéseinket az 1Bet Twitter- vagy Facebook-oldalán is.

Konkluzió

thumbs_up_down

Ha konkluziót akarunk vonni az 1Bet lehetőségeiből, előnyeiből, hátrányaiból, akkor elég pozitív eredményt fogunk kapni. Rengeteg a fogadható sportesemény, az elérhető piac, saját mobil applikáción keresztül férhetünk hozzá a platformhoz, a kezelhetőség nagyon könnyű és a felület is jól átlátható.

Amiben van lehetőség esetleg még a fejlesztésre, hogy Magyarország vonatkozásában legyen még több fizetési mód elérhető, mert ugyan az 1Bet rengeteg ilyet kínál, országonként ezek elérhetősége változó.

Viszont összességében egyáltalán nem kizárható, hogy a következő időszakban még többet fogunk majd hallani az oldalról, hiszen egy rendkívül stabil, megbízható és felhasználó-barát sportfogadási platformról beszélhetünk.

Gyakran ismételt kérdések

📌 Fogok bónuszt kapni akkor, ha most csatlakozok az 1Bethez?

Igen, természetesen. Az 1Betnél is elég jó üdvözlő csomag áll az új játékosok rendelkezésére, szinte mindig a befizetésünk 100%-át visszakaphatjuk egy meghatározott limitig. Fontos tudnivaló, hogy a bónuszra vonatkozik megjátszási követelmény is, így mindenképp olvassuk el a bónuszokra vonatkozó felhasználási feltételeket, mielőtt igénybe vesszük őket. És nem csak üdvözlő bónusz érhető el az oldalon, hanem rendszeresek az új befizetésekhez kapcsolódó további promóciók.

📌 Biztonságban vannak az adataim az 1Bet oldalán?

Az 1Bet biztonságos kapcsolatot használ a weboldal eléréséhez. Minden egyes adat, ami a kapcsolatfelvétel során történik a böngésző és a szerver között SSL-titkosításon megy keresztül. Emellett az oldal vállalja azt is, hogy a begyűjtött adatokat csak saját céljaira használja fel, nem adja át más félnek. És a mobiltelefonos applikáció esetén is biztosítottak a megfelelő titkosítási feltételek, így emiatt nem kell aggódnunk.

📌 Mindig találhatok élő fogadásokat az 1Bet oldalán?

Igen, amikor csak fellépünk az 1Bet platformjára, külön menüpont alá csoportosítva megtaláljuk az aktuálisan zajló és fogadható élő eseményeket. És ami a legfontosabb, hogy mivel globális oldalról van szó, így minden időpillanatban lesz élőben is fogadható esemény. Különösen az eSportok vonatkozásában rendkívül nagy a kínálat, azokból mindig sok tucat érhető el élő fogadásra.

Vissza a tetejére