A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Poker online – A legjobb oldalak és játékok áttekintése

Az online szerencsejátékok és online kaszinók egyik legnépszerűbb játéka a póker, amely igazi kasszasikerként robbant be szinte mindenki életébe a 2000-es években és azóta ugyan a rengeteg egyéb játék okán valamelyest megkopott a fénye, de még mindig a legnépszerűbb online játéknak számít a kaszinókban. Az igaz, hogy néhány éve ért el a csúcsra a játék és azóta valamelyest veszített a népszerűségéből, de a mai napig rendkívül sokan játszák ezt a játékot.

Arra figyelnünk kell azonban, hogy most már rég nem az zajlik az asztaloknál, ami 10 éve, amikor könnyedén lehet egy este megkopasztani rengeteg embert és pár hónap alatt milliókat összeszedni, letisztult a piac és most már jóval keményebben kell megdolgozni azért, hogy megélhessünk ebből a játékból. Nem lehetetlen, de már jóval profibban kell hozzáállni.

Online poker oldalak – Póker oldalak listája és játékok 2022

# Póker oldal Nyelv Min. befizetés Póker Játékok Bónusz Felkeresés
Unibet
magyar
€10
 • Omaha
 • Texas Hold’em
Bónusz: €200 Játssz most
bet365
magyar
€5
 • Texas Hold’em
 • Stud
Bónusz: €365* Játssz most
*bet365 Póker - Üdvözlő csomag akár 365€ értékben. A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek. Az ajánlattal kapcsolatos további részletekhez, kérjük, látogassa meg a weboldalt.
bwin
magyar
3,000 Ft
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Bónusz: 30,000 Ft Játssz most
partypoker
magyar
$10
 • Texas Hold’em
 • Omaha
Bónusz: $30 Játssz most

*F. Feltételek érvényesek!

Mit szólnál egy kis ingyen pókerhez?

Próbáld ki a legnépszerűbb játékokat az ingyenes demo részlegünkön.

A legnépszerűbb online pókertermek listája és kiválasztásuk

Miután az egyik legnépszerűbb játéknak számít az online szerencsejátékok között, rengeteg oldal kínálja asztalait a játékhoz, így nem hogy a kezdőknek, de a profiknak sincs könnyű dolga, ha meg szeretnénk találni a számukra ideális legális online pókeroldalt. Ezért segítünk mi ezzel és az oldalunk további cikkeivel, hogy könnyű legyen meghozni ezt a döntést. Értelemszerűen a legfontosabb paraméter, amit figyelembe kell venni, hogy az adott oldal megbízható legyen, tehát nyugodtan rábízhassunk nehezen megkeresett pénzünket.

Nagyon fontos az is, hogy az adott oldal milyen lehetőségeket kínál, tehát milyen tétekben lehet játszani, hány játékos elérhető – valószínűleg nem szeretnénk egy olyan asztalhoz leülni, ahol csak profik vannak, nekünk is szükségünk a nyeremény ízére és hangulatára. Érdemes azt is figyelembe venni, hogy ilyen játékokat kínál az adott oldal, van-e módunk esetleg kipróbálni ingyen ezeket, hiszen a többasztalos tornák mellett vannak például Spin&Go asztalok is, ahol két másik játékossal játszhatunk egy véletlenszerűen kipörgetett nyereményalapért vagy Sit&Go asztalok, ahol amint megtelik az asztal, máris indul a minitorna.

Két meghatározó paraméter a legjobb online pókeroldal kiválasztásához magyar játékosként

Az egyik legnépszerűbb játéknak számít az online szerencsejátékok

Amikor a legjobb online pókeroldalt akarjuk kiválasztani akár kezdők vagyunk, akár csak rég játszottunk és nem a régi megszokott oldalunkhoz akarunk visszatérni, akkor legalább egy tucat paramétert fontos figyelembe venni, mielőtt döntést hozunk. Általában azt szokták javasolni, hogy nézzünk körbe az adott oldalon, ha van lehetőség, akkor akár ingyen próbáljunk ki egy játékot, hogy megtapasztaljuk, mennyire tetszik a dízájn vagy éppen a játék kezelhetősége, de akár a kinézet is sokat nyomhat a latban.

Ne mulasszuk el semmiképp a vélemények elolvasását sem, vagy a közösségi médiában vagy valamelyik gyűjtőoldalon, mert ezek azért sokat el szoktak árulni. Csak akkor regisztráljunk, ha az első benyomások, a játékok mennyisége, a tornák mennyisége vagy éppen a nagy forgalom meggyőzött minket, hiszen a regisztrációval már bizonyos szempontból elkötelezzük magunkat és időt is fektetünk a dologba. Amit a próbajátékok alatt mindenképpen ki kell próbálnunk, az magának a szoftvernek a működése, legyen elérhető mindig, nagyon nem lenne jó, ha egy jó parti során fagyna le az egész vagy dobna ki minket. Olyan kérdéseket is járjunk körbe, hogy a szoftver mennyire teszi lehetővé, hogy egyszerre több asztalon játsszunk, van-e egyedi tétekre lehetőség és így tovább.

És ami más online kaszinós játékoknál is létfontosságú, az az ügyfélszolgálat, a támogatás elérhetősége több módon és 0-24 óráig, hiszen ahol ilyen nincs, ott komoly problémákba is ütközhetünk, ha éppen parti közben fagyott le a szoftver, vagy a kifizetésünk ütközött akadályokba.

Legjobb magyar oldalak online pókerhez

bet365

Az oldal nevét már a legtöbb szerencsejáték és sportfogadás kapcsán megismerhettük, de pókerben is nagyon jók, az összes jelentősebb pókerváltozatot játszhatjuk náluk, rengeteg játékossal együtt. Az oldal minősége, a szoftver professzionális, és amit sokan szeretnek, hogy napi szinten indulnak freeroll versenyek, tehát ha ügyesek vagyunk, minimális befektetéssel is meggazdagodhatunk. Ráadásul igazán nagylelkű bónuszokkal készülnek az új játékosoknak, tehát nem csoda, hogy az egyik legjobbnak tartják a piacon.

unibet

Szintén ismerős név azoknak, akik mondjuk eddig csak sportfogadásokban utaztak, de a cég letette a névjegyét a pókerben is, nagyon népszerű annak okán, hogy óránként indít freeroll versenyeket és mindig játékosok ezrei keresnek asztaltársaságot itt, tehát bármikor várakozás nélkül játszhatunk. A bónusz nagyon jó és rendszeresen vannak egyéb promóciók, úgyhogy tökéletes kezdőknek, visszatérőknek és profiknak is.

Pokerstars

Legalább a reklámaiból valószínűleg mindenki számára ismert pókeroldalról van szó, ahol időnként akár 150-200 ezer játékos is játszik egyszerre, szóval, ha most csatlakoznánk, biztosak lehetünk benne, hogy nem fogunk unatkozni a nap egyetlen napszakában sem. Rengeteg az elérhető verseny minden nap, tömegével indulnak a freerollok is, a bónuszok terén is piacvezetőről van szó, úgyhogy ez is jó választás.

partypoker

Korábban említett társaival ellentétben ez az oldal először pókerről vált ismertté, aztán nyitott a sportfogadások és a kaszinók felé, ma már stabil szerepe van az online szerencsejáték világában. Könnyen megismerhető és kezelhető felülete van, promóciókban, bónuszokban pedig nagyon erős, egyes heteken, ha jól figyelünk akár 2500 dollárt is bezsebelhetünk bónuszként. Versenyek és asztalok számában sincs vele semmi probléma.

888poker

Kezdőknek és profiknak is tökéletes oldal, ahol kezdőként akár használhatjuk az elérhető tudásbázist a legapróbb szabályok értelmezéséhez is, vagy szimplán felmarkolhatjuk a bónuszt és mehetünk játszani a rengeteg asztal valamelyikéhez – ha csak pár dollárunk van, akkor is fogunk helyet találni, ez ne tartson minket vissza. Különlegesség, hogy speciális asztalok is rendelkezésre állnak ahhoz, hogy ismerőseinkkel, barátainkkal mások bezavarása nélkül játsszunk.

skypoker

Talán Magyarországon kevésbé ismert oldalnak számít, de az Egyesült Királyságban piacvezető és folyamatosan korrekt jelenlét tapasztalható az oldalon, tehát biztosan találunk itt is ellenfeleket és kiváló versenyeket – és ahogy az asztaloknál, így e versenyeknél is bőven akad olyan, ahova akár pár száz forinttal is be tudunk szállni. Nagyon profi a szoftvere, bármilyen eszközön játszhatunk az asztaloknál.

A legjobb bónuszok a pókeroldalakon és magyarázatuk

Alapvetően, ahogy minden online kaszinóban, úgy a pókeroldalak és pókertermek esetén is komoly bónuszokkal, promóciókkal találkozhatunk és ezek többnyire nagyon meghatározóak abban is, hogy a játékosok melyik oldalt választják a játékhoz. Viszont a kínált bónuszoknak jó pár fajtája van, amelyek megértése nem annyira egyszerű, ha nem vagyunk járatosak ebben a világban, úgyhogy a következőkben ebben fogunk segíteni.

A legjobb bónuszok a pókeroldalakon és magyarázatuk

 • A leggyakoribb és legkönnyebben érthető bónusztípus, amelyet minden magára valamit is adó pókeroldal kínál az úgynevezett élő bónuszok kategóriája, ezek azok, amelyeket akkor kapunk, ha új játékosként csatlakozunk egy oldalhoz. Ezek lehetnek simán egyszerű 20-50 dolláros cash (avagy azonnali pénzes) bónuszok, de valahol 100-200%-os egyenlegvisszatöltési lehetőséget kínálnak. Ez utóbbi azt jelenti, hogy ha eljátszottuk a befizetésünket, akkor az oldal visszatölti teljes egészében vagy akár meg is duplázza.
 • Szintén nagyon gyakori, ám kezdők számára egyáltalán nem érthető bónuszfajta a rakeback, amelynek megértéséhez tudnunk kell, hogy mi az a rake. Ez konkrétan a ház százaléka, tehát az az összeg, amit a kaszinó minden egyes körben a bent lévő alapból (“pot”) levon, mint a ház haszna. Ez úgy pár százalék lehet, úgyhogy elég komoly összegről van szó, de bizonyos oldalak rakeback bónuszt kínálnak, amikor 10-30%-át a játékos számlájára történő utalással visszatérítenek bizonyos feltételek teljesülése esetén.
 • Sűrűn láthatjuk a “reload” szóval hirdetett visszatöltési bónuszt is, ilyenkor az adott oldal azt jutalmazza, hogy nem csak beugrottunk egy játékra, hanem a lemerült egyenlegünket visszatöltöttük megint és ennek a visszatöltésnek egy bizonyos százalékát hozzácsapja a második feltöltéshez, de sok esetben a harmadik, negyedik befizetésre is vonatkozik bizonyos százalék. Gyakori és népszerű fajta, főleg, mivel a pókeroldal számára az ilyen játékosok nagyon fontosak.
 • Talán az “esélyes veresége” néven fordíthatjuk le a már eléggé speciálisnak számító Bad Beat bónuszt vagy jutalmat, ami azért már inkább a tapasztaltabb játékosok számára jelent reálisan kihasználható esélyt. Ennél a bónusznál azért kapunk valamekkora kárpótlást, amikor egy partiban brutálisan erős lapokkal indulunk és még így is képesek vagyunk veszíteni a szerencse közbenjárása miatt egy esélytelenebb asztaltárssal szemben – tehát mondjuk a Riverig 99%-os a mi győzelmi esélyünk, de olyan lap fordul, amire nagyon minimális volt az esély.
 • A freeroll versenyek mind a mai napig a legnépszerűbb fajtáját képezik a pókerversenyeknek, mert ezek azok a tornák, ahova úgy ülhetünk be, hogy nincs nevezési díj, de a végén mégis hatalmas összegek kerülnek szétosztásra. Értelemszerűen ennek okán az ilyen versenyeken rengetegen is vannak, illetve sok oldalon van pár feltétel, amelynek meg kell felelnünk, hogy beülhessünk az ilyen tornákra (pl. korábbi befizetés, regisztráció időpontja stb.)
 • És ami már nem is annyira bónusz, hanem inkább ügyfélgondozás, az a VIP-programok széles skálája, hiszen ha régóta vagyunk tagok egy oldalon, sokat játszunk, sokat is fizetünk be, akkor biztos, hogy előbb-utóbb bekerülünk egy ilyen programba, amelynek eredményeként promóciókban vehetünk részt, vagy ha szerencsénk van, tárgynyereményeket nyerhetünk és meghívókat szerezhetünk eseményekre.

A legnépszerűbb pókertípusok a legjobb online pókeres oldalakon

Ahogy már a bevezetőben esett róla szó, azóta, hogy először még a 19. században Amerikában valahol a Mississipi mellett először lejátszották az első pókerpartit, rengeteg változat fejlődött ki, amelyek egy része elég népszerűvé is tudott válni, de a mai napig a legnépszerűbb típus egyértelműen a Texas Hold’em.

Texas Hold’em Póker

A Texas Hold’em szabályait könnyű megérteni, első körben mindenki kap két lapot, amelyet csak ők láthatnak, és ezek alapján kell tétet rakniuk. Ha megvannak a tétek, akkor jön a további lapok asztal közepén történő felfordítása, még további öt lappal számolhatunk tehát, a játék célja pedig az, hogy ebből a hét lapból a lehető legerősebb kombinációt hozzuk létre.

Omaha Póker

Az Omaha változat azért már jóval nagyobb ismereteket kíván és itt azért bőven lehet kombinálni is, hiszen a texasi változattal ellentétben itt már 4 lapot kap a játékos a tétrakás előtt, ezután körönként fordulnak a lapok az asztal közepén, itt is öt. Viszont a kilenc lapból meghatározott módon kell a legjobb ötös kombinációt összehozni, kettőt kell a kezünkben lévő négyből és hármat az asztalon lévő ötből felhasználni a legjobb kézhez (“hand” – az egyik leggyakoribb pókeres kifejezés).

5 Card Draw Póker

A további változatok azért már jóval speciálisabbak, bár az 5 Card Draw néven megtalálható típus a valaha volt legrégebbi típus és talán ez az, amit a szüleink, nagyszüleink is ismernek. Itt kiosztásra kerül az összes lap a játékosoknak, tehát nem kerül felfordításra egyetlen egy sem és körönként húzva lehet cserélni a pakliból, majd megint jön az újabb licitkör, amikor az előző kör első emelője emelheti a tétet megint.

7 Card Stud Póker

A 7 Card Stud névre hallgató változat egyáltalán nem a kezdők játéka, hiába olvashatjuk róla sok helyen, hogy a Texas Hold’em előtt mindenki ezt játszotta. Ebben a játéktípusban nincsenek közös lapok, csak saját lapjai vannak a játékosoknak, viszont az 5 Card Draw típussal szemben itt vannak nyílt lapok is – az összesen hét, játékosnak jutó lapból, hármat csak a játékos, négyet pedig a társai is láthatnak, ezek alapján kell kombinálni és téteket berakni, emelni.

Razz Póker

A Razz pókertípus valószínűleg a magyar játékosok számára alig ismert, aki ismeri, az sem nagyon játssza, pedig gyorsan megtanulható, csak más teljesen, mint a Texas Hold’em. A razzban szintén hét lapot kap egy játékos, ebből hármat csak ő lát, négyet a többiek is, és a mindenki által befizetendő alaptétek után az fog majd nyerni a licitkörök végén bentmaradók közül, akinek bemutatáskor a legjobb ásztól-ötösig pókerkeze van.

HORSE Póker

Ha a fentieket úgy-ahogy már megismertük, akkor van értelme beugrani a HORSE névre hallgató típusba, aminek neve egyébként betűszó, a benne foglalt öt másik változat nevének rövidítése. Ugyanis ebben a változatban körönként más és más pókert kell játszani, mindegyiket fix limites körök keretében. Kezdődik a játék egy Texas Hold’emmel, aztán jön egy Omaha és így tovább. Azért szokták szeretni, mert hiába profi valaki Omahában, a többiben nem biztos, hogy ugyanannyira jó, így itt mindenkinek van komoly esélye.

Badugi Póker

Végül pedig néhány szó a badugi pókerről, amelyik valamelyest hasonlít az 5 Card Draw-ra, hiszen itt is csak olyan lapok vannak, amelyeket a játékos láthat csak – szám szerint négy, és három alkalommal lehet akárhány lapot cserélni és mivel az első csere előtt is van egy licitkör, így összes négy licitkör van, tehát ez egy gyors és egyszerű játék. Főleg, hogy ez egy low-típusú játék, tehát a legalacsonyabb kezet kell összehoznunk a végére.

Online kaszinók véletlenszám-generálós játékai – típusok és szabályok

Bár nem gondolnánk, a póker esetén vannak, akik nem az élő játékosokkal való játékot preferálják, hanem inkább egy véletlenszám-generálós szoftverrel játszanak. Ilyenkor különösen fontos, hogy megbízható és tanúsított oldalt válasszunk, hiszen itt azért nagy szerepe van a szoftvernek is, a mi képességeink kevésbé meghatározóak.

Ezen játékokból rengeteg van a piacon, mindenképpen olyan helyet keressünk, ahol van mód az ingyenes kipróbálásra, demóra, ne kelljen pénzt veszítenünk azért, hogy kitapasztaljuk a szabályokat.

Pai Gow

Az érdekes nevű Pai Gow a póker szabályait ötvözi a kínai dominóéval és a célja az, hogy egy öt lapból és egy két lapból álló kézzel megverjük a bank mindkét kezét, úgy, hogy az ötös lapjaink kombinációjának meg kell haladnia a kettes kombinációnk értékét.

Pai Gow Poker Demo
X
Videópóker

A Videópóker az a változat, amelyet valószínűleg Magyarországon is mindenki ismer, régen elérhető volt játékgépeken vagy éppen számítógépes játékok formájában, most pedig az online kaszinókban él tovább. Ebben a játékban szimplán kapunk öt lapot a képernyőnkre, amelyekből eldobhatunk, ha akarunk a megfelelő körökben és végül az osztó lapjait kell megvernünk a végső ötös kombinációnkkal. Ennyi az egész.

Video Poker Demo
X
Caribbean Stud Póker

A Caribbean Stud póker azért különösen népszerű, mert kizárólag az osztót kell megvernünk benne, a többi játékost nem – ergó itt nem számít a blöffölés, csak a lapok döntenek, főleg, mivel a játékosok lapjait felfelé dobják fel és csak az osztó első négy lapja van lefordítva. Öt lapról van szó a játékban, tehát igazából a tétekkel lehet variálni és azzal, hogy eldobjuk-e a lapjainkat.

Caribbean Poker Demo
X
Oasis Póker

Az Oasis póker a Caribbean Stud még izgalmasabb változata, amelyben az osztó csak akkor léphet be a játékba, ha ászt vagy királyt kap kezdőlapként, tehát ez már jelentősen megnöveli a játékosok esélyeit.

Oasis Poker Demo
X
Red Dog Póker

Végezetül pedig essen néhány szó a vörös kutyáról, avagy a Red Dog névre hallgató változatról, amelyben a figurás lapok értéke nem a Texas Hold’emben megszokott, hanem például az ász csak 14-et ér és két nyílt lap kerül kiosztásra mindösszesen. A cél az arra való sikeres fogadás, hogy az első lap értéke és a harmadikként kiosztott lap értéke közé essen a második lap értéke.

Red Dog Poker Demo
X

Élő online póker a legjobb online kaszinókban

Ahogy már korábbi cikkekben szót ejtettünk róla, napjaink legnagyobb trendje az online kaszinókban az élő kaszinózás, amikor videón keresztül követhetjük az osztó, krupié tevékenységét és akár beszélgethetünk is vele és játékostársainkkal is. Ez az opció most már online póker esetén is elérhető, ráadásul nem valamilyen megbízható szoftver képében, ezeket az alkalmazásokat a legnagyobb nevek, a NetEnt, a Microgaming vagy éppen az Evolution Gaming fejlesztik. Ha szeretjük az interakciót, szeretünk csinos hölgyek virtuális társaságában játszani, akkor ez nekünk való.

Gyakran Ismételt Kérdések

🤔 Tapasztalat nélkül érdemes belevágni a pókerbe?

Ahogy a mondás tartja, mindenki elkezdte valahogy, tehát ez semmiképp ne legyen visszatartó erő. Kezdőként mindenképpen érdemes jól utánajárni, hogy melyik oldalon kezdünk neki a játéknak, érdemes jól megismerni a szabályokat és ha van rá mód, először ingyenes freeroll versenyen vagy pénz nélküli játékban próbáljuk ki magunkat.

💰 Van esélyem, hogy megéljek a pókerből Magyarországon?

Természetesen van, de ehhez nagyon sok gyakorlásra és játékra van szükség, kezdőként mindenképpen érdemes ingyenes játékokban jól begyakorolni az alapvető fogásokat, mielőtt pénzes asztalokhoz ülünk le vagy versenyekbe nevezünk be.

⚖️ Legális a póker Magyarországon?

A jelenlegi szabályok szerint az online póker legálisan játszható Magyarországon, a kérdéskör inkább akkor érdekes, ha élőben akarunk egy pókerteremben játszani. Online viszont szabad a gazda, bátran játszhatunk bármelyik kiválasztott oldalon.

Vissza a tetejére