A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Hogyan használd a gól stratégiát?

Ha a labdarúgás hivatalos definícióját nézzük, akkor ez egy olyan játék, amelyet 22 játékos játszik és a cél a minél több gól megszerzése – hiszen nagy ritkán lehet csak élvezni egy olyan meccset, ahol egyetlen gól sem születik. Pont a góloktól lesz igazán élvezetes és izgalmas egy focimeccs és a sportfogadásban is rengeteg olyan fogadási típus van, amelyben gólra lehet fogadni és ezek sok esetben a legjobb fogadási formák is egyben. Így nagyon fontos, hogy tudjuk, milyen a jó gólra fogadási stratégia, melyek a leginkább ígéretes fogadási típusok ezen a kategórián belül.

A legjobb fogadóirodák gól fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A mindkét csapat szerez gólt és a 2,5 gólnál több találat stratégiák előnyei, tippek és tanácsok

Ha gólra fogadunk, észre fogjuk venni, hogy a két legnépszerűbb fogadási forma az, amikor arra fogadunk, hogy mindkét csapat szerez gólt és az, amikor a 2,5 gólnál több vagy kevesebb találatra tippelünk. Mindkettő nagyon egyszerű és nagyon könnyen lehet velük pénzt is nyerni, úgyhogy nézzük is meg először a 2,5 gólos fogadást. Ez alapvetően a több/kevesebb gólszámos fogadások egyik fajtája, azt kell megtippelnünk, hogy egy adott számnál több vagy kevesebb találat lesz az adott mérkőzésen. Van még belőle a 1,5 gólnál több találat vagy éppen a 3,5 gólnál több találatos fogadás is, értelemszerűen ezek jóval többet fizetnek, hiszen a leggyakoribb eredmények általában 2-3 gólt hozó mérkőzések.

Észre fogjuk venni, hogy 0,5 gólnál több vagy kevesebb találatra is lehet fogadni, de itt például a 0,5 gólnál több találatra mindössze 1.1 körüli szorzókat kaphatunk, hiszen nagy valószínűséggel lesz legalább egy gól a meccsen – a 0,5 gólnál kevesebb gólra hétszeres, nyolcszoros pénzt tudunk kasszírozni, hiszen ez egy nagyon valószínűtlen kimenetel.

Pont ezért jó ez a gólszámos fogadási stratégia, hiszen itt megtalálhatják számításukat azok is, akik kerülik a kockázatot, hiszen be lehet fogadni a 0,5 gólnál több találatot is, de akik jók a statisztikákban vagy éppen tudnak valamilyen információt egy-egy csatárról, azok megtalálhatják a jóval többet fizető, kockázatosabb kimeneteleket is.

Mikor érdemes összesített gólszámra fogadni több/kevesebb fogadással?

Hogy működik a Gól fogadás

  • Ha például egy ki-ki meccsről van szó, ahol mindkét csapat védekező vagy éppen támadó felállására lehet számítani.
  • Ha komoly különbség van a két alakulat között, tehát mondjuk egy elsőosztályú csapat játszik egy harmadosztályú alakulattal a kupában.
  • Ahol az egyik csapatnak létfontosságú a győzelem vagy a vereség elkerülése.

A mindkét csapat gólt szerez taktika sem nehezebben ennél, itt egyszerűen arra fogadunk, hogy mindkét csapat rúg gólt vagy éppen arra, hogy nem. Látni fogjuk, hogy normálisan kiegyensúlyozott mérkőzések esetén teljesen egyező vagy nagyon hasonló szorzókat kapunk mindkét kimenetelre, úgyhogy ennél a stratégiánál mindenképpen érdemes előzetes kutatásokat végezni, hogy statisztikailag, forma alapján mennyi esélye van annak, hogy egy adott csapat egyetlen gólt sem szerez a meccsen.

Fontos figyelembe venni, hogy ez csak a rendes játékidőre vonatkozik, a hosszabbítás vagy éppen a tizenegyesek már nem számítanak ebbe bele. A mindkét csapat szerez gólt stratégiának számos előnye van:

  • Nem kell azzal foglalkoznunk, hogy ki fog nyerni, kizárólag a rúgott gólokra kell koncentrálnunk.
  • Napjainkban nagy teret nyert a támadó foci, így még a középcsapatoknál is találhatunk olyanokat, amelyek nagyon sok rúgott és kapott góllal rendelkeznek, tehát tökéletes jelöltek egy ilyen fogadásra.
  • A szorzók ilyen fogadásoknál általában 1.5 és 2.5 között mozognak, főleg a 2.0 környékén, tehát 50%-os eséllyel futhatunk neki általában a mérkőzéseknek.

Nagyon fontos a mindkét csapat szerez gólt stratégiánál, hogy kövessük a híreket, hiszen az, hogy az adott csapat egyik jó csatára lesérül, komolyan befolyásolhatja a rúgott gólok számát, de egy védő vagy a kapus kiesése is jelzésértékű lehet. Használjunk statisztikákat, az interneten rengeteg olyan adat áll rendelkezésre, amely megmutatja, hogy egy-egy csapat esetén milyen gyakori a rúgott gólos meccsek száma (van olyan csapat a topligákban, amely akár 10-15 meccsen keresztül rúghat minden meccsén legalább egy gólt) és mindenképpen érdemes figyelni az összeállításokra is.

A 2,5 gólnál több találatos stratégia és a mindkét csapat gólt szerez tippek esetén jó taktika az élő fogadás is, hiszen jóval könnyebb úgy beszállni egy ilyen tippel, ha már valamelyik csapat rúgott egy gólt és még azt is látjuk élőben, hogy a másiknak is reális esélye van az egyenlítésre. Ennek a formának a nagy hátránya az, hogy így már jelentősen kisebb szorzókra számíthatunk, de egy kockázatkerülő fogadó számára mindenképpen ajánlott opcióról beszélünk.

Mikor érdemes tehát a mindkét csapat gólt szerez fogadási formára gondolnunk?
  • Ha mindkét csapatnak létfontosságú a győzelem
  • Ha két, statisztikák és eredmények alapján támadó stratégiát erőltető csapat találkozik
  • Ha két, általában sok gólt kapó, gyenge védelmekkel bíró gárda ütközik meg
  • Ha rangadóról van szó

A fentiekből is látható volt, hogy a gólra fogadás stratégia igen széleskörű lehetőségeket kínál, de ezek esetén is szükség van arra, hogy valamennyire beleássuk magunkat a csapatok körüli dolgokba és a statisztikákba.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére