A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

GGBET Magyarországon – Sportfogadási oldal nagyszerű szorzókkal

A GGBET magyar sportfogadási oldala attól vált igazán népszerűvé, hogy számtalan extra ajánlattal várja a magyar fogadókat is, promóciókkal, versenyekkel és szépen kategorizált fogadási kínálattal....
A magyar fogadók számára is vonzó fogadási ajánlatuk van, amelyeket akár mobilról is könnyedén használni tudunk. A GGBET Magyarországon is elég sokféle kényelmes fizetési módot tesz elérhetővé, úgyhogy érdemes egy pillantást vetni rá közelről. A következőkben megnézzük részleteiben, hogy mit tud ez a bukméker és miért is érdemes ide regisztrálni!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A GGBET háttérről

A GGBET sportfogadás platformjának üzemeltetője a Ciprusi Köztársaságban bejegyzett Brivio Limited, az üzemeltetéshez az engedélyt pedig az Invicta Networks N.V. kapta meg a Curacaói Szerencsejáték Felügyelettől. A 8048/JAZ számú engedély egyben azt is jelenti, hogy a magyar játékosok is nyugodtan csatlakozhatnak a felülethez, nem kell tartaniuk attól, hogy egy csaló oldallal állnak szemben.

GGBET sportfogadás

GGBET Magyarországon – Nincsenek rejtett problémák

A GG BET platformját Magyarországon könnyedén meg lehet nyitni, szimplán csak pötyögjük be a böngésző címsorába a címet és máris bent vagyunk az oldalon. Természetesen ha egyszer véletlenül a törvényalkotó megint meggondolná magát, akkor egy esetlegesen blokkolt felületre VPN-ről vagy alternatív linkekről is be tudunk lépni, de erre most nincs semmiféle szükség.

GGBET regisztráció folyamata csak pár kattintás

Ahogy a bevezetőben is írtuk, ez a sportfogadási oldal szívesen látja platformján a magyar játékosokat. Felülete magyar nyelvre optimalizált, így pedig a GGBET regisztráció is jóval könnyebb. Az egész folyamat pedig nem áll többől, mint pár lépésből, amelyeket a tesztünk során mi is nagyon gyorsan végre tudtunk hajtani.

 1. A fő felületen a jobb felső sarokban van egy Regisztráció feliratú gomb, erre kattintva indul a folyamat
 2. Működhet a bejelentkezés közösségi fiókon keresztül, mint Facebook vagy Twitter fiókkal
 3. Viszont van normál módú regisztráció is, ehhez első körben a telefonszámunkat vagy e-mail címünket kell megadnunk, plusz egy választott jelszót és a használni kívánt pénznemet
 4. Fogadjuk el a szabályzatot és erősítsük meg, hogy elmúltunk 18 évesek, majd kattintsunk a Regisztráció feliratú gombra
 5. Ezzel be is jutottunk a fiókunkba, ahol az üzenet fogad minket, hogy erősítsük meg a megadott telefonszámunkat/e-mail címünket
 6. Az érkező üzenet segítségével validáljuk magunkat, majd a profilunk alatt adjuk meg a szükséges személyes adatainkat és lakcímadatainkat
 7. Ezzel pedig indulhat is a fogadás!

A későbbiek során, ha nagyobb összegeket is akarunk mozgatni a GG BET oldalán, akkor szükség lesz majd a felhasználói adataink hitelesítésére is.

A GGBET fizetési módok mindegyike megbízható

Ha csatlakoztunk az oldalhoz, akkor a Befizet feliratú gombra kattintva máris intézhetjük az első befizetésünket, hogy 1 percen belül már fogadást küldhessünk játékba. A befizetésekhez elérhető GGBET fizetési módok kényelmesen használhatóak és a legtöbb játékos megtalálja közöttük a preferenciáját. Ezen fizetési módok érhetőek el jelenleg:

 • Első körben emeljük ki a rengeteg e-pénztárcát, amit használhatunk, így a Skrill, NETELLER és MiFinity lehetőségeit
 • Fizethetünk Binance Pay segítségével
 • Használhatjuk a Tether ERC20, TRC20 és Bitcoin kriptovalutáit
 • Használhatunk különféle Pay via Bank online banki fizetési megoldásokat is

Amennyire látható, a GGBET vélemények szerint ezen fizetési módok bőven lefedik az igényeket a fogadók között. A legtöbb befizetés vonatkozásában minimum 7000 forint a befizetési limit, de például MiFinity fizetési móddal ötezer forint is befizethető. A befizetések feldolgozása azonnali, ráadásul díjat sem számol fel ezekért a GGBET. A befizetés végrehajtása elég egyszerű:

 1. Regisztráció és bejelentkezés után egyből a főoldalra kerülünk, ahol a jobb sarokban látható a Befizet feliratú gomb
 2. Erre kattintva jutunk a pénztárba, ahol válasszuk ki a megjelenő listából, hogy melyik fizetési módot akarjuk használni
 3. Adjuk meg az összeget, amit be akarunk fizetni
 4. Adjuk meg a vonatkozó fizetési módhoz szükséges adatokat, majd hajtsuk végre a tranzakció hitelesítését, ahol esetleg a szolgáltató oldalán erre szükség van
 5. Erősítsük meg a zöld gombra kattintással a tranzakciót!

A GGBET kifizetés tekintetében is hasonló fizetési módokat kapunk, mint a befizetésnél ami elérhető volt és a kifizetési limit is ugyanaz, mint a befizetéseknél. Szóval itt meglepetés nem fog minket érni, de azért néhány lépésben következzen most a kifizetés végrehajtása a platformon:

 1. A fizetési menüpont alatt van egy Pénzfelvétel feliratú menü, erre kattintsunk
 2. Válasszuk ki az elérhető fizetési módok közül azt, amelyiket használni akarjuk
 3. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget
 4. Adjuk meg a kifizetéshez szükséges adatokat, pl. kriptotárca címet, e-pénztárca címet
 5. Erősítsük meg a tranzakciót és kész is vagyunk.

Fizetési módtól függ a feldolgozás sebessége, de általánosságban a GG BET összes fizetési módja tekintetében 1-2 órán belül biztosan a bankszámlánkra kerül majd a kifizetett összeg.

GGBET fizetési módok

GGBET bónusz ajánlatok és promóciók amerre a szem ellát

A GGBET bonus ajánlatok tekintetében megdöbbentően erős kínálattal várja a sportfogadókat. Már az üdvözlő GGBET bónusz sem a megszokott ajánlat, hiszen minimum 4000 forint befizetésével 100%-os, akár 40 ezer forintos bónuszt kaphatunk. Ennél is izgalmasabbak a duplázó bónuszok. Van Small Double bonus, amikor minimum 8000 forint befizetés után kapunk 50%-os, akár 20 ezer forintos bónuszt. Aztán a Medium Double Bonus keretében minimum 20 ezer forint befizetés után kaphatunk 100%-os, akár 40 ezer forintos bónuszt. És végül a Large Double Bonust emeljük ki, amelynél minimum 40 ezer forint befizetésével 200%-os, akár 80 ezer forintos bónuszt markolhatunk fel.

De a Bonuses menüpont alatt annyi egyéb ajánlat érhető el, hogy megállás nélkül görgethetünk másodpercekig. Van itt többféle ingyenes fogadási ajánlat (small, medium és large freebet ajánlat fogadási összeg függvényében), CS: GO meccsekre köthetünk fogadási biztosítást, League of Legends harcokra markolhatunk fel többféle mértékű cashbacket, van labdarúgás fogadási biztosítás és még számtalan ingyenes bet ajánlat.

A GGBETen mindenre (is) lehet fogadni

A GG BET tudja, hogy manapság már elég sok fogadó azt nézi, hogy milyen online fogadási lehetőségei vannak egy adott mérkőzésen belül, hiszen a hagyományos győztesre fogadások már kevésbé népszerűek, mint anno. Így egy kiemeltebb sportág meccsei esetén van bőségesen hendikepes piac, alatta-felette piac, fogadhatunk összesített pontszámra, gólszámra, fogadhatunk pontos eredményre, egyéni sportoknál egyes eseményekre és így tovább. Bőven van egyébként még speciális fogadási lehetőség is, mint büntetőlapos fogadás labdarúgásnál vagy a büntetők száma egy kosármeccsen.

A kevésbé ismert sportoknál is legalább egy-egy összesített vagy hendikepes piac rendelkezésünkre áll, az e-sportok vonatkozásában pedig a határ tényleg a csillagos ég. Ezeknél minden egyes meccsnél egyedi fogadások állnak rendelkezésünkre, mint az első ölés, a térkép győztese és így tovább. És a speciális fogadási eseményeknél, mint egy díjátadó, szintén többféle piac vár majd minket.

Amerre nézünk, mindenhol fogadható sportágak a GGBETen

A GGBET fogadható sportágait a felület bal oldalán a menüsorban láthatjuk egymás alatt. A népszerűbb sportágakkal kezdődik a lista, mint labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, röplabda, aztán folytatódik a kevésbé ismert sportokkal a felsorolás, mint MMA, krikett, baseball. És tele van a felsorolás e-sportokkal, Valorant, League of Legends, Dota 2, StarCraft és olyan egyedibb e-sportok, mint a King of Glory vagy Bang Bang is fogadható.

De az oldalon külön kategóriában helyett kaptak speciális fogadási lehetőségek is és egy másik menüpont alatt a hosszútávú fogadások vannak összegyűjtve. És akkor még nem is beszéltünk a GGBET élő fogadás lehetőségeiről, de erről picit később.

A fogadás menete ennél a bukmékernél

GG Bet fogadószelvény

Amennyiben beléptünk az oldalra és teljesítettünk befizetést is, nincs más hátra, mint az, hogy játékba küldjünk egy fogadást. Ezt a következőképpen tudjuk végrehajtani:

 1. Keressük meg a sportági listában a minket érdeklő sportágat
 2. Válasszuk ki a megfelelő bajnokság megfelelő eseményét
 3. Az adott esemény fogadási ajánlatait böngésszük végig és keressük meg azt a piacot, amire fogadni akarunk
 4. Kattintsunk a fogadni kívánt kimenetelre
 5. A jobb alsó sarokban megjelenik a szelvényünk, rajta az eseménnyel
 6. Döntsük el, hogy ezt akarjuk játékba küldeni vagy tenni akarunk még hozzá, utóbbi esetben folytassuk az egyes ponttól ismét
 7. Ha a szelvényünkre feltettük a fogadni kívánt eseményeket, akkor már csak adjuk meg a tétünket
 8. Kattintsunk a Fogadás elhelyezése feliratú gombra és már játékba is küldtük a szelvényt
 9. Egyes és többes kötéses fogadás mellett fogadhatunk még kombinációs formában is

A GGBET élő fogadásban is nagyon odatette magát

live_tv

A GGBET élő fogadási ajánlataihoz két módon juthatunk el. Egyrészt a főoldal közepén át tudunk kattintani Élő fogadásokra, így csak ezt mutatja az oldal. Másrészt a bal oldali sportági menüben is egy piros LIVE feliratú ikon jelzi, hogy az adott sportból van elérhető élő esemény aktuálisan. Az élő fogadások tekintetében pontosan azokra a piacokra lehet fogadni, mint meccs előtti fogadások esetén. Annyi a különbség, hogy a szorzók értelemszerűen változnak, ahogy az események is változnak az adott találkozón.

A GGBET élő eredménykövetést biztosít az élő eseményekhez és még statisztikák is rendelkezésünkre állnak, viszont arra figyeljünk, hogy csak egyes e-sportok esetén van valódi live streaming a felületen.

Mobilos lehetőségeink, ha fogadni akarunk

phone_android

Kezdjük mindjárt a nagyszerű hírrel: van natív GGBET app Android és iOS készülékekre is! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mobil böngészőből nem érhető el az oldal, hiszen úgy is tökéletesen működik, a gombok a helyükön vannak és a fogadási szelvényt is könnyedén játékba lehet küldeni. Az app segítségével viszont még gyorsabb performanciát érhetünk el és kihasználhatjuk az okostelefonok funkcióit is, mint az ujjelnyomatos azonosítást vagy okosértesítések. Az Android GGBET app telepítésének lépései a következők:

 1. Lépjünk be az oldalra mobil eszközünkről
 2. Töltsük le az ikonra való kattintással a GGBET .apk fájlt az oldalról
 3. Nyissuk meg a fájlt és nyomjuk meg a telepítés gombot
 4. Ha szükséges, engedélyezzük a külső forrásból származó alkalmazások telepítését
 5. Az alkalmazás ezzel telepítésre is került

iOS operációs rendszerű készülékeknél a következő módon tudjuk telepíteni az applikációt:

 1. Nyissuk meg a kezdőoldalt Safari böngészőben
 2. Kattintsunk a megosztásra
 3. Görgessünk le alulra
 4. Hozzáadás a képernyőhöz feliratra kattintsunk
 5. Még egyszer érintsük meg a Hozzáadást
 6. Az alkalmazás használatra kész

Az üzemeltetők figyelnek a biztonságra is

security

A GGBET oldala esetén kiemelhetjük, hogy a felület megfelelő, a piacon elfogadottnak számító SSL alapú titkosítást használ a szerverek és a játékosok közötti kommunikációjában. Ez azt jelenti, hogy pénzünk és adataink biztonságban vannak, amikor az oldalt használjuk. Ezt segítik elő azok a tűzfalak is, amelyeket a GG BET mögött álló üzemeltető tart fenn a szervereken.

Ügyféltámogatási lehetőségek éjjel-nappal

headset_mic

Ha felmerül valamilyen kérdésünk az oldallal vagy egy fogadással kapcsolatban, a hét bármely napján, éjjel-nappal kereshetjük a GG BET ügyfélszolgálatát. Ezt többféle módon megtehetjük:

 • Írhatunk egyrészt élő chaten 24/7 az ügyfélszolgálatnak a bal oldalon lévő narancssárga ikonra kattintás után. Fontos, hogy magyar nyelvű élő chat nincs.
 • Ezen a chatablakon elérhető néhány nagyon alapvető Gyakran Ismételt Kérdés is, de ezek is angolul
 • Írhatunk a [email protected] e-mail címre is, szintén angolul
 • Végül pedig ha ezt preferáljuk, telefonálhatunk is, a +44 (203) 769-19-62 számot kell tárcsáznunk
Általános információk
Név: GGBET
Székhely: Ciprus
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen, részben
Mobil applikáció: Van, iOS és Android
Telefon: +44 (203) 769-19-62
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

A GGBET egy kifejezetten izgalmas fogadási platform a magyar fogadók számára is. Ennek több oka is van, például az is kifejezetten ritka, hogy ennyi promóció, verseny és bónusz legyen egy oldalon, mint itt. Nagyon sok a sport, amire fogadhatunk és a piacok tekintetében sem fogunk hiányt szenvedni. Ami szintén a versenytársak fölé helyezi valamelyest az oldalt, az az Androidra és iOS-re is elérhető natív mobil applikáció. Fejlődési terület talán az lehet, hogy minden eseményre jó lenne live stream és az ügyféltámogatás is lehetne magyar nyelven, de ezek olyan tényezők, amik nem fogják a fogadási élményünket rossz irányba befolyásolni.

GYIK

📌 Van VIP program a GGBETnél?

Igazából direkt kimondott VIP program nincs, viszont olyan promóciók érhetőek el a platformon, amelyek segítségével a sokat és gyakran fogadó játékosok jóval jobb ajánlatokat kaphatnak, mint az általános ajánlatok.

📌 Mit jelent az, hogy vannak hírek is a GGBETen?

Ebben a szekcióban ez a sportfogadási platform egyedi promóciókat és e-sport valamint sporthíreket mutat be, de ezeket leginkább fogadási szempontból. Érdemes itt böngészni, hiszen belefuthatunk bármikor egy izgalmas akcióba.

📌 Van bónuszkód a GGBET oldalához?

Alapesetben a promociók nem bónuszkóddal működnek, hanem szimpla igénylés útján, de a Hírek menüpontot érdemes nyomonkövetni, itt azért elég sok egyedi és rövidtávú akció szokott megjelenni.

Vissza a tetejére