A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mire jó a kétesélyes fogadás stratégia?

Képzeljük el, hogy találtunk egy jó labdarúgó-mérkőzést valamelyik topligában az egyik szelvényünkhöz, amelyen egyértelműen a vendégcsapatot tartjuk az esélyesnek, de nem tartjuk kizártnak, hogy a kiesés elől menekülő hazaiak tudnának menteni egy pontot. Ebben a helyzetben jön jól nekünk a kétesélyes fogadás stratégia, hiszen egyetlen téttel le tudjuk fedni mindkét kimenetelt és csakis akkor veszítünk, ha a hazai csapat valamilyen csoda folytán meg tudná nyerni a mérkőzést. Ennek a stratégiának is megvannak a maga előnyei és hátrányai is, de az elvitathatatlan, hogy az egyik legnépszerűbbnek számít a nagy online fogadóirodáknál, hiszen egyszerre két kimenetelt tudunk vele megjátszani.

A legjobb fogadóirodák kétesélyes fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A kétesélyes stratégia előnyei és hátrányai, elérhető oddszok

A kétesélyes stratégia mindenféle sportok esetén elérhető, a legnagyobb előnye pedig az, hogy nagymértékben megnöveli a nyerési esélyeinket, főleg ha olyan mérkőzést választunk, ahol szinte kizárt, hogy valamelyik csapat nyerjen vagy éppen döntetlen szülessen. A másik oldalon viszont ott a nagy hátránya, miszerint az oddszok kétesélyes fogadásnál jelentősen alacsonyabbak, mintha egyetlen kimenetelt játszottunk volna meg.

Nézzük meg most egy példán keresztül, hogy is működik ez a fogadási stratégia és milyen elérhető piacok vannak! Vegyünk egy képzeletbeli Barcelona – Real Madrid mérkőzést. Ha kétesélyes fogadást játszunk, akkor a következő lehetőségeink vannak a fogadásra:

Hogy működik a Kétesélyes fogadás

  • Nyer a Barcelona vagy döntetlen lesz a vége
  • Nyer a Real Madrid vagy döntetlen lesz a vége
  • Vagy a Barcelona vagy a Real Madrid nyer

Már a felsorolásból látható, az első esetben akkor veszítünk csak, ha a Real nyer, a második esetben akkor nem nyerünk, ha a Barcelona a győztes, a harmadik esetben pedig a döntetlen ellen kell szurkolnunk nagy hévvel.

Tapasztaltabb fogadók azt szokták mondani, hogy a kétesélyes fogadást akkor érdemes meghúzni, ha van egy jó megérzésünk egy esélytelenebb csapat lehetséges győzelmére, mert egy nagyon gyenge csapat és a bajnokesélyes meccsén egyszerűen nem éri meg ugyanazt a pénzt kockáztatni kevesebb nyereményért, hiszen nagy valószínűséggel nincs szükségünk a másik kimenetel lefedésére.

Két típusú fogadónak nagyon ajánlott a kétesélyes fogadás mindenféle sportok esetén: egyrészt a kockázatkerülőknek, akik biztos nyereményre hajtanak és ezért cserébe beérik a kisebb bevétellel is, másrészt a nagy pénzben játszóknak, akik a nagy befektetésüket elég biztosan le akarják fedni.

Ma már minden magára valamit is adó fogadóiroda kínál ilyen fogadási stratégiát, úgyhogy ha úgy döntünk, hogy kipróbáljuk ezt a fogadást, akkor mindenképpen érdemes körbenézni, hogy melyik oldal kínálja a legjobb szorzókat egy-egy esemény tekintetében. Ha szükségesnek tartjuk, akkor rengeteg oldalt találhatunk, amely kétesélyre le tudja szűkíteni a kimeneteleket az összes mérkőzés esetén és még kalkulátorokat is találhatunk a kétesélyes fogadásokra.

Akárhogy is ítéljük meg elsőre a kétesélyes fogadási stratégiát, az biztos, hogy ha hosszútávon szeretnénk profitábilisak lenni és ezért beérjük azzal, hogy folyamatosan csak kisebb összegeket nyerünk, akkor ezzel a stratégiával mindenképpen foglalkoznunk kell. Ezenkívül ha kockázatosabb tippeket akarunk játszani vagy éppen van egy nagyon jó megérzésünk mondjuk egy kiscsapat Barcelona vagy éppen Real Madrid elleni meccsén, akkor szintén tökéletes választás.

Egyértelműen stratégia részeként alkalmazzuk ezt a fogadási módszert, tehát ne ész nélkül, hanem jól megtervezetten játsszunk és akkor biztosan elérhetjük a hőn áhított hosszútávú profitot – sőt, ha integráljuk más fogadásokkal, mint a hendikeppel vagy egyéb kombinációs tippekkel, akkor már igazán komoly taktikával mehetünk neki a meccseknek.

Mivel a döntetlenek kevésbé gyakoriak, mint a győzelmek, sokan ennek a kimenetelnek a kiiktatására használják és amíg az adott sportnak három lehetséges kimenetele van, a kétesélyes fogadási stratégia mindig tökéletes választás. És egyáltalán nem csak labdarúgás esetén van ez így.

A végén érdemes feltenni egy kérdést: jobban megéri így játszani, mint külön megfogadni a két kimenetelt?

Ha a gyors választ akarjuk megadni, akkor esetenként előfordulhat, hogy ez így van, de sok esetben jobb a megtérülés ha kétesélyes fogadást játszunk. Ezért érdemes kalkulálni előzetesen, hogy a magunk számára legjobb lehetőséget találjuk meg és ha nem éri meg a kétesélyes fogadás, akkor menjünk rá külön-külön a két kimenetelünkre.

Adott mondjuk egy Liverpool – Aston Villa mérkőzés, ahol:
  • 1.2-es szorzót kapunk ha nyer a ‘Pool vagy döntetlen a vége
  • 2.8-as szorzónk van, ha döntetlen a vége vagy a Villa nyer
  • 1.3-as a szorzónk ha a ‘Pool vagy a Villa nyer

Ha 100 forintot játszunk, akkor 20 forint a profitunk Liverpool győzelem és döntetlen esetén, 180 forint a profitunk, ha döntetlen/Villa győzelemre játszottunk és 30 forintot kasszírozunk, ha nincs döntetlen. Ezzel szemben, ha mondjuk 50 forinttal egy-egy kimenetelre játszunk, akkor

  • 1.5-ös szorzót kapunk a Liverpoolra
  • 6-szoros pénzt kapunk a Villa győzelemre
  • 4-szeres a szorzó a döntetlenre

Így tehát 25 forint a profitunk, ha a ‘Pool nyer, 250 forint a profitunk, ha a Villa nyer és 150 forintot kasszírozunk, ha döntetlen a vége. Azaz ha külön fogadtunk arra, hogy a ‘Pool nyer vagy döntetlen lesz és mondjuk nyertek is a liverpooliak, máris -25-ben vagyunk, míg kétesélyes fogadás stratégia esetén biztos a profitunk. Látható tehát, hogy a kétesélyes stratégia akkor jön inkább a képbe, amikor meglepetésre akarunk játszani.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére