A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Élő közvetítés Magyarországon elérhető bukmékereknél

A közvetítés egyértelműen az egyik legjobb funkció, amit az online bukmékerek valaha is kitaláltak, lehetővé teszi ugyanis, hogy rengeteg sportág megszámlálhatatlan eseményét nézzük élőben bármely napszakban. A legfontosabb előnye annak, ha az általunk favorizált online sportfogadó iroda kínál streamet, hogy így ilyen típusú fogadás esetén élőben tudjuk nézni az adott eseményt, nem kell más internetes oldalt vagy szolgáltatást keresnünk erre a célra. Továbbá a közvetítés meg is növeli a nyerési esélyeinket egy aktuális zajló fogadási esemény esetén, hiszen azonnal láthatjuk, ha reagálnunk kell valamilyen történésre.

Legjobb Élő Közvetítést Nyújtó Bukmékerek 2024

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Élő események Élő adás Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 10+
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-25+
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 10+
100%
35,000 Ft Fogadj most
QuickWin
magyar
QuickWin 50+
100%
35,000 Ft Fogadj most
Powbet
magyar
Powbet 10+
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A következőkben megnézünk 10 népszerű sportfogadó irodát, hogy milyen közvetítési lehetőségeket kínálnak.

22bet

Naponta több mint ezer eseményt kínál ez a fogadóiroda élő fogadásra, így nem meglepő módon közvetítéseket is bőven találhatunk. Persze nem egyetlen kattintással, mindenképpen szükség van rá, hogy regisztráljunk és töltsünk is fel pénzt a számlánkra. Viszont ha ez megvan, akkor rengeteg közvetítést érhetünk el jó minőségben, kivéve, ha a régió, ahonnan játszunk, valamilyen okból korlátozva van.

Üdvözlő bónusz:45,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
Zulabet

Könnyen kezelhető, átlátható felület, ahol ráadásul rengeteg élő fogadási eseményt is találhatunk, ahogy a piacokra sem lehet panaszunk. Jó pár sportesemény mellett kattintható az Élő adás gombja is, bár ez nem valódi közvetítést jelent, hanem virtuális, animációs kommentárt, ami nem ugyanaz, mint egy közvetítés, de mindenképpen nagyobb lehetőséget jelent, mintha semmi információnk nem lenne az adott mérkőzésről.

Rabona

Ahogy minden magára valamit is adó fogadóiroda, úgy a Rabona is biztosítja az élő fogadások lehetőségét felületén, amelyekhez bizonyos formában közvetítés is elérhető. Ez sajnos nem valós streamet jelent, hanem egy animált virtuális közvetítést, de ez is nagyon komoly segítséget jelenthet egy mérkőzésen belüli fogadás esetén.

Üdvözlő bónusz:35,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+

*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FEZbet

A legtöbb új, feltörekvő bukmékerhez hasonlóan ez a fogadóiroda is komoly kínálattal igyekszik csábítani az új fogadókat, így élő eseményeket is bőségesen találhatunk a kínálatában. Az események mindegyikéhez tartozik virtuális animált közvetítés, de soknál most már feltűnik a videós közvetítés is, bár ennek kihasználásához regisztrált és fogadó felhasználóknak kell lennünk – ami mondjuk, teljesen érthető is.

Üdvözlő bónusz:35,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
Unibet

A fogadási piac egyik nagy öregjénél bőségesen számíthatunk közvetítésekre is, egy hónapban több száz ilyen fogadási esemény elérhető az oldalon, mindössze egy felhasználói fiókkal kell rendelkeznünk, amelyre töltöttünk is fel valamekkora összeget. Ráadásként még a közvetítésekhez nagyon részletes statisztikákat is kapunk, így ez az oldal ideális az ilyen típusú fogadásokhoz. És nem csak foci közvetítést találunk az oldalon, nfl vagy éppen élő snooker közvetítés ugyanúgy van itt, mint jégkorong élő közvetítés.

Üdvözlő bónusz:20,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
CampoBet

Kínálatát tekintve talán nem a legerősebb a piacon, de bőven akad itt is élő fogadási esemény és azon belül rengeteg piac, úgyhogy bátran nézzünk itt körbe. Alapvetően minden eseményhez van animált eredménykövetés, de néhány eseménynél már streamet is élvezhetünk, persze azért vízilabda élő közvetítésre ne számítsunk.

Üdvözlő bónusz:35,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
LibraBet

Egy új és még annyira nem ismert fogadóirodáról van szó, ahol jelenleg még csak animált eredménykövetős közvetítéseket találhatunk, aminek használatához egyébként még regisztrálni sem kell az oldalon. A foci élő közvetítés animált módon is komoly információforrással bír, tehát ez ne legyen akkora visszatartó erő, ha regisztrálni szeretnénk ide, hiszen kínálatát tekintve teljesen korrekt oldalról van szó.

Üdvözlő bónusz:35,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
MELbet

Talán sokaknak meglepő módon, de ez a feltörekvő és most már talán a legjobbak közé emelkedett fogadóiroda rengeteg sporteseményre kínál élő fogadási lehetőségeket és ezen események nagy részét élőben is közvetítik. Vannak animált eredménykövetések és statisztikák is, de ami a legjobb, hogy van bőven valódi közvetítés, amelyek kiélvezéséhez mindössze regisztrálnunk kell az oldalon.

LVBET

Relatíve új fogadóiroda, amely kaszinóval együtt kínál komplex szórakozási lehetőségeket, viszont a sportfogadás terén még van azért lehetőség a fejlődésre, ugyanis az elérhető élő fogadási eseményekhez jelenleg még csak animált videókommentáros közvetítés érhető el, nincs valódi live stream. Ez is segítség lehet és mivel az oldal maga amúgy rendben van, érdemes regisztrálni itt is élő fogadásokhoz.

Élő közvetítés megtekintésének feltételei és lehetőségeink

Az animált, videókommentáros eredménykövetés néhány sportfogadó iroda esetén elérhető regisztráció nélkül is, de általánosságban elmondható, hogy egy közvetítés megtekintéséhez biztosan kell felhasználói fiókkal rendelkeznünk az adott bukmékernél. De az oldalak többségénél ez még nem elég, szükségünk van arra is, hogy befizessünk valamekkora összeget a számlánkra, sőt, valahol még az is követelmény, hogy legalább egy fogadást kössünk mielőtt közvetítést nézhetünk. Emellett persze a stabil és erős internetkapcsolat szintén szükséges a közvetítés megtekintéséhez, akár mobilról, akár normál webes felületen akarjuk élvezni az eseményeket.

A közvetítések megtekintésére mostanában ráadásul már kétféle lehetőségünk is van, egyrészt a normál standard módon, rákattintunk az esemény melletti kis ikonra egy ablakban megjelenik a stream képernyője. Ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan frissülnek a statisztikák és az eredmény ugyanezen az oldalon.

Ennek továbbfejlesztett változata az ún. Multi-view közvetítés, amikor a bukméker lehetővé teszi számunkra, hogy egyszerre több közvetítést nézzünk és ezeknél ugyanabban az időben fogadhassunk is élőben. Ez azért elég komoly változás a korábbi módhoz képest, hiszen így akár 3-4 eseményt is követhetünk folyamatában, tehát még nagyobb az esélyünk reagálni a változásokra. Gondoljunk csak bele, az egyik oldalon megy a motogp élő közvetítés online a másik oldalon pedig a forma 1 időmérő élő közvetítés zajlik – nem kell már nélkülöznünk semmit, a multi-view korlátait a mi figyelmünk határozza meg.

Hol és hogyan érdemes közvetítéseket nézni?

Az élő közvetítés jellemzői

Ahogy a fenti szekcióban is láthattuk, a legjobb, közvetítést is kínáló fogadóirodák a legnagyobb és a legrégebbiek, az újabb fogadóirodáknál ez még csak most kezd igazán fontossá válni, az ő esetükben többnyire csak animált eredménykövetésre van módunk. Látni fogjuk, hogy a legjobb fogadási oldalak már nem csak egyetlen közvetítést kínálnak, de már multi-view lehetőség is érhető el náluk.

A sportágak tekintetében értelemszerűen a legnépszerűbb sportágaknál van a legnagyobb esélyünk arra, hogy közvetítést találjunk (nem meglepő módon egyébként az esport esetén is nagyon sok a közvetítés), de azért azt egy magyar felhasználónak figyelembe kell vennie, hogy itt nem magyar kommentáros közvetítésekről van szó. Szóval labdarúgás, amerikai foci, jégkorong, tenisz – a legtöbb népszerű sportból a nagy oldalakon biztosan találunk élő közvetítéseket.

Ha mégsem így van, akkor érdemes először az adott ország sportági szövetségének honlapján vagy a legnagyobb televíziós társaságok honlapján nézelődni, hiszen élő foci közvetítés online magyar kommentárral biztosan elérhető a legtöbb mérkőzésre a magyar állami televíziónál. Ráadásul ma már tömegével találhatunk az interneten streamet gyűjtő oldalakat is, úgyhogy a mérkőzés nevének beütésével a keresőnkbe, biztosan találhatunk közvetítést kínáló oldalakat.

Konkluzió

Mivel az élő fogadás napjainkban hihetetlen gyorsasággal terjed és válik népszerűvé, a fogadók számára pedig fontos annak az eseménynek a követése, amelyre fogadnak, a közvetítés ma már szinte követelmény egy jó bukméker számára. Nekünk fogadóknak pedig az a legjobb, hogy a közvetítés segítségével jóval nagyobb eséllyel reagálunk a változásokra, hiszen ha csak azt látjuk, hogy valamelyik csapat vezetést szerzett, azzal még nem tudjuk, hogy egyébként ez egy teljesen véletlen, váratlan gól volt-e és továbbra is a másik csapat győzelmére kell számítanunk – vagy esetleg másról van szó.

És az élő közvetítéssel jobban láthatjuk, hogy milyen az adott csapat teljesítménye, hogy játszanak a játékosok és így tovább. Ez mindenképpen az a tényező, amelyet figyelembe kell vennünk, amikor bukmékerek között választunk.

Gyakran ismételt kérdések

  • question_answer Mobilról is lehet közvetítést nézni egy online fogadóirodánál?
    Természetesen lehet, a normál webes felület mellett bármely mobil eszköz felületéről is elérhetjük a közvetítést, ha regisztrált játékosok vagyunk az adott bukmékernél. Fontos természetesen, hogy milyen az a mobil, az adott eszköznek képesnek kell lennie kezelni a videót és az internet sebességének is megfelelőnek kell lennie. Természetesen egy kisebb képernyőn nehezebb egyszerre áttekinteni a statisztikákat, az aktuális eredményt és az élő közvetítést is, de a mobilitás ezért biztosan kárpótol minket.
  • question_answer Korlátlan számú eseményt nézhetek élőben egy multi-view szolgáltatás keretein belül?
    Nem, jelenleg ez csak limitált számú eseményre vonatkozik. Az esetek többségében 3-4-5 eseményt tehetünk csak be a saját élő közvetítési felületünkre. Továbbá figyelembe kell venni az internetünk és eszközünk sebességét is, hiszen egyszerre négy-öt videót streamelni megterhelő lehet, főleg ha például ezt mobil eszközről tesszük. Ettől függetlenül a multi-view sokkal nagyobb lehetőségeket kínál a standard élő közvetítésekhez képest.
  • question_answer Mit tegyek, ha valamiért az én országomban nem érhető el az adott élő közvetítés?
    Itt azért fontos tudni, hogy ennek többféle oka lehet, például az, hogy maga az adott iroda sem érhető el országunkban, de például van olyan bukméker, amely csak bizonyos országok fogadói számára teszi lehetővé az élő stream elérhetőségét. Ilyenkor kereshetünk egy másik streamet, akár a fogadóirodán kívül, vagy használhatjuk az oldal alternatív linkjét vagy egy ingyenes VPN-hálózatot.
Vissza a tetejére