A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

LegendPlay Magyarországon – Jó piacok és promóciók mindenhol

A LegendPlay egy magyar nyelvre tökéletesen optimalizált online sportfogadási platform, amely egy jól felépített felületen, erős szorzókkal és számtalan izgalmas promócióval várja a magyar játékosokat...
Van itt bőségesen esemény és piac, amiből lehet választani, és a fizetési lehetőségek között a legmodernebb opciókat, így kriptokat is megtaláljuk. A Legend Play biztonságos és megbízható opció a fogadásokhoz, a következőkben pedig részletesen megnézzük, hogy mit is tud ez a bukméker!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A LegendPlay engedélye teljesen rendben van

A 2020-as évek elején alapított LegendPlay magyar oldala mögött a szerencsejátékos szektor jól ismert szereplője, a Rabidi N.V. áll, amely sok tucat másik oldal mellett üzemelteti ezt a bukmékeri felületet is. Némileg szokatlan módon az oldal legalján annyira könnyen nem találjuk meg az engedélyre vonatkozó adatokat, de kis kutatással kideríthető, hogy érvényes curacaói engedélye van az oldalnak. Ezt a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet állította ki az üzemeltető számára.

LegendPlay sportfogadás

A LegendPlay Magyarországon elérhető felületén az engedélyt kiadó ellenőrzésén kívül független auditok nyomát nem találjuk, ami azért viszont jelen van, az a felelősségteljes online sportfogadás támogatásának többféle lehetősége.

Nincs gond az elérhetőséggel a bukmékernél

A LegendPlay sportfogadás címét beírjuk a böngészőbe, nyomunk egy Entert vagy kattintunk és máris betöltődik az oldal. Jó hír, úgy tűnik, hogy nincs semmiféle blokkolás vagy tiltás, Magyarországról gond nélkül elérhető a felület összes funkcionalitása. Annyit azért ki fogunk szúrni valószínűleg azonnal, hogy nem az alaplinkre fogunk belépni, hanem alapból egy alternatív link nyílik majd meg. Nincs ezzel gond, megszokhatták már a fogadók, sajnos a magyar állam érthetetlen okokból tűzzel-vassal küzd a nem állami szerencsejátékos felületek jelenléte ellen.

A LegendPlay regisztrációs folyamat lépései

Ez a bukméker is maximálisan támogató azt illetően, hogy lehet böngészni a tartalmakat, meccseket, eseményeket regisztráció nélkül is, de ha tényleg fogadni akarunk, akkor a LegendPlay regisztráció következő lépéseit kell végrehajtanunk:

 1. A jobb felső sarokban van egy JÁTSSZ MOST feliratú gomb, erre kell kattintani elsőként!
 2. Első lépésként döntenünk kell arról, hogy igénylünk-e valamilyen LegendPlay bónusz ajánlatot vagy sem.
 3. A második lépésben adjuk meg az e-mail címünket, és a választott jelszavunkat és felhasználónevünket, majd fogadjuk el a vonatkozó szabályzatokat. Ezzel léphetünk is a következő lépésre!
 4. A következő lépésben kell megadni meg a teljes nevünket, születési dátumunkat és nemünket, majd mehetünk a záró lépéshez.
 5. Az utolsó lépésben meg kell még adnunk a pénznemet, néhány elérhetőséget és kész is vagyunk, csatlakoztunk a LegendPlay felületéhez!

Belépés után a LegendPlay nem fog minket nyaggatni a KYC követelmények teljesítésével azonnal, de számítsunk rá, hogy előbb-utóbb az ügyfélszolgálat keresni fog minket, hogy azonosítsuk a személyi adatainkat és lakcímünket egy fényképes igazolvány és valamilyen számlakivonat segítségével.

LegendPlay magyar – Fizetni tudunk a legtöbb ismert fizetési módon

A LegendPlay fizetési módok tekintetében egy dolog biztosan elmondható – a legismertebb és legtöbbet használt módszerek mindegyike elérhető befizetéshez és kifizetéshez is az oldalon. A következő fizetési módokat használhatjuk aktuálisan:

 • Mastercard és Visa bankkártya
 • E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, Jeton, MiFinity, MuchBetter
 • paysafecard előre feltöltős kártya
 • Kriptovaluták: Bitcoin Cash, Tether, Ethereum, Litecoin, Bitcoin, USD Coin, Ripple
LegendPlay fizetési lehetőségek

Az oldalon a minimálisan befizethető összeg 5000 forint minden fizetési mód esetén. A maximálisan befizethető összeg általában egy millió forint, de paysafecard esetén 350 ezer forint, MiFinity vonatkozásában pedig 800 ezer forint. Maga a befizetés a következők szerint működik:

 1. A belépés után a jobb felső sarokban lesz elérhető a fizetési opció a befizetéshez;
 2. Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot;
 3. Adjuk meg a befizetendő összeget;
 4. Ezután csak követnünk kell az utasításokat és megadnunk a szükséges információkat, amely után gyorsan véglegesíthetjük is a befizetést.

Fontos, hogy szinte minden fizetési módnál azonnali a befizetés feldolgozása, maximum pár perc csúszásra számíthatunk. A LegendPlay kifizetés vonatkozásában paysafecard már nem használható, viszont Banki átutalásra van lehetőségünk. A többi fizetési mód megegyezik a befizetéshez elérhetőekkel. A kifizetés nagyjából hasonlóan működik, mint a befizetés:

 1. Ha van elégséges egyenlegünk, keressük fel a jobb felső sarokban a Pénztár menüpontját;
 2. Válasszuk ki a kifizetéshez használni kívánt fizetési módot;
 3. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget;
 4. Ezután csak kövessük az utasításokat, adjuk meg a szükséges adatokat és kész is van a tranzakció!

A minimálisan kifizethető összeg minden fizetési módnál 5000 forint, a maximális kifizethető összeg 1000000 forint a legtöbb fizetési módnál, kivéve bankkártyák, ahol 350 ezer a maximálisan kifizethető összeg illetve MiFinity esetén 800 ezer forint a felső limit. A kifizetési tranzakciók többsége 0-24 óra alatt végrehajtódik, kivéve a banki fizetési módok, ezeknél akár 3-5 napot is várnunk kell.

LegendPlay bonus – Sportfogadási bónuszajánlatok a maximális szinten

A LegendPlay vélemények is igazolják azt, amit már jól tudunk – a fogadók nagyon szeretik a különféle fogadási akciókat és promóciókat. A LegendPlay bonus vonatkozásában aktuálisan a következő ajánlatok érhetőek el:

 • Az első befizetési LegendPlay bonus 100%-os, akár 75 ezer forintos lehet;
 • Hetente kaphatunk 25%-os újratöltési bónuszt, akár 75 ezer forint értékben;
 • Akkumulátor típusú fogadások esetén a feltételeknek megfelelő fogadásokra 100%-os akkumulátor bónuszt ad az oldal;
 • A sport jackpotokon az elérhető nyereményalap 5,2 millió forint;
 • Virtuális sportokra 10%-os, akár 150 ezer forintos ingyenes fogadás szerezhető;
 • Gólnélküli döntetlenre 100%-os visszatérítés járhat megfelelő feltételek teljesülése esetén.
LegendPlay sportfogadási bónuszok

Rendkívül erős kínálat fogadási piacokból a LegendPlayen

A LegendPlay masszív sportági fogadási piackínálattal várja a magyar fogadókat, ami praktikusan azt jelenti, hogy a legtöbb sportág esetén sok tucat, akár több száz fogadási piac is elérhető a fogadók számára. Ezek a győzelmi piacok mellett lefedik a hendikepes lehetőségeket, a pontos eredményes piacokat, az alatta/felette fogadási lehetőségeket vagy éppen a speciális, adott játékokra vonatkozó tipplehetőségeket.

De ne legyenek kétségeink, a LegendPlay biztosít fogadási piacokat a kevésbé ismert sportágaknál is, csak példaként akár a strandlabdarúgást hozhatjuk fel, ahol összesített gólszámos fogadási lehetőségünk is van. Az egyes e-sportokra vagy virtuális sportokra pedig rendkívül sok egyedi piaclehetőség áll a rendelkezésünkre.

A LegendPlay sportági kínálata nagyon masszív listából áll

Kevés olyan sportfogadási oldallal találkozhatunk még napjainkban is, ahol a fogadható sportok száma meghaladja az ötvenet, pedig a LegendPlay-nél ez a helyzet. A jól ismert népszerű sportok, mint labdarúgás, kosárlabda vagy jégkorong mellett szinte minden létező sportra lehet itt fogadni. És ezt tényleg így kell érteni, a listán olyan sportokat találunk, mint a kabaddi, gyeplabda, golyósport, sífutás vagy éppen strandfoci. És akkor még nem is említettük a rengeteg virtuális sportbajnokságot, a számos e-sportot, mint League of Legends vagy Dota 2 és a speciális kategória alatt meghúzódó érdekességeket, mint politikai vagy éppen televíziós fogadások.

LegendPlay sportok

A fogadás menete egyszerű ennél a bukmékernél is

Jelentősen egyszerűsíti a fogadás menetét a LegendPlay oldalán az a tény, hogy magyar nyelven elérhető a teljes felület. Igazából akár mobilról, akár asztali gépről akarunk szelvényt játékba küldeni, túl sok időt nem fog igényelni a folyamat. Ha regisztráltunk és bejelentkeztünk, már csak a következő lépéseket kell megtennünk:

 1. Megkeressük a sportot, ami érdekel bennünket;
 2. Megkeressük a minket érdeklő eseményt az adott sportágon belül;
 3. Keressük meg az eseményen belül a fogadni kívánt piacot és a fogadni kívánt kimenetel szorzójára kattintsunk rá;
 4. Ezután máris megjelenik az esemény a virtuális szelvényen, adjuk meg a tétet és mehet is játékba a fogadás!

És ahogy gondolhatjuk is, ha egynél több eseményt választunk ki a szelvény játékba küldése előtt, akkor többes kötésben is fogadhatunk, de akár rendszertípusú fogadásra is van módunk a LegendPlay-nél, ami lehetővé teszi, hogy akkor is nyerjünk valamennyit, ha nem találjuk el az összes fogadásunkat.

A LegendPlay élő fogadás lehetőségei hatalmas lehetőségeket tartogatnak

live_tv

A LegendPlay élő fogadás ajánlatai már bőven népszerűbbek, mint a hagyományos fogadási ajánlatok, hiszen a mérkőzés eseményeinek alakulása közben tudjuk alakítani fogadásainkat is. Egyes napokon több ezer ilyen eseményre is fogadhatunk, amelyeket az adott sportág melletti Élő ikon is jelez, de külön élő fogadási menüpont alatt is elérhetőek. Nem kell nagyon nagy különbségekre számítani, mindenre fogadhatunk, amire hagyományos meccs előtti fogadásban is és a fogadási piacok tekintetében talán még több lehetőségünk is van.

Ez azt jelenti, hogy egy-két extrább piac is elérhetővé válik élő fogadás közben, mint például a következő néhány perc eseményére történő fogadás. Közvetítések tekintetében élő streamet a virtuális sportokra és e-sportokra kapunk, a többi fogadási esemény tekintetében virtuális eredménykövetéssel boldogulhatunk.

A mobil LegendPlay rendkívül kényelmes és jó fogadási élményt ad

phone_android

A mobilos LegendPlay stabilan hozza azt, amit elvárunk egy mobilos fogadási oldaltól, de ennél többet nem ad. iOS és Android operációs rendszereknél is szépen betölt és reszponzív dízájnnal teszi a dolgát, esetlegesen régebbi készülékek vonatkozásában némi lassúságra lehet felkészülni. Fájó pont azért, hogy LegendPlay app nincs natívan, de a mobilos optimalizált verzió azért szépen teszi a dolgát. Minden olyan funkciót tud, amit használunk fogadáshoz és a böngészés is szépen megy.

LegendPlay biztonsági lehetőségek összefoglalóan

security

A LegendPlay biztonságát első körben a jól ismert üzemeltető, a Rabidi N.V. neve valamit a curacaói szerencsejátékos engedély adja, de második szintként meg kell említeni a rengeteg technológiai funkciót, ami hozzájárul a biztonsághoz: így a 128-bites SSL alapú titkosítás mindennemű kommunikáció során az ügyfél és a szerverek között. Aztán a szervereken használt tűzfalak is biztonságot adnak, de a felelősségteljes szerencsejáték vagy éppen az ügyféladatok biztonságos kezelése is egy pozitív tényező.

Ügyfélszolgálat és ügyféltámogatás ennél a bukmékernél

headset_mic

Alapvetően a LegendPlay már a modernebb online platformok közé tartozik, tehát telefonos vagy hagyományos postai ügyfélszolgálat már rég nincs. Amit használhatunk kérdés esetén:

 • Élő chat – ez egy egészen gyors, éjjel-nappal elérhető ügyféltámogatási opció, ahol perceken belül kaphatunk választ;
 • Van e-mail cím, ahova levelet írhatunk, ha kérdésünk van vagy problémával szembesülünk. Arra azért készüljünk, hogy itt néhány órát azért lehet, hogy várni kell a válaszra;
 • A Gyakran Ismételt Kérdések szekcióban is találunk néhány kérdésre választ, de azért számítsunk rá, hogy csak a legegyszerűbbekre.
Általános információk
Név: LegendPlay
Székhely: Curacao, CW
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 8048 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Általában e-sportokra és virtuális sportokra
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Zárszó

thumbs_up_down

A LegendPlay egy teljesen korrekt sportfogadási platform, amely mögött egy jól ismert és elismert üzemeltető áll. Kiemelkedőnek számít a piacon a rengeteg promóció lehetőségével, a jó VIP szekciójával és a rengeteg sporttal és sportfogadási piaccal. Live streaming és mobil app még jól jönne, de ezek nélkül is korrekt fogadási élményben lehet részünk. A szorzók mérete megfelelő, ráadásul a magyar fogadóknak oly kedves sportok és ligák is elérhetőek a kínálatban.

GYIK

📌 Van önkizárási lehetőség a LegendPlay oldalán?

A LegendPlay maximálisan támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot, ami azt jelenti, hogy van lehetőségünk önkizárásra, ha úgy érezzük, hogy túlzásba vittük a játékot. De más felelősségteljes szerencsejátékot támogató lehetőséget is elérhetünk az oldalon.

📌 Mi történik, ha nem lesz elérhető az alternatív LegendPlay link?

Ne aggódjunk, elég régóta blokkolnak időről-időre alternatív linkeket a felügyelők, úgyhogy ha esetleg valamelyik alternatív link nem működik, villámgyorsan fogunk találni egy másikat.

📌 Legális a fogadás a LegendPlay oldalán Magyarországról?

Igen, bár magyar engedéllyel nem rendelkezik az oldal, de mivel EU tag Magyarország, így az EU-s szabályoknak megfelelően szabadon lehet külföldi oldalakon fogadni. Egyedül az adózási kérdések különböznek a magyar engedélyes oldalakhoz képest.

Vissza a tetejére