A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Sol sportfogadás – Nagyszerű fogadási élmény a magyar játékosoknak

A Sol magyar sportfogadási felülete talán még nem ismert annyira sok magyar fogadó számára, de ez biztosan meg fog változni, ugyanis egy, a fogadási élményt maximálisan előnyben részesítő oldalról van szó. Rengeteg fogadási esemény, bónusz, élő közvetítés és fogadási piac segíti azt, hogy mindenki megtalálja itt a számítását....
A következőkben részletesen megmutatjuk, hogy a Sol pontosan milyen lehetőségeket kínál, hogyan lehet bónuszt igényelni és fogadást játékba küldeni.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A megbízhatóság nem kérdés a Solnál

A Sol Magyarországon a Galaktika N.V. Curaçaóban bejegyzett cége segítségével érhető el. A curaçaói háttér egyáltalán nem ritkaság, olyannyira, hogy a Sol a Curaçaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyével érhető el. Az engedély megléte ellenőrizhető a hatóság weboldalán is. A cég ráadásul kifejezetten figyel a titkosításra, és arra, hogy támogassa a felelősségteljes szerencsejátékot is.

Sol sportfogadás

Így érhető el a Sol Magyarországon

A Sol online sportfogadási oldala mindenféle kerülőút nélkül érhető el hazánkban. Szimplán csak üssük be a böngészőnk címsorába a címet és máris megnyílik az oldal. Nem kell tehát VPN és alternatív link sem a megnyitáshoz. Ami talán kicsit negatív tényező, hogy magyarul nem elérhető még az oldal, de igazából nagyon sok nyelvtudás így sem kell a használatához. A betöltés és a performancia nem fog kívánnivalót hagyni maga után, gyors az oldal, ezt a Sol vélemények is igazolják.

Sol regisztráció – Néhány kattintás és már bent is vagyunk

A Sol regisztráció ugyan nem érhető el magyar nyelven, de annyira egyszerű az egész folyamat, hogy nem nagyon fogjuk a nyelv hiányát érezni. Pár kattintás és néhány adat megadása után már bent is vagyunk. A következő lépésekre lesz szükség:

 1. Kattintsunk a főoldalon a Sign Up feliratú gombra!
 2. Csinálhatjuk az e-mailes és a közösségi médiás regisztrációt is, mindkettő elég egyszerű. E-mailes regisztráció tekintetében az e-mail címünket, a választott jelszavunkat, az országunkat és a pénznemünket kell megadnunk!
 3. Ennyi már elégséges volt ahhoz, hogy bejussunk az oldalra, de a Sign Up gombra kattintás után még jön majd egy űrlap rajta a befizetési módok mellett néhány egyéb információ kérésével.
 4. Ezen adatok a személyes adatainkra és a lakcímünkre vonatkoznak.
Sol regisztráció

A belépés után egyébként azonnal kapni fogunk egy üzenetet, hogy validálnunk kell az e-mail címünket és a globális KYC követelményeknek megfelelően később még majd hitelesítenünk is kell a fiókunkat. Ez utóbbihoz egy, a személyes adatainkat igazoló dokumentum másolatára van szükség, illetve hasonló módon majd a lakcímünket is igazolnunk kell.

Elérhető Sol fizetési módok a magyar fogadók számára

A Sol sportfogadás oldalán már regisztráció után, pénz nélkül is lehet böngészni, élő streamet nézni, de ahhoz, hogy fogadhassunk, szükség van befizetés teljesítésére is. A minimális összeg, amit be lehet fizetni az oldalon 4000 forint, ami napjainkban azért kifejezetten alacsony limit. A Sol fizetési módok aktuálisan a következők:

 • Bankkártyák: Visa, Mastercard és Maestro
 • Binance Pay
 • Előre feltöltős kártya, azaz paysafecard
 • E-pénztárcák: NETELLER, Skrill, Jeton, Sofort, EPS, ePay.bg
 • Rapid és Trustly banki átutalások
 • Kriptovaluták, mint Bitcoin, Tether, Litecoin, Ethereum és további valuták
Sol fizetési módok

A befizetések vonatkozásában a Sol azonnali feldolgozást kínál minden fizetési módra. A folyamat végrehajtása villámgyors:

 1. Ha regisztráltunk és beléptünk, a felső menüsorban látni fogunk egy Deposit feliratú gombot, erre kell kattintani.
 2. Megjelennek az elérhető fizetési módok, ezek közül egy kattintással tudunk választani.
 3. Ezután felugrik az adott fizetési mód űrlapja, ahol kezdésként a befizetendő összeget kell megadnunk és némelyik esetben alapadatokat (kártyaszám).
 4. Ezután meg kell erősítenünk a fizetésünket esetlegesen a szolgáltató honlapjára való átirányítás után és kész is vagyunk!

A Sol kifizetés tekintetében nagyjából ugyanazok a fizetési módok állnak rendelkezésünkre, mint a befizetéseknél, az egyértelmű különbségeket leszámítva – például paysafecard segítségével nem lehet kifizetni. A kifizetés minimum limitje 4000 forint, a végrehajtáshoz pedig a fiókunk azonosítására mindenképpen szükség lesz. A kifizetés menete is roppant egyszerű:

 1. A Deposit gombra ha kattintunk a belépés után, akkor itt láthatjuk a Withdrawals menüt is
 2. Válasszuk ki a fizetési módot, amivel kifizetést akarunk végrehajtani
 3. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget
 4. Folytassuk a folyamatot az adott szolgáltatóra vonatkozó adatok (kártyaszám és társai) megadásával

Nagyon fontos, hogy a kifizetés nem minden esetben azonnali, banki fizetési módoknál akár 3 napot is várhatunk, mire megérkezik hozzánk a pénz. Kriptoknál és e-pénztárcáknál ez az idő nagyjából azonnali.

Üdvözlő Sol bónusz és más promóciók a magyar játékosoknak

A Sol bónusz tekintetében kifejezetten erősnek számít a piacon, már elég ha csak egy pillantást vetünk az üdvözlő bónusz lehetőségeire. Aktuálisan a következő ajánlatokra számíthatunk:

 • Első befizetés után a befizetés 150%-át elérő bónuszösszeg, maximum 40 ezer forint, 5-szörös megfogadási követelménnyel.
 • A második befizetés után 100%-os bónuszösszeg, akár 20 ezer forint, erre is ötszörös megfogadási követelmény vonatkozik.
 • A harmadik befizetés után 50%-os, akár 20 ezer forintos bónuszösszeg, szintén ötszörös megfogadási követelménnyel.
 • A heti újratöltési bónusz keretében 50%-os, akár 40 ezer forintos plusz összegre számíthatunk, itt viszont már hétszeres megfogadási követelményünk lesz.

Minden Sol bonus esetén igaz az, hogy a minimális összeg az igénybevételükhöz 4000 forint, ami egyébként pont annyi, mint az egész oldal minimális befizetési követelménye.

Sol sportfogadás – Rengeteg piacra lehet fogadni

A Sol sportfogadási oldalán megdöbbentően komoly kínálat van a fogadási eseményeken belül a fogadási piacokból. A legnépszerűbb sportoknál, mint labdarúgás, kosárlabda vagy jégkorong, ezek a piacok akár több százas számot is elérhetnek, közte félidős, büntetős, egyéni vagy éppen pontos eredményes piacokkal. De ez még nem újdonság annyira, viszont az, hogy a ritkább és kevésbé népszerű sportoknál is van néhány fogadási piac mindig, az már kiemelkedő. Nem számítottunk például arra, hogy akár a másodosztályú argentin röplabdára is mennyi lehetőségünk lesz. És ez igaz szinte minden sportra és speciális lehetőségre.

Rengeteg sportra lehet fogadni az oldalon

A Sol oldalán a Sports menüpont alatt érhetőek el akár Sol app segítségével is az aktuálisan fogadható sportágak. Fent kezdődik a felsorolás a legnépszerűbb sportokkal, mint labdarúgás, kézilabda vagy éppen kosárlabda, lentebb pedig jön a kerékpár, a darts, a rögbi, a szörf és a sok egyéb érdekesség. Van bőségesen e-sport is, de akár virtuális sportokra is fogadhatunk az év minden napján minden egyes órában. És ami még jobb, van külön politikai fogadásos menüpont, megemelt oddszokat kínáló fogadások menüpontja és így tovább.

Sol fogadás játékba küldésének menete

Ha már bent vagyunk a Sol oldalán, nem igazán lesz nehéz dolgunk a fogadással. Már persze ha befizetést is eszközöltünk, mert egyenleg nélkül nem lehet fogadni. Maga a fogadás a következő lépésekből áll:

 1. Keressük meg a minket érdeklő sportágat a bal oldali menüből vagy a felkínált középső listából és találjuk meg a fogadni kívánt eseményt
 2. Az esemény valamelyik fogadási piacának szorzójára kattintva már fel is kerül a szelvényre az adott tipp
 3. Itt dönthetünk, hogy egyes kötésben megyünk előre, többes kötést választunk vagy akár rendszer típusú fogadásba szállunk be
 4. Akárhogy is döntöttünk, még egy dolog biztosan kell, ha folytatni akarjuk, a fogadási összeg megadása
 5. Ezután pedig nincs más hátra, mint játékba küldeni a szelvényt. Ne aggódjunk, a Sol applikáció segítségével is könnyedén meg tudjuk ezt tenni!

A Sol élő fogadás tökéletes lehetőség a nagyobb nyereményekhez

live_tv

A Sol a Sports menüpont alatt elérhetővé teszi a hagyományos módon fogadható események mellett az élőben fogadható eseményeket a Sol élő fogadás opcióhoz, de ezeket a Live Event List alatt is megtaláljuk. Érdekesség, hogy rengeteg eseményre van élő közvetítés, amelyeket a Live TV menü alatt fogunk megtalálni. A fogadás maga egyébként pont úgy megy az élő fogadásnál, mint a meccs előtti tippelésnél, megkeressük az eseményt és a piacot, majd játékba küldjük a szelvényt. A fogadási piacok tekintetében is hasonló lehetőségeink vannak, de az élő fogadás bennfentes információkkal is ellát bennünket, plusz akár felmarkolhatjuk a Cashout által biztosított pénzt is.

A bukméker mobil elérhetősége

phone_android

A Sol sportfogadás mobilról is gond nélkül hozzáférhető, szimplán csak nyissuk meg a webhelyet Android vagy akár iOS böngészőben a mobil eszközről és már előttünk is lesz a felület. Az összes funkció elérhető mobil felületről, képernyőmérettől függetlenül, így fogadhatunk, beléphetünk vagy akár bónuszt is igényelhetünk.

Fontos, hogy Sol alkalmazás nem érhető el natívan áruházból vagy magáról a weblapról sem. A mobil élményről mindenképpen ki kell emelni, hogy gyorsabb és könnyebb elérést biztosít, mint az asztali gépes, ráadásul csak egy jó erős internetkapcsolat kell hozzá.

A magyar fogadók teljes biztonságban vannak ennél a bukmékernél

security

Az engedély megléte és a stabil tulajdonosi háttér mellett fontos kiemelni, hogy a Sol kaszinó nagyon komolyan foglalkozik a biztonsággal is. Alapból egy 128-bites SSL alapú titkosítással zajlik a kommunikáció a felek között, tehát amikor kommunikálunk a szerverekkel, biztosak lehetünk benne, hogy adataink nem vesznek el. Emellett stabil szervereken tűzfalak mögött vannak tárolva az adatok, amelyeket a Sol egyébként nem ad ki harmadik félnek.

Az ügyfelek támogatása hasznos és professzionális

headset_mic

A Sol ügyféltámogatási lehetősége napjaink trendjét tükrözik, tehát telefonos elérhetőséget már ne nagyon keressünk, viszont éjjel-nappal kaphatunk segítséget. A következő módok érhetőek el:

 • Élő chat – a jobb alsó sarokban van egy fülhallgatót formázó ikon, erre kattintva nagyjából a hét minden napján, a nap minden órájában kaphatunk segítséget – fontos, hogy angol nyelven
 • E-mailt is írhatunk a [email protected] e-mail címre, innen is angol nyelvű válaszra számíthatunk néhány órán belül
 • Van Gyakran Ismételt Kérdések menüpont is, az alsó menüsávon és az oldalsó menüben is
Általános információk
Név: Sol
Székhely: Curaçao, CW
Alapítás éve: 2018
Engedély száma: 8048/JAZ2016-050
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Sol konkluzió

thumbs_up_down

A Sol egy kifejezetten tetszetős és könnyen használható, rengeteg fogadási eseményt és piacot biztosító online sportfogadási felület, ahol rendkívül erős kezdőbónuszokra és újratöltési bónuszokra számíthatunk. Nagy hátrány, hogy az oldal nincs magyar nyelvre optimalizálva, de aki ismerős az online sportfogadás világában, az itt is könnyen el fog boldogulni. Nagyon erős az élő közvetítéses és élő fogadásos felhozatal, a fogadási típusok és formák tekintetében is bőven lesz miből válogatni.

GYIK

📌 Van a Sol sportfogadásnak kaszinója is?

Igen, a Sol sportfogadási oldal mellett élő kaszinót és online kaszinót is fogunk itt találni. A legjobb pedig benne az, hogy nem kell többször regisztrálni, egyetlen fiókkal hozzáférhetünk a fogadásokhoz és a játékokhoz is.

📌 Mit jelent az, hogy újratöltési bónusz a Solnál?

A Sol újratöltési bónusza keretében a heti befizetésünk bizonyos százalékát kaphatjuk meg bónuszpénzként, ami egy nagyon jó ajánlat a régebbi játékosok számára. Fontos, hogy ezekre is vonatkoznak feltételek.

📌 Van kriptovalutás fizetési mód a Solnál?

Igen, ráadásul egyáltalán nem szűk kínálattal, hanem a legnépszerűbb kriptok, mint Bitcoin és Ethereum mellett elérhető itt számos más altcoin, mint a Tether, a Bitcoin Cash vagy éppen a Litecoin.

Vissza a tetejére