A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Rabona mobile – Fogadjon könnyedén okostelefonján és táblagépén is

A Rabona napjaink egyik legismertebb online sportfogadási oldala, ahol köze...
l 50 különféle sportág eseményeire fogadhatunk meccsek előtt és akár élőben is. A weboldal struktúrája és dízájnja rendkívül kifinomult és trendi, nagyon gyorsan megtalálunk mindent, amit akarunk – a fogadás maga pedig szintén csak néhány kattintás. A Rabona a szerencsejátékos szektorban eléggé ismert Araxio Development NV tulajdonában áll és curacaói engedély alapján működik. És igazából a fogadási élményből semmit sem fogunk veszíteni akkor sem, ha mobil eszközről akarunk összeállítani egy szelvényt, hiszen semmiféle funkcióvesztést nem tapasztalunk, ha mobilról nyitjuk meg a Rabonát. A következőkben tehát megnézzük van-e Rabona app vagy mit kell tennünk a maximális mobil élmény eléréséért.
Kevesebb -
Olvass tovább +
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Rabona sportfogadási oldal elérése mobil böngészőből

Rabona mobil alkalmazás

A Rabona mobilos verziója bármilyen mobiltelefonról könnyedén elérhető, egyszerűen csak meg kell nyitnunk az adott eszközön a webes böngészőt és felkeresnünk a Rabona oldalát. Ahogy a számítógépen, úgy mobiltelefonon is tökéletesen elérhető a magyar játékosok számára az oldal, ráadásul ha magyar IP-címet használunk, akkor teljes egészében magyar nyelven fog elindulni a weboldal.

Értelemszerűen böngészni tudjuk az oldalt regisztráció nélkül, de például bónuszok igénybevételéhez vagy fogadáshoz mindenképpen szükségünk van egy felhasználói fiókra. Ettől függetlenül a Rabona mobile oldala nagyon jól össze van rakva akár iOS, akár Android készülékről nézzük.

Az oldalra belépve a mobil készüléken, azt láthatjuk, hogy nagyjából az asztali gépen elérhető felületet optimalizálták böngészőre, azaz ugyanúgy a bónuszajánlatok és a legjobb meccsek fogadnak minket az oldalon, csak többet kell görgetni, hogy minden tartalmat láthassunk. A sportok fogadása, az élő fogadás és a virtuális fogadás külön menüben érhető el, ahogy a Belépés gombot is nagyon könnyen megtaláljuk a képernyőn.

A regisztráció is magyar nyelven, egyszerűen végrehajtható telefonról, semmivel nem kell másabb folyamatra számítanunk, mint asztali gépen. A bal sarokban találhatjuk a vezérlőmenüt (a három egymás alatti vonal), itt aztán tényleg mindent megtalálunk majd, ami érdekelhet minket, tehát tornákat, Gyakran Ismételt Kérdéseket, de kapcsolatba is léphetünk az oldal támogatóival.

Rabona Android app

android

Nagyon gyorsan rá fogunk jönni, hogy sajnálatos módon nincs specifikus Rabona Android app, valószínűleg az oldal üzemeltetői úgy gondolták, hogy bőségesen elegendő egy hatékonyan működő mobilra optimalizált verzió. Értelemszerűen ez elég nagy veszteség, hiszen egy Androidos applikáció segítségével lehetőségünk lenne például értesítéseket kapni a telefonunkra egy-egy jó akcióról vagy mérkőzésről és ezzel a funkcióval akkor is megkaphatnánk a figyelmeztetéseket, ha éppen le van zárva a készülék.

A másik nagy operációs rendszer és a Rabona app

phone_iphone

Valószínűleg már az előző bekezdésből rá tudtunk jönni, hogy Rabona mobil alkalmazás letöltés nem áll rendelkezésünkre, így Rabona iOS app letöltésére sincs módunk. És nem érdemes keresni az áruházban sem, nem azért nem elérhető, mert mondjuk magyar IP-ről csatlakozunk, hanem azért, mert nincs. És amennyire lehet hinni a Rabona csapatának, nem is nagyon van tervben ilyen, tehát a Rabona mobile apk letöltését sem érdemes keresgetnünk az interneten.

Ettől függetlenül azért ne mondjunk le erről a bukmékerről, hiszen tökéletesen jól működik a webes böngésző és ha egyszer mégis felbukkanna egy Rabona mobil alkalmazás, akkor az lehetőséget adna például értesítések fogadására, de maga a tétek megtétele és egy szelvény összeállítása is gyorsabban menne, mint a böngészőből. Sőt, akár ujjlenyomattal is azonosíthatnánk magunkat, úgyhogy egy applikáció segítségével akár 2 érintéssel meg lehetne nagyjából tenni egy fogadást.

Vannak külön bónuszok mobilos játékra?

A Rabona tekintetében pontosan ugyanazok a bónuszok állnak rendelkezésünkre a mobil készülékeken, mint egy asztali gépen, tehát jelen esetben a 100%-os, akár 35 ezer forintos első regisztrációs bónuszt is nagyon könnyedén igényelni tudjuk egy Androidos vagy iOS-es készülékről is. A regisztráció gyorsan megy, valamelyest kicsit lassabb böngészőből, mintha lenne Rabona app letöltés, de a különbség időben mindössze pár másodperc lehet.

Fizetni mobilról

Ez a sportfogadási oldal rendkívül jó fizetési lehetőségeket biztosít a fogadók számára, így a megszokott bankkártyás metódus mellett bőségesen vannak e-pénztárcás fizetési megoldások is (mint a Skrill vagy NETELLER), de fizethetünk előre feltöltős kártyával és ma már kriptovalutákkal is, köztük Bitcoinnal vagy éppen Ethereummal. Utóbbiak esetén talán még kényelmesebb is a mobilos fizetés, hiszen a legtöbb mobilon tartják a kriptotárcájukat, onnan pedig tényleg pillanatok alatt működik a transzfer. De ami a lényeg, hogy a többi fizetési mód is ugyanolyan gyorsan és hatékonyan használható mobil eszközökről is, mint asztali gépről.

Konkluzió

thumbs_up_down

Az online sportfogadás legtöbb szereplőjével ellentétben a Rabona nem rendelkezik natív applikációval, tehát sem Rabona iOS app, sem Rabona Аndroid app letöltésére nincs lehetőségünk. Viszont ennek hiányát annyira nem fogjuk érezni, hiszen tökéletesen optimalizált, magyar nyelvű platform áll rendelkezésünkre a mobil böngészőben is.

Ebből pedig pontosan ugyanazokat a funkciókat fogjuk elérni, amit a normál weboldalon megszokhattunk a laptopunkon. Értelemszerűen kicsit kisebb a képernyő, így több menüben kell vándorolnunk vagy görgetnünk, hogy mindent megtaláljunk, de mivel többségünk számára a mobiltelefonok a mindennapok részei, így ez semmiféle problémát nem kell, hogy jelentsen.

GYIK

📌 Mennyivel lassabb mobilról fogadni a Rabonánál, mint asztali gépről?

Semennyivel, sőt. A mobilos platform rendkívül gyorsan töltődik és pont az optimalizált felületnek köszönhetően pillanatok alatt végrehajtható egy fogadás. Persze, jobb lenne, ha lenne dedikált applikáció minden operációs rendszerre, de amíg ez nem áll rendelkezésre, addig sem kell csüggednünk, hiszen a mobilos oldal is tökéletesen hatékonyan működik, nem lassítja le a telefont sem.

📌 Van rá mód, hogy mobilról is kiutalhassam a Rabona nyereményemet?

Igen, de értelemszerűen vegyük figyelembe a Rabonánál elérhető fizetési módokat és feltételeket (pl. limitek), hiszen ezek meghatározzák egy-egy tranzakció sikerét. De ez asztali gépen is ugyanúgy megvan, úgyhogy összességében azt mondhatjuk, hogy minden teljesen jól működik a Rabona mobile pénzügyeivel is, legyen szó akár kriptovalutás tranzakcióról.

📌 Találtam egy Rabona apk fájlt, letölthetem és telepíthetem?

Mivel jelenleg a Rabonának nincs hivatalos telefonos applikációja, semmilyen formában nem javasoljuk, hogy ismeretlen helyről származó apk fájlt letöltsünk és telepítsünk. Legrosszabb esetben is vegyük fel a kapcsolatot a bukméker ügyfélszolgálatával és tisztázzuk velük, hogy amit telepíteni akarunk, az hivatalos forrásból származik-e. Nem érdemes kockáztatni egy csaló applikációval a pénzünk elvesztését. Maradjunk inkább addig a böngészős verziónál, amíg a Rabona maga nem kommunikálja hivatalosan egy Android vagy iOS app meglétét.

Vissza a tetejére