A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Betinia mobile – Tökéletes fogadási élmény a magyar játékosok számára

A Betinia napjaink egyik feltörekvő szereplője az online sportfogadási piac...
on. Bónuszok tekintetében teljesen jól illeszkedik a versenytársak közé, 100%-os, akár 35 ezer forintos üdvözlő csomagot is kaphatnak a csatlakozó fogadók. Az események és piacok kínálata rendkívül jó, akár vízilabdára és tollaslabdára is fogadhatunk, labdarúgás esetén pedig száznál is több piacból szemezgethetünk. Az oldal magyar nyelven, mindenféle korlátozás nélkül elérhető a magyar fogadók számára, akik a teljes kínálatot és minden funkciót élvezhetnek mobil eszközökön is. A megbízhatóság sem kérdés, a Máltán bejegyzett ROMIX LTD a tulajdonos és a piacon legjobbnak számító Máltai Szerencsejáték Felügyelet engedélye birtokában végzi a fogadások bonyolítását. Nézzük mit tud még a Betinia mobilos verziója és van-e elérhető Betinia alkalmazás.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Mobile Betinia: A legjobb módja a játéknak a mobil weboldalon keresztül

Betinia mobil alkalmazás

Ez a bukméker nagyon könnyen kezelhető, jól átlátható mobilos felületet rakott össze, ami minden mobil eszközről, operációs rendszertől és képernyőmérettől függetlenül elérhető.

Androidon vagy iOS-en is ugyanúgy magyar nyelvű az oldal, mint az asztali gépen. Sajnos Betinia app még nem létezik, de nem is fog erre igényünk mutatkozni, hiszen a mobil böngészőből megnyitott Betinia is nagyon korrektül van összerakva.

A belépési képernyő kicsit másabb, mint a legtöbb sportfogadási oldalak, hiszen itt az egész oldalt betöltik az aktuális ajánlatok, az üdvözlő csomag, a versenyek és a többi promóció.

Ezen kívül még a képernyőn látható a bal felső sarokban a három vonal a többi menü eléréséhez, illetve egyetlen érintéssel be tudunk jelentkezni és regisztrálni. Az oldal mobilon is nagyon gyorsan töltődik, jól reagál az érintésekre, plusz eléggé fel van osztva ahhoz a képernyő, hogy nagy ujjal se legyen gond a navigálás.

Magyar játékosok számára teljesen ugyanúgy megy a belépés, mint asztali gépen, a regisztráció pedig szintén hatékonyan végrehajtható. Négy lépés az egész, amelynek során a személyes adatok mellett választhatunk bónuszt és felhasználónevet is. A bónuszok pedig egy az egyben ugyanazok, mint normál számítógépes megnyitás esetén.

Betinia Android app elérhetőség

android

Ahogy az előző bekezdésben említettük, sajnos Betinia app letöltés nem lehetséges jelenleg sem a Google áruházából, sem a mobil böngészőben megnyitott weboldalról. Így nem érdemes a Betinia mobile apk fájlt sem keresni, hiszen nem létezik még ilyen.

Amúgy is a fogadóirodák applikációi nem érhetőek el a magyar app áruházakban, tehát amúgy se lenne túl egyszerű feltelepíteni őket. Androidon is tökéletesen működik a fogadás a Betinia mobil verziójából, egyetlen érintéssel megjelenik a kiválasztott esemény a szelvényünkön és innen már csak pár érintés, hogy játékba is küldjük.

Mi a helyzet az „almás” mobil eszközökkel?

phone_iphone

Nem meglepő módon, Betinia iOS app letöltésére sincs jelenleg mód a Betiniánál. Így le kell mondanunk az olyan kényelmi funkciókról, mint a helyzetmeghatározáson alapuló értesítések, ami lehetővé tenné, hogy akár a lakóhelyünk alapján releváns eseményekről kapjunk értesítést a bukmékertől.

De igazából ez nem is annyira hiányzik, hiszen minden ott van előttünk és néhány érintéssel végig tudjuk böngészni a kínálatot. Szerencsére a Betinia az élő fogadást kedvelőkre is gondolt, így a mobilra optimalizált verzióban is van élő eredménykövetés és virtuális esemény megjelenítés egy felülnézetes ábrán.

Mobilspecifikus bónuszok a Betiniánál

Függetlenül attól, hogy nincs Betinia mobil alkalmazás letöltés lehetőség, semmilyen funkcióbeli eltérést nem fogunk tapasztalni. Sőt, tesztünk során úgy vettük észre, hogy az optimalizált mobilos verzió talán még jobban át is látható, mint az asztali gépen megjelenített, hiszen tényleg arra fókuszálhatunk, amire szeretnénk.

És ahogy a funkciók, úgy a bónuszok sem különböznek egy mobil eszköz esetén, tehát pontosan ugyanazt az üdvözlő csomagot kapjuk, ha mobilról regisztrálunk, mintha asztali gépről tennénk ugyanezt. És a magyar fogadók is rendkívül könnyedén tudják ezeket igényelni, a regisztrációs folyamat első lépésében.

Kényelmes fizetési módok okostelefonokhoz és táblagépekhez

A Betiniánál tudják, hogy manapság az emberek már nem csak telefonálásra használják a mobil eszközeiket, de már telefonról rendelünk, telefonnal fizetünk, telefonon nézünk online közvetítéseket és így tovább. Ennek megfelelően, ha ennél a bukmékernél akarunk fizetést bonyolítani, akkor mindent elérhetünk, amit egy normál böngészőből megtehetnénk az asztali gépünkről.

Így a hagyományosnak mondható bankkártyás fizetési mód mellett e-pénztárcákkal is fizethetünk, nem is kevéssel. Ez azért is különösen hatékony, mert a NETELLER vagy éppen a Skrill vonatkozásában már amúgy is a mobilos fizetés a legnépszerűbb lehetőség. Nincs speciális menü sem, ugyanoda lépünk be, ahova egérrel kattintanánk az asztali gépünkön.

Konkluzió

thumbs_up_down

A Betinia napjaink egyik legfiatalabb, de leginkább fejlődő fogadóirodájának számít. Natív app fejlesztésével még nem töltötték az időt, de a mobilra optimalizált változata a bukmékernek tökéletesen működik, Windows, Android és iOS operációs rendszerek esetén is. Ez azt jelenti, hogy bár Betinia app letöltésére nincs mód, minden funkciót könnyedén kezelhetünk akár egy váróteremben ülve is.

A regisztráció mobilról sem tart tovább 3-4 percnél (a gépelési sebességünk függvényében), de a fogadás is mindössze pár érintés, ha megtaláltuk a nekünk tetsző eseményeket. Külön kiemelendő, hogy a magyar fogadók számára magyar nyelven is elérhető a mobilra optimalizált változat.

GYIK

📌 Hol vannak a Betinia bónuszok mobilon?

Két módon nézhetjük meg őket, egyrészt a főoldalra belépve azonnal az üdvözlő ajánlat fogad minket, illetve egy kép, amelyre kattintva a többi promócióhoz jutunk. Másrészt a három vonalra kattintva a főmenübe jutunk, ahol a Promóciók menüpontra kattintva láthatjuk az éppen aktuálisan elérhető versenyeket és ajánlatokat.

📌 Biztosít a Betinia élő streamet az eseményekhez?

Nem, a Betiniánál még nincs valódi élő közvetítés, mobil eszközről pontosan az a virtuális megjelenítésű élő közvetítés és eredménykövetés érhető el, ami az asztali változatban. De ez bőven elégséges ahhoz, hogy utazás közben is jó képet kapjunk egy adott találkozó állásáról.

📌 Vannak már kriptovaluták a Betinia fizetési módjai között?

A fizetési módok között pontosan ugyanazok érhetőek el Android vagy iOS eszköz esetén, amelyek az asztali számítógépen. Így a bankkártyás fizetési módok mellett az e-pénztárcás fizetési megoldások, jelenleg kriptovalutás fizetésre nincs mód. Viszont amit fontos kiemelni, hogy a tökéletesen végrehajtott optimalizálásnak köszönhetően mindössze néhány perc elég ahhoz, hogy pénzt fizessünk be, vagy kiutaljuk esetleges nyereményeinket. Javasolt pénzügyek intézése esetén elolvasni a szabályzatot, hogy tisztában legyünk a minimális és maximális limitekkel valamint azzal, hogy milyen azonosítást kell végrehajtanunk az első tranzakció előtt.

Vissza a tetejére