A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Emirbet magyar – Nagy választék sportokból és sportfogadási piacokból

Az Emirbet magyar nyelvre teljesen jól optimalizált oldalán meg fogjuk találni a minket érdeklő sportfogadási eseményeket, ez nem kérdés. Ritkább és népszerűbb sportok egyaránt megtalálhatóak itt, és minden esetben lesz pár fogadási piac, amelyből válogathatunk....
Ami pedig mindennek a csúcsa, hogy az Emirbet Magyarországon teljesen megbízhatónak számít és körülbelül minden hétre tartogat valami új akciót, eseményspecifikus bónuszt. Nézzük is meg részletesen, hogy mit kínál a magyar fogadóknak ez a bukméker!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Néhány szó az engedélyről és az Emirbet szabályozásáról

Az Emirbet sportfogadás oldalát a Bellona N.V., egy Curaçaóban bejegyzett és a szerencsejátékos szektorban már régóta működő cég üzemelteti. Engedélyét az üzemeltetésre szintén Curaçaóban szerezte, a Curaçaói Szerencsejátékos Hatóság érvényes jóváhagyásával működik az oldal. Az engedély érvényessége egyébként ellenőrizhető is és nem nagyon kell aggódnunk, ez a licence a legelismertebbek közé tartozik.

Emirbet sportfogadás

Amit még fontos kiemelni, hogy az Emirbet odafigyel a felelős szerencsejátékra is, olyan szervezetekkel dolgozik például együtt, mint a BeGambleAware és a Gambling Therapy. Ezeket a csoportokat a játékosok nyugodtan felkereshetik, ha úgy érzik, gondjuk van a szerencsejátékkal.

Emirbet sportfogadás – Elérhetőség Magyarországon

Kezdjük a jó hírrel – egyszerűen csak be kell ütni az Emirbet címét a böngészőbe és máris bent vagyunk az oldalon. Bármely böngészőből gond nélkül működik. Nem kell bajlódnunk alternatív linkek felkutatásával vagy VPN használatával, gyorsan és egyszerűen betöltődik a magyar nyelvű felület. Ha esetleg a biztosra hajtunk, akkor megnyugodhatunk, alternatív linkekből sincs hiány.

Tehát ha véletlenül a jövőben valamikor majd blokkolnák az oldalt, akkor is be tudunk jutni a fiókunkba valamelyik ilyen extra linkkel. Amit még ki kell emelni, hogy mindenféle eszközről meg tudjuk nyitni a felületet, nem számít sem a képernyőméret sem az operációs rendszer. Csak egy stabil internetkapcsolatra van szükségünk.

A Emirbet regisztráció végrehajtásának lépései

Az Emirbet regisztráció minden gond nélkül végrehajtható asztali gépről és mindenféle mobil eszközről is, ráadásul nagyon meg sem kell erőltetnünk magunkat, rém egyszerű a folyamat:

 1. Van a jobb felső sarokban egy Regisztrálj most feliratú gomb, kattintsunk rá!
 2. Döntsük el, hogy akarjuk-e az Emirbet bonus sportfogadási változatát vagy sem.
 3. Adjuk meg az e-mail címünket, és a választott felhasználónevünket, valamint jelszavunkat, majd kattintsunk a Tovább feliratú gombra!
 4. Az utolsó lépésben adjuk meg a teljes nevünket, országunkat, telefonszámunkat, választott pénznemünket és születési dátumunkat.
 5. Fogadjuk még el a szabályzatokat és döntsünk a hírlevélről is, majd az Új fiók létrehozása feliratú gombra kattintva hozzuk létre az Emirbet fiókunkat.

És még mielőtt felmerülne bennünk a kérdés, a profilunk alatt majd adataink frissítésére szükség lesz még, ahogy azonosítjuk a regisztrációkor megadott adatokat egy fényképes személyi azonosító okmány valamint egy frissebb, lakcímünket igazoló dokumentum segítségével. Igen, erre a KYC követelmények miatt van szükség.

Ki- és befizetés azonnal történik az Emirbetnél

Az Emirbet fizetési módok tekintetében is bőven hozza a piacon megszokott standardeket. A következő lehetőségek közül lehet választani:

 • Mastercard és Visa bankkártya
 • E-pénztárcák: MiFinity, eZeeWallet
 • Binance Pay
 • Kriptovaluták: Bitcoin, Litecoin, Ethereum stb.

A minimálisan befizethető összeg 10-30 euró között mozog fizetési módonként, maximum pedig 2500-5000 euró fizethető be, szintén az alapján, hogy milyen fizetési módot választunk. A befizetési tranzakció azonnal teljesül, minden fizetési mód esetén. Fontos, hogy nem HUF-ban vannak megadva a számok, hanem EUR-ban és innen történik mindig a forintra átváltás. Maga a tranzakció végrehajtása a következőképp történik:

 1. A belépés után azonnal felugrik a Befizetés ablak, ha nem még nem hajtottunk végre befizetést. Ellenkező esetben a nevünkre kattintva lesz elérhető a Befizetés menüpont.
 2. Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot.
 3. Adjuk meg azt az összeget, amit be akarunk fizetni.
 4. Adjuk meg az adott fizetési módra vonatkozó adatokat, majd erősítsük meg a tranzakciót.

Az Emirbet kifizetés hasonlóan a befizetési tranzakciókhoz, a nevünkre kattintva elérhető Kifizetés menüpontból kezdeményezhető. A kifizetési limit is 10 euró a legtöbb fizetési mód esetén, de például kifizetésnél elérhető a banki átutalás is, míg a MiFinityvel nem kérhetjük az egyenlegünket. A lebonyolítás módja nagyon hasonló a befizetéshez.

A tranzakciók végrehajtása általában elég gyors, kivéve a banki fizetési módoknál, ott 1-5 nap is eltelik, mire hozzájuthatunk a pénzünkhöz. Az is fontos, hogy kifizetés anélkül nem kezdeményezhető az Emirbet oldalán, hogy nem azonosítottuk magunkat a regisztrációs adatok alapján.

Emirbet bónusz a fogadásaink megsegítésére

Ugyan nincs Emirbet app, de az Emirbet bónusz lista így is igénybevehető és kifejezetten hosszú és igényes. Ami különösen szerethető, hogy nagyobb sportfogadási események, tornák, szezonok esetén mindig megjelenik egy-két izgalmasabb bónusz. Aktuálisan a következőkből válogathatunk a teljesség igénye nélkül:

 • Az első befizetési Emirbet bónusz 100%-os, akár 40000 forint is lehet az első befizetés után
 • Van újratöltési bónusz is, 50%-ot kaphatunk, maximum 20 ezer forint értékben
 • Az adott hónapban az első, második, harmadik és befizetésünk után a megfelelő feltételek teljesítése esetén akár 20 ezer forintnyi ingyen fogadási tokent kaphatunk
 • A 25FREE Emirbet bonus kód alkalmazása után következő fogadásunknál ha vesztes tippünk van, a tét 20%-át visszakaphatjuk
 • Vannak extra bónuszok Afrikai Nemzetek Kupájára, Grand Slamek, nagy focitornákra folyamatosan

Az Emirbet fogadási lehetőségei kifejezetten erősek

Amikor böngésszük a kínálatot, nagyon gyorsan rá fogunk jönni, hogy micsoda lehetőségeink vannak a fogadási piacok terén. Itt az alapvető végső győzteses fogadási lehetőségek mellett számtalan, esetenként sok száz egyéb piacot találunk, mint: pontos végeredmények, hendikepek, játékrészes hendikepek, játékrészes eredmények, egyéni fogadások, gólszámos, pontszámos fogadások és büntetésekre vonatkozó fogadások is. Többnyire a nagy, ismertebb sportoknál van rengeteg fogadási piac, de az olyan, Magyarországon kevésbé ismert sportokra is van bőven piac, mint krikett, netball, bandy vagy rögbi.

A legnépszerűbb sportesemények tekintetében akár 300 fogadási piac is elérhető lehet, hendikep tekintetében pedig nagyjából minden sportnál keresgélhetünk és találhatunk opciókat. A speciális események fogadásánál kiemelendő, hogy nem csak 1-2 lehetőség elérhető, de egy díjátadónál szinte minden elérhető jelöltre tippelhetünk.

Az Emirbet sportágak könyvtára nagyon bőséges

Ritkán látható, az Emirbet vélemények szerint is kimagasló a sportági kínálat ezen a platformon. A sportfogadási szekció bal oldali menüoszlopán láthatjuk a fogadható sportokat, amelyekből a tesztünk idején volt majdnem 70. A hagyományos népszerű sportok, mint labdarúgás, kosárlabda, jégkorong és boksz mellett fogadhatunk:

 • Rögbi, snooker, darts, baseball, netball, floorball
 • Bandy, evezés, bowling, szörf
 • Politikai események, díjátadók
 • Számtalan e-sport, mint League of Legends, Dota 2
Emirbet népszerű sportok

A magyar fogadók számára is megad mindent az Emirbet, hiszen az olyan hazánkban népszerű sportok is elérhetőek, mint a kézilabda, vízilabda vagy a szezonálisabb sportok, mint a kerékpár vagy éppen az úszás és az olimpia. A magyar bajnokságok eseményei is megtalálhatóak a kínálatban.

A fogadás menete pontosan bemutatva

Egy fogadást megkötni az Emirbet oldalán sem kvantumfizika, néhány érintés vagy kattintás elég hozzá. Maga a folyamat azzal kezdődik, hogy a sportági listában böngészőbe megkeressük a minket érdeklő sportot és azon belül az eseményt:

 1. Döntsük el, hogy milyen piacon, milyen kimenetelre fogadunk és nyomjunk rá a szorzóra
 2. Egyből megjelenik a képernyő jobb oldalán a virtuális szelvény, rajta az eseményünkkel és szorzójával
 3. Adjuk meg a tétet a Tét mezőbe és már mehet is játékba a szelvény

Ez egyes fogadás, tehát a leggyorsabb opció esetén valid leírás, amennyiben több eseményre akarunk fogadni, értelemszerűen többet kell a szelvényre tennünk. Az egyszeres és többes kötés mellett van módunk „HA” fogadást kötni (minimum 2 esemény) és Rendszer típusú, kombinációs fogadást is tenni (minimum 3 esemény).

Élő fogadás jellemzői a weboldalon

live_tv

Élő fogadást kétféleképp tudunk találni ennél a bukmékernél. Egyrészt a főmenüben fent van az Emirbet élő fogadás menüpont, innen egyből a külön erre létrehozott lapra juthatunk. Másrészt a bal oldali sportági menüsorban is ki vannak emelve az élő események. Amelyekből van egyébként bőségesen, egy teljesen semleges délelőtti időpontban is van minimum száz. És tényleg, az Emirbeten mindenre lehet élőben fogadni, esportokra, badmintonra, krikettre és hát a népszerű sportokra is, mint labdarúgás vagy kézilabda.

Emirbet élő fogadás

A fogadás menete és az elérhető piacok is nagyjából ugyanazok, mint hagyományos online sportfogadásoknál, szóval meglepetésekre nem kell ebben számítanunk. Streaming tekintetében ne számítsunk arra, hogy minden meccsre és eseményre lesz élő közvetítés, de esportoknál, virtuális sportoknál szinte mindig, más sportoknál pedig időnként van ilyen opció.

Mi a helyzet a mobil lehetőségekkel?

phone_android

Bár a bukméker nem kínál dedikáltan natív iOS és Android mobil Emirbet applikáció a magyar fogadóknak, azért nem kell aggódnunk, az Emirbet alkalmazás tökéletesen mobilra optimalizált webes verziója segítségével mindenhez ugyanúgy hozzá fogunk férni a kisebb képernyőkön, mintha laptopon tennénk ugyanezt.

Nem számít, hogy mondjuk iOS vagy Android az operációs rendszer, de az sem számít, hogy mekkora a képernyő mérete, okostelefont vagy tabletet használunk, a tökéletesen optimalizált, reszponzív dízájn segítségével mindenhonnan tudunk fogadni – csak egy jó erős internetkapcsolatra van szükségünk. Listázhatnánk mindent, amit tud ez a webes Emirbet opció, de igazából minden igaz a mobilos verzióra, ami az oldal hagyományosan elért részére.

Biztonság és stabilitás kérdései

security

Az engedélyek, a tulajdonosi háttér már önmagában eléggé jó jelnek tűnik, de a biztonságért tett intézkedések is elégségesnek tűnnek. Így például a 128-bites SSL alapú titkosítás is egy piaci standardnek megfelelő titkosítási módszer a fogadók és az Emirbet között. Aztán az Emirbet szerverein elérhető tűzfalak is fontosak, ahogy az is, hogy a platform nem adja ki külső félnek engedélyünk nélkül az adatainkat. Emellett pedig az Emirbet a felelősségteljes szerencsejátékra is figyel, szóval ha úgy érezzük, hogy ilyen gond lenne, akkor van útmutató a továbblépéshez és a helyzet megoldásához.

Az ügyfélszolgálat gyors és segít, ha kell

Az Emirbet sem lóg ki a fogadási platformok sorából azzal, hogy megfelelő ügyféltámogatást biztosít éjjel-nappal a hét minden egyes napján. Aktuálisan a következő opciók érhetőek el:

 • Élő chat – éjjel-nappal, a hét minden napján a jobb sarokban elérhető Csevegés feliratú gomb.
 • Írhatunk e-mailt az Emirbet csapatának a [email protected] e-mail címre. Itt nem azonnali, de azért tesztünk szerint kifejezetten gyors választ fogunk kapni a hosszabban megfogalmazott kérdéseinkre.
 • Van egy GYIK, azaz Gyakran Ismételt Kérdések menüpont az alsó menüsoron, itt néhány korábbi kérdést és választ meg fogunk majd találni.
Általános információk
Név: EmirBet
Székhely: Curaçao, CW
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 8048 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Többnyire e-sportokra és virtuális sportokra
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Zárszó

thumbs_up_down

Az Emirbet egy korrektül összerakott, stabil fogadási platform, megbízható tulajdonosi háttérrel és engedélyekkel. A magyar nyelven is elérhető oldalon bőségesen találunk fogadási eseményeket népszerűbb és kevésbé ismert sportokra egyaránt. A bónuszok teljesen jól támogatják a heti szintű játékot és fogadást, valamint a csatlakozást is – külön kiemelendőek az egyes események alkalmával indított egyedi promóciók. Az ügyféltámogatás, biztonság is rendben van, úgyhogy bár egy-két dolgon még lehetne javítani (streaming pl.), összességében az Emirbet egy korrekt fogadási oldal a magyar fogadók számára is.

GYIK

📌 Milyen virtuális sportokra fogadhatunk az Emirbetnél?

Sok tucat különféle ligára érhető el virtuális sportfogadás az Emirbeten, így virtuális labdarúgás, kosárlabda mellett van például agár- vagy lóverseny, de salakmotor, autóverseny és még virtuális golf is van a kínálatban.

📌 Milyen a HA fogadás az Emirbetnél?

A HA típusú fogadás egyfajta láncot jelent fogadásokból, amikor úgy léphetünk tovább a lánc következő szemére, ha az előző fogadásunkat megnyertük. Tekinthető többes fogadásnak is, de itt nem egy szelvényen fogadunk.

📌 Ki lehet szállni egy fogadásból a megkötése után az Emirbet oldalán?

Nem, az Emirbet esetén egy beküldött fogadás már éles, tehát ebből nem lehet kiszállni. Pontosan ezért érdemes jól átgondolni még a fogadás beküldése előtt, hogy tényleg arra akarunk-e fogadni, amit a szelvényünkre feltettünk.

Vissza a tetejére