A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A sportfogadás tenisz esetén is rengeteg fogadási eseményt foglal magába

Ma már a legtöbb fogadóiroda teniszre is kínál fogadási eseményeket, piacokat és az események bőven túlmutatnak már az egyszerű végeredmény megtippelésén, sőt akár meccsek közben az élő tenisz fogadás is óriási lehetőség a fogadók és rajongók számára. Lehet fogadni a szettekre, adogató játékokra, első elvesztett adogatásra és így tovább, a focihoz hasonlóan a teniszben is óriásiak a lehetőségek.

Olvass tovább +

Persze, ahogy más sportágak esetén, úgy a tenisz fogadás esetén is létfontosságú a sportág és az aktuális teljesítmények, valamint a tenisz fogadás trükkök ismerete, sőt, mivel annyira sok torna van, van női, férfi, páros és vegyespáros, mindenképpen érdemes specializálódni is valamilyen szakágra.

Kevesebb –

Magyar online tenisz fogadás oldalak 2022

# Bukméker Nyelv Útmutató Fogadási piacok Bajnokság Bónusz % Bónusz Regisztrálj
20bet
20bet 18+ 30+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Rabona
Rabona 10+ 20+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
LibraBet
LibraBet 25+ 45+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
22bet
22bet 18+ 30+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
CampoBet
CampoBet 25+ 45+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
Powbet
Powbet 20+ 10+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
HOT.BET
- 9+ 30+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
FEZbet
FEZbet 5+ 10+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
1bet
1bet 15+ 7+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Casinia 10+ 5+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
18bet
18bet 15+ 7+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
bet365
bet365 15+ 45+
100%
15,000 Ft
Fogadj most
*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
LVBET
LVBET 7+ 8+
200%
20,000 Ft
Fogadj most
EnergyBet
EnergyBet 10+ 10+
100%
100 %
Fogadj most
Sportaza
Sportaza 15+ 7+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Unibet
Unibet 10+ 10+
100%
10,000 Ft
Fogadj most
Betfair
Betfair 5+ 15+
100%
16,000 Ft
Fogadj most
bwin
bwin 5+ 20+
100%
20,000 Ft
Fogadj most
Wazamba
Wazamba 25+ 45+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Betinia
Betinia 20+ 10+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Zulabet
Zulabet 22+ 15+
100%
35,000 Ft
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Hol érdemes teniszre fogadni?

Miután elég népszerű sportágról beszélünk, nagyjából az összes értékelhető fogadóiroda kínál tenisz eseményeket, bár az elérhető lehetőségek változhatnak irodától függően, úgyhogy a következőben nézzünk meg néhány példát.

22bet

Események tekintetében a 22bet elég jól lefedi a lehetőségeket, az összes valamire való nemzetközi torna elérhető a kínálatban, bár a kisebb tornák esetében kevés a lehetőségek száma, alapvetően csak végkimenetelre lehet fogadni. Tenisz élő események is megtalálhatóak itt, minimális információval a meccs haladásáról, de ettől függetlenül a lehetőség adott. Végső konklúzióként elmondható, hogy az oldallal elég nehéz versenybe szállni, hiszen egy most beszálló magyar fogadó számára itt érhető el a legnagyobb belépési bónusz.

Üdvözlő bónusz:35,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
bet365

Ennél az irodánál bőven találhatunk teniszre vonatkozó eseményeket és még a legkisebb nemzetközi tornára vonatkozóan is vannak akár szettre lebontott fogadási piacok is, fogadhatunk arra is, hogy kiszemelt játékosunk mikor veszíti el az első adogatását vagy éppen arra, hogy valamelyik adogatásában kell-e break pontot hárítani és így tovább. Az élő ugyanez, játékszinten lebontva tudunk eredményekre, szervákra fogadni. A belépési bónuszban nem túl erős a bet365, de ettől függetlenül a tenisz piacokon igen jó irodának számít.

Üdvözlő bónusz:15,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+

*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Unibet

Itt is elérhető az összes éppen zajló nemzetközi tenisztorna (természetesen profi tornára gondoljunk a nemzetközi szövetség égisze alatt), a többi irodához hasonló szorzókkal – bár érdemes figyelni, mert elég gyakran el lehet kapni olyan meccseket, amelyeket jobban fizetnek az egyes oldalakon. A speciális fogadási típusok elég limitáltak, de ezt ellensúlyozandó, itt is elég jó statisztikákat olvashatunk az egymás elleni eredménytől kezdve az adott borításon nyújtott teljesítményig.

Üdvözlő bónusz:10,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
CampoBet

Ennél a fogadóirodánál van tenisz élő fogadási lehetőség a többihez hasonlóan, viszont kevesebb tornát fednek le, mint a vetélytársak és bónuszban is a többiek mögött vannak valamelyest, viszont ettől függetlenül egész jó szorzókat kínálnak az elérhető tenisz tippek tekintetében. És mivel alapvetően kevesen szoktak fogadni kisebb tornák selejtező mérkőzéseire, így a fentebb említett kevesebb esemény sem igazán befolyásolja a döntésünket, hogy hol fogadjunk teniszre. Érdemes több oldalt is figyelni és akkor biztos elkaphatjuk a legjobb szorzókat.

Üdvözlő bónusz:50,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
Betclic

Ez a fogadóiroda is elég erős teniszben, minden meccsre kínálnak a végső kimenetel mellett további fogadási (többnyire szettekre vonatkozó) lehetőségeket is és a szorzóik bőven versenyképesek a többi bukmékerrel. Nagyon sok hosszútávú fogadási lehetőséget is kínálnak ebben a sportágban, már most rá lehet repülni a jövő évi nagy tornákra, ha esetleg szeretünk ilyen fogadási formában gondolkodni. Ezen felül pedig a belépési bónuszuk is nagyon jó a magyar fogadókra nézve.

Hogyan fogadjunk teniszre?

Tegyük fel, hogy eldöntöttük, teniszre fogunk fogadni és ismerjük is a legjobbakat, az aktuálisan zajló tornák fejleményeit és a különféle híreket (sérülés, pletykák stb.). Van jópár olyan tényező, amit figyelembe kell vennünk, például azt, hogy milyen borításon zajlik az adott meccs, hiszen egyes játékosok különösen jók bizonyos borításon (pl. Rafael Nadalnak nagyon megy salakon).

Szintén létfontosságú ismerni, hogy egyes játékosok hogyan játszanak, tehát mennyire gyakran ütnek például ászokat, kik szeretnek a hálónál játszani, milyen az adogatási százalékuk és így tovább. Ezért tenisznél különösen fontos a statisztikák figyelése, hiszen olyan szintű adatok elérhetőek, mint például az egymás elleni eredményeken belül az adogatások sikeressége vagy a hálónál töltött idő.

Milyen fogadási lehetőségek érhetőek el?

Tenisz fogadás stratégia tekintetében a lehetőségek szinte végtelenek, de nézzük meg, melyek a legfőbb elérhető típusok.

Tenisfogadási lehetőségek

  • A legegyszerűbb forma a végső kimenetel megtippelése, azaz melyik játékos fogja nyerni a mérkőzést. És a kimenetelt akár szettekre lebontva is megtippelhetjük.
  • Szintén könnyen érthető tenisz fogadás a megnyert játékok számára történő fogadás, azaz, ha mondjuk arra fogadunk, hogy Djokovic nyer Nadal ellen 3.5 játéknál többel, akkor a 6-4, 6-4 arányú Djokovic győzelem kedvező nekünk, hiszen 4 játék különbség lett összesítve.
  • Az előzőhöz hasonlóan lehet megnyert szettekre is fogadni, tehát ha mondjuk arra megyünk rá, hogy Stephens -1.5 szettel nyer Puig ellen és 6-3, 6-0 a végeredmény, akkor nyertünk, hiszen Puignak nem volt egyetlen nyert szettje sem.
  • Tenisz tippek között szinte mindig elérhető a Felette/Alatta fogadási típus, amikor arra fogadhatunk, hogy egy bizonyos játékszám felett vagy alatt lesz a lejátszott játékok száma, tehát ha arra fogadunk, hogy 22 játéknál kevesebb lesz, de a végeredmény 7-6, 6-4, akkor veszítettünk, hiszen ez összesen 23 játék.
  • Ezek a leggyakoribb lehetőségek sportfogadás tenisz kategóriában, de például lehet jövőbeni tornák végeredményére fogadni és akár pontosan meg lehet tippelni a meccs végeredményét.

Az élő tenisz fogadás az egyik legnépszerűbb fogadási forma

Az ilyen fogadás azért is népszerű és azért lehet nagyon jövedelmező, hiszen a szorzók pontonként változhatnak és így minden megkezdett szerva vagy játék, vagy szett előtt módosíthatjuk tippjeinket. Ennek megfelelően a választott tenisz élő fogadás stratégia létfontosságú, hiszen nagyon sok mindent kell figyelembe vennünk.

Először is nagyon fontos a tenisz élő fogadásoknál, hogy így már van valamiféle tényleges bizonyítékunk arra, hogy az adott játékos milyen formában van, hiszen 1-2 játék megtekintése után már biztosabban megmondhatjuk, hogy képes lesz-e megnyerni az egész meccset. Szintén nagy előnye az élő fogadásnak, ha valamelyik sztár éppen szenved, hiszen, ha mondjuk egy szettet elveszített a mérkőzés elején, sokkal nagyobb szorzóval fogadhatunk a végső győzelmére, mint a mérkőzés előtt.

Sőt, akár a többszörös tenisz élő fogadás stratégiát is követhetjük, azaz, ha a mérkőzés előtt fogadtunk az egyik játékosra, akkor mérkőzés közben az eredmények alakulásának tükrében ráfogadhatunk a másikra is, hogy így minimalizáljuk valamelyest veszteségünket.

Az élő közvetítések is fontosak

Ahogy korábban már volt róla szó, tenisz fogadás tekintetében a legtöbb nemzetközi torna elérhető a fogadóirodák kínálatában, de ez nagy kihívás elé állíthatja sok esetben a fogadókat, hiszen ahhoz, hogy valamelyik tenisz élő fogadás stratégia alkalmazható legyen, kellene látni is a mérkőzést. Ebben a fogadóirodák sietnek a segítségünkre, hiszen a rengeteg esemény mellett rengeteg élő közvetítés („live stream”) is elérhető, többek között például a bet365-nél, a 888sportnál vagy éppen az Unibetnél. Úgyhogy ismételten fontos megjegyezni, hogy nem csak azért érdemes több fogadóirodánál is elérhetően lennünk, hogy összehasonlíthassuk a szorzókat, de így még több esemény érhető el számunkra élő közvetítésben.

A legnépszerűbb tenisz fogadás események

Magyarországon és egyébként világszerte is a legnagyobb tornák a legnépszerűbbek fogadásokat illetően, teniszben ez négy ilyen nagy tornát, úgynevezett Grand Slamet jelent: a keménypályás Ausztrál Open, a salakos Francia Open, a wimbledoni műfüves torna és a szintén keménypályás US Open. Azért fontos kiemelni ezen tornák esetében a borítást, hiszen a labda mellett a játékosok is gyorsabban tudnak mozogni bizonyos borításokon, így, ha ismerjük azt, hogy az adott játékos melyik borításon jó igazán, akkor máris közelebb vagyunk egy jó tipphez.

Grand Slam tornát

Ezek mellett szintén nagyon népszerűek szoktak lenni a Davis-kupa mérkőzései is, itt például sűrűn belefuthatunk a magyar csapat meccseibe is, de a kisebb ATP és WTA tornák is egyre népszerűbbek Magyarországon. Az olimpiákról meg nem is kell beszélni, a négyévenként megrendezésre kerülő sportesemény esetén minden sportág fogadási népszerűsége nő, így a tenisz fogadás is népszerűbb, mint általában.

Néhány hasznos jótanács és tenisz fogadás trükkök

Ahogy az eddigiekből is látható volt, a tenisz fogadás egyáltalán nem csak a végső győztes megtippeléséről szól, rengeteg piac és lehetőség segíti, hogy megtaláljuk a nekünk való lehetőségeket és egy jó tenisz élő fogadás stratégia még további távlatokat nyithat számunkra. De fogadás előtt mindenképpen olvassunk és elemezzünk, hiszen a következő tényezők egyaránt fontosak:

  • A játékosok és az adott borítás viszonya: például Nadalnak nem annyira megy a műfüvön, de például különösen jó salakon. Bernard Tomicnak csak Ausztráliában megy jól a játék, Isnernek pedig csak Amerikában.
  • Az egészségi állapot: nagyon fontos figyelni a sérülésekre, hiszen például egy komoly sérülés után egy esélytelenebb játékos is le tudta győzni nemrégiben Djokovicot.
  • Az időjárás szintén létfontosságú faktor: ha például nagyon erős a szél vagy esetleg esik az eső, az komolyan befolyásolja egyes játékosok teljesítményét, különösen a támadó stílust kedvelőkét.
  • Az egymás elleni eredményeket csak a közeljövőre vonatkozóan érdemes komolyan figyelembe venni, hiszen két szezon között rengeteg minden történhet, tehát az, hogy valaki egy évben meg tudta verni Nadalt, nem jelenti azt, hogy legközelebb is nyerni tud.

Egyéb népszerű sportok

Vissza a tetejére