A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Mi az a Yankee fogadás és hogyan profitálhatunk belőle?

A Yankee fogadás lényege, hogy 11 fogadást foglal valójában magában, amely fogadások négy különböző sportesemény végeredményének eltalálására történnek és a speciális fogadási formának köszönhetően már két kimenetel eltalálásával van nyereményünk, bár értelemszerűen kisebb, mint ha négy kimenetelt eltalálnánk, de mégis többet kapunk, mint egy tradicionális fogadásnál, ahol, ha akár csak egyetlen meccs eredményét is eltévesztjük, elbuktuk az összes tétet.

Olvass tovább +

A legjobb benne, hogy ez nem valami speciális gépi fogadás, hanem mi állíthatjuk össze a szelvényt, tehát mi találhatjuk ki, hogy melyik négy eseményre akarunk játszani, annyit kell csak figyelembe vennünk, hogy értelemszerűen mivel 11 fogadásról van szó, drágább, mint egy hagyományos fogadás. Igazából pontosan annyi, mint 11 különálló fogadás ára, hiszen valójában itt 11 különálló szelvényről beszélünk.

Kevesebb –

A legjobb fogadóirodák yankee fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

Gyorstalpaló: Hogy működik a Yankee fogadás?

Ahogy a bevezetőben volt már róla szó, a Yankee 11 fogadás 11 darab fogadás megtételét jelenti, a fogadó által szabadon választott négy sportesemény kimenetelére. A Yankee 6 darab kettes kötésű, 4 darab hármas kötésű és 1 darab négyes kötésű fogadást tartalmaz és elég két esemény kimenetelét eltalálnunk, hogy nyerjünk. Mit jelent az, hogy 6 darab kettes kötésű fogadást vagy 1 darab négyes kötésű fogadást tartalmaz? Ezt úgy kell elképzelni egy kezdőbb fogadónak, mintha hat szelvényen kettesével szerepelnének az események, négy szelvényen hármasával és egyetlen szelvényen még ott lenne mind a négy esemény is.

A Yankee fogadást a pletykák szerint egy amerikai katonáról nevezték el a múltban, aki kis téttel játszott csak az Egyesült Királyságban, de mivel mind a négy kimenetelt eltalálta, így sokszorosát nyerte annak a tétnek, mint amit megjátszott.

Hogy működik a Yankee fogadás

De nézzük meg ezt egy példán keresztül, mert azzal biztosan érteni fogjuk azonnal miről is szól ez a kombinált fogadási forma. Szóval jöjjön most egy Yankee fogadás példa.

Tegyük fel, hogy a következő négy csapatra fogunk fogadni: A, B, C és D. A kombinált Yankee fogadási formában a következő szelvényeket fogjuk megjátszani:

  • Hat kettes kötésű szelvényünk van ezekkel a párokkal: AB, AC, AD, BC, BD és CD
  • Van négy darab hármas kötésű fogadásunk: ABC, ABD, ACD és BCD
  • És hát van a legjobb nyereményt biztosító szelvényünk: ABCD

Ebből már egyértelműen láthatjuk, hogy ha egyetlen csapat nyer csak a négyből, akkor egyetlen szelvényünk sem nyer a kombinált fogadásban, tehát legalább kell a kettő siker. És ha mondjuk A csapat nyer, akkor az összes olyan szelvényünk nyerésre esélyes, ahol A csapat is megjátszásra került, tehát látható azonnal, hogy ha nagy szerencsénk van, akkor akár 11 sikeres szelvényünk is lesz.

Ráadásul a nyereményünk tovább fog göngyölődni is, ami azt jelenti, hogy ha 3-as szorzóval fogadtunk A csapatra és 4-es szorzója volt B csapatnak, akkor az A csapat sikere esetén 3 teljes tétet (az eredeti tétet és a kettő profitot) fogunk továbbpasszolni a B csapatra, azaz, ha ők is nyernek, akkor nem négyszeres pénzt kapunk, hanem tizenkétszerest. És ez teljesen ugyanígy működik a hármas és a négyes kötéssel rendelkező szelvények esetén is.

A fentiek összefoglalójaként látható, hogy a Yankee 11 fogadás esetén a kifizetett nyeremények összege eléggé változó lehet, egyrészt befolyásolják a megjátszott kimenetelek szorzói, másrészt az is, hogy hányat találunk el ezen kimenetelekből. Ha szeretünk meglepetésekre játszani vagy van egy-két jó megérzésünk, akkor lehet, hogy csekélyebb az esélyünk a győzelemre, viszont három-négy eltalált kimenetel esetén a kifizetésünk brutálisan jó lehet.

Kis szorzóval rendelkező kimenetelek esetén ugyan jelentős az esélyünk a győzelemre, viszont a nyeremény összege is jelentősen kisebb lehet, szóval bőven van mit mérlegelni, amikor belevágunk egy Yankee fogadásba.

Nézzünk meg egy sima kettes kötést, hogy lássuk, micsoda különbségekről beszélünk. Tegyük fel, hogy az első, normálisabb szorzóval bíró kettesben A csapat szorzója 2-es, B csapat szorzója 4-es, ha mindketten nyernek, ha akkor a kifizetésünk hat egység lesz, ami nem is rossz. A második, durvább kettesben az A csapat ugyanúgy kettes szorzóval szerepel, viszont B csapat szorzója mondjuk 16-os, ilyenkor az A csapat sikere esetén a 2 egységnyi nyereményünk megy a B csapatra, ami, ha szintén bejön, akkor már harminc egység nettó profittal szállunk ki, ami már őrületes szám.

Összefoglalás az eddigiekről

Összegzésként elmondható, hogy a kombinált fogadással jelentősen megnő annak az esélye, hogy biztosan lesz valamilyen összegű nyereményünk, de ha jól válogatjuk össze az eseményünket, akkor brutálisan jó bevételre tehetünk szert. És még nem is kell kalkulálgatnunk saját magunknak, hiszen az interneten tömegével érhetőek el kalkulátorok, amik igazán akkor jönnek jól, ha nem kerek szorzóink vannak. Szóval, ha esélytelenebb csapatokra fogadunk vagy a szorzók egyáltalán nem kerek számok, mindenképpen ellenőrizzük előzetesen mik a várható nyereményeink kimenetelek eltalált számától függően.

És arra is figyeljünk oda, hogy keressük meg a piacon elérhető legjobb szorzókat, mert így tudjuk igazán kimaxolni az elérhető nyereményünket egy Yankee 11 fogadás segítségével. És ez még csak egy volt a rengeteg különféle kombinációs fogadási típus közül.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére