A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

OlympusBet sportfogadás – Széleskörű fogadási piac kínálat

Az OlympusBet magyar online bukmékere magyar nyelvre tökéletesen optimalizált, nagyon kellemes görög hangulatú felülettel várja a magyar fogadókat, akik nem fognak hiányt szenvedni semmiben....
Nagyszerű bónuszok mellett, számtalan sportág rengeteg sportfogadási piacán fogadhatunk teljesen korrekt szorzókkal, és élvezhetjük az élő fogadás lehetőségeit egy mobilra nagyszerűen optimalizált platformon. A következőkben megnézzük, hogy pontosan mit is kínál az Olympus sportfogadás és miért érdemes ide regisztrálni magyar fogadóként!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Az OlympusBet háttere nem vet fel kérdéseket

Az Olympus sportfogadási oldalának tulajdonosa a NewEra B.V., amely egy Curacaóban bejegyzett vállalkozás. A platform működési engedélyét is a Curacaói Szerencejátékos Hatóság állította ki, ami a szerencsejátékok piacán egy kifejezetten elismert hatóságnak számít. Plusz az OlympusBet vélemények is kifejezetten pozitívak az oldalt illetően és ahogy láthatjuk a fő felület alján, a felelősségteljes szerencsejátékos is fontos paraméter a bukméker számára.

OlympusBet sportfogadás

A magyarországi elérhetőség nem problémás

Az Olympus Bet oldalát szimplán megnyitva egy böngészőből gond nélkül be fog töltődni az oldal Magyarországon is. Nincs blokkolás és tiltás, nem kell VPN-t vagy alternatív linket használnunk ahhoz, hogy felkereshessük az oldalt. Persze az sem lenne problémás, ha hirtelen tiltani kezdenék az oldal elérhetőségét, hiszen napjainkban percek alatt szerezhető alternatív link vagy éppen valamelyik VPN szolgáltató tudja biztosítani, hogy ne veszítsük el a fiókunkhoz való hozzáférést.

Az OlympusBet regisztráció egy villámgyorsan végrehajtható feladat

Amikor úgy döntünk, hogy csatlakozunk az OlympusBet oldalához, akkor biztos felmerül bennünk, hogy mennyire lesz komplikált a regisztrációs folyamat. Na gyorsan eloszlathatjuk a kétségeket, mert ennél a bukmékernél is 1-2 perc alatt csatlakozni tudunk, ráadásul nem kérnek semmi olyat tőlünk, amit általában nem kellene megadnunk bármilyen más webes regisztráció során. Maga a folyamat a következő lépésekből áll:

 1. Az oldal jobb felső sarkában van egy Regisztrálj Most! feliratú gomb, erre kell kattintanunk a regisztráció elkezdéséhez.
 2. Felugrik az oldal közepén egy kis ablak, ezen már látható, hogy három lépése van a regisztrációnak. Az első lépésben kell megadnunk a választott felhasználónevünket, választott jelszavunkat valamint az e-mail címünket. Ha megvan, kattintsunk a Tovább gombra!
 3. A második űrlapon kell megadnunk a legtöbb adatot, itt várják tőlünk a teljes nevünket, az országunkat, a választott pénznemünket, a születési adatainkat és a telefonszámunkat. Ha elfogadjuk a felhasználási feltételeket is, akkor kattintsunk az Új fiók létrehozása feliratú gombra!

A regisztrációt ezzel ki is pipáltuk, de arra azért figyeljünk oda, hogy ha rendszeresen befizetéseket teljesítünk, akkor egy bizonyos összeghatár felett kérni fogják a regisztrációnál megadott elérhetőségeink valamint személyes adataink igazolását dokumentumok másolatának feltöltésével.

Rendezzük gond nélkül a pénzügyeinket az OlympusBeten

Az OlympusBet már egyértelműen tartja a lépést napjaink trendjeivel, hiszen a fizetési módok tekintetében nagyjából mindent lefednek, amit az online térben használni szoktak a magyar felhasználók, fogadók. A következőkben meg is mutatjuk részletesen mennyi lehetőségünk van, mert OlympusBet fizetési módok között használhatunk:

 • Bankkártyákat, mint Visa, Maestro vagy éppen Mastercard;
 • Revolut megoldásokat, tehát a Revolut bankkártyáinkat is használhlatjuk;
 • E-pénztárcás megoldásokat, mint a NETELLER, a Skrill vagy éppen a MiFinity;
 • Kriptovalutákat, mint a népszerű Bitcoin, Ethereum, Litecoin vagy XRP;
 • Előre feltöltős kártyát, azaz paysafecardot.

A befizetések tekintetében a végrehajtás minden fizetési módnál azonnali és a platform nem számol fel érte semmilyen díjat. A minimális befizetési díj 10 eurónyi forint, a maximális pedig 10 ezer eurónyi forint. A befizetések lebonyolítása elég egyszerű az OlympusBetnél is:

 1. Regisztráció és bejelentkezés után lépjünk be a profilunk alá, ahol keressük fel a Befizetés menüpontot.
 2. Erre kattintva feljön az elérhető fizetési módok listája, ebből válasszuk ki a nekünk leginkább megfelelőt.
 3. Ezután feljön az az ablak, ahol a vonatkozó fizetési módhoz szükséges adatokat kell megadnunk. Például egy e-pénztárca esetén meg kell adnunk az e-mail címünket, és a befizetni kívánt összeget, majd a megerősítés után átirányításra kerülünk az e-pénztárca oldalára, ahol szintén meg kell erősíteni a tranzakciót.
 4. A lényeg, hogy az összeg megadása és a szükséges adatok után már csak végre kell hajtanunk a tranzakciót és a számlánkon lesz az összeg!

A kifizetések tekintetében szintén díjmentes a tranzakciók végrehajtása és itt is minimum 10 eurónyi forintot fizettethetünk ki, de arra figyeljünk, hogy bizonyos fizetési módoknál kissé másabb a kifizetés maximális limitje. Maga a kifizetési tranzakció is elég gyorsan végrehajtható:

 1. Értelemszerűen kell hozzá elegendő egyenleg a számlánkon és ha ez megvan, akkor lépjünk be a profilunk alatt elérhető kifizetési menüpontba.
 2. Válasszuk ki az általunk preferált fizetési módot (a leggyorsabb, ha ugyanazt használjuk, mint a befizetéseknél).
 3. Adjuk meg a szükséges adatokat, pl. bankkártya esetén a bankkártyánk adatait.
 4. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget és erősítsük meg a tranzakciót!
OlympusBet fizetési módok

OlympusBet bónusz ajánlatok – Isteni görög promóciók

Az OlympusBet regisztráció végrehajtása után van módunk a platform bónuszait igénybe venni, az első ezek közül az üdvözlő bónusz, amelyet azért érdemes figyelembe venni, mert csak az első csatlakozás után néhány napig érhető el. De ne fókuszáljunk csak erre, nézzük, hogy milyen ajánlatai vannak az OlympusBetnek a magyar fogadók számára:

 • A sportfogadási üdvözlő OlympusBet bónusz értelemszerűen 100%-os, az első befizetésünk 100%-át, maximum 40 ezer forintot markolhatunk fel vele;
 • Ennek a rendszeres fogadók számára elérhető lehetősége a heti újratöltési bónusz, amikor a heti újratöltéseink után 50%-os, azaz 20 ezer forintos extra pénzt markolhatunk fel;
 • Bizonyos időszakokra akciós üdvözlő bónuszok vannak meghirdetve, amikor az első három befizetésünk után akár 20 ezer forintot is kaphatunk;
 • Ha minimum 3500 forint értékben fogadunk és nem nyertes a fogadásunk, akkor a tétünk 20%-át visszakaphatjuk akár 10 ezer forint értékben.

Csak arra nem lehet fogadni szinte, amire nem akarunk

Alapvetően a népszerűbb sportágak, mint labdarúgás, kosárlabda, jégkorong vagy tenisz vonatkozásában elmondható, hogy a nagyobb meccsekre mindig száznál is több fogadási piac érhető el. Ezek között találunk pontos eredményes, gólszámos, pontszámos piacokat, de számtalan hendikepes változatban is fogadhatunk, plusz az esetek döntő többségében játékrészenként is elérhető minden fogadási lehetőség. Így például fogadhatunk büntetőlapokra, kiállításokra vagy éppen tenisz esetén ászokra. De azért nem csak a nagy sportoknál van ez így!

Amikor a kisebb sportágak lehetőségeit néztük, akkor találtunk extrább fogadási piacokat az MMA vagy éppen a gyeplabda esetén is, de a magyar fogadók fognak itt találni vízilabda és kézilabda fogadási tippeket is. Az e-sportok esetén pedig nem meglepő, hogy minden játék tekintetében egyedi lehetőségeink vannak a fogadásokra.

Sportági kínálat az OlympusBetnél szintén olümposzi

Az ma már szinte alapvetőnek számít egy online sportfogadási oldalnál, hogy 10-20 sportág elérhető fogadásra, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát vagy éppen teniszt, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Viszont az OlympusBet eléggé magasra tette a lécet, hiszen ez a platform sok tucat sportágat kínál fogadásra, olyan extrább lehetőségeket, mint az indiai nemzeti sport, a kabbadi vagy fogadhatunk a rögbi többféle változatára is. Ha a lóversenyeket, agárversenyeket szeretjük akkor is itt a helyünk, jobban belegondolva nem is tudjuk megmondani hirtelen, hogy mi hiányzik a felhozatalból.

A normál sportok fogadása mellett fogadhatunk virtuális sportokra is nagyjából éjjel-nappal, van számos e-sport fogadási lehetőség és még speciálisabb eseményekre is tippelhetünk, mint az örök kedvenc, az Oscar-díj átadó.

Így kell fogadni az OlympusBetnél – Néhány érintés az egész

OlympusBet fogadószelvény

Az eddigiek alapján is megállapíthattuk, hogy az OlympusBet Magyarországon nem igazán nehezíti meg a fogadók dolgát, mindent nagyon egyszerűen tudunk a platformon kezelni. Tökéletesen igaz ez a fogadás menetére is, amely mobilról is mindössze néhány érintés. A menete a következő nagyon röviden:

 • Lépjünk be a felületre!
 • A bal oldali menüből válasszuk ki a minket érdeklő sportágat;
 • Keressük meg a fogadni kívánt eseményt és azon belül is vadásszuk le a nekünk érdekes fogadási piacot;
 • A szorzóra kattintva máris a jobb oldalon megjelenő virtuális szelvényre kerül az esemény;
 • Adjuk meg a tétünket és egy kattintással küldjük is játékba a szelvényt.

Nagyjából ennyi az egész, persze olyan extrákkal, hogy köthetünk gyűjtőfogadást is, amikor egy szelvényre több eseményt teszünk, de van HA fogadási lehetőség is, tehát egymás után kötjük be az események fogadását és akkor nézzük a következő eseményt, ha az előzőt eltaláltuk.

Van értelme élőzni is – Nagyobb az esély a nyerésre

live_tv

Az OlympusBet élő fogadás a felső menüsorból érhető el külön kategóriaként és ide belépve azonnal látni is fogjuk, hogy milyen eseményekre lehet éppen aktuálisan fogadni. Persze vannak népszerűbb időszakok (hétvége, hétköznap este), amikor több esemény van, de az e-sportoknak és a nagy globális lefedettségnek köszönhetően mindig találunk itt eseményeket fogadáshoz. A fogadási piacok tekintetében élőben is arra tudunk fogadni, amire a meccs előtti fogadásoknál, ráadásul a fogadás menete is nagyjából ugyanaz.

Live streaming nem elérhető a platformon, viszont sok eseménynél animált, virtuális esemény- és eredménykövetés van, aktuális statisztikákkal kiegészítve. Nagyjából a lehető legjobb opció az élő közvetítés után.

Mobilról is bedobhatjuk a szelvényt könnyedén

phone_android

Az OlympusBet sportfogadás oldala nagyszerűen van optimalizálva mindenféle mobil eszközökre is, tehát Android, iOS vagy éppen Huawei készülékekről megnyitva a felületet, mindent szépen meg fogunk találni és maga a fogadás is villámgyorsan fog menni. A dízájn reszponzív és tableten is pont ugyanúgy látunk mindent, mint egy kisebb képernyős okostelefonon. Sőt, a tapasztalatunk alapján a kezelés gyorsabb is mobilról, mint asztali felületről!

OlympusBet app nincs natív formában, de nem is fogjuk hiányolni, hiszen a jól megszokott háromcsíkos menükbe tömörítve mindent szépen meg fogunk találni az oldalon.

Az OlympusBet és a biztonsági kérdések

security

Ha az interneten regisztrálunk egy általunk még nem ismert oldalon, mi kifejezetten fontos számunkra? Hát természetesen a biztonság, hiszen ki szeretné elveszíteni a pénzét vagy az adatait. Az OlympusBet piaci standardeknek megfelelő SSL alapú titkosítást biztosít a kommunikációban, így amikor információt küldünk vagy kapunk az oldalról, az titkosított formában történik. A cég hangsúlyozottan figyel a szerverein a tűzfalakra és az adatvesztés elkerülésére, ráadásul nem adják ki előzetes értesítés nélkül az adatainkat sem harmadik félnek.

Kérdésünk van? Az OlympusBet éjjel-nappal segíteni fog

headset_mic

Nincs olyan fogadó, akiben ne merülne fel valamikor kérdés akár egy bónusszal, egy technikai problémával vagy akár csak mondjuk a HA fogadás működésével kapcsolatban. Az OlympusBetnél háromféle módon szerezhetünk segítséget:

 1. Felkereshetjük a hihetetlenül széleskörű és jó sok kérdést lefedő GYIK szekciót, amelynek nagy hátránya, hogy kivételesen angolul van.
 2. Írhatunk a [email protected] e-mail címre is, szintén angolul. A válaszra azért pár órát valószínűleg várnunk kell.
 3. Végül éjjel-nappal a hét minden napján kereshetjük az élő chates ügyfélszolgálatot, de azért ne felejtsük el, hogy az itteni ügyfélszolgálatosok szintén csak angol nyelven kommunikálnak.
Általános információk
Név: OlympusBet
Székhely: Curacao
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 1668/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

Az OlympusBet értékelésünk végén elmondhatjuk, hogy ez egy teljesen korrekt sportfogadási oldal a magyar fogadók számára. Megvan minden, amire csak szükségünk lehet a fogadásaink során: nagyszerű OlympusBet bonus, hihetetlen bőséges fogadási kínálat és jó fogadási piacok. Mindez pedig mobilról is könnyen kezelhető és elérhető. Persze jó lenne, ha lenne natív mobil applikáció és az oldal minden része elérhető lenne magyar nyelven, de ezek olyan kis nüanszok, hogy egyáltalán nem befolyásolják a fogadási élményt.

GYIK

📌 Mennyi a maximális tét egy sportfogadási eseményre az OlympusBetnél?

Miután feltettük az adott fogadási eseményt a szelvényünkre, és beírtuk a tétet, itt látni is fogjuk, hogy az adott fogadási eseményre mekkora a maximális tét, amit az OlympusBet elérhetővé tesz. Ez egyébként változik fogadási eseményenként, szóval érdemes kipróbálni, hogy mennyit és mire szeretnénk fogadni.

📌 Mennyi idő alatt számolja el az OlympusBet a fogadásunkat?

Alapvetően szinte mindig azonnali az elszámolás az esemény befejeződése után, de ne legyünk telhetetlenek, bizonyos esetekben azért egy kis időt várni kell ahhoz, hogy megjelenjen a számlánkon az esetleg megszerzett nyereményünk vagy levonják a veszteségünket.

📌 Van OlympusBet befizetés nélkül ingyen fogadás?

Nincs aktuálisan, az OlympusBet nem is kínál ilyet rendszeres jelleggel. A promóciókat a Promóciók feliratú menüpont alatt érhetjük el és ha esetleg van egyedi akció, arról a regisztrációkor megadott elérhetőségünkön is fogunk majd tájékoztatást kapni.

Vissza a tetejére