A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Casinia vélemények – Legfrissebb akciók és bónuszok a 2024

Egészen új szereplő a piacon a Casinia Bet bukmékere, amel...
y egy minőségi szerencsejátékos platform, számtalan lehetőséggel. Nagyon rövid bepillantás után is látható, hogy nagyszerű kínálatot biztosít mérkőzés előtti és élő fogadásokból is, ráadásul a szorzói bőven a piaci átlag felett mozognak több sportág esetén is. A kifizetések gyorsak és biztonságosak, a bónuszajánlat pedig olyan, hogy biztosan nem bánjuk meg a csatlakozást. A következőkben megmutatjuk részletesen, mit kínál a Casinia.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Casinia magyar platformja – Biztonságos és legális fogadás

Ezt a bukmékert az online szerencsejátékok világában igencsak ismert és elismert Araxio Development N.V. üzemelteti, amely egy Curacaóban bejegyzett cég és amely curacaói engedéllyel is rendelkezik. Ez elég jó biztosíték arra, hogy tisztességesen fogadhatunk az oldalon, hiszen a curacaói engedély napjainkban az egyik legjobbnak számít a piacon. Az engedély érvényességét validálhatjuk is a Casinia segítségével. A curacaói engedély mellett további jel a tisztességes játékszervezésre, hogy ciprusi engedélyt is birtokol ez a bukméker, ráadásul a fogadási platformjának szoftverét is megbízható cég készítette.

Casinia sportfogadás

Casinia belépés – Avagy mennyire egyszerű a csatlakozás

Magyarországon alapvetően a külföldi bukmékereknél történő fogadás legális, bár ettől függetlenül elő szokott fordulni, hogy egyes oldalakat blokkolnak a magyar hatóságok. A Casinia sportfogadás platformja esetén ezzel nem kell foglalkoznunk, hiszen mindenféle kerülőutak nélkül elérhető az oldal. Nem kell alternatív linkeket használnunk és nincs szükségünk VPN-re sem, szimplán beírjuk a címet a böngészőnkbe és máris bejött az oldal.

Ami különösen pozitív, hogy az oldal megfelelően optimalizálva van a magyar fogadókra, minden menü és leírás is elérhető magyar nyelven. Plusz a szorzók is a Magyarországon megszokott decimális módon jelennek meg, tehát a Casinia com esetén a magyar fogadóknak semmi miatt nem kell aggódniuk, ha fogadni szeretnének.

A regisztráció menete villámgyors, ahogy elvárjuk

Nem sokáig tudna a piacon maradni egy olyan bukméker, ahova a regisztráció bonyolult lenne. Ezt a tapasztalt háttérrel bíró Casinia is figyelembe vette, hiszen a Casinia regisztráció folyamata nagyon gyors és egyszerű, akár mobilról is végrehajtható néhány perc alatt.

 • Az egész folyamat a főoldalon lévő Regisztráció gombra való kattintással kezdődik.
 • Az első képernyőn kell megadnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és jelszavunkat, valamint a nevünket. Itt kell elfogadni az adatkezelési szabályzatot és az általános szerződési feltételeket is.
 • A második űrlapon a születési adatainkat kell megadnunk, valamint a lakcímünket és a telefonszámunkat. Az ország és a pénznem már megfelelően kiválasztásra került előre nekünk.

Ezzel egyébként be is fejeződött a regisztráció folyamata, már csak két fontos lépés maradt hátra, egyrészt az, hogy igényeljük a Casinia bónusz lehetőségeit, másrészt a hitelesítés folyamata. A hitelesítés törvényi okokból szükséges, csak akkor fogadhatunk ennél a bukmékernél is és akkor kezdeményezhetünk kifizetést, ha azonosítottuk magunkat.

Ezt egy személyi azonosító okmány (ez a személyazonosságunk igazolásához kell) és egy közüzemi számla vagy bankszámlakivonat (ez a lakcímünk igazolásához kell) segítségével tudjuk megtenni az Azonosítás menüpont alatt, nagyjából 2-3 perc alatt.

Casinia kifizetés – Letétbe helyezés és visszavonás

A Casinia fizetési módok alapvetően elég széles kört lefednek, természetesen országtól függően vannak eltérések, így Magyarország tekintetében a következő fizetési módokat használhatjuk befizetésekhez:

 • Bankkártyák: Visa, Mastercard
 • E-pénztárcák: NETELLER, Skrill vagy éppen Jeton
 • Kriptovaluták: Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Ripple
 • Előre feltöltős kártya, avagy paysafecard

A kifizetéseknél kicsit limitáltabbak a lehetőségeink:

 • Banki átutalás
 • E-pénztárcák: Skrill, MiFinity, Jeton stb.n
 • Kriptovaluták: Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Ripple

A befizetés minden fizetési mód esetében nagyjából azonnal teljesül és megjelenik a számlánkon az egyenleg, kifizetéseknél a módtól függ, hogy mennyi idő alatt kapjuk meg a pénzünket. A banki átutalás akár 3-5 napot is igénybe vehet, viszont a kriptovaluták és az e-pénztárcák esetén a Casinia azt ígéri, hogy 24 órán belül, de valószínűleg azonnal megkapjuk a pénzünket. Díjakat az oldal nem számol fel a tranzakciók után, viszont elképzelhető, hogy egyes fizetési módoknál a szolgáltató felé lesz majd költségünk.

A befizetés-kifizetés folyamata egyébiránt roppant egyszerű:

 • A regisztráció után azonnal a befizetési menübe kerülünk, de a menüben elérhető Befizetés gombra kattintva is elindíthatjuk a folyamatot
 • Válasszuk ki a kívánt fizetési módot, adjuk meg a befizetni kívánt összeget és kövessük az adott fizetési módra vonatkozó utasításokat a teljesüléshez
 • A Casinia kifizetés annyiban különbözik, hogy ott a Kifizetés menüvel indíthatjuk el a folyamatot, és ott is a fizetési mód kiválasztásával, valamint az összeg megadásával igényelhetjük a nyereményünket.

Egyszerű, letisztult felület

A Casinia platformja nagyon jól átlátható, talán, ami kicsit nehézkesebbé teszi a használatát az az, hogy először a kaszinófelülettel kezd az oldal, amikor megnyitjuk a linket. Ezt leszámítva azonban gyorsan el lehet igazodni a menükben, a legfontosabb funkciók egy kattintásra vannak és egy fogadást játékba küldeni mobilról is maximum 4-5 érintés a képernyőn. Pozitívum, hogy teljesen magyar nyelvre van optimalizálva az oldal!

Casinia bónusz – Nem fogunk csalódni

Szokatlan módon egy bukmékertől, rengeteg különféle Casinia bonus és promóciót kínál a Casinia. Ezeket a Promóciók menüpont alatt egyben is megtekinthetjük, de röviden összefoglalva a következő ajánlatokban lehet részünk, ha egy kis extra pénzt akarunk kapni a fogadásainkhoz:

 • Casinia Üdvözlő bónusz: a platform az első befizetéshez 100%-os, akár 35 ezer forintos bónuszt fog adni. A vonatkozó minimális befizetési összeg 6000 forint és ötszörös megfogadási követelmény van érvényben.
 • Heti 20%-os Cashbacket is kaphatunk akár 60 ezer forintig az előző héten elszenvedett veszteségeink után
 • Élő fogadási bónusz: ha legalább öt élő fogadást kötünk, amelyeknek a szorzója 1,8-nál nagyobb, akkor 45 ezer forintig vissza is kaphatjuk a feltett tétünk 10%-át
 • Sorolhatnánk még a számtalan bónuszlehetőséget, hiszen akkumulátor típusú fogadásoknál, ha meghatározott paraméterek szerint fogadunk, akkor 10%-kal nagyobb lehet a nyereményünk, de kaphatunk heti újratöltési bónuszt és egyes mérkőzések napján akár 90 ezer forintnyi ingyenes fogadást!

Ráadásul több olyan promóciója is van a Casiniának, ami rendszeres fogadóknak még több plusz pénzt jelent, szóval nem csak azzal foglalkozik a platform, hogy becsábítson új fogadókat, még igyekszik a régiek megtartásáért is megtenni mindent.

Casinia sportfogadási bónusz

A bukméker által kínált piacok száma tényleg óriási

A Casinia platformján nem fogunk csalódni a piacokban sem, hiszen egyáltalán nem csak arra fogadhatunk, hogy ki nyer egy adott találkozót. Labdarúgás vonatkozásában sok száz különféle piac áll rendelkezésre egy-egy kiemeltebb mérkőzés vonatkozásában, de minden sportág esetében bőségesen vannak hagyományos és speciálisabb fogadási piacok is. Például ott a Magyarországon is népszerű NFL, amelyben egy-egy meccs kapcsán akár több tucat piacunk is lehet, például a legtöbb gólt hozó félidő, a legtöbb pontot hozó negyed vagy a páros/páratlan végeredmény.

Ugyanígy sok tucat piacunk van kosárlabda vagy éppen röplabda vonatkozásában is, bár azért emeljük ki, hogy némely fogadási piac nevét nem magyarosították megfelelően, ez azért ne lepjen meg minket. Fontos azt is hangsúlyozni, hogy nem csak hagyományos piacaink lehetnek, de sok az egy adott játékoshoz köthető speciálisabb fogadási lehetőség is szinte minden sportban.

Sportágak elérhetősége, avagy mit kínál a Casinia

Magyarország vonatkozásában a sportfogadók általában a labdarúgást és az amerikai sportokat keresik, de szívesen fogadnak a magyar fogadók például kézilabdára vagy vízilabdára is. Ennek tükrében elmondható, hogy senkit nem fog csalódás érni, hiszen 35-40 különféle sportág eseményeire kínál fogadási lehetőséget a platform.

Casinia sportágkínálat

Ezek között tehát ott találjuk a legnépszerűbb sportokat és az olyan kevésbé ismerteket is, mint mondjuk a floorball, a curling vagy a rögbi liga, de fogadhatunk különféle szavazások, TV-s események eredményére is. Ráadásul van külön menüpont, ahol a népszerű eseményeket nézhetjük meg és van lehetőség arra is, hogy rákeressünk minket érdeklő csapatok eseményeire is. Plusz, mobilos játék esetén kaphatunk értesítést is egy-egy számunkra kedves csapat mérkőzéséről is.

A fogadás lebonyolítása a Casinia oldalán

Aki már ismertebb kissé a sportfogadás világában, neki nem lesz meglepetés, ahogy a Casinia oldalán a fogadásokat meg kell kötni. De azok sem fognak csalódni, akik még újak ebben a világban, hiszen a fogadás megtétele nagyjából 4-5 lépésben lebonyolítható, mobiltelefonról és asztali gépről egyaránt. Nem kell nagyon mást tenni, mint a főmenüben megkeresni a minket érdeklő eseményt/eseményeket, majd kiválasztani ennek szorzóját.

 • Ha ezt megtettük, akkor meg is jelenik a jobb oldali menüsávban a szelvényünkön az adott esemény. Ekkor rakhatunk még hozzá vagy akár játékba is küldhetjük a Tét elhelyezése gombra kattintva.
 • A kis kockában tudjuk megadni a tétünket, de vigyázzunk, mert alapesetben be is van ide már állítva egy érték.
 • Az Egyszer fogadások esetén egyetlen meccsre fogadunk, a Kombinált fogadásoknál pedig többet fel tudunk venni egy szelvényre, így az elérhető nyeremény összege is növekszik.
 • A Rendszer típusú fogadások segítségével arra van módunk, hogy úgy kössünk fogadásokat, hogy mondjuk a megfogadott négy eseményünkből egyet elbukva is nyerjünk egy kisebb összeget.

Emeljük ki azt is, hogy a Casinia kínál a fogadók számára Cashout lehetőséget, ami lehetővé teszi, hogy egy esemény befejeződése előtt kiszálljunk a fogadásból egy, a bukméker által meghatározott összegért. A Cashout általában teljeskörű, de a Casinia kínál részleges cashoutot is, amikor csak a tétünk egy részét válthatjuk ily módon meg.

Élőben fogadni a leginkább szórakoztató

live_tv

Természetesen Casinia élő fogadásra is van módunk, ha szeretjük még izgalmasabbá tenni a fogadásainkat. Az oldalon ezt külön, Élő fogadás menüpont alatt találjuk meg, de a baloldali sportági menüben is mindig jelölve van, hogy melyek az aktuálisan zajló események. Ezekre vonatkozóan nagyjából ugyanolyan fogadási lehetőségeink és piacaink vannak, mint minden mérkőzés előtti fogadás esetén. Az élő fogadások vonatkozásában viszont kizárólag eredménykövetésre van módunk, nincs grafikus közvetítés és live streaming sem.

Ettől eltekintve egyébként jó platform a Casinia az élő fogadásokhoz, hiszen rengeteg élő eseményt kínálnak minden időpillanatban, ráadásul az elérhető szorzók bőven versenyképesek a többi sportfogadási oldal által kínált szorzókkal.

Fogadni utazás és mozgás közben is lehet

phone_android

Casinia app nem érhető el iOS vagy éppen Android operációs rendszerrel bíró készülékekre, de a mobilra optimalizált Casinia platform tökéletesen használható és könnyen kezelhető dízájnnal rendelkezik. A tesztünk során nekünk nagyon jó sebesség volt tapasztalható, és a menüket is könnyen lehet akár kisképernyőről is kezelni. Ugyanúgy működik a felület mobilról is, mint asztali gépről, ugyanúgy lehet belépni vagy éppen fogadni is.

Állandó promóció nem érhető el a mobilos fogadóknak, de érdemes figyelni az e-mail címünket, hiszen gyakran hirdetnek ilyen akciókat a bukmékernél, amikor mobilos fogadáshoz kaphatunk extrákat, például ingyenes fogadásokat vagy extra bónuszokat. Plusz a mobilos fogadás segítségével akár figyelmeztetéseket is kaphatunk minden eredmény vagy esemény megjelenése esetén.

A biztonság mindenekfelett

security

Ez a bukméker hozza a piacon elérhető alapvetően standardeket, tehát minden kommunikáció a platform és a fogadók között 128-bites SSL titkosítással működik. Komoly tűzfalas védelmi rendszer is be van építve, hogy biztosítva legyen adataink és pénzünk biztonsága. A Casinia emellett a szabályzata és bemutatása szerint minden adatunk esetén garantálja, hogy nem adja azokat ki külső félnek és biztonságosan tárolja a saját szerverein. Plusz a platform mögött álló cég nem keveri a tőkeforrásokat, azaz külön tárolja a játékosok és fogadók által befizetett pénzt az egyéb pénzeszközeitől. A biztonság érdekében persze mi is figyeljünk arra oda, hogy megfelelő jelszót adjunk meg és azt ne adjuk ki illetéktelen személyeknek.

Ügyfélszolgálat és a támogatás minősége

headset_mic

A Casinia oldalán már a mostanában megszokott trendnek megfelelő módokon léphetünk kapcsolatba a támogató kollégákkal probléma vagy kérdés esetén.

 • Egyrészt élő chaten éjjel-nappal írhatunk az ügyfélszolgálatnak, 1-2 percen belül kapni fogunk választ. Fontos, hogy profi és kedves kollégák vannak a túloldalon, nem chatbotok, úgyhogy bátran forduljunk hozzájuk.
 • E-mailt is küldhetünk, a Casinia vállalása szerint egy-egy e-mailre nagyjából 45 perc múlva választ fogunk kapni. Célszerű ezt az opciót inkább komplexebb kérdések esetén választani. A levelezés hangneme és a segítség módja itt is nagyon profi.
Általános információk
Név: Casinia
Székhely: Curacao, Julianaplein 36.
Alapítás éve: 2017
Engedély száma: 8048 / JAZ2016-064
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

A Casinia egy profi bukméker és szerencsejátékos platform, amely mindent tud, amit egy sportfogadó oldalnak tudnia kell. Nagyon jók a promóciók, elég sok is van belőlük, szóval ebben nem fogunk csalódni, ahogy az események számában sem. Megbízható a háttér, úgyhogy annak ellenére, hogy élő közvetítés még nem elérhető, a Casiniát maximálisan ajánlhatjuk bárkinek sportfogadáshoz.

Gyakran ismételt kérdések

📌 Lehet banki átutalással befizetni a Casinia oldalán?

Nem, a banki átutalási opció csak kifizetésekhez elérhető. Ez azért van így, mert ez messze a leglassabb fizetési módszer és befizetések esetén nem lehetne teljesíteni azt a vállalást, hogy azonnal megjelenik a számlánkon a befizetett összeg. Kifizetéseknél is vegyük figyelembe, hogy lassú lesz az átfutás és a bankunk extra díjakat is felszámolhat.

📌 Van Gyakran Ismételt Kérdések szekciója is az oldalnak?

Igen, természetesen javasoljuk is, hogy amikor felmerül egy kérdés, akkor először nézzük meg a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt, hiszen a legtöbb kérdés általában elég könnyen megválaszolható és rögzítve is van ezen az aloldalon. Plusz ezt a szekciót a Casinia gyakran bővíti is, de ha mégsem kapunk választ egy kérdésünkre, bátran forduljunk az ügyfélszolgálathoz.

📌 18 évesnél fiatalabb is játszhatnak az oldalon?

Nem, a hatályos szabályoknak megfelelően ez nem engedélyezett. Pontosan ennek elkerülése érdekében létfontosságú az oldalon az azonosítás, hiszen amennyiben nem hitelesítjük személyazonosságunkat és életkorunkat, nem fogunk tudni fogadni és kifizetést sem kezdeményezni egyetlen nyereményünkre sem. De az belátható, hogy ezt a mi érdekünkben teszi az online bukméker, így igyekezzünk ebben segíteni neki.

Vissza a tetejére