A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Bevezetés az arbitrázs sportfogadás világába

Amikor a sportfogadások kapcsán arbitrázsról beszélünk, akkor igazából egy olyan egyszerű pénzügyi gyakorlatról beszélünk, ami a különböző fogadóirodák kínált oddszai közötti különbséget használja ki arra, hogy profitot generáljunk. Mivel mindkét fogadóiroda magas szorzókat kínál az adott eseményre, csak éppen az adott esemény ellenkező oldalára – tehát ha mindkét irodánál fogadunk és ezzel konkrétan az összes kimenetelt lefedjük, akkor garantált a nyereményünk.

Olvass tovább +

Mivel nagyon sok a fogadóiroda és az esemény, így ilyen lehetőségekből több száz is adódhat minden nap, az a lényeg, hogy folyamatosan figyelnünk kell a szorzókat és az eseményeket, majd gyorsan kell cselekednünk. A gyorsaság fontos, mert az esetek nagy részében csak rövid ideig érhetőek el az arbitrázst lehetővé tevő különbségek.

Kevesebb –

A legjobb fogadóirodák arbitrázs fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

Arbitrázs sportfogadás módszerek, avagy hogyan nyerjünk biztosan?

Az arbitrázs sportfogadás alapvetően sokak szemében csak egy “túl szép, hogy igaz legyen opció”, de valójában nagyon sokan hajtanak ezekre a különbségekre minden egyes nap szerte a világban és Magyarországon is vannak próbálkozók. Amiért mégis sokan kétkednek az a tény, hogy nem könnyű megtalálni ezeket az eseményeket (vannak szoftverek ugyan, de azokkal sem egyszerű az élet) és egy-egy arbitrázs lehetőség lehet, hogy csak 2-3 percig él, de 15-20 percnél már nagyon ritkán elérhetőek tovább, plusz bármikor változhatnak a szorzók és így a biztos nyeremény gyorsan biztos bukásba csaphat át.

Azt is fontos kiemelni, hogy az arbitrázs sportfogadás módszerek komoly tőkét igényelnek, hiszen a különbségek sokszor nagyon aprók, tehát 200-300 Ft esetén akár 1 forintnál is kisebb profitról lenne szó – egyes szakértők azt javasolják, hogy több oldalon kell elérhető tőkével rendelkeznünk ahhoz, hogy érdemes legyen belevágni és ez a tőke alapesetben oldalaként 30-50 ezer forint legyen minimum, egyébként nincs értelme az egésznek.

Itt fontos kiemelni, hogy alapvetően egy legális fogadási formáról van szó, de ha nem tartjuk be az alapszabályokat, akkor előbb-utóbb fel fognak figyelni a folyamatos nyerő szériánkra és zárolhatják a számlánkat, limitálhatják fogadásainkat. Persze ekkor sem kell aggódnunk, annyi fogadóiroda van, hogy egész életükben vándorolhatunk közöttük.

Az arbitrázs sportfogadás gyakori kérdések kategóriájában gyakran felmerül, hogy mégis hogyan kellene ezt az egészet elkezdeni? Az első és legfontosabb dolog, hogy mindenképpen legyen jártasságunk a sportfogadásokban és ismerjünk 5-10 komoly fogadóirodát, legyen tapasztalatunk már kifizetésekben, befizetésekben, fogadásokban, hiszen ahogy fentebb már volt róla szó, itt 2-3 percek fognak a hasznunkról dönteni. Tehát ha megvan a tapasztalatunk, akkor tegyünk róla, hogy legyen elég elérhető pénzünk és azzal is számoljunk, hogy a kezdeti időszakban valószínűleg elég sokszor lyukra is futhatunk, tehát számoljunk egy fix veszteséggel is.

arbitrázs sportfogadás módszerek

Ha a pénz és a rutin már rendelkezésünkre áll, akkor rakjunk össze egy táblázatot, kis dokumentumot, amiben nyomon tudjuk követni fogadásainkat és tudjuk kezelni a költségvetésünket, majd szabadidőnk mennyiségének függvényében döntsük el, hogy mi magunk fogjuk figyelni az eseményeket vagy esetleg hagyatkozunk egy szoftverre vagy valamilyen weboldalra az arbitrázs lehetőségét biztosító események megtalálásában.

Az arbitrázs sportfogadás módszerek magukban hordozzák persze a kockázatot is, ugyanis bármennyire ügyesek is vagyunk, van rá komoly esély, hogy elveszítjük a pénzünket. Milyen esetekben fordulhat ez elő?

  • Törlik az eseményt vagy éppen visszamondják a mi fogadásunkat. Ha valamelyik fogadóirodánál törölték az adott eseményt vagy a mi fogadásunkat, akkor ugyebár visszakapjuk a befizetett összegünket, viszont a másik oldalon normál fogadássá válik a tippünk és elkezdhetünk szurkolni, hogy nyerjünk. Ez egy arbitrázs-fogadó rémálma, ilyenkor a tapasztaltak azt szokták javasolni, hogy szálljunk ki a másik fogadásból is, hogy minimalizáljuk a veszteségünket.
  • A lassúságunk vagy éppen a gyorsaságunk vezet hibához. Éppen csak megfogadtuk az egyik kimenetelt az egyik oldalon és mire odaérünk, a másik fogadóiroda már törölte is a magasabb szorzót vagy annyira kapkodtunk, hogy elkattintottunk valamit – ezek valós, elképzelhető esélyek, így azt szokták javasolni az arbitrázs sportfogadás tapasztalt rókái, hogy ha egy perc alatt kellene valamit megfogadnunk két oldalon is, akkor inkább hagyjuk, nagyobb a kockázat esélye, ha ilyen gyorsnak kell lennünk.
  • Megváltoznak a szorzók a fogadás után. Ez elég sűrűn elő szokott fordulni és ezzel akár komolyabb veszteségbe (jobb esetben csak a nyereményünk lesz kisebb) sodorhatjuk magunkat. Ennek elkerülése érdekében célszerű figyelni az olyan eseményekre, ahol már többször volt szorzóváltozás az adott irodánál, mert ilyenkor nem kizárt, hogy egy újabb korrekció érkezik hamarosan.

De már elég sokat beszéltünk az elméletről, nézzünk is egy példát arra, hogy mi is az arbitrázs sportfogadás. Tegyük fel, hogy teniszről van szó, ahol A játékos játszik B játékossal, az egyik fogadóirodánál az A játékos győzelme 1.8-as szorzót kínál, a másik fogadóirodánál a B játékos sikere 2.45-ös szorzót biztosít. A következő számok most csak elméletiek, hiszen nem biztos, hogy az adott fogadóirodánál lehet ilyen összegekben fogadni, de a logika ez alapján könnyen érthető lesz.

Szóval, ha 600 forintot felteszünk A játékos sikerére az egyik fogadóirodánál, az 1080 forintos nyereményt kínál, ezzel párhuzamosan pedig felteszünk 450 forintot B játékos sikerére a másik irodánál, ami 1102 forintos nyereményt biztosít. És ha összeadjuk, láthatjuk, hogy mi csak 1050 forintot költöttünk, így tehát biztosan lesz legalább 30 forint nyereményünk. És ha mondjuk 60000 forinttal játszottunk az egyik irodánál és 45000 forinttal a másiknál, akkor már azonnal össze is jött 3000 tiszta forint, anélkül, hogy izgulnunk kellett volna.

Hogy a fentieket összefoglaljuk, ha van megfelelő tapasztalatunk és tőkénk és amíg különböző bukmékereket használunk az arbitrázs fogadásokra akkor vágjunk bele, hiszen egy rövidebb periódus alatt valószínűleg maguk a fogadóirodák sem fognak foglalkozni velünk, hiszen ők is nyernek azzal, hogy mi náluk fogadunk. A fogadói szakzsargonban az arbitrázst arbnak, a fogadót pedig arbernek hívják és egy tipikus arbitrázs 2% körül mozog, az 5% már egészen jó, bár voltak már, akik állítólag láttak 20-30%-os arbitrázst, de ez természetesen nem olyan gyakori.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére