A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Trustly fogadási oldalak – Mi az Trustly?

A Trustly egy olyan fizetési mód, ami lehetővé teszi, hogy közvetlenül bankszámláról hajtsunk végre nagyon gyors online fizetési tranzakciókat. Fontos tudnivaló róla, hogy ez teljes egészében online hajtható végre a banki felületről, tehát nincs szükség arra, hogy regisztráljunk vagy éppenséggel telepítsünk valamilyen applikációt. Rendkívül megbízható, 2008-ban jött létre, a Svéd Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének ellenőrzése mellett működik és ma közel 40 országban több ezer banknál érhető el a szolgáltatása.

És mivel lehetővé teszi, hogy a kártyaszolgáltatók nélkül, bankszámláról fizessünk be villámgyorsan online oldalakon, így a Trustly bukmékerek is nagyon népszerűek a sportfogadás világában. Most meg is nézzük, hogy mit kell még tudni erről a fizetési módról és milyen az online fogadás a Trustly-nél!

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Trustly

# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz Regisztrálj
Rabona
Útmutató:
Rabona
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
Útmutató:
-
Bónusz:
35,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Útmutató:
Casinia
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Online fogadás a Trustly segítségével

Trustly fogadás

A Trustly, mint fizetési szolgáltató és fizetési mód 2008-ban jött létre Svédországban azzal a céllal, hogy bankkártya és specifikus alkalmazás letöltése nélkül lehetővé tegye az online fizetéseket. Ez azt jelenti, hogy még nagyon regisztrálni sem kell erre a szolgáltatásra, hiszen nem maga a Trustly a fizetés platformja, hanem a Trustly köti össze a banki platformot az adott fogadási oldal fizetési platformjával. Megbízhatónak számít, a Svéd Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyével működik és ami még inkább erősíti megbízhatóságát, az a tény, hogy ma már több ezer bankkal működik együtt, de például a PayPalal is igen szoros a partnersége.

Regisztráció a Trustly szolgáltatására

Amit nagyon fontos előzetesen tudni, hogy a Trustly magyar nyelven nem érhető el. Az is nagyon fontos információ, amelyről az első bekezdésekben már tettünk említést, azaz a Trustly regisztráció vagy éppen specifikus applikációk nélkül is használható. Amint felkeressük a Trustly oldalát, azonnal szembejön velünk a cég szlogenje arra vonatkozóan, hogy semmiféle appra vagy regisztrációra nincs szükség és az oldalon nem is fogunk Trustly regisztráció linket vagy gombot találni. Az egész működése arra épül, hogy egyfajta összekötőként a Trustly bukmékerek oldalát összekötni a mi bankunk netbanki felületével és így biztosít gyors befizetési lehetőséget.

Természetesen ezzel együtt jár az is, hogy aki nem annyira járatos a fintech világában, az kissé bizalmatlanabb lehet, hiszen a Trustly számára lehetőséget adunk a banki adatainkhoz való hozzáférésre. Viszont azért a sok bankkal való partnerség vagy éppen a svéd pénzügyi felügyelet engedélye eléggé pozitív tényező, ráadásul a Trustly már hosszú évek óta megbízhatóan, panaszmentesen működik. És hát a Trustly oldalán olvashatunk arról is, hogy ilyen technológiákat használnak arra, hogy banki adataink és pénzünk biztonságát garantálni tudják.

Szerencsejáték a Trustly segítségével

A Trustly már 2008 óta létezik az internetes fizetési módok világában és ezen idő alatt egyre több és több bukméker döntött úgy, hogy felveszi a platformjára lehetséges fizetési módként ezt a szolgáltatót is. Ne felejtsük el, a Trustlyra nem is kell regisztrálnunk, az egyetlen feltétele, hogy használni tudjuk, hogy támogassa a mi bankunkat is. De miért is ne támogatná, hiszen rengeteg olyan bankot láthatunk már most listázva a Trustly oldalán, amelyek elérhetőek, szóval ez valószínűleg nem lesz akadály. Ezután pedig a Trustly már csak összeköti a bukméker felületét a mi banki felületünkkel.

Trustly befizetés a sportfogadási oldalakon

Trustly online fogadás

A Trustly nem csak azért hatékony, mert regisztráció és app nélküli befizetést tesz lehetővé a bukmékereknél, de azért is, mert ezeket a tranzakciókat villámgyorsan és könnyen le lehet vele bonyolítani. Ráadásul nem csak a bankszámlánkkal, de akár egy e-pénztárcával is használható. Első körben a befizetéshez szükségünk van egy olyan online sportfogadási oldalra, ahol ezt a fizetési módot elfogadják fizetéshez. Erről célszerű előzetesen meggyőződni. Ha ezt megtettük, akkor a befizetés a következő lépésekben hajtható végre:

 • Lépjünk be az adott bukméker oldalára
 • Keressük fel a profilunk alatt elérhető Pénztár/Pénzügyek menü befizetési opcióját
 • Itt válasszuk ki a Trustlyt, mint fizetési módot
 • Ezután feljön egy lista a Trustly által támogatott bankokról vagy fizetési szolgáltatókról (mint PayPal)
 • Válasszuk ki a miénket, majd adjuk meg a banki bejelentkezési adatainkat
 • Ezzel átirányításra is kerülünk az általunk már valószínűleg jól ismert netbankos/e-pénztárcás felületre, ahol az összeg megadása után be tudjuk fejezni a tranzakciót
 • A megadott pénzösszeg nagyon rövid időn belül meg is jelenik majd a bukmékernél lévő egyenlegünkben

Fontos, hogy ha tartunk is tőle, a Trustly nem fogja elmenteni a banki adatainkat, így azt minden egyes tranzakciónál újra és újra meg kell adnunk.

A Trustly előnyei és hátrányai – Gyors, hatékony, de ez sem tökéletes

A Trustly egy nagyon univerzális online fizetési mód, ami lehetővé teszi, hogy a bankszámlánkról közvetlenül hajtsunk végre befizetést egy online sportfogadási oldalon, anélkül, hogy bankkártyát vagy átutalást használnánk. De ez csak egy a sok előnye közül, a következőkben listázni fogjuk azokat az előnyöket, amelyek még a Trustly fizetési mód mellett szólnak:

 • Nincs szükség semmilyen applikáció letöltésére vagy regisztrációra a használatához. Persze van Trustly applikáció is, ha mobilról akarjuk használni.
 • Minden tranzakció ingyenes a Trustly használatával, tehát ingyen tudunk a bankszámlánkról fizetni be egy fogadási oldalra vagy éppen kiutalást igényelni
 • A Trustly befizetések és kifizetések általában azonnaliak, de természetesen vannak napok vagy éppen oldalak, ahol ez ennél lassabb. De összességében mindenképpen gyorsabb, mint egy bankkártyás vagy banki áutalásos fizetés
 • Rendkívül biztonságos fizetési mód – nem tárolják el az adatainkat egyetlen tranzakciónál sem és megfelelő titkosítási technológiát használnak a pénzünk biztonságban tartása érdekében
 • Rengeteg bankot és e-pénztárcát támogat ma már ez a megoldás

Természetesen ahogy lenni szokott, nincs tökéletes fizetési mód, így a Trustly vonatkozásában is van néhány hátrány:

 • Az egyik legnagyobb hátránya a Trustly fizetési módnak, hogy még mindig elég sok olyan bank van, amelyik nem érhető el a platformon belül. Ez különösen igaz a magyarországi bankok vonatkozásában.
 • Nem minden online sportfogadási oldal biztosít még mindig Trustly hozzáférést, így érdemes ezt előzetesen validálni
 • Nincs magyar nyelvű platform, bár egy alap angoltudással már teljesen jól el lehet boldogulni

Trustly sportfogadási oldalak

Ha szeretnénk kipróbálni a Trustlyt vagy már használtuk más platformokon és most sportfogadásra szeretnénk használni, akkor mindenképpen azt javasoljuk, hogy előzetesen mindenki nézzen utána, melyek a megbízható Trustly fogadási oldalak. Amikor Trustly bukmékert választunk, akkor egyáltalán nem csak az számít, hogy milyen fizetési módokat lehet használni az oldalon, de létfontosságú annak vizsgálata is, hogy milyen engedélyekkel rendelkezik és mennyire megbízható az adott platform.

Emellett fontos tényező még a megfelelő bukméker kiválasztásánál az is, hogy milyen bónuszok érhetőek el, hiszen minek mondjunk le az ingyen pénzről, ha azzal csak növelni tudjuk a fogadási időt és a fogadási élményt. A következőkben megmutatunk néhány olyan Trustly sportfogadási oldalt, amely a Trustly elfogadása mellett minden egyéb tényezőben is megfelelő lehetőségeket kínál:

 • Rabona: ez egy különösen bőkezű sportfogadási oldal, ahol akár 50 ezer forintos kezdőbónuszt is kaphatunk a befizetésünk 100%-a után, kiegészítve még több ezer forintos ingyenes fogadással
 • 20Bet: megbízható online sportfogadási platform és online kaszinó, ahol bőven van sportág és piac a fogadásokhoz
 • bet365: nem nagyon kell bemutatnunk ezt a bukmékert, hiszen a világ legjobbjai közé tartozik kétségtelenül, natív mobil applikációval és HD minőségű live streammel
 • Unibet: szintén élő közvetítéseket biztosító, mobil applikációval is rendelkező kiemelkedő sportfogadási oldal, ahol minden egyes sporteseményhez még statisztikákat is találhatunk

GYIK

📌 Honnan tudhatom, hogy az én bankom támogatja-e a Trustlyt?

Annak érdekében, hogy megtudjuk, a mi bankunk támogatja-e a Trustly fizetési módját, kétféle lépést tudunk tenni. Egyrészt felkereshetjük a Trustly weboldalát, ahol mindig aktuálizálva listázva van azon bankok neve, amelyek támogatják ezt a fizetési módot. Plusz akár érdeklődhetünk is a Trustly ügyfélszolgálatánál. Másrészt pedig ott a lehetőség, hogy a kedvenc bukmékerünk oldalán belépve a fizetési módokhoz és a Trustlyt kiválasztva azonnal látni fogjuk a támogatott bankok listáját. Szóval nem nehéz kideríteni, hogy a mi bankunk a támogatott körben van-e.

📌 Kifizetéshez is használható a Trustly?

A Trustly gond nélkül használható befizetésekhez és kifizetésekhez is. Ugye ez egy olyan fizetési mód, amely összekötést nyújt a bank platformja és az online sportfogadási oldal platformja között, szóval a sebesség eléggé garantált. A befizetések esetén nem kérdés, hogy azonnal feldolgozásra kerül a tranzakciónk. A kifizetések tekintetében is azonnali kifizetést ígér a legtöbb bank és bukméker vonatkozásában a Trustly, de itt azért előfordulhatnak kisebb-nagyobb csúszások. Az viszont tény, hogy a banki átutalásnál vagy a bankkártyás fizetési módnál mindenképpen gyorsabb a Trustly.

📌 Csak bankszámlával használható a Trustly?

A Trustly vonatkozásában feltétlenül tudni kell, hogy nincs semmiféle regisztrációra, applikációra vagy akár speciális Trustly fiókra ahhoz, hogy használni tudjuk a szolgáltatást. Egy ideje pedig már nem csak bankszámlával használható ez a fizetési mód, de akár e-pénztárcával is. Így ha nincs bankszámlánk, de mondjuk van Skrill, NETELLER vagy akár PayPal fiókunk, akkor azokon keresztül is használható a Trustly a folyamatok felgyorsítása és biztosítása érdekében. És ha rendszeresen felkeressük a Trustly weboldalát, látni fogjuk, hogy rendszeresen bővül a partner cégek és bankok listája.

📌 Milyen díjakkal kell számolni a Trustly használata esetén?

Igazából a díjak a Trustly használata esetén a normál banki tranzakciós díjak, magáért a Trustly használatáért nem kell fizetnünk díjakat. Így annak meghatározása, hogy pontosan mennyibe kerül egy Trustly befizetés vagy Trustly kifizetés, attól függ, hogy milyen országban lakunk, milyen banknál milyen bankszámlánk van. De összességében a szolgáltató honlapján is az van feltüntve, hogy teljes egészében ingyenes a szolgáltatás használata.

Vissza a tetejére