A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Slotimo magyar – Nagyszerű szorzók és rengeteg fogadási esemény

A Slotimo Magyarországon egy feltörekvő online kaszinós oldal masszív sportfogadási felülettel és rengeteg bónusszal. Bárhol fogadhatunk az oldalon, tabletről, mobilról is és ami a legjobb, hogy a Slotimo magyar nyelvre maximálisan optimalizálva van....
De nem csak ennyi – sok tucat sportág eseményeire fogadhatunk, akár sok száz fogadási piacon. A következők megmutatjuk, hogy mit is kínál pontosan a Slotimo sportfogadás és milyen extrákat kaphatnak itt a magyar játékosok!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Slotimo értékelések azt mutatják, hogy ez egy legális bukméker

A platform üzemeltetője a szerencsejátékos, online sportfogadási szektorban jól ismert Bellona N.V., amely több hasonló platformot üzemeltet már régebb óta. Engedélyét a Slotimo Magyarországon üzemeltetésére a Curaçaói Szerencsejáték Felügyelet adta ki, amely érvényes engedély a leginkább elismertnek számít a szerencsejátékos világban.

Slotimo Magyar

Nincs szükség kerülőutakra – Egy kattintásra van az oldal

A Slotimo vélemények egyöntetűek a kérdésben, hogy Magyarországon gond nélkül hozzáférhető az oldal. Egyszerűen csak beütjük a böngészőbe a címet és egy kattintás után máris bent vagyunk a magyar nyelvre optimalizált felületen. Nem kell alternatív linkeket és VPN-t keresgélni, ennyi az egész. Azt azért tegyük hozzá, hogy ha esetleg valamikor szükség lesz rá, biztosan fogunk alternatív elérési utakat is találni.

Slotimo regisztráció – Könnyű és átlátható folyamat

A Slotimo regisztráció általában mindig a legtöbbeket érdeklő kérdés, hiszen ki akarna órákat szenvedni csak azért, hogy csatlakozhasson egy fogadási portálhoz? Nos, itt nem lesz ezzel gond, a következő lépések végrehajtása után pár perc alatt mi is Slotimo-fogadók lehetünk:

 1. Kattintsunk indításként a Regisztrálj Most! feliratú gombra!
 2. A felugró ablakban válasszunk az elérhető bónuszajánlatok közül majd kattintsunk a Next-re!
 3. A következő ablakban adjuk meg az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és a választott jelszavunkat, majd mehet a Tovább gombra kattintás!
 4. A harmadik egyben utolsó űrlapon pedig a nemünket, a teljes nevünket, az országunkat, a születési dátumunkat és a telefonszámunkat kell megadni, plusz ki kell választani a pénznemet is. Ha ez megvan, mehet a kattintás az új Fiók létrehozása feliratú gombra és máris tagok vagyunk!

A gyors regisztráció után tehát tagok lettünk az oldalon és egyből át is kerülünk a befizetési menüpontba, hiszen fogadni csak valódi pénzben lehet, plusz a legtöbb Slotimo bónusz igénybevételéhez is szükség van befizetésre. Egy dolgot viszont ne felejtsünk el, azonosításra mindenképpen szükség lesz, mielőtt bármilyen pénzügyi tranzakció/kutalás elérhetővé válik. Ez egyébként csak annyit jelent, hogy a személyi adatainkat igazoló dokumentum, valamint a lakcímünket igazoló dokumentum másolatát feltöltjük az oldalra, amikor erre felszólítást kapunk.

Slotimo fizetési módok – Több mint elég lehetőség

Ahogy az előző bekezdésben már esett róla szó, ahhoz, hogy valódi pénzben fogadhassunk, mindenképpen szükség van egy befizetés teljesítésére. A minimálisan befizethető összeg 10 euró, ezzel azért az oldal az alacsonyabb limitű oldalak között van. A Slotimo fizetési módok a következők:

 • Bankkártyák: Mastercard, Maestro és a Visa
 • Revolut, Binance Pay
 • Előre feltöltős kártya, azaz paysafecard
 • E-pénztárcák: MiFinity, eZeeWallet, Voucherry, PayRedeem, Jeton
 • Online banki utalási módok
 • Kriptovaluták, mint Bitcoin, Tether, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum és még sok más
Slotimo fizetési módok

Értelemszerűen a feldolgozás sebessége azonnali minden tranzakciós típusnál a befizetések tekintetében, a minimum limitre figyeljünk oda (kriptoknál ez rendszeresen változik). Maga a tranzakció menete a következőképpen zajlik:

 1. A regisztráció és belépés után azonnal a Befizetés menüpontra kerülünk átirányításra, de ez a menüpont elérhető a profilunkra kattintva megjelenő Befizetés menüpontban is.
 2. Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot.
 3. Adjuk meg a befizetni kívánt összeget.
 4. A vonatkozó fizetési mód tekintetében adjuk meg a szükséges adatokat. Bankkártyás fizetésnél ezek a kártyaadatok, e-pénztárcánál például a szolgáltató által elvárt adatok.

Slotimo kifizetés vonatkozásában ugyanezek a fizetési módok állnak a játékosok, fogadók rendelkezésére. A kifizetési limit szintén 10 euró minimálisan a legtöbb fizetési mód esetén. Azt fontos figyelembe venni, hogy egyes Slotimo fizetési módoknál a kifizetés sebessége nem azonnali, így banki módszereknél akár 2-3 nap is lehet a feldolgozás sebessége. A kifizetés menete a következő:

 1. A Profilunk alatt van egy Kifizetés menüpont, erre kattintva indítható el a tranzakció, már ha van elegendő egyenlegünk.
 2. Válasszuk ki a fizetési módot, amit használni akarunk.
 3. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget.
 4. Ezután pedig adjuk meg az adott fizetési módra vonatkozó adatokat és kövessük az utasításokat egy esetleges szolgáltatói átirányítás esetén.

Fontos megemlíteni, hogy Slotimo bonus esetén a kifizetésre vonatkoznak feltételek is, ezeket be kell tartanunk, mielőtt kifizetést indíthatunk.

A Slotimo bónuszkínálata nem hagy kívánnivalót maga után

Talán manapság a legtöbb fogadók és játékost érintő kérdés egy platform esetén a promóciókra vonatkozik. A Slotimo app segítségével is könnyedén igénybe vehető bónuszok minden egyes időpillanatban tekintélyes listát tesznek ki, amelyek bemutatására most kísérletet teszünk a teljesség igénye nélkül:

 • Az első befizetési bónusz a befizetés vonatkozásában 100%-os, akár 40000 forintos is lehet, ami kiemelkedő a sportfogadás világában
 • Újratöltési bónusz vonatkozásában rendszeresen kaphatunk a befizetésünk után 50%-os, akár 20000 forintos bónuszt
 • Havonta akár 20000 forint ingyenes fogadási bónuszt
 • A következő sikertelen fogadásunk után akár 10000 forint értékben kaphatunk egy ingyenes fogadási ajánlatot
 • A testreszabható fogadási funkcióval új fogadási szintet érhetünk el. Hozzunk létre és szabjuk személyre a saját fogadásainkat az egyedi preferenciáknak megfelelően.

Slotimo sportfogadás – Rengeteg piac elérhető az oldalon

A fogadási piacok az egyes eseményen belül elérhető fogadási lehetőségeket jelentik. Lehet igazából sok sportra fogadási lehetőség, ha mindegyiken csak a győztes fogadhatunk. A Slotimónál egyáltalán nem így van, a legnépszerűbb sportágaknál egyes eseményekre akár több száz fogadási piacon is fogadhatunk. A labdarúgásnál a büntetőlapos vagy éppen pontos gólszámos fogadások mellett félidőkre és egyéni teljesítményekre tippelhetünk, de a kosárlabda vagy éppen jégkorong is kifejezetten sok opciót vonultat fel. De ne ragadjunk le itt, a magyaroknak olyan kedves kézilabdánál és vízilabdánál is vannak lehetőségeink.

A webhelyen elérhető sportági kínálat kifejezetten bőséges

A Slotimo oldalára belépve a Sport menüpont alatt találhatjuk a fogadható sportágak listáját. Itt bőven van minden, kezdve a labdarúgástól, folytatva kosárlabdával, jégkoronggal, vagy éppen tenisszel és boksszal. De van itt kevésbé népszerű és ismert lehetőség is, mint krikett, MMA, speedway és kerékpározás is. A speciális szekciót itt főleg az e-sportok uralják, de fogadhatunk virtuális sportokra és ami a legjobb, speciálisabb eseményekre is, mint választások vagy díjátadók. Nem nagyon fogunk olyasmit keresni, ami itt nincs.

Slotimo sportok

Így lehet játékba küldeni egy fogadást

Fogadni villámgyorsan lehet a Slotimo oldalán, mobilról és asztali gépről egyaránt. Alapfeltétele, hogy legyen egyenlegünk és legyünk belépve az oldalra, de ezután csak a következő lépéseket kell követnünk:

 • Válasszuk ki a sportágak listájában azt az eseményt, amire fogadni akarunk
 • Keressük meg a fogadni kívánt eseményen belül a minket érdeklő piacot és kattintsunk a szorzójára
 • Azonnal átkerül a jobb oldalon megjelenő szelvényre az esemény
 • Adjuk meg a tétet és már mehet is játékba a szelvény

Van lehetőségünk az egyes kötés mellett értelemszerűen többszörös kötésben is fogadni, de a Slotimo biztosít lehetőséget Kombinált, Ha típusú és Rendszer fogadásra is. Ez utóbbi a kombinációkra ad lehetőséget, a Ha típusú fogadással pedig egymás után láncba kötött egyes fogadásokról beszélünk nagyjából.

Élőben lehet a legnagyobb eséllyel fogadni a Slotimónál is

live_tv

A normál sportfogadási lehetőségek között is elérhetőek az élő fogadási események, de a legegyszerűbben a Slotimo Élő fogadás menüre kattintva juthatunk el hozzájuk. Itt azonnal látjuk a fogadható események listáját, ami minden időpillanatban több tucat eseményt jelent. És ne higgyük, hogy leragadnak itt a labdarúgásnál, élő fogadások vannak kabaddira, krikettre vagy éppen esportokra is. A meccsekre élő eredménykövetés és virtuális közvetítés érhető el, illetve fogadási piacok tekintetében pont azok a lehetőségek, amelyek a hagyományos piacokon is megvannak.

A Slotimo mobilos lehetőségei

phone_android

Ez a szerencsejátékos fogadási felület akár natív Slotimo applikáció formájában is elérhető és minden funkció gond nélkül igénybe vehető Android vagy akár iOS operációs rendszer segítségével is. A Slotimo alkalmazás Android esetén a honlapon látható Android ikonra kattintva telepíthetó. Először az apk fájlt fogjuk letölteni, majd ezt kell telepíteni a telefonra. Ha esetleg nem indul a telepítés, akkor engedélyezzük a külső forrásból származó alkalmazások telepítését a vonatkozó Beállítások menüpont alatt.

Az iOS operációs rendszere esetén az áruházból is telepíthetó a Slotimo app, mindössze annyit kell tennünk, hogy az Apple ID régióját át kell állítanunk Hollandiára vagy az Egyesült Királyságra. Utána már meg fogjuk találni az appot és mehet is a telepítés majd a fogadás.

Ennél a bukmékernél speciális figyelem hárul a biztonságra

security

A Slotimo a stabil tulajdonosi háttér és az érvényes engedély mellett számos technológiát alkalmaz azért, hogy fogadói biztonságban legyenek. Így például minden kommunikációra SSL alapú titkosítást alkalmaz a platform, de az összes szerveren tűzfalak mögött vannak tárolva az adataink. Ezeket a cég egyébként nem adja ki harmadik félnek az engedélyünk nélkül. A Slotimo emellett maximálisan támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot is.

Az ügyfelek támogatása hasznos és professzionális

headset_mic

Amennyiben bajba kerülünk, a Slotimo számos opciót kínál arra, hogy segítséget kapjunk. A következő ügyféltámogatási formákat használhatjuk:

 • Élő chat – a jobb alsó sarokban van egy Csevegés feliratú ikon, erre kattintva indul bármikor az élő chat, amely angol nyelven biztosít éjjel-nappali elérhetőséget a fogadók számára.
 • E-mailt is írhatunk a [email protected] e-mail címre, ahonnan szintén angol nyelvű választ fogunk kapni nagyjából 1-2 órán belül.
 • Megnézhetjük még a legfontosabb kérdésekre választ biztosító GYIK menüpontot az alsó menüsorról.
Általános információk
Név: Slotimo
Székhely: Curaçao, CW
Alapítás éve: 2019
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nincs
Mobil applikáció: Igen
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Slotimo összefoglalás

thumbs_up_down

A Slotimo egy komplex szerencsejátékos platform, ami kiváló kaszinós lehetőségek mellett rengeteg sportfogadási lehetőséget biztosít. Az átlagnál magasabb bónuszok mellett a hihetetlen mennyiségű fogadási esemény és piac is olyan vonzerő, ami miatt érdemes tényleg felkeresni az oldalt. Ami kifejezetten kiemelkedő, hogy van saját natív mobil applikációja is a Slotimónak. A Slotimo magyar nyelv támogatása lehetne kicsit minőségibb is, de összességében itt mindent meg fogunk találni, ami fogadóként fontos számunkra.

GYIK

📌 A kaszinót is igénybe vehetjük a Slotimo bukméker ajánlatát?

A Slotimo egy univerzális szerencsejátékos portál, amelynél egyetlen fiókkal férhetünk hozzá az online kaszinó, az élő kaszinó, az online sportfogadás és az élő fogadás minden lehetőségéhez. A befizetés is egyetlen egyenlegre történik meg.

📌 Van telefonos ügyfélszolgálat a Slotimónál?

A Slotimo oldalán nincs telefonos ügyféltámogatás, de az élő chates és e-mailes támogatást igénybe vehetjük bármikor a hét minden napján éjjel-nappal. Sőt, egy kifejezetten bőséges GYIK szekciót is nézegethetünk, ha kérdésünk van.

📌 Mi a legjobb Slotimo bónusz?

Nem jelenthetjük ki egyik bónuszról sem, hogy jobb, mint a másik, mindenki saját preferenciái szerint döntsön. Az biztos, hogy az üdvözlő bónusz a sportfogadási szekcióban az átlagnál jobb ajánlatot biztosít, amit érdemes megfontolni.

Vissza a tetejére