A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

LibraBet Magyar – Regisztrációs lépések & az összes promóció 2024

A LibraBet név egyelőre csak kevesek számára lehet ismerős...
Magyarországon. Ennek fő oka, hogy a LibraBet sportfogadás szolgáltató csak pár évvel ezelőtt jelent meg az interneten az online sportfogadást és a különféle szerencsejátékokat nyújtó platformjával. A brand mögött a Tranello Group of Companies áll, egy jelentős tőkével bíró cégcsoport, így minden feltétel biztosított a bukmékeriroda számára ahhoz, hogy elkerülhesse a pénzügyi nehézségekből eredő problémákat. A LibraBet magyar nyelven is elérhető. A webhelyen a sportfogadás mellett normál és live casinó is található. De emellett izgalmas versenysorozatok, remek akciók, valamint színvonalas szolgáltatások is elérhetőek a LibraBet magyar és külföldi kliensei számára.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Néhány cégadat és a licenccel kapcsolatos tudnivaló

A librabet.com webhely tulajdonosa a Cipruson bejegyezett Tranello Group of Companies (regisztrációs szám: HE363026). A cégcsoport központja is itt található, ezen a címen: 1065, Nicosia, Promitheos street 4., I. emelet. Az online sportfogadás és szerencsejátékok nyújtásához nélkülözhetetlen működési engedélyt (8048/JAZ) az Araxio Development N.V. cégnek adták ki, mely szintén a Tranello Group of Companies-hez tartozik, viszont nem Cipruson, hanem Curacao-n van bejegyezve, és a központja is itt található. A LibraBet által nyújtott szolgáltatások minőségét, és a cég működését független ellenőrző szervezetek nem felügyelik. Ezen tevékenységeket a vállalat a saját hatáskörén belül látja el.

Gond nélkül elérhető a LibraBet sportfogadás szolgáltató?

A LibraBet magyar nyelvre is lefordított weboldala zökkenőmenetesen elérhető hazánkból LibraBet alternatív link (mirror site) igénybe vétele nélkül. Egyébkén amennyire mi tudjuk, egyelőre nincs is fent a világhálón semmilyen LibraBet alternatív link, mivel a fogadóiroda oldala jelenleg sehol nincs blokkolva. Ha megnyitod a LibraBet magyar nyelvű oldalát a számítógépedről, vagy mobiltelefonról, a megfelelő webszájt (az asztali gépes vagy a mobil verzió) néhány szekundum alatt, egyből betöltődik. Ezt követően pedig bármikor regisztrálhatsz a szolgáltatónál.

És ha már van számlád náluk, akkor bejelentkezhetsz a LibraBet belépés gombjára klikkelve a felhasználói fiókodba, majd kedved szerint fogadhatsz sportokra, vagy játszhatsz a kaszinóban. Nyilvánvalóan azt mi sem tudjuk garantálni neked, hogy ez a jövőben is ilyen gördülékenyen fog menni. Hisz mostanság bármelyik céget ok nélkül is blokkolhatják a magyar hatóságok, elérhetetlenné téve a weboldala eredeti URL-jét. De ebben az esetben közzé fogunk tenni olyan, az eredeti URL-lel megegyező funkciót betöltő netes hivatkozást (LibraBet alternatív link), amin keresztül egy kattintással a továbbiakban is el tudod majd érni a fogadóiroda honlapját.

Hogyan tudok számlát nyitni a LibraBet-nél?

Sok fogadóirodánál a számlanyitás elég hosszadalmas, és egyeseknél szinte kész tortúra. De szerencsére a LibraBet regisztráció ennek pont, hogy az ellenkezője: gyors, és gördülékeny. A szolgáltató mindössze a legszükségesebb adatok megadását kéri az új kliensektől, ezért még kezdő játékosként sem jelenthet gondod számodra a regisztrálás. A teendőd ehhez pedig annyi, hogy követed a lentebb olvasható lépéseket.

LibraBet vélemények - Számla nyitása

Így tudsz számlát nyitni a LibraBet magyar felületű oldalán

 • A LibraBet regisztráció úgy indítható el, hogy megnyitod a fogadóiroda főoldalát, és ott a LibraBet belépés gomb mellett látható „Regisztrálj most” gombra klikkelsz az egereddel.
 • Ennek eredményként betöltődik egy kétoldalas űrlap, ami a számlanyitásra szolgál. Az első oldalon ezeket kell megadnod: e-mail cím, bejelentkezés azonosító (ez lesz a LibraBet-es felhasználói neved), és jelszó.
 • A szöveges mezők alatt három checkbox is található. Ezek közül az első kettőt bejelölése kötelező a számlanyitáshoz (Általános Szerződési Feltételek és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadása), a harmadik csupán opcionális. Ha ezt is bejelölöd, akkor a számlanyitás után, a közeljövőben e-mailen, vagy egyéb kapcsolattartási módokon keresztül promóciós anyagokat, és bónusz ajánlatokat fog küldeni neked a szolgáltató.
 • Az űrlap 1. oldalának legalján van egy LibraBet promo code mező is. Akkor érdemes csak használnod, ha olyan promóciós kód van a birtokodban, amivel az aktuális – bárkinek elérhető – ajánlatoknál jobb feltételű bónuszokhoz, vagy egyéb kedvezményekhez juthatsz hozzá.
 • Kattints a kék színnel kiemelt „Következő lépés” hivatkozásra.
 • A rendszer átirányít az űrlap 2. oldalára, ahol is a számlanyitáshoz kulcsfontosságú személyes adataidat kell beírnod a megfelelő mezőkbe (pl. a teljes nevedet, a születési dátumodat, a lakcímedet stb.). Az adatok beírását követően ellenőrizd őket, és ha mindent rendben találsz, kattints rá a „Véget ért” hivatkozásra.

Egyből szükséges, vagy később is hitelesíthető a számlám?

Tudomásunk szerint ráérsz akkor hitelesíteni a számládat (a személyazonosságod és a lakcímed verifikációjával), amikor első alkalommal pénzkivételi kérvényt adsz le a platformon a felhasználói fiókodban. Viszont tudnod kell, hogy a számládat mindenféleképpen hitelesíteni kell majd, mert egyébként a szolgáltató meg fogja tagadni a nyereményeid kifizetését.

A számlahitelesítéshez valamilyen arcképes igazolvány másolatát (útlevél, gépjárművezetői engedély, magyar személyi igazolvány), és egy olyan hivatalos iratot kell benyújtanod (mondjuk egy friss bankszámla kivonat, vagy valamilyen közüzemi szolgáltató által kibocsátott számla), amin ugyanazon az oldalon látható a teljes neved és a lakcímed. A dokumentumokat a felhasználói fiókodba bejelentkezve tudod feltölteni. Az átvizsgálásuk elég gyorsan megy, ezt követően már teljes értékű LibraBet-es számlád lesz, és így bármikor kérhetsz nyeremény kifizetést is.

Egyszerűen megoldható pénz be- is kifizetések

Ahhoz (is) először be kell jelentkezned a LibraBet belépés gombjával a felhasználó fiókodba, hogy pénzt tölthess fel a számládra, vagy, hogy pénzt vehess ki róla. Ezen teendőket a következőkben leírtak szerint tudod megcsinálni. Miután bejelentkeztél az weboldalra, a jobb felső sarokban a nagyító kinézetű keresés szimbólum melletti pénzösszeg ikonra kell rákattintanod. Ekkor a rendszer betölt egy űrlapot, ami a képernyő közepén jelenik meg.

Ezt használva tudsz pénzt befizetni, pénzkivételt indítani, valamint itt tudod átnézni a korábbi be- és kifizetési előzményeket. Bármilyen metódust használhatsz pénzbefizetéshez / kifizetéshez, ami ezen az űrlapon megtalálható, és pár kattintással könnyen letudhatod a pénzügyi ügyleteket. Ha problémád adódna, ezen az űrlapon keresztül az ügyfélszolgálatot közvetlenül is el tudod érni az „Élő Chat” linkre klikkelve.

LibraBet befizetés – Többféle fizetési mód a magyar klienseinek

A LibraBet sportfogadás szolgáltató nem csak a hagyományos fizetési módokat, hanem néhány egyéb opciót is támogat. Viszont ezek nem mindegyike biztosított a LibraBet magyar klienseinek, ezért lentebb csak a ténylegesen használhatókat soroltuk fel.

Fizetési opciók számlafeltöltéshez

 • Bankkártyák és hitelkártyák: Visa, illetve Mastercard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • pre-paid kártyák: paysafecard. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 100 ezer HUF.
 • Skrill / Skrill 1-Tap: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • NETELLER: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.
 • Rapid Transfer: A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió HUF.

Fizetési opciók széles választéka

Pénzkiutaláshoz biztosított opciók

A kifizetésekhez a LibraBet-nél a következő lehetőségek közül választhatsz: kártyás (Visa, Mastercard), Skrill / Skrill 1-Tap, és NETELLER. A kifizetéseknél (jelenleg) a minimális összeg 3000 Ft, a maximális 200000 Ft. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szolgáltató fenntartja azon jogát, hogy a be- és kifizetések esetében azok minimális és maximális összegét bármikor megváltoztathassa, illetve, hogy fizetési módokat adjon hozzá a már meglévőkhöz, vagy egyes metódusokat eltávolítson, amennyiben úgy látja jónak. A LibraBet-nél járulékos költségek nem kerülnek felszámításra a kilensek számára a pénzügyi ügyletek lebonyolítása kapcsán. Az átfutási idő eltérő, a fizetési megoldástól függ: ezért lehet csupán néhány óra, de akár több munkanap is.

A fogadóiroda weboldalával kapcsolatos benyomásaink

A LibraBet sportfogadás platformjának nyitóoldala nagyon látványos megjelenésű, és az ember azt hihetné, a cég dizájnerei csupán a kinézetre koncentráltak, háttérbe szorítva a funkcionalitást és a felhasználóbarát kialakítást. Szerencsére ez nem így van, és a mutatós dizájn mögött egy jól átgondolt felépítésű, könnyen használható online fogadási rendszer van, amit még a kezdő játékosok is könnyen tudnak használni. Az pedig, hogy a cég lépten-nyomon, szinte mindenhol hirdeti a weblapon az aktuális promócióit és bónuszait, bocsánatos bűn, hisz egy olyan fogadóirodáról beszélünk, ami csupán nemrég lépett be az online szerencsejáték világába, így elemi érdeke a jelentős nagyságú ügyfél-bázis mielőbbi kiépítése.

Pozitívum, hogy nem csak a webszájt szekciói, hanem a fontos dokumentumok is le vannak fordítva magyar nyelvre (Adatvédelmi Irányelvek, ÁSZF, Felelősségteljes Szerencsejáték). És ugyanez a helyzet a GYIK (FAQ) részleg, és a kapcsolatfelvételre szolgáló oldalrész esetében is. Ami picit kiábrándító, hogy a címlapról bár közvetlenül elérhető a LibraBet sportfogadás és Casino részlege, a betöltődésükre jó pár másodpercet kell az embernek várnia még akkor is, ha éjjel kettőkor használja a rendszert.

A fogadószelvény viszont nagyon jól „ki van találva”, teljesen cicomátlan, és pont megfelel a rendeltetésének. Összegezve a weboldal tesztelésekor szerzett tapasztalatainkat, úgy véljük, hogy a LibraBet-nél jól használható online fogadási rendszert sikerült a fejlesztőknek összehozniuk, és mindössze egy-két negatívuma van a webhelynek (zavaróan nagyméretű betűtípusok, túlzott színgazdagság, időnként lassú oldalátirányítások).

LibraBet Promo code – Bónusz és promóciós ajánlatok magyar ügyfeleknek

A LibraBet bónusz ajánlatai jelentős összegűek, és ez kiváltképp igaz, ha szemügyre vesszük az üdvözlő ajánlatokat. A fogadóiroda ezért persze nem csupán az új, lehetséges klienseire gondolt, így a régebben regisztrált ügyfelek számára is elég sok promóció, akció érhető el a weboldalon.

Sportfogadáshoz kínált LibraBet bónusz új tagoknak

A LibraBet sportfogadás bónuszának maximális összege jóval felette van a piaci átlagnak. Olyan 100%-os, első befizetéshez kapcsolódó bónusz, amivel akár 50000 Ft-ot is szerezhetsz (a minimális összege 30 €). A megforgatási követelményei nem vészesek. Amikor a bónusszal fogadsz, akkor csak olyan, max. 15000 Ft-os, 1-szeres kötésű fogadásokat tehetsz meg, amiknél nem használhatsz 2.00x-esnél alacsonyabb szorzós kimeneteleket.

Ha viszont kombinált fogadásokra használod a LibraBet bónusz összegét (vagy annak egy hányadát), akkor egyik kimenetel szorzója sem lehet kisebb 1.50x-ösnél. A bónusz teljes összegét 8x kell megforgatnod, amire 30 napod van. Ahhoz, hogy megkaphasd ezt a bónuszt, először kérvényezned kell az ügyfélszolgálatnál. Majd ezután a bónuszra feljogosító első befizetésed teljes összegével kell legalább egyszer élesben fogadnod, minimum 1.50x-ös szorzóval, és minden egyes fogadásodnak rendezett státuszban kell lennie.

Számos bónusz és promóció a LibraBet-nél

Kezdő LibraBet bónusz online casinóhoz

Ha online kaszinó játék rajongó vagy, akkor akár 150000 Ft-os bónusszal is elkezdheted a LibraBet-es casinós „karriered”. Ez a bónusz is 100%-os, aminek értelmében ennyi pénzt kell az első számlafeltöltéskor befizetned a cég weboldalán keresztül, ha meg szeretnéd kapni a maximális bónusz összeget. De az első befizetéshez kapcsolódó kaszinós bónuszt már 6000 Ft-os befizetéssel is igényelheted. 30x-os megforgatási követelmény vonatkozik rá, a kijátszásakor pedig maximum 2000 Ft-os tétekben játszhatsz.

A bónuszhoz 200 ingyenes pörgetést is ad a szolgáltató, amit tíz napon keresztül 20-asával használhatsz fel (20 ingyenes pörgetés per nap). Fontos, hogy csak akkor élhetsz ezzel az üdvözlő ajánlattal, ha előtte kérvényezed a bónusz aktiválását az operátor ügyfélszolgálatánál (pl. chat-en, vagy e-mailben).

LibraBet-es VIP tagság

A webhelyen egy olyan, többszintes VIP tagság is a kliensek rendelkezésre áll, aminek révén jelentős kedvezményekben, különleges elbánásban részesülhetnek. A VIP tagságnak öt szintje van. Minél magasabb szinten vagy, annál kedvezőbb feltételeket nyújt számodra az operátor.

LibraBet Magyarország – Promóciók és akciók elképesztő mennyiségben

Ha szétnézel (az „Akciók” menüpontra klikkelve) a szolgáltató promóciós kínálatában, látni fogod, hogy se szeri, se száma a legkülönfélébb típusú / jellegű speciális akcióknak és promócióknak. Ezek egy része a sportfogadáshoz, míg a többi az online kaszinóhoz / élő kaszinóhoz kötődik. A kínálat rendszeresen frissül, ezért ajánlott minél több alkalommal megnézed ezt az oldalrészt, hogy még időben elcsíphess egy neked pont megfelelő különleges ajánlatot.

Mit nyújt a LibraBet fogadási piacokból

A LibraBet sportfogadás webhely részlegében öt kiemelt sport található: labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, és röplabda. Tapasztalatainak alapján a szolgáltató ezekhez a sportokhoz nyújtja a legváltozatosabb fogadási piac kínálatot.

Meglepő módon, még egy olyan sportnál is, mint a tenisz – amihez a legtöbb fogadóiroda csak 1-2 piacot biztosít – is elég jó a választék. Például egy ITF (Nemzetközi Tenisz Szövetség) által kiírt verseny bármely mérkőzésénél számos piac biztosított, ha az élő fogadás (adott meccs ideje alatt történő) mellett döntesz. Fogadhatsz a végső győztesre, többféle hendikep piacon, pontos végeredmény piacokon, és néhány statisztikai piacon, illetve egyéb piacon is (pl. páros / páratlan játszmák, összesített játékok). A kosárlabdát (és a többi kiemelt sportot) illetőleg még jobb kínálat.

A szokványos fogadási piacok (meccs győztese, különböző értékű hendikep piacok stb.) mellett még arra is tehetsz fogadásokat, hogy az adott találkozón lesz-e például hosszabbítás, milyen pontkülönbséggel nyer (vagy veszít) az egyik csapat, vagy, hogy páratlan vagy páros pontszámú lesz-e az összesített végeredmény. Ha kedveled a jégkorong / jéghoki fogadást, akkor is itt a helyed! Mivel a „klasszikus” hokis piacok mellett sok más egyéb piacon is fogadhatsz a LibraBet-nél: mindkét csapat betalál-e a meccs alatt, büntetőlövések száma, duplaesély, mekkora arányban nyer egy adott csapat, lesz-e majd hosszabbítás, pontszám szerint pontos végeredmény (meccsenként kábé 20 fogadási opcióval).

A nem kiemelt sportoknál már nem ennyire széleskörű a piackínálat. Például még egy profi bokszmeccsnél is csak egy piac adott (mérkőzés nyertese), ha pre-match módon szeretnél fogadni. De az élő fogadásnál azért más a szitu, mivel olyankor (ha az ökölvívásnál maradunk), olyan piacokon is fogadhatsz, hogy lesz egy technikai KO, hányszor kell rászámolni egy adott versenyzőre, döntetlen eredmény fog-e születni, feladja-e valamelyik sportoló a meccset (pl. sérülés miatt).

Középszerű kínálat fogadható sportokból

Jelenleg a LibraBet magyar kliensei körülbelül 25-26 különböző sportnak az eseményeire fogadhatnak pre-macth és / vagy élő formában az oldalon. Az előző fejezetben felsorolt kiemeltet sportokhoz kínálja a szolgáltató a legtöbb fogadható eseményt (focihoz például átlagosan 800-1000 közöttit). A sportág-palettán találkozhatunk olyan sportokkal is, mint az amerikai foci, az ausztrál foci, a tollaslabda, a baseball, a darts, a golf, a futsal, és a népszerű motorsportok(MotoGP).

Ezeken kívül fellelhető néhány fogadható eseménnyel a krikett, a vízilabda, a biatlon, és pár e-sport is. Ugyanakkor az olyan, hazánkban is népszerű sportágakhoz, mint az agár- és a lóverseny, az operátor jelenleg nem kínál fogadható eseményeket. A sportágkínálatot többé-kevésbé azért feldobja, hogy az oldalon lehet néhány virtuális sportra, politikai eseményekre, és egyéb eseményekre (pl. Miss Universe döntők) is fogadni. De mindettől függetlenül azon a véleményen vagyunk, hogy a LibraBet sportfogadás ajánlatában lehetne valamivel több megfogadható sportág.

Élő fogadás funkció Live Stream nélkül

Az élőben történő fogadás „alappillére”, hogy a fogadó valós időben nyomon követhesse annak a mérkőzésnek az eseményeit, amire fogadni szeretne. Ezzel a nagyon fontos funkcióval (Élő Sportesemény Közvetítés) a LibraBet sportfogadás szolgáltató jelenleg még nem rendelkezik. Az oldalon csupán egy animációs-alapú meccsközvetítés funkciót használhatnak a felhasználók, ami egész jó ugyan, de nem pótolja az igazi Live Stream-et. Emiatt, ha élőben szeretnél a LibraBet-nél fogadni mondjuk egy La Liga meccsre, akkor egy másik, olyan bukmékernél is kell, hogy legyen számlád, ahol az adott meccset leadják élőben. Vagy ha mázlid van, akkor valamelyik hazai sport TV-csatornán, vagy alternatív netes stream-en is meg tudod az adott mérkőzést nézni.

Egyszerűen használható fogadószelvény & egész jó szorzók

LibraBet fogadószelvény

A LibraBet magyar nyelvű betslip-jének (fogadószelvény) használata roppantmód egyszerű. Amelyik kimenetelt kiválasztod egy egérkattintással az ajánlatból, az egyből megjelenik rajta. A szelvényen nyomon követheted a megtett tétjeidet, egyszeri és kombinált fogadásokat is köthetsz vele. Emellett, ha akarod, ki is nyomtathatod a szelvény alján lévő gombra klikkelve az éppen aktuális szelvényedet.

A fogadóiroda szorzói bizonyos esetekben akár 5-10%-kal is magasabbak, mint más bukmékereknél. Ezért, ha olyan fogadási stratégiát követsz, aminek részét képezi a másodligás focimeccs döntetlenekre való fogadás (pl. francia Ligue 2), akkor módfelett érdemes alaposan szemügyre venned az adott nap fogadási ajánlatát.

LibraBet app – Mobilalapú megoldások

A fogadóiroda mobil oldala szakasztott úgy néz ki, mint desktopos verzió. A slider-alapú főmenünek, és a magyarosításnak köszönhetően nagyon könnyű használni okostelefonon és táblagépen is. A működés közben nem fagy ki, és csupán kis mértékben veszi igénybe a készüléked hardverét. A funkcionalitás terén is jól teljesít: bárhonnan fogadhatsz a mobil oldalon élőben és hagyományosan, a fiókodba belépve elintézheted a különféle teendőket (LibraBet befizetés, LibraBet kifizetés, adatok módosítása stb.), és még a kaszinót / élő kaszinót is felkeresheted vele, ha nyerőgépezni, vagy rulettezni támad kedved.

LibraBet Mobil alkalmazást – legjobb tudomásunk szerint – még nem dobott piacra az operátor, így a mobilrajongó ügyfeleinek be kell érniük a mobilkészülék-kompatibilis oldallal.

Maximális biztonság és adatvédelem

A személyes adataid védelmét illetően nem kell aggódnod, ha a LibraBet-nél nyitsz számlát. Az operátor olyannyira szigorú adatvédelmi-irányelveket követ, hogy még a vállalaton belül is csak egy nagy szűk, megfelelő jogosultsággal bíró kör férhet hozzá az adataidhoz. A rendszert a szolgáltató többféle módon is védi a külső behatolások, hacker-támadások stb. ellen: a legfejlettebb SSL-titkosítást alkalmazza, és TLS 1.2.0 internetes-biztonság kommunikációs protokollt használ.

Általános információk
Név: LibraBet
Székhelyek: 4, Promitheos street, 1st floor, 1065, Nicosia, Cyprus
Alapítva: 2018
Engedély szám: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +356 2778 0669
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Az ügyfélszolgálat minősége és elérhetőségei

A fogadóiroda ügyfélszolgálatával nagyon könnyen fel lehet venni a kapcsolatot – akár még mobilon is – például élő chaten, és 10 különböző telefonszámon. A hazai felhasználóknak komolyabb probléma esetén érdemes magyarországi telefonszámot használniuk (+3680088037). Amennyiben viszont olyan kérdésed van, aminek esetében nem fontos, hogy azon nyomban választ kapj, akkor a [email protected] e-mail címet ajánlott használnod. A webszájton egy FAQ (GYIK) oldalrész is található. Viszont itt csak össz-vissz 10 gyakori kérdésre találhatsz megfelelő választ.

Konklúzió – LibraBet pro és kontra

Teljes mértékben távol áll tőlünk, ha bárkit is rá akarjunk beszélni, hogy pont ennél a sportfogadás és szerencsejáték szolgálatnál nyisson számlát. A LibraBet-nek előnyei, illetve hátrányai is vannak. De tény, hogy ez más fogadóirodákról is elmondható.

Előnyök:
 • Zökkenőmentes elérhetőség LibraBet alternatív link alkalmazása nélkül.
 • Magyar nyelvű felhasználó felület.
 • Több termék (sportfogadás, kaszinó, élő, kaszinó).
 • Magas összegű bónuszok, rengeteg promóció, akciók, versenyek, többszintű VIP tagság.
 • Prémium szintű felhasználó támogatás (élő chat, magyarországi ügyfélszolgálati telefonszám).
 • Sok fogadási piac kiemelt sportokhoz, élő fogadás, cash-back.
 • Funkcionális, könnyen használható mobil weboldal.
 • Maximálisan biztonságos rendszer.
Hátrányok:
 • Live Stream funkció hiánya.
 • Kissé kevés a magyar ügyfeleknek is elérhető kifizetési mód.
 • Egyelőre nincs sem Androidos sem iOS-es mobil applikáció.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Hiába várom, nem jött meg a hitelesítő e-mail a Librabettől, mit tegyek?

Ha nem kaptuk meg az e-mailt az oldalról, akkor először mindenképpen ellenőrizzük, hogy a megfelelő e-mail címet adtuk meg a regisztráció során és hogy biztosan nem került az e-mail a Spam (Levélszemét) mappába. Ha ezek után is biztosak vagyunk benne, hogy nem kaptuk meg az e-mailt, akkor mindenképpen vegyük fel a kapcsolatot a Librabet ügyfélszolgálatával e-mailben és ott gyorsan megkapjuk a szükséges segítséget a felhasználói fiókunk aktiválásához.

📌 A Librabeten fogadni legális?

Ez alapvetően attól függ, hogy milyen országból akarunk játszani, ugyanis egyes országokban teljesen legális az internetes szerencsejáték, más országokban viszont nem az. Ennek magunk is utánajárhatunk a saját országunk szabályait illetően, de ha nincs blokkolva az oldal, akkor nagy valószínűséggel rendben vagyunk. A Librabetben megbízhatunk, megfelelő engedélyekkel rendelkező fogadóirodáról van szó, amelyről a vélemények általánosságban teljesen pozitívak és egyre több és több játékos választja fogadásai lebonyolításához ezt az oldalt.

📌 Milyen fórumon tudok kapcsolatba lépni a Librabettel, ha szükségem lenne segítségre?

A Librabet 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít a hét minden napján mindenféle kérdésben. Vegyük figyelembe, hogy pénzügyi kérdések és kérések esetén a feldolgozási idő maximum 3 nap hétköznapokon európai munkaidőben, értelemszerűen az ilyen jellegű kéréseket hétvégén nem nézik. Telefonon is elérhető az ügyfélszolgálat, de a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége munkaidőre limitált, így a legbiztosabb, ha írunk egy e-mailt a megfelelő és az oldalon több helyen is feltüntetett e-mail címre, ahol a megfelelő csapat rövid időn belül megnézni kérdésünket és válaszol.

📌 Milyen mérkőzéseket találhatok a Librabeten?

A Librabet rendkívül széles körben kínál fogadási eseményeket, az összes népszerű sportág és liga mérkőzésein kívül, esporttól kezdve tollaslabdán át a kizárólag bizonyos régiókban népszerű hagyományos sportágakig minden elérhető, versenyképes szorzókkal. Nagyszámú élő eseményt is találhatunk az oldalon, tehát az semmiképpen ne legyen visszatartó erő, hogy esetleg félünk attól, hogy nem minden esemény érhető el a Librabeten – ez az iroda mindent lefed, amit lehet.

📌 Játszhatok-e olyan gépről, amelyet gyerekek is használnak?

Ha olyan számítógépről, eszközről regisztrálunk, amelyeket gyerekek, vagy olyan személyek is használnak, akik törvény szerint nem regisztrálhatnának az oldalra, mindenképpen alkalmazzunk szűrőket vagy más kontrollokat, ugyanis 18 éven aluliak számára a játék a Librabeten tilos és nem engedélyezett, a regisztráció során a cég validálja a regisztrálók életkorát és minden olyan játékos nyereménye törlésre kerül, akiről kiderül, hogy 18 éven aluliként regisztrált.

Vissza a tetejére