A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A fogadás Heinz kombinációs stratégiával komoly nyereményt kínál

Azok számára, akik már mélyebben szeretnének alámerülni a sportfogadások rejtelmeibe vagy annyira még nem érzik az összes eseménnyel kapcsolatban a kimenetelek lehetőségeit, a kombinációs sportfogadások ajánlottak, hiszen bár nagyobb összeget kell fizetni értük, akár több esemény kimenetelének elhibázása esetén is képesek profitot biztosítani. A Heinz fogadás és a Super Heinz fogadás is ilyen kombinációs stratégiák, a sima Heinz 6 kiválasztott kimenetelből összességében 57 különböző fogadást jelent és már akkor nyereményt biztosít, ha a 6 kimenetelből legalább kettőt eltaláltunk.

Olvass tovább +

Persze egy ilyen esethez arra van szükség, hogy annak a két kimenetelnek nagyon magas szorzója legyen, de akárhogy is, a Heinz segítségével valamilyen nyereményre szinte biztosan számíthatunk.

Kevesebb –

A legjobb fogadóirodák Heinz fogadáshoz

# Fogadóiroda Nyelv Útmutató Min. tét Min. odds Bónusz % Bónusz Regisztrálj
Rabona
magyar
Rabona 0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
magyar
-0.50 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most
Casinia
magyar
Casinia 1.00 Ft 1.50
100%
35,000 Ft Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek!

A Heinz 57 fogadás bemutatása, tippek és trükkök

Tehát ha van hat jól megválasztott eseményünk és azokon egy jó tippünk, akkor a Heinz fogadás segítségével 57 különböző szelvényt fogunk megjátszani a következők szerint:

 • Lesz 15 darab kettes kötésű fogadásunk
 • 20 darab hármas kötésű szelvényünk
 • 15 darab négyes kötésünk
 • 6 darab ötös kötésünk
 • És végül lesz egyetlen hatos kötésű szelvényünk

Értelemszerűen, ha 100 forinttal játszanánk, akkor Heinz esetén ez 5700 forintba fog nekünk kerülni, hiszen minden egyes szelvényt ennyivel fogunk megjátszani. Az ilyen játékok előnye egyértelműen az, hogy mindenképpen kínálnak valamilyen megtérülést és ha vettük a fáradtságot és energiát fektettünk abba is, hogy utánajárjunk az érintett meccseknek, akkor valószínűleg profitunk is lesz belőle. Hosszabb távon pedig egyértelműen nagyobb az esélyünk a profit elérésére a kombinációs stratégiákkal, mintha a hagyományos formában játszanánk folyamatosan.

Ennyi kimenetelnél már általában célszerű valamilyen kalkulátort használni a nyereményünk pontos meghatározása érdekében, de alapesetben egy papírlap vagy az Excel-fájl segítségével is meg tudjuk határozni a nyereményünket. Tegyük fel például, hogy csak három eseményt találtunk el a hatból, ezek A (2.00-s szorzó), B (1.50) és C (3.00), a tétünk pedig 200 forint volt.

Hogy működik a Heinz fogadás

Ilyen esetben tehát a nyereményünk a következőképpen alakul:
 • Egyrészt van három nyertes kettes kötésünk: AB, AC és BC, ezek a nyereményünk összege 2700 forint
 • Másrészt behoztunk egy nyertes hármas kötést is: ABC-t, amelyen a nyereményünk összege 1800 forint

Tehát elköltöttünk 5700 forintot a tétre ebben a kombinációs stratégiában és a Heinz fogadás nyereménye három kimenetel helyes megtippelése esetén hozott nekünk 4500 forintot, teljesen normál, könnyedén eltalálható szorzókkal. Ebből tökéletesen láthatjuk, hogy egy jól összerakott Heinz 57 fogadás komoly profittal kecsegtet minket, hiszen három esemény eltalálásával is már majdnem null szaldósak lehetünk a játékban.

A két Heinz stratégia között egyébként túl nagy különbség nincs, hiszen a Super Heinz fogadás is egy kombinációs stratégia, amelyben a kistestvérhez képest 7 esemény kimenetelét tippeljük meg és itt már 120 fogadás kerül megkötésre. Az ára ennek megfelelően az alaptétünk 120-szorosa, szóval ehhez már komolyabb anyagi befektetésre van szükség – nem csoda, hogy a sima Heinz fogadás jóval népszerűbb, mint a nagyobb változat.

Ez a 120 fogadás a következőképpen épül fel:
 • Van 21 darab kettes kötésű szelvényünk
 • Megkötöttünk 35 darab hármas kötést
 • Van szintén 35 darab négyes kötésünk
 • 21 ötös kötésű szelvénnyel is rendelkezünk
 • Van még 7 darab hatos kötésünk is
 • És végül megvan az egy darab hetes kötésünk

Ami jó a Super Heinzben, hogy szintén fizet már 2 esemény eltalálása esetén, de ahogy a Heinz fogadásnál is láthattuk, nagyon komoly szorzókra van szükségünk ezen a két kimenetelen, hogy a még költségesebb Super Heinznél profittal szállhassunk ki (itt 20.00 környéki szorzókra gondoljunk). Általában azt szokták mondani, hogy 4-5 eseményt biztosan el kell találnunk ahhoz, hogy profitunk legyen, de ha véletlenül megcsípünk egy olyan szelvényt, ahol mind a hét eseményt eltaláltuk, akkor a profitunk óriási lesz az egy szem hetes kötésű szelvény megjátszásával szemben.

Mindkét kombinációs stratégia azoknak ajánlott, akik a lehető legnagyobb eséllyel szeretnének valamilyen megtérülést látni és ehhez hajlandóak mélyebben a zsebükbe nyúlni, de ahogy minden sportfogadás esetén, úgy a két Heinz kombinációnál is elmondható, hogy érdemes azért előzetesen felkészülni ezekre a fogadásokra. Olvassunk statisztikákat, nézzük át a híreket, mert ha jól átgondolt tippekkel futunk neki a Heinz stratégiáknak, akkor komoly nyereményre van esélyünk.

Minden sportág esetén bátran használhatjuk a Heinz fogadási stratégiákat, az alap Heinz egyébként nagyon hasonló például a Lucky 63-hoz, amely szintén hat eseményre szól, de a Lucky 63 esetén még az egyes kötéseket is megfogadjuk hat kimenetelre, tehát az a kombinációs stratégia már egyetlen esemény kimenetelének helyes megtippelése esetén fizet nekünk. Ettől függetlenül általában a Heinz fogadást szokták javasolni, hiszen itt már nagyobb összegű tétekről beszélünk és egyetlen kimenetel eltalálása esetén minimális megtérülésre számíthatunk a teljes összeghez képest.

A labdarúgás esetén különösen jó a Heinz használata, hiszen a legtöbb fogadót egy-két mérkőzés szokta cserben hagyni egy hatos szelvényen, ilyen esetekre tökéletes ez a kombinációs stratégia.

Egyéb stratégiák és fogadási opciók

Vissza a tetejére