A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Sportaza HU – Elérhető promóciók és bónuszok Magyarországon 2024

A Sportaza egy relatíve újnak számító szerencsejátékos por...
tál, ahol kaszinózási lehetőségek mellett van módunk sportfogadásra is. Megbízható cég áll az oldal hátterében és a megbízhatóságot az érvényes curacaói engedély is garantálja. A Sportaza platform teljes egészében elérhető magyar nyelven a magyar fogadók számra, számtalan sportág kínálatával. Különösen jók az elérhető fogadási piacok és nagyon jó a bónuszok kínálata is. A következőkben bemutatjuk ezt a fiatal bukmékert részletesen a magyar fogadóknak.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A tisztességet biztosító hatósági engedélyek és garanciák

A Sportaza sportfogadás platformja 2020-ban indult el a Rabidi N.V. üzemeltetésében, és komplett szerencsejátékos portálnak számítanak, hiszen a sportfogadás mellett van kaszinóra és élő kaszinóra is módunk. A működés tisztességét a Curacaói Szerencsejátékos Felügyelet által kiállított 8048/JAZ engedély biztosítja. A curacaói engedély a sportfogadás világában teljes egészében elfogadható és megbízható dokumentumnak számít. A sportfogadási platformot az Altanar fejlesztője biztosítja, ami szintén plusz tényezőként erősíti a megbízhatóságot. Igazi újgenerációs bukmékerről van szó, amely mindent biztosít, ami a mai trendek szerint elvárható.

A Sportaza online sportfogadás

A bukméker elérhetősége Magyarországról

Nagyon fontos tényező a magyar fogadók számára, hogy a Sportaza bukmékere mindenféle kerülőutak nélkül elérhető a fogadók számára hazánkban is. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség VPN-re vagy alternatív linkekre, hogy Magyarországról megnyissuk a weboldalt. És ugyanez vonatkozik mobil eszközökre is, ahol szintén könnyedén bejön a kezdő felület.

Szintén pozitívum, hogy a Sportaza már úgy indult el, hogy teljesen magyar nyelvre optimalizálták a felületet, azaz a magyar fogadóknak nem kell kutakodniuk a menükben és a regisztráció is teljes egészében végrehajtható magyar nyelven. Ez egyértelműen növeli a magyar fogadók részéről a bizalmat.

A Sportaza regisztráció menete

A Sportaza regisztráció nagyon könnyen végrehajtható asztali gépről, de mobil eszközökről is, azok képernyőméretétől és operációs rendszerétől függetlenül. Az egész folyamat a fő felület jobb felső sarkában látható Fiók létrehozása gombra való kattintással kezdődik:

 • Az első lépésben kell választanunk a bónuszok között, attól függően, hogy kaszinóbónuszt vagy sportfogadási bónuszt szeretnénk igényelni.
 • A második lépésben várja tőlünk a platform, hogy adjuk meg az e-mail címünket, választott felhasználói nevünket és jelszavunkat, illetve itt kell elfogadni az általános felhasználási feltételeket és megadni a promóciós kódunkat is.
 • A harmadik lépésben kell megadnunk a nevünket, lakcímünket, országunkat, telefonszámunkat, születési időnket és a választott pénznemünket (van HUF választására is lehetőség).

Nagyon fontos, hogy a regisztráció után megejthetjük az első befizetésünket, de szükséges az is, hogy hitelesítsük a fiókunkat. Ehhez szükségünk van egy személyi azonosító okmányra és egy, a lakcímünket igazoló dokumentumra is. Hitelesítés nélkül nem lesz lehetőségünk fogadni és kifizetést kezdeményezni!

A Sportaza regisztráció

Sportaza fizetési módok – Minden, ami szem-szájnak ingere

Sportaza belépés vagy regisztráció után van lehetőségünk befizetést végrehajtani vagy kifizetést kezdeményezni a nyereményeink esetén, ezt számtalan különféle módon meg tudjuk tenni:

 • Van lehetőségünk bankkártyákat használni, mint a Mastercard vagy a Visa
 • Arra is van lehetőségünk, hogy népszerű e-pénztárcákat használjunk, mint a Skrill vagy éppen a NETELLER
 • Az előre feltöltős kártyák közül a legnépszerűbbnek a paysafecard számít, ez is elérhető a Sportaza oldalán fizetéshez
 • Már a kezdetek óta van módunk arra is, hogy kriptovalutákkal, Ethereummal, Bitcoinnal vagy éppen Litecoinnal fizessünk

Ki- és befizetés esetén is 10 euró azaz 3500 forint a minimális összeg, amivel tranzakciót kezdeményezhetünk A befizetések szinte azonnal teljesülni fognak minden fizetési mód esetén és a kifizetések többsége is azonnali az e-pénztárcák vagy éppen a kriptovaluták esetén. Viszont bankkártyáknál biztosan 3-4 napot is kell várnunk, míg hozzájutunk a pénzünkhöz. Be- vagy kifizetést a következő módon hajthatjuk végre:

 • Lépjünk regisztráció vagy Sportaza belépés után a menüben a profilunk alá, itt van lehetőségünk a pénztárba lépni. Döntsük el, hogy kifizetést vagy befizetést akarunk-e indítani.
 • Válasszunk az országunkban elérhető fizetési módok közül.
 • Meg kell adnunk a befizetni vagy kifizetni kívánt összeget és követnünk kell az adott fizetési módra vonatkozó utasításokat.
 • Például kriptovaluták esetén a kriptotárcánk címére lesz szükségünk kifizetésnél, e-pénztárcáknál pedig az e-pénztárca szolgáltatónk oldalán tudjuk végrehajtani a tranzakciót.

A Sportaza platformja

A Sportaza HU felületére belépve azonnal átlátható az egész oldal struktúrája, az oldal felső részén látható menüből pedig könnyen végrehajthatjuk a bejelentkezést, regisztrációt és át is léphetünk a sportfogadási részlegre könnyedén. A sportfogadási részleg is könnyen kezelhető, gyorsan meg fogjuk találni a minket érdeklő eseményeket és egy szelvény összeállítása is elég gyorsan végrehajtható.

Sportaza bónusz – Erős kínálat bónuszok tekintetében is a bukmékernél

 • Üdvözlő bónusz: 100%-os, akár 35 ezer forintos + 4,000 Ft Freebet bónuszt kaphatunk csatlakozáskor. A minimum befizetési követelmény 6000 forint, a megforgatási követelmény hatszoros.
 • Újratöltési bónusz: 50%-os heti újratöltési bónusz, maximum 150 ezer forintig. A minimum befizetési követelmény 6000 forint, a megforgatási követelmény hatszoros.
 • Heti cashback: 10%-os, akár 150 ezer forintos cashback egy adott heti veszteségeink után. A minimum bónuszösszeg 6000 forint és a bónusz felszámolt összegét háromszor kell megforgatni.
 • Akkumulátor töltés: minimum hármas kötésű szelvény esetén, bizonyos szorzónagyság elérése esetén a nyertes szelvény összegének 10%-át megkapjuk pluszban.
 • Freebet: ingyenes fogadás 150 000 forintig virtuális sportok vonatkozásában, minimum 6000 forint befizetés után és háromszoros megjátszási követelménnyel.
 • Gólözön: meghatározott meccsekre való fogadás esetén gólonként 3000 forint ingyenes fogadás.
Sportaza sportfogadási bónusz

Fogadási piacok a Sportazánál

Sportfogadási piacok vonatkozásában a Sportaza nagyon korrekt kínálatot rakott össze, annak ellenére, hogy relatíve fiatal oldalról van szó. Értelemszerűen a legnépszerűbb sportágak esetén érhető el a legtöbb fogadási piac, a legnépszerűbb labdarúgó mérkőzések esetén akár 300 különféle piacra fogadhatunk, így van például szögletfogadás, pontos gólszámos fogadás, gólszerzős fogadás vagy éppen számtalan hendikepes piac. De a legtöbb sportágnál hasonlóan bőséges kínálattal számolhatunk, NBA-kosárlabda meccsek esetén bőven 100 feletti piacunk van.

Fogadhatunk például ponttartománytól kezdve az első büntetőt dobó játékos személyéig szinte mindenre, de ugyanúgy nagyon sok piacon játszhatunk kézilabdában, vízilabdában vagy akár UFC-ben is. Sok a hosszútávú fogadási lehetőség, ilyet szinte minden sportág és esemény vonatkozásában találni fogunk ezen a platformon.

A Sportaza által lefedett sportágak – Népszerű és kevésbé népszerű sportok

A Sportaza bukmékere 35-40 körüli sportágat kínál fogadásra a fogadóknak szinte minden időpillanatban. Értelemszerűen a legnépszerűbb sportágakból van a legtöbb esemény, így labdarúgásból, kosárlabdából vagy éppen teniszből. De a magyar fogadók számára kedves sportokat is megtaláljuk itt, vízilabdát, kézilabdát és világbajnokságok vagy nagy tornák esetén még úszásra is fogadhatunk.

Vannak speciális fogadási lehetőségek is, így fogadhatunk például az Oscar-díj gálára vagy valamelyik fontos elnökválasztásra is, televíziós fogadási események mellett. Népszerűek a virtuális sportok és e-sportok fogadásai is, ezekből is korrekt kínálat érhető el a platformon.

A fogadás menete

A Sportaza nagyon egyszerű felületet biztosít a fogadásaink megkötésére. Természetesen feltétel a fogadáshoz, hogy regisztráljunk az oldalon, legyen egyenlegünk és végezzük el az azonosítási lépéseket.

 • Ha ez megvan, akkor keressünk eseményt vagy eseményeket, amelyekre fogadni akarunk és kattintsunk csak a megfogadni kívánt szorzóra.
 • Egyből meg is fog jelenni a jobb oldali menüsávon látható Fogadószelvény ablakban a kiválasztott esemény.
 • Döntsük el, hogy milyen típusú fogadást akarunk kötni, egyszerit, kombináltat vagy rendszerfogadást.
 • Adjuk meg a tétünket és küldjük játékba a szelvényt.

Az egyszeri fogadásban egyetlen eseményre fogadunk, a kombináltban több eseményre fogadunk, míg a rendszerfogadásban kombinációkat játszhatunk meg, mint a Lucky 15 vagy a Trixie, azaz egy esemény elvesztése esetén még mindig nyerhetünk.

A legnépszerűbb fogadási típusok általában a kombinált fogadások, természetesen ezeknél figyelembe kell venni, hogy minél több eseményt fogadunk, annál nagyobb a kockázat mértéke is. Viszont erre a fogadási típusra igénybevehetjük a Sportaza által kínált akkumulátor bónuszt is. A Sportaza kínál továbbá Bet Builder és Cashout lehetőségeket is a fogadók számára, szóval minden aktuális trendnek megfelel a platform.

Élőben fogadni a legjobb a Sportazánál is

A Sportaza élő fogadás kategóriájában is nagyon komoly kínálattal rendelkezik, ezt a főmenüben elérhető Élő menüpont alatt tekinthetjük meg. Az élő kategóriában számtalan szűrési lehetőség alapján kereshetjük meg az éppen zajló eseményeket, amelyekre teljesen ugyanúgy fogadhatunk, mint egy meccs előtti fogadásnál, a piacok is teljesen ugyanazok. Sajnálatos módon jelenleg a Sportaza csak eredménykövetést biztosít az élő eseményekre, nincs virtuális grafikus eseménykövetés.

És sajnos nincs live streaming sem, de ettől függetlenül élő fogadáshoz tökéletes a Sportaza, mert tesztünk azt mutatta, hogy általában kiemelkedően jó szorzókat kínál a bukméker az egyes eseményekre. Bármilyen időpillanatban is keressük fel az oldalt, mindig fogunk eseményeket találni, több tucat sportág vonatkozásában.

Mobil Sportaza – Sportfogadás bárhonnan bármikor

phone_android

Új bukmékerként a Sportaza már alapból úgy alakította ki a dízájnját és weboldalát, hogy könnyedén tudjuk játékba küldeni egy szelvényt akár tabletről, akár okostelefonról, függetlenül az operációs rendszertől. Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkező készülék esetén sem kell semmi különlegeset tenni, egyszerűen a mobilos böngészőben keressük fel a Sportaza weboldalát és mehet is a fogadás.

Aktuális nincs mobilos bónusz a Sportazánál, de érdemes figyelni a promóciókat, ilyen akciók gyakran előfordulnak. Szintén észre fogjuk venni, hogy nincs Sportaza app sem, de nem is nagyon fogjuk érezni a hiányát, ugyanis a regisztráció, a belépés vagy a fogadás is mindössze néhány érintés segítségével megvalósítható az oldalon.

A biztonsági paraméterek a Sportaza bukmékerénél

security

A Sportaza minden adatunkat biztonságosan, a saját szerverein tárol és semmilyen más célra nem ad át külső feleknek. Emellett a fogadók és a Sportaza szerverei közötti kommunikáció is a standard, 128-bites SSL kommunikációval történik, ami garantálja, hogy nem tudják rosszindulatú személyek megszerezni adatainkat vagy a pénzünket. A biztonságot az is garantálja, hogy a curacaói hatóság engedélyével rendelkezik az oldal és a fejlesztő egy, a sportfogadás online világában elismert cég.

Ügyfélszolgálat

headset_mic

Az ügyfélszolgálattal a Sportazánál három módon vehetjük fel a kapcsolatot:

E-mailben: a [email protected] e-mail címre írhatunk komplexebb, hosszabb kérdéseket vagy ha szimplán jobban szeretjük a kommunikáció ezen formáját. Kb. 45 perc múlva biztosan jönni fog válasz.

Élő chaten: a jobb sarokban látható kis piros ikonra kattintva bármikor felvehetjük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, angol nyelven. A válasz 1-2 percen belül meg fog érkezni.

Általános információk
Név: Sportaza
Székhely: Curacao, Julianaplein 36
Alapítás éve: 2020
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobilapplikáció: Nem
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

A gyakran ismételt kérdések segítségével: ez a menüpont javasolt mindig a kérdések felmerülése esetén, hiszen elég sok mindent lefedett már itt a bukméker. Az ügyfélszolgálat éjjel-nappal, a hét minden napján elérhető és a tesztünk alapján az ügyfélszolgálatosok azonnal, udvariasan és profi módon reagálnak az élő chates kérdésekre.

Konkluzió

thumbs_up_down

A Sportaza egy jól összerakott sportfogadási oldal és kaszinó, ahol mindig megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő fogadási eseményeket és piacokat. Sok száz eseményből választhatunk mindig köztük számtalan élő fogadási lehetőségből. Sajnálatos módon live streaming nincs még, de ettől függetlenül nagyon gyorsan és könnyen küldhetünk játékba egy szelvényt akár mobilról is.

Gyakran ismételt kérdések

📌 Hogyan lehet kriptovalutával befizetni a Sportazánál?

Jelenleg több kriptovaluta érhető el a Sportazánál befizetésre és kifizetésre is, úgy mint a Bitcoin és a Litecoin. A befizetés nagyon egyszerűen történik, válasszuk befizetési módként mondjuk a bitcoint, majd a befizetni kívánt összeget a mi kriptotárcánkból át kell küldenünk a befizetési menüben megadott kriptotárca címre. Néhány perc múlva jóvá is íródik az összeg.

📌 A Sportaza kombinált fogadásainál mindig kaphatunk 10%-os bónuszt a nyereményünk után?

Nem, a kombinált akkumulátor típusú fogadások esetén elérhető akció csak akkor érvényes, ha megfelelő szorzóval bíró eseményeket válogatunk össze, legalább hármat felpakolunk a szelvényünkre és nyertes is lesz a szelvényünk. Értelemszerűen akkor ad komolyat ez a bónusz, ha egy jelentősen nagy nyereményt ígérő kombinált szelvényünkkel tudjuk megütni a nyereményt.

📌 Éjjel-nappal elérhető a Sportaza ügyfélszolgálata?

Igen, e-mailben és élő chaten is mindig felvehetjük a kapcsolatot a Sportazával és akár még hétvégén, az esti órákban is számíthatunk arra, hogy az ügyfélszolgálatos kolléga udvariasan, profin fogja intézni a problémánkat, kérdésünket. És ez az azonnali válaszadás nem csak az élő chatre vonatkozik, az e-mailes kérdéseinkre is gyors választ kapunk. Persze kérdés előtt mindig érdemes jól átböngészni a szabályzatot és a gyakran ismételt kérdések menüpontját, hogy elkerüljük a felesleges köröket.

Vissza a tetejére