A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A Skrill számla ismertetése

Napjaink világában egyre több és több dolog mozdul ez az online térbe, ma már a hivatalos ügyeinket, a szórakozásunkat is online intézzük, nincs ez másként a sportfogadásokkal és a fizetésekkel sem. Ráadásul az online pénzügyek ilyen mértékű előretörése elhozta az igényt az olyan fizetési módok felé is, amelyeknél már nem kell az interneten a bankszámlánk vagy bankkártyánk adatait használnunk. Ilyen fizetési módnak számítanak az e-pénztárcák, amelyeknél a bankszámlánk és a hely, ahol a pénzünket online használjuk, már nincs összekötve.

A Skrill kártya az egyik legnépszerűbb ilyen e-pénztárca, a következőkben megmutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, hogyan kell regisztrálni egy fiókot, hogyan fizethetünk be és hogyan használhatjuk egy online fogadóirodák oldalán!

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Skrillt

# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz Regisztrálj
Rabona
Útmutató:
Rabona
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
Útmutató:
-
Bónusz:
35,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Útmutató:
Casinia
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Skrill és a kezdetek

skrill

Talán kevesen tudják, de a Skrill az egyik legrégebbi online e-pénztárca szolgáltató, amely 2001-ben jött létre, akkor még Moneybookers néven. Az indulása óta a cég most már több mint 120 országban kínálja szolgáltatásait 40 különféle pénznemben. Az alapvető koncepciója elég egyszerű, a Skrill tárcába különféle fizetési módok segítségével pénzt tölthetünk fel, majd utána az e-pénztárcánkat használhatjuk webshopokban, az online bukmékereknél vagy küldhetünk vele pénzt mást Skrill felhasználóknak is.

Használhatjuk határon átívelő fizetési tranzakciókhoz is, sőt egy Skrill kártya igénylésével normál bankkártyaként akár ATM-ekből is vehetünk fel vele pénzt. Érdekesség, hogy 2015-ben a Paysafe Group megvásárolta a Skrillt és a Netellert is, úgyhogy ez a két e-pénztárca valójában már ugyanaz.

Skrill regisztráció – Csak néhány lépés az egész

Túl sokáig nem marad életben az online térben egy olyan cég, amelynek szolgáltatásait csak bonyolult regisztrációs folyamat után lehet igénybe venni. Ennek megfelelően a Skrill regisztráció folyamata is villámgyorsan végrehajtható, a következő lépések szerint:

 • Keressük fel először is a skrill.com weboldalát, ami sajnos magyar nyelven továbbra sem elérhető
 • A főoldalon található egy nagy, Register feliratú gomb, erre kattintva kezdjük a folyamatot
 • Felugrik egy űrlap, itt kell megadnunk a teljes nevünket, az országunkat, pénznemünket, e-mail címünket és választott jelszavunkat, majd a Register gombra való kattintással véglegesítettük a csatlakozásunkat
 • Utolsó lépésként azonosítanunk kell magunkat egy captcha segítségével, hogy nem vagyunk robotok

Fontos azonban tudni, hogy ezzel még csak egy felhasználói fiókot hoztunk létre, ahhoz, hogy igénybe tudjuk venni a tényleges Skrill szolgáltatásokat, a Skrill számla nyitása utána azonosítanunk is kell magunkat, tovább még további személyes adatokat kell megadnunk, mint a teljes lakcímünk vagy éppen a születési dátumunk. Az azonosítás egyébként hasonló, amit mondjuk az online bukmékerek oldalán is megszokhattunk:

 • Lépjünk be a fiókunkba
 • Menjünk a Settings menüpont alatt található Verification almenübe
 • Végezzük el az azonosítási folyamatot. Ehhez a következőkre lesz szükségünk:
  • Egy személyi azonosító okmány (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány) másolatára
  • A lakcímünk igazolására egy három hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat vagy akár közüzemi számla másolatára

Befizetés és kifizetés a Skrill e-pénztárcánkba

Alapvetően a Skrill belépés és azonosítás után azonnal használható is az e-pénztárcánk, de természetesen ehhez pénzre is van szükség a tárcában. Pénzt nagyjából az összes népszerű fizetési módon tölthetünk fel a Skrillre, így:

 • Banki átutalással
 • Bankkártyával (Maestro, Mastercard, Visa)
 • Gyorsított banki átutalás, mint mondjuk a Trustly
 • Más e-pénztárcák, mint a NETELLER
 • Kriptovaluták, elsősorban bitcoin
 • Előre feltöltős kártya, azaz paysafecard

Összességében a banki átutalást leszámítva az összes fizetési mód esetén a befizetésünk szinte azonnal meg fog jelenni a Skrill tárcánk egyenlegében. A banki átutalásnál viszont több nap is lehet, amíg teljesül a fizetésünk. Azt is fontos tudni, hogy a befizetésünk átlagosan 1%-a tranzakciós díjként levonásra kerül.

A másik irányba is használható szinten minden fizetési mód, leszámítva például a paysafecardot, amely ugye egy előre feltöltős kuponnak számít. A kifelé utalásnál viszont azért jóval lassabbak a feldolgozási idők, a banki metódusok esetén mindig több napot kell várnunk a pénzünk megérkezésére.

A Skrill használatának előnyei és hátrányai

Ennek az e-pénztárcának a vonatkozásában a Skrill vélemények eléggé pozitívak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne néhány olyan dolog, amiben lehetne javítani a Skrill szolgáltatásán. Nézzük meg, hogy melyek ennek az e-pénztárcának az előnyei és hátrányai.

Előnyök:

 • Nagyon gyorsan és könnyen lehet egy felhasználói fiókot nyitni, de az azonosítás sem túlságosan bonyolult
 • Lehet használni Bitcoinnal is, ami a legnépszerűbb kriptovaluta a kriptovilágban
 • Szinte az egész világon lehet használni egyetlen e-mail cím segítségével
 • Van hozzá Skrill kártya is, amelyet ATM-eknél is lehet használni
 • Széles körben elterjedt és elfogadott, így szinte minden online bukmékernél is használható
 • Megbízható és biztonságos fizetési mód

Hátrányok:

 • Van tranzakciós díj a befizetések után
 • Egyes kifizetési módok esetén jelentősebb költségek
 • A Skrill vélemények egy része szerint nagyon lassú az ügyfélszolgálat
 • Az itt elhelyezett pénz sajnos nem kamatozik

A Skrill és a kezdetek

A Skrill számla nagyon népszerű felhasználási módjának számít az online szerencsejátékok világa, így az online bukmékerek és kaszinók fizetéseinél sűrűn használják ezt az e-pénztárcát is. Értelemszerűen fentebb említett előnyei miatt is, valamint azért is, mert így nem kell a banki adatainkat megadnunk az adott bukméker platformján. A teljesség igénye nélkül a következő bukmékereknél bátran használhatjuk a Skrillt: Unibet, Bwin, Rabona, FEZbet, CampoBet, 22Bet.

GYIK

📌 Biztonságosnak számít a Skrill?

Igen, a Skrill az egyik legrégebb óta létező e-pénztárca szolgáltató, amely kétlépcsős azonosítás segítségével biztosítja, hogy a felhasználók pénze és adatai biztonságban legyenek. Van emellett Captcha azonosítás a regisztráció során és értelemszerűen a globális KYC követelményeknek megfelelően azonosítanunk is kell magunkat a platformon. Az azonosítás során csak valamilyen dokumentummal igazolnunk kell a regisztráció során megadott személyes adatainkat és lakcímünket.

📌 Milyen díjakkal jár a Skrill használata?

A Skrill számla nyitása teljesen ingyenes, nem jár semmiféle költséggel. Viszont a Skrill e-pénztárcába történő befizetés után bizonyos százalékot levon tőlünk a szolgáltató, például Visa vagy Mastercard bankkártyák esetén akár 1,25%-át is. Pénzt kapni a Skrill e-pénztárcába teljesen ingyenes, ahogy mondjuk egy online bukméker oldalán is ingyenes a bifizetés, tehát a felhasználás. Más Skrill felhasználóknak küldeni sem teljesen ingyenes, attól függ a díj, hogy éppen hol foglalunk helyet a VIP programban.

📌 Mennyi ideig tart a Skrill oldalán az azonosítás?

A törvények és különféle pénzügyi szabályozások miatt a Skrill oldalán kötelező az azonosítási folyamat. Ha megfelelő minőségű másolatot töltünk fel a személyi azonosító okmányunkról vagy éppen egy közüzemi számláról, akkor az egész folyamat 5 perc alatt végbemegy, rossz minőségű fotó vagy másolat esetén viszont hosszabb lehet. Amint azonban kész az azonosítási folyamat, már védettek vagyunk a csalások ellen és mindig elérhető lesz a pénzünk a tárcában.

Vissza a tetejére