A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Spinanga magyar – Egy kiváló bukméker részletes bemutatása

A Spinanga magyar oldala azonnal beszippantja azokat, akik felkeresik, már csak a kinézete miatt is. De a külcsín mögött van is érték, kihívások, bajnokságok, bolt és rengeteg promóció várja a fogadókat, akik nem csak szimplán fogadhatnak itt, hanem egy teljes szerencsejátékos élményt élhetnek át....
A bónuszok is tényleg olyanok, amelyeket lehet használni – de nem is megyünk most bele a részletekbe, a következőkben aprólékosan bemutatjuk mit is kínál a Spinanga sportfogadás és miért érdemes csatlakozni ehhez a közösséghez.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A Spinanga egy kevésbé ismert, de még mindig megbízható bukméker

A Spinanga Magyarországon is jól ismert cég, a Rabidi N.V. üzemeltetésében működik, amely cég több tucat más ismert fogadóiroda üzemeltetője is. Ezt a platformot a Curaçaói Szerencsejátékos Hatóság által kibocsátott engedély birtokában üzemelteti. Az engedélyt ellenőrizhetjük a felügyelet honlapján is, az egyik legelismertebbnek számít az online sportfogadás szektorban.

Spinanga sportfogadás

A Spinanga megnyitásának kérdése

Szerencsére a magyar fogadóknak nem kell nagyon küzdeniük, hogy felkereshessék a Spinanga oldalát, szimplán be kell ütni a böngészőbe a címet és máris bent vagyunk az oldalon. Jelenleg tehát nincs blokkolás alatt a platform, de ha esetleg fel is merülne ilyen a későbbiekben, akkor a Spinanga vélemények azt mutatják, hogy alternatív linkekből sem lenne hiány. Szóval ez semmiképp nem lehet problémás kérdés.

Spinanga regisztráció – Néhány kattintás és pár perc az egész

A Spinanga regisztráció teljes egészében magyar nyelven hajtható végre a felületen, és csak a „megszokott” adatokat kell megadnunk hozzá. A folyamat telefonról vagy más mobil eszközről is simán elvégezhető. A következő lépéseket kell megtennünk:

 1. Kattinsunk indításként a Regisztráció feliratú gombra.
 2. Válasszuk ki az elérhető Spinanga bónusz lehetőségek közül azt, ami minket érdekel.
 3. Adjuk meg az e-mail címünket, és a választott jelszavunkat. Itt fogadjuk még el az adatvédelmi szabályzatot és a felhasználási feltételeket is.
 4. Az utolsó lépésben adjuk meg a teljes nevünket, nemünket, országunkat, telefonszámunkat, választott pénznemünket és a pontos lakcímünket.

Zárásként már csak a Fiók létrehozása feliratú gombra kell rábökni és máris bent vagyunk a Spinanga felületén. Fontos, hogy mivel a Spinanga is megbízható legális sportfogadási oldalnak számít, a fiókunk és a személyes adataink/lakcímünk hitelesítésére szükség lesz a későbbiekben, mielőtt kifizetést kezdeményezhetnénk. De ne aggódjunk, ez is nagyon gyorsan végrehajtható, néhány dokumentum feltöltésével.

Spinanga fizetési módok – Minden, ami csak eszünkbe juthat

A Spinanga azon sportfogadási oldalak közé tartozik, ahol már regisztráció nélkül is validálhatóak az elérhető fizetési módok, hogy megtaláljuk-e a kedvencünket. De ne aggódjunk, szinte biztosan meg fogjuk találni, ugyanis a Spinanga fizetési módok nagyjából mindent lefednek, ami igényként felmerülhet egy magyar fogadó részéről:

 • Mastercard és Visa bankkártya
 • Online banki fizetési módok és átutalás
 • E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, Jeton, MiFinity, MuchBetter
 • Előre feltöltős kártya, azaz paysafecard
 • Kriptovaluták: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, USD Coin, USD Tether, BNB, Dogecoin, SOL, SHIB, TRX, BUSD
Spinanga fizetési módok

A Spinanga magyar oldalán minimálisan 5000 forintot kell befizetnünk, maximálisan pedig fizetési módtól függően, de maximum 1 millió forint fizethető be egyszerre. Nem kérdés, a befizetési tranzakciók azonnal teljesülnek a tranzakció megerősítése után. Maga a befizetési tranzakció a következőképp működik:

 1. A belépés után a jobb felső sarokban elérhető Befizetés menüpontra kattintva lépünk a menübe;
 2. Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot;
 3. Adjuk meg azt az összeget, amit be akarunk fizetni;
 4. Ezután már csak a szükséges adatokat kell megadnunk és a szolgáltató által elvárt lépéseket kell végrehajtanunk és kész is vagyunk!

A Spinanga kifizetés vonatkozásában pontosan azok a fizetési módok érhetőek el, mint a befizetéseknél, annyi kivétellel, hogy a paysafecard csak befizetésre használható, a hagyományos banki átutalás pedig csak kifizetésre. A minimálisan kifizethető összeg 5000 forint, maximum pedig fizetési módtól függően, akár 1 millió forint is kifizethető. Maga a tranzakció végrehajtása elég hasonló a befizetéshez:

 1. A Profilunk alatt van egy kifizetés menüpont, ezzel indul a folyamat;
 2. Válasszuk ki a fizetési módot, amelyet használni akarunk a kifizetéshez;
 3. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget;
 4. Már csak a szükséges adatokat kell megadnunk és a szolgáltatói megerősítést kell végrehajtani, hogy elindítsuk a tranzakciót.

Fontos tudni, hogy kifizetések esetén egyes fizetési módok, mint banki fizetési módok, a tranzakció feldolgozása akár 3-5 nap is lehet, a kriptok és az e-pénztárcák biztosítanak általában azonnali feldolgozást, vagy maximum 1-2 órás feldolgozást.

A Spinanga bónusz lehetőségei sportfogadáshoz

Az akár a Spinanga app segítségével is végrehajtható regisztráció első lépése az üdvözlő bónusz kiválasztása, de ezen ajánlat mellett is bőven van miből válogatni a magyar fogadóknak:

 • Az első befizetési bónusz 100%-os, akár 35000, forint, ez üdvözlő bónuszként vehető igénybe;
 • Van újratöltési Spinanga bonus is, hetente 50%-os mértékben, akár 150 ezer forintot is kaphatunk;
 • A pénzvisszatérítési, azaz cashback bónusz tekintetében hetente 10%-os, akár 150 ezer forintos visszatérítést kaphatunk;
 • Egy legalább három eseményt tartalmazó, nyertes akkumulátor fogadásra 100%-os extra pénzt ad a Spinanga;
 • Egyes kijelölt mérkőzéseknél a 2-0-s vezetésnél már előre kifizeti nekünk az oldal a nyereményt. Természetesen figyelni kell arra is, hogy melyek az akcióban érintett események.

Spinanga sportfogadás – A piacok számát kielégítőnek fogják találni a fogadók

Az akár Spinanga applikáció segítségével is megnyitható fogadási felületen már azonnal szemet szúr, hogy mekkora választék van nem csak eseményekből, de az egyes eseményekhez elérhető fogadási piacokból is. A jól ismert, népszerű sportoknál akár több száz fogadási piac vár minket, úgy mint:

 • Pontos eredmények, hendikepek, játékrészes fogadások, büntetőpontos, büntetőlapos fogadások, egyéni fogadások

De az egyedibb és kevésbé népszerű sportoknál is van többféle fogadási lehetőség is, vízilabdánál hosszútávú fogadások és játékrész fogadások, de röplabdánál, krikettnél és az e-sportoknál is bőven van fogadási piac, amiből lehet válogatni. Alapvetően a hendikepes és a pontos eredményes fogadások azok, amelyek a legtöbb sportnál biztosan megtalálhatóak.

Sportágak A-tól Z-ig a Spinangán

A Spinangán a sportágak listája a sportfogadási felület bal oldalán érhető el. Nem kell nagyon extra felhozatalra számítani, teljesen korrekt listát kapunk, amely a népszerű sportoktól, mint labdarúgás, kosárlabda ritkább sportokig, mint kabbadi, rögbi vagy darts, mindent tartalmaz. Az e-sportokat külön kategóriába sorolva találjuk, ezek között elérhető minden játék, ami egyébként ismertnek számít: LoL, Dota 2 vagy éppen CS: GO. Van egy speciális alkategória is, ahol politikára, díjátadókra és „év embere” típusú versenyekre is lehet tippelni.

Spinanga népszerű sportok

Így kell játékba küldeni egy szelvényt

Fogadást játékba küldeni a Spinangán nagyon egyszerű feladat, hiszen körülbelül csak a fogadni kívánt eseményre kell kattintani és meg is vagyunk. A pontos lépések a következők:

 • A baloldali sportági listából keressük meg a minket érdeklő sportot;
 • A sportág eseményei között keressük meg a fogadni kívánt eseményt és kattintsunk rá a teljes piaclistához;
 • Keressük meg a fogadni kívánt kimenetelt, kattintsunk rá és máris a jobb oldali virtuális szelvényre került a fogadásunk;
 • Adjuk meg a tétet és mehet játékba a szelvény.

Kifejezetten dízájnos egyébként a virtuális szelvény kinézete, amelyen három fület fogunk találni: egyszeri, többszörös és rendszer típusú fogadásokhoz. Tehát ezek között tudunk váltogatni, az alapján, ahogy fogadni szeretnénk. Ezt a fogadási folyamatot a Spinanga alkalmazás segítségével is könnyedén le tudjuk bonyolítani, néhány érintés az egész.

Az élő fogadás kifejezetten erős ennél az online bukmékernél

live_tv

A Spinanga élő fogadás lehetőségei kétféleképpen tekinthetőek meg az oldalon. Egyrészt a sportágválasztó listában minden sportág mögött egy ÉLŐ felirat jelzi, hogy vannak aktuálisan fogadható élő események, másrészt van egy Élő fogadások nevű menüpont, amivel a speciálisan erre a fogadási formára kialakított felületre jutunk.

Alapvetően az élő fogadások nem különböznek a hagyományos fogadási lehetőségektől, viszont az élő eseményeknél több lehetőségünk jelenik meg extraként, mint például a Gyors fogadástípusok, amivel arra tippelhetünk, hogy mi történik a következő X percben. Fontos megemlíteni még, hogy streaming többnyire a virtuális sportokra és e-sportokra van, a többi eseménynél általában csak virtuális eredménykövetéssel számolhatunk.

Amerre járunk, a Spinanga jön velünk

phone_android

Ezt a sportfogadási felületet mobilról is könnyedén használhatjuk, nem kell túl sok mindent tennünk ezért, szimplán csak mobil eszközről nyissuk meg a mobil böngészővel a Spinangát és kész. A funkciók pont úgy működnek, mint asztali gépen, arra kell csak figyelni, hogy a reszponzív dízájn miatt kis képernyőn egyes menük tömörítésre kerülnek. Abban sincs különbség, hogy milyen operációs rendszert használunk, a Spinanga Android és iOS operációs rendszer segítségével is gond nélkül használható. Natív mobil applikációra viszont ne számítsunk, de nem is nagyon fog hiányozni.

Néhány szó az ügyfelek biztonságáról és a weboldal megbízhatóságáról

security

Mire számítsunk biztonság tekintetében? Aggódnunk nem kell semmiképp. Megbízható tulajdonosi háttér mellett megfelelő technikai feltételeket is találhatunk, úgy mint SSL alapú titkosítás mindennemű kommunikációban vagy éppen erős tűzfalak használata a Spinanga szerverein. Ha már biztonság, a játékosok biztonságára is figyelnek, a felelősségteljes szerencsejáték kérdései külön szekcióban kaptak helyet.

Azonnali segítség minden helyzetben

headset_mic

A Spinanga sportfogadási oldalán nagyjából a napjainkban trendinek számító módokon kaphatunk segítséget és pont ahogy napjainkban elvárható, éjjel-nappal van elérhető támogatás.

 • Élő chat – éjjel-nappal, a hét minden napján érhető el angol nyelvű ügyféltámogatás élő chaten keresztül.
 • A leggyakrabban használt kommunikációs csatornán e-mailt is írhatunk a [email protected] e-mail címre. Szintén angol nyelvű (esetleg fordítószoftveres) kommunikációra van lehetőségünk így.
 • Van egy Súgóközpont nevet viselő Gyakran Ismételt Kérdések szekció, ahol kategóriákba csoportosítva kifejezetten sok kérdésre találunk választ. Szerencsére ezek a kérdések és válaszok már magyarosítva vannak.
Általános információk
Név: Spinanga
Székhely: Curaçao, CW
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 8048 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Többnyire e-sportokra és virtuális sportokra
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Zárszó

thumbs_up_down

Nem tartozik a Spinanga a legismertebb online sportfogadási oldalak közé Magyarországon, de ez nem azért van, mert gond lenne vele. Teljesen korrekt kínálatot biztosít a felület fogadási piacokból és fogadási eseményekből is, és bár Spinanga alkalmazás natívan nem érhető el, mobilról is gond nélkül használhatóak a funkciók, bónuszok. Apropó, bónuszok, teljesen jó felhozatala van az oldalnak bónuszokból, úgy mértékben, mint mennyiségben. A magyar fogadók is meg fogják találni azokat a fogadási eseményeket, amelyek leginkább érdeklik őket, úgy mint NB1 vagy éppen az OB1-es vízilabda bajnoki meccsek. Összességében tehát korrekt oldallal állunk szemben, amelynél a megbízhatóság sem kérdés.

GYIK

📌 Van virtuális sportokra fogadás a Spinangán?

A Spinanga virtuális sportokra is kínál fogadási lehetőségeket egy külön erre létrehozott Virtuális sportok szekcióban. Labdarúgás mellett agárverseny, lóverseny vagy éppen asztalitenisz is elérhető a nap minden percében élő közvetítés segítségével.

📌 Lehet kombinált fogadást kötni a Spinangán?

A Spinangán a Rendszer nevet viselő fül alatt érhetőek el azok a fogadási lehetőségek, amelyeket kombinált fogadásként tudunk megkötni – tehát úgy fogadni, hogy akkor is nyerjünk valamit, ha a fogadási eseményeinkből egyet esetleg nem találunk el.

📌 Van elég fogadási esemény a ritkább sportokból is a Spinangán?

Igen, snookerből vagy éppen síugrásból is több tucat fogadási esemény érhető el egy normál időszakban, ugyanúgy e-sportokra vagy akár kabbadira is találunk bőségesen fogadnivalót.

Vissza a tetejére