A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

QuickWin Magyarországon – Egy megbízható bukméker bemutatása

A QuickWin magyar felülete a fiatalabb sportfogadási oldalak közé tartozik, amely nagyszerű akciókkal, jó szorzókkal és sok sportfogadási eseménnyel tudott népszerűvé válni a fogadók között már Magyarországon is....
Itt aztán tényleg jól fogja érezni magát a magyar fogadó is, hiszen megbízható oldalról van szó, lehet fizetni kriptovalutákkal, és ha elég kitartóak vagyunk, nyerhetünk akár egy Lamborghinit is. A következőkben megnézzük részletesen, hogy mit is kínál Magyarországon a Quick Win és miért érdemes csatlakozni ide!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Ezek az engedélyek szavatolják a megbízhatóságot

A QuickWin sportfogadás teljes egészében szabályos keretek között működik, amire több garanciát is találhatunk az oldalon. Egyrészt az üzemeltetője az a Rabidi N.V., amely az egyik legismertebb online kaszinó- és bukméker üzemeltető a szektorban, másrészt ezt a platformot is a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyével működteti, ami kifejezetten elismert engedélynek számít a külföldi online sportfogadási oldalaknál.

QuickWin Magyar

A QuickWin bukmékerének elérhetősége

Ez a sportfogadási oldal gond nélkül megnyitható jelenleg Magyarországról és a QuickWin regisztráció is elérhető magyar nyelven a magyar fogadók számára. Nincs trükközés, nincs szükség alternatív linkek vagy VPN használatára, a címsorba beírva az oldal címét már a magyar nyelvre tökéletesen optimalizált felületen találjuk magunkat. Ha véletlenül valamikor blokkolásra kerülne az oldal, akkor sem kell aggódnunk, hiszen alternatív linkeket, kerülőutakat mindig gond nélkül lehet találni. De erre nincs szükség jelenleg, az tény.

Pillanatok alatt beszállhatunk a QuickWin oldalára

A QuickWin platformján regisztrációhoz kötött a fogadás, tehát mindenképpen csatlakoznunk kell az oldalhoz, ha fogadni akarunk, promóciókat akarunk kipróbálni vagy versenyekben akarunk részt venni. A regisztráció folyamata a QuickWin vélemények szerint is kifejezetten gyors és egyszerű, a következő lépésekből áll:

 1. Kattintsunk a fő felület jobb felső sarkában elérhető Regisztráció feliratú gombra a folyamat megkezdéséhez!
 2. Az első felugró ablakban kell döntenünk az új játékosoknak szóló QuickWin bónusz igénybevételéről és itt kell megadnunk a promóciós kódunkat is. Ha ezt eldöntöttük, lépjünk tovább a következő lépésre!
 3. A regisztráció második lépésében kell megadnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és választott jelszavunkat, valamit el kell fogadnunk az oldal Felhasználási Feltételeit és Adatkezelési Szabályzatát. Ha megvan, kattintsunk a Tovább feliratú gombra!
 4. Most kell megadnunk majd az adatainkat, tehát a teljes nevünket, a születési időnket, a nemünket, az országunkat, a választott pénznemünket, a telefonszámunkat, valamint a pontos címünket. Ha ez megvan, akkor már csak a Fiók létrehozása feliratú gombra kell kattintanunk és bent is vagyunk a QuickWin oldalán!

A regisztráció során mindenképpen helyes adatokat adjunk meg, ugyanis a későbbiekben a csatlakozás után mindenképpen szükség van ezen adatok hitelesítésére, mielőtt kifizetést kezdeményezhetnénk. Az azonosítás/hitelesítés folyamata során a személyes adatainkat és a lakcímünket kell hitelesítenünk a következő dokumentumok segítségével:

 • Fel kell töltenünk egy fényképes személyi azonosító igazolványról egy fotót, másolatot, ez lehet a személyi igazolványunk vagy a jogosítványunk is
 • Fel kell töltenünk a lakcímünket igazoló, 3 hónapnál nem régebbi közüzemi számláról egy másolatot (ez akár lehet bankszámlakivonat is)

Befizetés és kiutalás – Quick, azaz villámgyors és kényelmes

Ma már nem igazán tudna betörni a magyar fogadási piacra sem olyan platform, ahol nincs széleskörű választék az elérhető fizetési módokból. Ennek megfelelően a QuickWin fizetési módok kifejezetten komoly választékot lefednek, a következők szerint:

 • Használhatunk bankkártyákat, mint Mastercard és Visa
 • Elérhető (csak befizetéshez) a paysafecard előre feltöltős kártyája
 • Használhatóak a különféle e-pénztárcák, mint Skrill, NETELLER, Skrill 1-Tap, MiFinity
 • Használhatjuk a banki fizetési megoldásokat, mint Volt vagy ApplePay
 • Számtalan mennyiségű kriptovaluta is elérhető, úgy mint Bitcoin, DAI, Litecoin, Ethereum, Ripple, vagy USD Coin
QuickWin fizetési módok

Fontos kiemelni, hogy a befizetési limitek tekintetében is versenyképes a QuickWin Magyarországon, a minimális befizethető összeg 5000 forint, de maximálisan akár 1 millió forint is befizethető a legtöbb fizetési módnál, kivéve mondjuk a paysafecardot (15 ezer forint a maximum befizethető összeg) vagy a bankkártyákat, ahol maximum 600 ezer forint fizethető be. A befizetés menete a következő:

 1. A regisztráció és a QuickWin bonus kiválasztása után a fő felületre kerülünk
 2. Automatikusan egyből a befizetés menüpontba ugraszt minket a szoftver, de ha mégsem így lenne, a profilunk mellett a sarokban van egy Befizetés feliratú menüpont
 3. Erre kattintsunk és máris a pénztári felületen vagyunk, ahol elsőként el kell dönteni, hogy milyen fizetési módot választunk
 4. A fizetési módra kattintva bejön az a felület, ahol a vonatkozó adatokat kell megadni – pl. bankkártya adatok, vagy a paysafecardunk adatai
 5. Adjuk meg a befizetni kívánt összeget, különös tekintettel a limitekre
 6. Egyes esetekben átirányításra kerülünk majd az adott szolgáltató oldalára a tranzakció megerősítéséhez

A QuickWin kifizetés vonatkozásában fontos kiemelni, hogy banki átutalásos kifizetésre is van mód. A limitek tekintetében általában 5000 forint a kifizethető minimum, a maximum pedig 1 millió forint (egy-két kivételtől eltekintve). Fontos tudni, hogy míg a befizetés azonnal teljesülnek, addig a kifizetéseknél fizetési módtól függ a feldolgozás sebessége! A kifizetés menete egyébként a következő:

 1. Hasonlóan a befizetéshez, itt is a profilunknál elérhető Kifizetés menüpontot kell felkeresnünk
 2. Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot
 3. Adjuk meg a kért adatokat (kártyaadatokat, számlaadatok, kriptotárca információk), majd adjuk meg a kifizetni kívánt összeget is
 4. Erősítsük meg a tranzakciót és már csak várnunk kell a pénz megérkezésére!

QuickWin akciók és promóciók minden napra

Nem is indulhatna jobban a QuickWin sportfogadási kalandunk, mint néhány nagyszerű bónusz segítségével. A vonatkozó ajánlatokat mindig megtaláljuk a Promóciók menüpont alatt, de nincs olyan felület, ahol ne futhatnánk bele a legjobb akciókba. A következő ajánlatok érhetőek el aktuálisan a QuickWin platformján:

 1. Üdvözlő bónusz keretében az első befizetésünk 100%-át, akár 35 ezer forintot megkaphatunk bónuszként. Fontos, hogy vannak vonatkozó feltételek, amelyek közül a legfontosabb, hogy meg kell forgatnunk a befizetett összeget egyszer legalább 1,5-ös szorzóval.
 2. Az újratöltési bónusz keretében heti egy befizetésünk 50%-át, akár 150 ezer forintot is megkaphatunk extra pénzként.
 3. Van 10%-os, akár 150 ezer forintos cashback, azaz pénzvisszatérítési bónusz is, amely egy héten elveszített összes veszteségünk 10%-át adja vissza.
 4. Van akkumulátor típusú bónusz is, amikor a QuickWin megtámogatja a gyűjtőfogadásos nyereményeinket egy kis pluszpénzzel!
 5. Van még itt virtuális sportfogadási akció és akár sportversenyek jackpotnyereményeit is behúzhatjuk.
QuickWin bónusz

Fogadási piacok lehetősége a QuickWinnél

Nem kell meglepetésre számítanunk fogadási piacok tekintetében a QuickWinnél – pontosan azt fogjuk kapni, amire számítunk. A normál győztes piacok mellett fogadhatunk számtalan hendikepes, ázsiai hendikepes piacra, van bőségesen pontos eredményes, alatta/felette, összesített piac, fogadhatunk jövőbeni fogadásokra és speciális fogadási piacokra is. Természetesen ez általános bemutató volt, mert sportágaknál változhat a kínálat, így a labdarúgás vagy kosárlabda sok esetben több száz fogadási piaccal vár minket, de a speciálisabb sportágaknál kevesebb piacra van lehetőségünk. Persze az alatta/felette piacok vagy éppen a hendikepes lehetőségek mindenhol elérhetőek.

Sportok, amikre fogadhatunk

A QuickWin sportfogadási felületére belépve a bal oldali menüsorban azonnal láthatjuk a fogadható sportok kínálatát, amelyből azért az átlagnál többet fogunk találni – minden időpillanatban harmincnál is több sportra lehet itt tippelni. A jól megszokott és népszerű sportok, mint labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz vagy MMA mellett fogadhunk kerékpárra, síelésre, krikettre, strandröplabdára is. De még olyan érdekességek is elérhetőek a Rabidi N.V. felületén, mint a Lakross, a snooker vagy éppen síugrás.

QuickWin sportfogadás

És hát meglepetésre nem kell számítanunk, van itt több virtuális sportliga eseményéből is gazdagon, de fogadhatunk mindenféle e-sportokra is, úgy League of Legends, mint Dota 2 vonatkozásában.

Így fogadhatunk a QuickWinen

Aki életében már legalább egyszer küldött online fogadási szelvényt játékba, azt nem fogja meglepetés érni, aki pedig most tenné meg ezt először a QuickWinen, neki annyit mondhatunk, hogy roppant egyszerű folyamatról van szó. Az egész mindössze ebből a néhány lépésből áll:

 • Keressük meg a fogadni kívánt eseményt a sportágak keresőjének és az eseménylista segítségével.
 • Kattintsunk rá arra a kimenetelre, amit fogadni szeretnénk – az esemény szorzója azonnal a jobb oldalon megjelenő virtuális szelvényre kerül.
 • Írjuk be, hogy mekkora összeggel fogadnánk meg az adott eseményt, majd a Megtenni a tétet feliratú gombra kattintva küldjük játékba a fogadást!
 • Értelemszerűen több eseményt is tehetünk ugyanezekkel a lépésekkel a szelvényünkre, azt hívjuk többes fogadásnak vagy gyűjtőfogadásnak. És van még lehetőség Rendszertípusú – azaz kombinációs fogadásra is, amikor úgy is nyerhetünk, ha nem találjuk el az összes megtett esemény kimenetelét.

Élő fogadás – Élőben még inkább belefuthatunk vaskos nyereményekbe

live_tv

Ezen a platformon az Élő fogadás menüpontra kattintva lehet elérni az aktuálisan éppen zajló élő fogadási eseményeket. Ezekből azért minden időpontban fogunk találni és nagyjából ugyanazon sportágok ugyanazok piacai érhetőek el, amelyek hagyományos, meccs előtti fogadásnál is. A fogadások szorzói az események alakulásának függvényében változnak, így érdemes nagyon résen lenni, amikor élőben fogadunk. Élő streamingre ne nagyon számítsunk a valódi sportoknál, némely virtuális sporteseménynél fogunk ilyesmit találni, a többi esetben csak eredménykövetésre van lehetőségünk a QuickWin élő fogadás keretein belül.

Úton, jövés-menés közben is fogadhatunk a QuickWinen

phone_android

Manapság már annyira gyorsak és könnyen kezelhetőek a különféle sportfogadási oldalak mobil böngészőre optimalizált változatai, hogy nem igazán érezzük hiányát egy appnak. Hasonló a helyzet a QuickWinnél is. Androidra és iOS-re is tökéletesen optimalizált böngészős verzió érhető el az oldalhoz, ezen keresztül tudunk fogadni, bónuszt igénybevenni vagy szimplán csak böngészni is. A sebességre és a kezelhetőségre nincs panasz. Pont ennek okán nem fog annyira fájni, hogy natív QuickWin app nem érhető el a felülethez egyik operációs rendszer vonatkozásában sem.

Biztonság a QuickWin platformján – Nincs miért aggódni

security

A tesztünkben kifejezetten pozitívnak találtuk, hogy az üzemeltető a Rabidi N.V., amely már régóta stabil és ismert szereplő a sportfogadási piacon. Ennek megfelelően a cég a legmodernebb biztonsági technikákat vezette be a QuickWinre is, így SSL alapú 128 bites titkosítást és számos tűzfalat a szerverein. A felhasználási feltételek alapján pedig a cég a mi hozzájárulásunk nélkül az adatainkat sem adja ki harmadik félnek. Ha pedig nézelődünk az oldalon, mindenhol látni fogjuk, hogy a felelősségteljes szerencsejáték is szívügye ennek a platformnak.

Ügyfélszolgálat – Van kihez fordulni ha van kérdésünk

headset_mic

A QuickWin felülete lépést tart a piaci trendekkel, tehát éjjel-nappal elérhető támogatást nyújt a hét minden napján, a következő három módon:

 1. Egyrészt felkereshetjük az oldal alján elérhető GYIK menüpontot, ahol már néhány korábban feltett kérdés válaszát megtalálhatjuk
 2. Van módunk az Élő chat gombra kattintva élőben is kommunikálni egy támogató kollégával. Ők nagyon segítőkészek és udvariasak, de egy komolyabb kérdés esetén nem biztos, hogy teljeskörű választ kapunk azonnal.
 3. Írhatunk e-mailt is, ezt akkor érdemes kihasználni, ha nem igénylünk azonnali választ, valamint hosszabb kérdést akarunk kifejteni.
Általános információk
Név: QuickWin
Székhely: Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao
Alapítás éve: 2023
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nincs
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió a QuickWinről

thumbs_up_down

A Quick Win egy kifejezetten jónak mondható sportfogadási oldal a magyar fogadási palettán. Megbízható háttér és biztonságos felület mellett rengeteg fogadási lehetőség és többféle rendszeres bónusz jellemzi – szóval minden magyar fogadó megtalálja itt a számítását, fogadások és akciók tekintetében is. Ugyan natív applikáció nem elérhető a felülethez, de ez nem fog hiányozni, ahogy egyébként a live streaming is olyan plusz, ami nélkül még egyértelműen ajánlható ez a felület fogadáshoz. Főleg, hogy a szorzók nagysága és a bónuszok is kifejezetten kiemelkedőnek számítanak az egész piacon.

GYIK

📌 Lehet azonosítás nélkül is fogadni a QuickWinnél?

Alapvetően minimális fogadásra van lehetőségünk azonosítás nélkül, de ha nagyobb összegben szeretnénk játszani vagy kifizetést akarunk kezdeményezni, akkor mindenképpen szükséges a KYC-követelmények teljesítése.

📌 Mennyi ideig tart hozzájutni a nyereményünkhöz a QuickWinen?

Alapvetően fizetési módtól függ a sebessége a kifizetésnek. Bankkártyák és banki átutalás esetén napokat kell várnunk a pénzünk megérkezésére, de kriptovaluták és e-pénztárcák esetén a kifizetés azonnal megtörténik.

📌 Vissza lehet vonni egy QuickWin fogadást?

Nem, a QuickWinen a játékba küldés után már nincs mód a fogadás visszavonására, ezért mindenképpen győződjünk meg arról, hogy jól raktuk össze a szelvényünket, mielőtt játékba küldjük.

Vissza a tetejére