A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

GreatWin Magyarországon – A regisztráció és fogadás áttekintése

A GreatWin magyar sportfogadási oldala teljesen magyar nyelvre optimalizáltan, trendi felülettel várja a magyar fogadókat teljesen megbízható háttérrel....
A bónuszok kifejezetten izgalmasak a sportfogadási felületen is, ráadásul sok tucat sportág sok száz sporteseményére lehet itt minden egyes nap fogadni, akár mobilról is. A következőkben alaposan körüljárjuk, hogy mit tud a GreatWin bukmékerének oldala, milyenek a bónuszok, fizetési módok és mire lehet fogadni nap mint nap!
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A GreatWin mögött régi ismerőst üdvözölhetünk

A Great Win bukmékere mögött egy nagyon jól ismert tulajdonosi háttér áll, az oldalt ugyanis a szerencsejátékos világban jól ismert Rabidi N.V. üzemelteti a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet érvényes engedélyével. Az engedély jól látható helyen fel van tüntetve az oldalon és könnyedén tudjuk is validálni az adatokat. A platform a piaci standardeknek megfelelő technológiát is használ, valamint odafigyel a felelősségteljes szerencsejátékra online is.

Great Win sportfogadás

A felület megnyitása villámgyors és kellemetlenségektől mentes

A GreatWin oldalára nagyon könnyedén be tudunk lépni, szimplán csak nyissuk meg böngészőnkkel és másodpercek alatt be fog töltődni az oldal. Nem kell bajlódni VPN-nel és alternatív linkekkel sem, ráadásul az oldal teljes egészében magyar nyelvre, magyar játékosokra van optimalizálva. A regisztrációt gond nélkül végre tudjuk hajtani magyarként, magyar telefonszámot is megadhatunk valamint forintban is tudunk játszani.

Könnyen, gyorsan végrehajtható GreatWin regisztrációs folyamat

A GreatWin regisztráció simán hozza azt, amit el is várunk egy modern sportfogadási vagy szerencsejátékos oldaltól. Nem kell fáradnunk mindenféle extra lépésekkel, tesztünkben gépelési sebességtől függően pár perc alatt végre lehet hajtani a csatlakozási folyamatot, úgyhogy ebben nincs kivetnivaló, ahogy abban sem, hogy tényleg a minimális adatokra van csak szükség. A regisztráció a következő lépésekből áll:

 1. A regisztráció a képernyő alsó részén középen látható Regisztráció feliratú gombra kattintással kezdődik.
 2. A gomb megnyomása után felugrik egy ablak, amiben látható, hogy négy lépése lesz a folyamatnak. Az első lépésben kell a bónuszokról döntenünk, majd léphetünk a következő lépésre!
 3. A második űrlapon kell megadnunk a választott felhasználónevünket, e-mail címünket és választott jelszavunkat, majd el kell fogadnunk a szabályzatokat. Ha ezzel megvagyunk, kattintsunk a Következő lépés feliratú gombra!
 4. A harmadik lépésben kell megadnunk a nemünket, a teljes nevünket, a születési időnket, valamint döntenünk kell a marketingajánlatokról is. Ha megvagyunk, katt a Következő lépés feliratú gombra!
 5. A regisztráció utolsó lépésében az országunkat, a pénznemünket, valamint a teljes lakcímünket és a telefonszámunkat kell megadnunk, majd a Befejez gombra kattintva le is zárható az egész folyamat!

Nem nagy ügy a pénzügy – Főleg a GreatWinnél

A Great Win igazi trendi sportfogadási oldal, itt már rég nem csak a hagyományos fizetési módokat használhatjuk a befizetéseink és kiutalásaink kezelésére, de a legmodernebb fizetési opciók is elérhetőek. Ha Magyarországról forintban szeretnénk fizetéseket eszközölni, akkor nagyjából a következő GreatWin fizetési módok érhetőek el kategóriákba sorolva:

 • Banki fizetési megoldások: Mastercard, Visa valamint, Apple Pay Mastercard, Revolut Mastercard opcióink vannak, de kifizetéshez banki átutalást is használhatunk;
 • Előre feltöltős kártya, mint paysafecard, ebből amúgy nincs is más a piacon nagyon;
 • E-pénztárcák: Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity;
 • Kriptovaluták: itt aztán tényleg óriási a kínálat, Bitcoin Cash, Tether, Bitcoin, Litecoin, Ripple, Ethereum, USD Coin, DAI áll a rendelkezésünkre.

A befizetések feldolgozási ideje minden esetben és minden fizetési módnál azonnali, a tranzakciónkénti limit pedig minimum 5000 forint, maximum pedig 600 ezer – 1 millió forint körül mozog. A befizetés menete az alábbi:

 • A GreatWin regisztráció, belépés és hitelesítés után kattintsunk a nagy Befizetés gombra a Fizetési Tranzakciók menüben vagy a profilunk mellett;
 • Válasszuk ki az általunk preferált fizetési módot majd kövessük a képernyőn megjelenő utasításokat;
 • Fizetési módtól függően kell megadnunk a kártyaszámunkat, e-pénztárcák esetén szimplán csak az összeget (amit aztán meg kell erősítenünk a szolgáltató oldalán), ahogy kriptovalutáknál is;
 • Ha elégedettek vagyunk azzal, amit látunk, akkor erősítsük meg a tranzakciót és kész is!

A kifizetés eléggé hasonló a befizetéshez minimális különbségekkel (mint például a banki áutalás lehetősége csak kifizetésnél érhető el), és a minimum kifizethető összeg is 5000 forint, ahogy a befizetéseknél is. A kifizetés menete szintén tükrözi a befizetési folyamatot:

 • Ha van elég egyenlegünk, akkor lépjünk a Kifizetés feliratú menübe;
 • Válasszuk ki a preferált kiutalási módot (ha azt választjuk, amit befizetésnél is használtunk, akkor elég gyors lesz a dolog);
 • Adjuk meg az igényelt adatokat, mint pl. bankszámlaszám, kártyaadatok, kriptotárca cím és így tovább;
 • Adjuk meg a kiutalni kívánt összeget és erősítsük meg a folyamatot.

A kifizetés sebessége attól függ, hogy milyen módot akarunk használni, hiszen egy kriptotárca esetén azonnali a kifizetés, de mondjuk banki átutalásnál akár 1 hétig is várnunk kell a pénzünkre.

GreatWin fizetési módok

Bónusz minden bokorban a GreatWinnél

A GreatWin bónusz tekintetében sem fog minket cserben hagyni, más oldalakkal ellentétben itt minimum féltucat sportfogadási promóció rendelkezésünkre fog állni minden időpillanatban. Aktuálisan a következő ajánlatokból válogathatunk:

 • Az első befizetési GreatWin bonus a piacon már elfogadottnak számító 100%-os, 35 ezer forintos extra juttatást adja;
 • A heti újratöltésekért 50%-os, akár 150 ezer forintos bónuszt kaphatunk, ami azért kifejezetten erős ajánlat;
 • A cashback bónusz összege ezen a platformon 10%-os, akár 150 ezer forint;
 • Kaphatunk a virtuális sportfogadásainkhoz is támogatást, a befizetésünk 10%-át, akár 150 ezer forintot is kaphatunk extrában;
 • Gyűjtőfogadásainkhoz jön majd jól a GreatWin vélemények szerint is erős Acca bónusz, amely a nyereményünket dobja meg 10%-kal, akár 30 millió forinttal.

A fogadási piacok, fogadási lehetőségek mindent adnak, amit kérünk

A GreatWinnél tisztában vannak vele, hogy önmagában semmit sem jelent az, ha sok sportágra lehet fogadni, az is számít, hogy mire. Kiemeltebb labdarúgó meccseknél vagy kosárlabda és jégkorong találkozóknál több száz piacra fogadhatunk, az első gólra, pontra, az összesített eredményre, alatta-felette piacokra, győzelem nagyságára, pontos eredményre, gólszerzőkre, legjobb dobókra és így tovább. De még az olyan speciálisabb sportok esetén is több lehetőségünk van fogadni, mint amilyen a futsal, a síelés vagy éppen az MMA.

Az e-sportoknál pedig nagyjából mindenre lehet fogadni az egyes játékoknál, aminek van értelme és a speciális fogadásoknál sem csak egy díjátadóra tippelhetünk, van lehetőség politikán belül is többféle piacra tippelni.

Ha sportra akarunk fogadni, akkor a GreatWin sportfogadás a nyerő

A GreatWin Magyarországon is a főfelület bal oldalán mutatja a fogadáshoz elérhető sportágakat. Első részben láthatjuk a kiemeltebb sportokat és sorozatokat, míg alatta van minden egyes sportág egyesével felsorolva. Bőven vannak itt népszerű sportok, mint labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, tenisz vagy MMA, de bőségesen fogadhatunk ritkább sportokra is, mint MMA, síelés, baseball, bandy, biatlon, golyósport vagy éppen vízilabda és padel. Ezekben a kategóriákban ráadásul a létező legtöbb esemény elérhető, szóval nem csak a legnagyobb meccsekre, de másodvonalas küzdelmekre is fogadhatunk.

Külön emeljük ki, hogy a GreatWin oldalán fogadhatunk virtuális sportokra, e-sportokra és speciális eseményekre is, mint politikai események vagy éppen nagy díjátadók. Nem igazán jutott olyasmi az eszünkbe, amit nem találtunk meg ezen az oldalon.

A fogadás megkötésének menete a GreatWinnél

Greatwin fogadószelvény

A fogadás menete teljesen le van egyszerűsítve a GreatWin oldalán, nem túlzás azt mondani, hogy ha már regisztráltunk és van egyenlegünk is, akkor 4-5 apró mozdulat és pár másodperc egy fogadást játékba küldeni. A fogadás a következő lépésekkel hajtható végre egyszerűen a GreatWin felületén:

 • Első lépésként keressük meg azt a sporteseményt, amire fogadni szeretnénk;
 • Keressük meg a fogadni kívánt esemény szorzóját és kattintsunk rá;
 • Ezzel azonnal fel is kerül a jobb oldalon megjelenő fogadási szelvényünkre az adott esemény;
 • Ha akarunk még többet feltenni ugyanarra a szelvényre, akkor az első két lépés ismétlésével folytathatjuk;
 • Ha megvan a szelvényünk, akkor már csak a tétet kell megadni és a Megtenni a Tétet feliratú gombra kattintva játékba is küldhetjük a szelvényt;
 • Köthetünk egyes, többes kötéses fogadásokat, de van lehetőség rendszertípusú fogadásokat is kötni a GreatWin oldalán.

Jó a hagyományos sportfogadás, de az élő az igazi ezen a platformon is

live_tv

A GreatWin élő fogadás tekintetében is jó partner, hiszen a főmenüből az Élő fogadásra menüpontra kattintva egyből az aktuális zajló élő eseményekhez juthatunk, amelyekre azonnal fogadhatunk is. Az élő fogadások tekintetében is szépen be vannak kategorizálva a lehetőségek, sportáganként tudjuk kiválasztani az élőben zajló eseményeket.

Mindig fogunk itt találni valamit, hiszen itt vannak listázva a virtuális sportok mellett az e-sportok is. A fogadási piacok tekintetében nem nagyon fogunk különbséget találni a hagyományos fogadásokhoz képest, körülbelül ugyanarra fogadhatunk, mint ott. Minden meccsre van virtuális eredménykövetés, de a GreatWin kínál bizonyos live streaminget is, főleg a virtuális sportok és az e-sportok vonatkozásában. Nem tökéletes, de több mint a semmi.

GreatWin fogadások mobilról is könnyedén

phone_android

A GreatWin fogadóiroda mobilról is könnyedén használható, mindössze egy jó erős internetkapcsolatra van szükségünk és máris gond nélkül bejelentkezhetünk, regisztrálhatunk, bónuszokat igényelhetünk és természetesen játszhatunk. A felület reszponzív mobilos dízájnnal rendelkezik, így gond nélkül tudjuk használni akár Android, akár iOS operációs rendszerrel bíró készülékekről, de akár Huawei készülékkel sem lesz gondunk.

A gombok jól működnek, használhatjuk az okos funkciókat is, mint az okos értesítések és ami a legjobb, teljesen mindegy milyen a képernyő mérete, nagyon jó lesz a sebesség is. Sajnálatos módon azonban natív GreatWin app nincs még és ahogy látjuk, nem is lesz ilyen a közeljövőben.

Ez a bukméker is mindent megtesz azért, hogy biztonságban legyünk

security

A megbízható engedély és tulajdonosi háttér mellett a GreatWin mindent elkövet azért, hogy az adataink és a pénzünk is biztonságban legyen a felületen. Ez azt jelenti, hogy a legmodernebb titkosítással kezelik a kommunikációt a játékosok és a szerverek között, ráadásul a szervereken kifejezetten erős tűzfalak is vannak.

A GreatWinnél sem vagyunk egyedül, ha támogatásra lenne szükségünk

headset_mic

A GreatWin platformján háromféle módon kaphatunk segítséget, amennyiben felmerülne egy kérdésünk egy fogadás során vagy mondjuk valami nem oké a bejelentkezéssel. Regisztráció nélkül is hozzáférhetünk mindhárom lehetőséghez, szóval ne keseresedjünk el, nem vagyunk egyedül!

 1. Az elsőszámú mankó egyértelműen a főoldal alsó részén lévő GYIK menüből elérhető gyakran ismételt kérdések listája, ahol a korábban már feltett kérdésekre találhatunk választ, ráadásul nem is kis számban.
 2. Ha ez nem segít, de annyira nem létfontosságú a kérdésünk, akkor választhatjuk az e-mailes opciót, és írhatunk egy levelet a [email protected] e-mail címre. Innen 1-2 órán belül a nap bármely szakában jönni fog egy válaszlevél.
 3. Ha pedig nagyon gyorsan segítségre lenne szükségünk, akkor kattintsunk az Élő chat feliratú gombra és kérjünk azonnali segítséget a profi és kedves GreatWin támogatói csapattal az év bármely napján!
Általános információk
Név: GreatWin
Székhely: Curacaó
Alapítás éve: 2022
Engedély száma: 8048/JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Konkluzió

thumbs_up_down

A GreatWin egy talán még kevésbé ismert bukméker a magyar piacon, de egyáltalán nem érdemes ódzkódni tőle. Teljesen korrekt tulajdonosi háttérrel és engedéllyel rendelkeznek, bónuszok tekintetében pedig egyáltalán nem lógnak ki a legjobb fogadóirodák sorából. És hát a fogadások tekintetében bőséges a választék, úgy a piacok, mint a sportágak tekintetében. Jó lenne egy natív mobil applikáció és jó lenne ha lenne live streaming minden sporteseményre, de ne legyünk telhetetlenek, a GreatWin teljesen „Great”, azaz nagyszerű minden magyar fogadónak!

GYIK

📌 Mire szolgál a GreatWin Acca boost bónusz?

Kössünk egy kombinált fogadást háromnál több eseményre, de minden fogadást minimum 1,8-as szorzóval kell megtennünk. Ha sikeres lesz az összes eseményünk tippje a szelvényen, akkor a nyereményre még 10%-ot rádob a GreatWin akár 30 millió forint értékben. Ez azért kifejezetten jó ajánlat.

📌 Van olyan GreatWin funkció, amit nem lehet mobilról használni?

Annak ellenére, hogy a GreatWin nem rendelkezik natív mobil applikációval, minden funkcióját tökéletesen tudjuk használni mobil böngészőről. Az sem számít, hogy Android vagy iOS operációs rendszerű a készülékünk, ahogy az sem számít, hogy tabletről vagy okostelefonról nyitjuk meg az oldalt.

📌 Milyen fizetési móddal lehet a GreatWinnél a leggyorsabban a pénzünkhöz jutni?

A GreatWin oldalán nagyjából minden fizetési mód elérhető, ami eszünkbe juthat, ezek közül van pár, ami azonnali kifizetést biztosít. Ilyen például az összes e-pénztárca de a legtöbb kriptovaluta is azonnali hozzáférést biztosít a nyereményünkhöz.

Vissza a tetejére