A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A FEZbet mobile applikáció bemutatása

Az Araxio Development N. V. birtokában lévő FEZbet az egyik legismertebb fo...
gadóirodának számít napjainkban, teljességgel megbízható, curacaói engedély birtokában végzi tevékenységét és a magyar fogadók számára teljességgel optimalizálva van. A mobil elérés vonatkozásában a legfontosabb tudnivaló, hogy nincs FEZbet app, de a tökéletesen optimalizált mobil böngészős verzió segítségével nem is fog ez nagyon hiányozni. Nagyon kellemesen kezelhető és átlátható a mobil felület, könnyű belépni, könnyű fogadni és nagyon könnyen lehet például bónuszokat is igénybe venni. A következőkben részletesebben megmutatjuk, hogy mit is tud mobilon a FEZbet, legyen szó akár Android, akár iOS készülékekről.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Kimaxolt fogadói élmény kisképernyős okoskészüléken is

FEZbet mobil alkalmazás

A FEZbet oldalát mobilról az ismert módon kell megnyitni, a mobil böngészőből felkeressük a weboldalát. Ahogy megérkezünk, a legelső dolog, ami szembeötlik, hogy nagyszerűen van optimalizálva magyar játékosokra is a platform. A bónuszajánlat fogad bennünket, de egy kis görgetés lefelé és már láthatjuk is az aktuális kiemelt eseményeket. Ami kissé furcsa lehet, hogy a menük megnyitására szolgáló három csíkkal jelzett gomb ezúttal a bal alsó sarokban található, nem felül, ahogy megszokhattuk. A belépési és regisztrációs gomb is odalent van, ami egyébként nem is néz ki annyira rosszul és kezelés szempontjából sem problémás.

Külön pozitívum a FEZbet vonatkozásában, hogy nem felejtették el, hogy mi volt a fő irányvonaluk a múltban, így alapesetben mindig a sportfogadási oldal fog megnyílni elsőként. Minden könnyedén kezelhető, a Regisztráció gombra kattintva szépen végig tudjuk csinálni azt a néhány lépést, ami a csatlakozáshoz szükséges, a belépés pedig akár egyérintéses is lehet, ha eltároltuk korábban a jelszavunkat. Egy mérkőzésre kattintva az összes aktuális piacot láthatjuk, ha pedig nagyon gyorsan akarunk fogadni, akkor a kezdőfelületről az adott kimenetel szorzójára kattintva máris megnyílik a jobb alsó sarokban a szelvényünk. Nem nagyon találunk hibát a kezelésben és a felületben sem, korrekt munka, tényleg nem érezzük egy FEZbet alkalmazás hiányát.

FEZbet Android app

android

Már a bevezetőben ejtettünk arról szót, hogy FEZbet app letöltés lehetősége nem érhető el Android készülékek esetén sem. Az ügyfélszolgálat szerint ez fejlesztés alatt van, de nem tudni, hogy mikor és egyáltalán lesz-e belőle valami. Nem igazán fog ez zavarni minket, hiszen a mobil böngészős verzió is tökéletesen használható és jól működik. A mobil app hiánya talán abban lesz érezhető, hogy így jóval kisebb az esélye egy specifikusan mobilosoknak szóló promóciónak, de példának okáért nem használhatunk értesítéseket sem a kedvenc csapatunk meccseire vonatkozóan.

iOS-en is marad a mobil böngészős verzió

phone_iphone

Függetlenül a mobil eszközünk típusától, FEZbet mobil alkalmazás letöltés opció nem elérhető. Így nem érdemes az almás készülékünk App Store-jában sem keresgélni és az Apple ID régiójának átállításával bajlódni. Ha a FEZbeten akarunk fogadni, akkor a mobil böngészőnkből keressük fel az oldalt és kész. Egy FEZbet iOS app természetesen jobb lenne, hiszen ennek segítségével nem kellene bajlódni a böngészővel, hanem a készülékünk főképernyőjéről is mehetnénk fogadni, de ezt kiválthatjuk kedvencek használatával és a nem bezárt előzményablakok használatával is. A fogadási élmény a FEZbetnél teljesen ugyanaz a mobil eszközökről, mint egy asztali gépről.

Bónuszajánlat a FEZbet felületén

Nem nagyon kell sokat kutakodni, ha szeretnénk megtudni, hogy milyen az aktuális üdvözlő csomag a FEZbeten. Ahogy belépünk a felületre, az egész képernyőt kitölti a 100%-os, akár 30 ezer forintot is ígérő ajánlat. Ha többre vagyunk kíváncsiak, akkor a bal alsó sarokban lévő három csíkkal hívjuk elő a főmenüt, ahonnan a Sportpromóciók menüpontot választva láthatjuk a teljes kínálatot. Van itt minden, akkumulátoros (kötésben történő) fogadásra extra bónusz, adott ligák meccseire vonatkozó ingyenes fogadás, 25%-os élő cashback és heti újratöltési bónusz is – ami a legjobb, hogy minden könnyedén kihasználható mobilról is!

Így működik a FEZbet mobil fizetése

Ennél a fogadóirodánál nem túlzás azt írni, hogy minden fizetési mód elérhető, amire minimális igény is mutatkozott. Fizethetünk

  • Bankkártyákkal, pl. Mastercard és Visa
  • Kifizetéseknél van lehetőség banki átutalásra
  • E-pénztárcákkal, mint a NETELLER és a Skrill
  • Kriptovalutákkal, mint a Bitcoin.

Sima ügy ezeket mobil eszközről is végrehajtani, egyáltalán nem számít, hogy nincs FEZbet mobile apk fájl vagy iOS app. Ha van kifizethető egyenlegünk, lépjünk csak a menübe és a Kifizetés/Befizetés opció választásával kezdjük el a folyamatot. Mobilról is néhány kattintás az egész, csak azt kell eldöntenünk, mivel akarunk fizetni és követnünk kell az utasításokat, pl. megadni a kártyaszámunkat vagy fizetni a megadott kriptotárca címre.

Konkluzió

thumbs_up_down

A fő konkluzió a FEZbet vonatkozásában az, hogy nincs mobil applikáció, de nincs is rá szükség. A mobilra optimalizált böngészős verzió tökéletesen működik, a tesztünk során nagyon jó sebességet sikerült elérnünk egy okostelefonról és egy tabletről is. Néhány érintéssel elérhető minden menü és funkció, könnyű fogadni, át lehet látni a felületet akár mozgás közben is. Persze egy natív mobil applikációval azért több plusz extrát lehetne még biztosítani a fogadóknak, de azért a legtöbb sportfogadó számára a könnyű fogadás és a pénzügyek könnyű kezelhetősége számít – ezt pedig mind tudja a FEZbet mobile app.

GYIK

📌 Magyarországon elérhető a FEZbet mobilról?

Igen, a FEZbet Magyarországról könnyedén megnyitható fogadóirodának számít, ráadásul teljesen magyar fogadókra optimalizált a felülete. Van magyar nyelv, megadhatunk magyar telefonszámot és használhatunk forintot is, mint fizetőeszköz. Ugyanez igaz a mobil felületre is, semmiféle korlátozással nem kell küzdenünk, ha itt akarunk fogadni. Azt azért ne felejtsük el, hogy Magyarországon a nyereményeink után egyéb jövedelemként adóznunk kell.

📌 Van specifikus mobil promóció a FEZbeten?

A FEZbet bónuszai általánosak, nincs különbség aközött, hogy mobil eszközről vagy éppen asztali gépről keressük fel ezt a bukmékert. Természetesen nem zárható ki az, hogy egyszer megszólítják a mobil fogadókat, ezért érdemes a megadott e-mail címünket és telefonszámunkat figyelni, de általánosságban elmondható, hogy a nagyszerű bónuszajánlatban nincs különbség eszköztől függően, Androidon és laptopon is ugyanazt fogjuk kapni.

📌 Nehezen kezelhetőek kisképernyős mobilról a gombok?

Egyáltalán nem, egy egészen kisképernyős telefonról is könnyedén rá fogunk tudni kattintani a Belépés gombra vagy valamelyik kimenetel szorzójára. Mivel megfelelően lett optimalizálva a felület, ezért a gombok kellő távolságra vannak egymástól, minimális az esélye, hogy téves eseményre fogadunk. Ettől függetlenül játékba küldés előtt mindig érdemes jól átnézni, hogy mit is játszunk meg.

Vissza a tetejére