A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

AstroPay fogadási oldalak

Az AstroPay magyar fizetési mód egy olyan virtuális bankkártya, amely valamilyen szempontból hasonlóan működik, mint egy e-pénztárca, de azokkal ellentétben ez egy előre fizetett kártya, amit aztán mindenféle banki és egyéb adatok megadása nélkül felhasználhatunk bármilyen oldalon. Ami szintén nagyon pozitív, hogy mindenféle igazolások nélkül felhasználhatjuk a megvásárolt kártyát, csak a 16 számjegy és a CCV kód szükséges ehhez. Egy évig érvényes, ezalatt egy kártyát az előre befizetett összegig felhasználhatunk, ha elfogy az összeg, akkor új kártyát kell vennünk az AstroPay oldalán. A következőkben megmutatjuk, hogy mit kell még tudni erről a Magyarországon kevésbé ismert fizetési módról.

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják az AstroPay-t

# Bukméker Nyelv Útmutató Bónusz Regisztrálj
Rabona
Útmutató:
Rabona
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most
*Ez az ajánlat kizárólag a globusbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
Cashed
Útmutató:
-
Bónusz:
35,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Útmutató:
Casinia
Bónusz:
35,000 Ft+ 4,000 Ft Free Bet
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Online fogadás az AstroPay-nél

AstroPay Magyar

Az AstroPay fizetési megoldást 2009-ben alapította a Larstal Limited, amely főleg Afrikában és Indiában nagyon népszerű, Magyarországon még kevésbé ismert. A leginkább hasonló megoldás hozzá talán a paysafecard, hiszen az AstroPay regisztráció után virtuális kártyákat tudunk fix összegekért vásárolni, így 15, 30 és 100 euróért és így tovább. Amikor vásárolunk egy kártyát, az hozzáadásra kerül az online AstroPay fiókunkhoz és innentől kezdve a 16 számjegy és a CCV kód birtokában felhasználhatjuk bármely online bukméker oldalán, ahol elfogadják az AstroPayt fizetési módként. Nagyon fontos tudnivaló, hogy pont az előre fizetett módból adódóan az AstroPay kifizetésre nem használható.

Regisztráció – Szerencsejáték az AstroPay-nél

Az AstroPay szolgáltatóról tudni kell, hogy bár 2009 óta létezik, Magyarországon nem annyira népszerű és ismert még mindig, de figyelembe véve a hasznos tulajdonságait, ez gyorsan meg fog változni. Viszont pont a kevés magyar felhasználó miatt jelenleg a kártyák még nem használhatóak forintban és nincs lehetőségünk magyar nyelven sem használni az AstroPay oldalát és applikációit. A regisztráció folyamata a következő:

 • Keressük fel az AstroPay weboldalát asztali gépről vagy nyissuk meg az applikációt App Store vagy Google Play letöltés után
 • Az első lépés az, hogy a főoldalon kattintsunk a Start feliratú gombra
 • Ekkor felugrik egy űrlap, ahol a telefonszámunkat kérik tőlünk, itt kell megadnunk a magyar számunkat
 • Erre érkezik majd egy kód, ezzel azonosítanunk kell a telefonunkat.
 • Ezután kell egy jelszót generálnunk, amit majd az AstroPay fiókunkba történő belépéshez használhatunk
 • Folytatásként meg kell adnunk a nevünket, születési dátumunkat, az e-mail címünket, valamint a személyi azonosító okmányunkat és számát
 • Ekkor érkezni fog egy e-mail egy linkkel, ezzel azonosíthatjuk az e-mail címünket is.
 • A linkre kattintva egy űrlapra lépünk, ahol még ki kell töltenünk néhány adatot, el kell fogadnunk az általános felhasználási feltételeket és erősítsük meg a fiókunk létrehozását!

Szerencsejáték AstroPay segítségével

Bármely online bukmékernél történő AstroPay fizetés előtt mindenképpen kell vásárolnunk egy előre feltöltött virtuális kártyát. Ezt az AstroPay fiókunkban tudjuk megtenni. Ha megvan a kártya, akkor keressük fel az általunk választott online sportfogadási oldalt, majd csatlakozzunk vagy lépjünk be a felületre. Fontos tudni, hogy ilyen AstroPay virtuális kártyát forintban még mindig nem tudunk vásárolni, így a kártyák összegét ennek megfelelően kell meghatároznunk. AstroPay kártyát többféle fizetési móddal vásárolhatunk, például e-pénztárcákkal vagy éppen bankkártyákkal.

AstroPay befizetés a bukmékereknél

AstroPay segítségével roppant egyszerűen tudunk befizetést teljesíteni egy online bukméker oldalán. Belépés után szimplán csak lépjünk be a Pénzügyek/Pénztár menüpontba és válasszuk ki a befizetési lehetőséget. Ha ezt megtettük, az adott online oldal fel fogja kínálni nekünk az elérhető fizetési módok listáját. Ezek közül válasszuk ki az AstroPayt. Értelemszerűen előre célszerű meggyőződni arról, hogy melyik online sportfogadási oldalak fogadják el ezt a fizetési módot. A pénztárba belépés után már csak a következő lépések vannak hátra:

 • Válasszuk ki az AstroPay nevét/logóját
 • Adjuk meg a befizetni kívánt összeget
 • Adjuk meg a virtuális kártyánk adatait, tehát a 16 számjegyet és a CCV kódot
 • Ezután már csak meg kell erősíteni a befizetésünket

Az AstroPay is egy villámgyorsan működő fizetési mód, így a megerősítés után nagyon rövid időn belül meg fog érkezni a bukmékernél lévő számlánkon a pénz. Fontos tudni azonban, hogy technológiájából adódóan kifizetésre ez a kártya nem használható semmilyen formában, tehát érdemes már előre megválasztani hozzá a kifizetési módunkat, ami lehet bármi más, banki átutalás vagy éppen e-pénztárca is.

Az AstroPay előnyei és hátrányai – Értelemszerűen többségben az előnyök

Az AstroPay egy nagyon univerzális fizetési mód, amely ugyan Magyarországon még nem nagyon elterjedt, de az a tény, hogy sok tízmillió ember használ ilyen kártyákat szerte a világon nap mint nap, egyértelműen azt mutatja, hogy van létjogosultsága. Főleg azoknak, akik semmiféle személyes adatot vagy banki adatot nem akarnak megadni egy online sportfogadási oldalon történő befizetésnél. De nézzük, milyen előnye van még az AstroPay fizetési lehetőségének:

 • Nagyon gyorsan végre lehet hajtani az AstroPay regisztrációt és virtuális kártyákat is villámgyorsan lehet vásárolni
 • A virtuális kártyák megvásárlásához sok tucat fizetési módot használhatunk, így például PayPalt vagy éppen más e-pénztárcákat, bankkártyákat
 • A mobilalkalmazás segítségével bárhol és bármikor vásárolhatunk virtuális kártyákat, ráadásul az app működik Android és iOS készülékek esetén is
 • A befizetések gyorsasága azonnali, tehát egy percnél sem kell többet várnunk a tranzakció megvalósulásáig
 • Teljesen anonim befizetési tranzakciókat tesz elérhető egy online szerencsejátékos oldalon, de bármilyen más oldalon is használhatjuk adataink megadása nélkül

Értelemszerűen, ahogy minden fizetési módnál, úgy az AstroPay virtuális kártyánál is vannak olyan hátrányok, amelyeket nem szabad figyelmen kívül hagyni. Ilyen hátrányok például:

 • Csakis vásárláshoz és befizetéshez használható, tehát visszafelé irányba, kiutaláshoz nem használható ez a fizetési mód
 • Nagyon sok helyen korlátozott a használata, nem minden weboldal és online bukméker engedélyezi a használatát
 • Nagyon kevés még mindig a támogatott valuta, például forintban sem érhető el
 • Magyarországon még mindig nagyon kevéssé ismert és pont ezért kicsit tartanak tőle a felhasználók

AstroPay sportfogadási oldalak

Bár fentebb arról írtunk, hogy az AstroPay még mindig elég kevés helyen használható, ez általánosságban a sportfogadási oldalaknál annyira nem igaz. Ma már szinte minden megbízható és ismert bukméker lehetővé teszi az AstroPay virtuális kártya használatát befizetéshez. A teljesség igénye nélkül felsorolunk most néhányat ezek közül:

 • Bwin: ez a bukméker azért is kiemelkedő, mert élő streameket is biztosít egyes sporteseményekhez
 • FEZbet: ennél a sportfogadási oldalnál rendkívül komoly üdvözlő bónuszra számíthatnak az új játékosok
 • LV BET: azon kevés online bukmékerek egyike, ahol befizetés nélküli bónuszajánlatokat is szinte mindig találhatunk
 • Wazamba: ez egy univerzális szerencsejátékos platform, azaz a sportfogadás mellett online kaszinó is érhető el itt

Értelemszerűen nagyon fontos, hogy megbízható online sportfogadási oldalt válasszunk, hiszen egyébként nem lehetünk biztosak benne, hogy hova fizetjük be a virtuális kártyánkat. A megbízhatóságot több tényezővel mérhetjük, így például fontos, hogy meglegyenek a megfelelő engedélyei az oldalnak, kínáljon mindenféle bónuszokat, legyen lehetőség élőben fogadni és megfelelő számú fogadási eseményt és fogadási piacot találjunk az adott oldalon. Egy online bukmékernél pedig az is fontos, hogy milyen fizetési módokat használhatunk, ma már az AstroPay is egyike a fontosabb fizetési módoknak.

GYIK

📌 Milyen sebességet garantál az AstroPay?

Az AstroPay felhasználása során talán a regisztráció a leghosszabb folyamat, hiszen itt az e-mail címünket és a telefonszámunkat is azonosítanunk kell. Ezután viszont már szabad a pálya és annyi virtuális kártyát vásárolunk, amennyit csak akarunk. Ráadásul ha megvan a virtuális kártyánk, akkor a tranzakciókat is villámgyorsan le lehet bonyolítani. Megadjuk a 16 számjegyes kódot és a CCV kódot, majd a kártyán lévő összegig azonnal teljesülni fog a tranzakció és mondjuk egy online sportfogadási oldal esetén azonnal meg fog jelenni az egyenlegünkben az összeg. Természetesen van oldal, ahol ez a sebesség az oldal ellenőrzési mechanizmusa miatt nem érhető el.

📌 Boltokban és terminálokon is lehet használni az AstroPayt?

Az AstroPay alapvetően egy teljesen virtuális kártya, ami azt jelenti, hogy nem használhatjuk valódi bankkártyaként, hiszen Magyarországon nincs még elfogadóhelye. A világon van már olyan hely, ahol így is használható, de összességében ez egy online használható előre feltöltött kártya, amelyből egyszerre akár több tucat is lehet a fiókunkhoz kötve. Értelemszerűen így egy magyar szerencsejátékos számára az online felhasználási mód az egyetlen elérhető mód, de ez a legjobb, hiszen mindenféle személyes adatok és banki adatok megadása nélkül fizethetünk be.

📌 Milyen összegű kártyák vásárolhatóak?

Az AstroPay virtuális kártyák összeg tekintetében elég változatos kínálattal rendelkeznek, a legalacsonyabb összegű kártya 15 euró vagy ezzel egyenértékű másik deviza. Jelenleg 16 különféle devizát használhatunk vásárláshoz, de ezek között a forint nincs ott. A legmagasabb összegű AstroPay kártya, amit megvásárolhatunk, 1000 euró vagy ezzel megfelelő értékű más deviza. Ami természetesen fontos tudnivaló, hogy egy virtuális kártyát a rajta lévő összegig bármikor és bármennyi alkalommal felhasználhatunk. Fontos azonban tudni, hogy egy virtuális kártya érvényessége 1 év, ezen idő alatt kell elköltenünk a pénzt.

📌 Biztonságos az AstroPay fogadás?

Az AstroPay egy megbízható online fizetési szolgáltató, amelyet sok millióan használnak rendszeresen. SSL titkosítással és kétlépcsős azonosítással biztosítja az AstroPay, hogy senki ne férhessen hozzá a mi virtuális kártyáinkhoz azaz a pénzünkhöz. A legjobb benne egyébként az, hogy ha tényleg megbízható online sportfogadási oldalt választunk, akkor mindenféle személyes adatok és banki adatok megadása nélkül tudunk fogadni, akár mobilról, akár azonnal. Természetesen azért nem teljesen anonim, hiszen a weboldalon való regisztráció során adunk meg személyes adatokat, de a személyünk és az online bukméker között nem fog létrejönni semmiféle kapcsolat. Ez pedig manapság már egy egyre jobban felértékelődő tulajdonság.

Vissza a tetejére