A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

LVBet sportfogadás ismertető, vélemények és LV BET promóciós kód

A Kelet-Európában igen népszerű Wisła Kraków focicsapat egyik fő szponzorán...
ak számító LVBET fogadóiroda mintegy 3-4 éve van jelen az online sportfogadás és szerencsejáték iparágban. Az operátor webhelye még ugyan nincs ellátva magyar nyelvű felhasználói felülettel, viszont már a jó ideje hazánkból is fogad ügyfeleket. Az LV BET a kaszinójáték fanatikusok körében manapság egyre közkedveltebb, mivel az ágazat egyik legnagyobb kezdő bónuszát nyújtja, és csak a legjobb fejlesztőkkel (Micrograming, Big Time Gaming, Wazdan) hajlandó együttműködni. A cég kiemelt figyelmet szentel a már meglévő ügyfeleire is: promóciókat, hűségpont-rendszert, versenyekben való részvételt stb. biztosít nekik. A megítélése kimondottan jó a külföldi online játékosok körében, ezért a magyarországi sportfogadás és szerencsejáték kedvelőknek is bátran ajánlható.
Kevesebb -
Olvass tovább +
 • LVBET Magyar
 • Kompatibilitás
  browser
  android
 • Bónusz
  20,000 Ft
 • Értékelés: 3.9
 • Regisztrálj itt

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Információk a cégről és működési engedélyéről

A LVBET brand Máltán került bejegyzésre. Az lvbet.com webhely üzemeltetője a Fairload Ltd., amely szintén Máltán van bejegyezve (reg. szám: C71200; cím: 115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Malta). A cég működési engedélyét a Malta Gaming Authority (MGA) bocsátotta ki (MGA/B2C/282/2015). Ezen engedély feljogosítja a Fairload Ltd.-t arra, hogy az lvbet.com webhelyen az Európai Unió országainak bármelyikében internetes keresztül megvalósuló sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat nyújthasson. A LV BET kapcsán megemlítendő, hogy támogatja ugyan a felelősségteljes szerencsejáték programot, viszont az webhelyet működését, és a bukméker szolgáltatásainak minőségét jelenleg semmilyen független ellenőröző testület nem felügyeli.

Az LV BET elérhetősége Magyarországról

Az online bukmékert pillanatnyilag nehézség nélkül el lehet érni az országunkból LV BET alternatív link nélkül is. Vagyis a számlanyitás – azaz az LVBET regisztráció – és minden egyéb tennivaló (személyazonosság és lakcím igazolása) megoldható a https://sports.lvbet.com/en webcímen keresztül elérhető oldalon.

Kitűnő LVBET webszájt dizájn

Magától értetődően a weboldal szolgáltatásaink, funkcióinak, és részlegeinek rendeltetésszerű használatához sem szükséges LVBET alternatív link, tükör oldal satöbbi. Reményeink szerint mindez a jövőben is így marad. De ha valamiért az operátor és a webhely a magyar hatóságok célkeresztjébe kerülne, akkor igyekszünk majd a lehető legrövidebb időn belül közzétenni a honlapunkon alternatív internetes elérési utakat (LVBET alternatív link /linkek).

Pár lépéses számlanyitás – LVBET regisztráció néhány perc alatt

Az LVBET sportfogadás részlegén keresztül tudják az LV BET magyar ügyfelei a leggyorsabban megoldani a számlanyitást, ami tényleg csak pár percig tart, és teljes mértékben „akadálymentes”. A következő alfejezetben a LVBET-nél történő regisztráció lépéseit és a számla hitelesítésének menetét fogjuk bemutatni.

A felhasználói fiók nyitásának lépései & verifikáció

 • Az LV BET sportfogadás részlegének nyitóoldalán a jobb felső sarokban az LVBET belépés (login) mellett találod a „Register” feliratú gombot. Kattints rá.
 • Az űrlapon lévő mezőkbe írd be a szükséges adatokat: felhasználói név, jelszó, jelszónak a megismétlése, e-mailcím, e-mailcímnek a megismétlése, illetve bónuszkód (opcionális). Pipáld be a jelölőnégyzetet és kattints a „CONTINUE” gombra.
 • A második oldalon írd be a személyes adataidat (név, lakcím, születési dátum stb.), válaszd ki a neked megfelelő pénznemet a számládhoz, és állítsd be az egyéb opciókat (pl. a nyelvnél a magyart). Kattints a „CREATE NEW ACCOUNT” gombra.

Pár percen belül kapsz majd egy e-mailt, ami egy olyan linket is tartalmaz, amire ráklikkelve tudod megerősíteni a regisztrációdat. A számlanyitást követően ajánlatos egyből átesned az azonosítási procedúrán is. Ennek révén tudod igazolni a személyazonosságod, és a lakcímedet. Az ehhez szükséges dokumentumok másolatait a felhasználói fiókodba történő belépés után tudod feltölteni (pl. a személyid másolatát és egy közüzemi számla másolatát).

Az LV BET magyar felhasználói esetében elérhető fizetési opciók

Az LV BET regisztráció végeztével az LVBET magyar kliensei többféle módon is feltölthetik a számlaegyenlegüket. A fogadóiroda tradicionális fizetési módokat, és egyéb lehetőségeket is biztosít.

Egyenlegfeltöltéshez igénybe vehető fizetési módok

 • Bankkártyák és hitelkártyák: Visa, illetve Mastercard. A minimális befizetés 2000 HUF, a maximális befizetés 1 millió 600 ezer HUF.
 • pre-paid kártyák: paysafecard. A minimális befizetés 2000 HUF, a maximális befizetés 300 ezer HUF.
 • Skrill / Skrill 1-Tap. A minimális befizetés 2000 HUF, a maximális befizetés 1 millió 600 ezer HUF.
 • NETELLER. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió 600 ezer HUF.

Egyenlegfeltöltéshez igénybe vehető fizetési módok

 • Rapid Transfer. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió 600 ezer HUF.
 • Jeton. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió 600 ezer HUF.
 • MuchBetter. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió 600 ezer HUF.
 • Trustly. A minimális befizetés 3000 HUF, a maximális befizetés 1 millió 600 ezer HUF.

Pénzkivételhez igénybe vehető opciók

Nem tudni miért, de az LV BET magyar ügyfeleknek csupán egyetlen pénzkifizetési opciót biztosít: a banki átutalást. Ennek esetében a minimális kifizetés 6700 HUF, a maximális kifizetés 1 millió 700 ezer HUF. A LVBET sportfogadás szolgáltató a pénzügyi műveletek lebonyolításakor nem számít fel jutalékot / járulékos költségeket.

A bukméker desktop-os platformjának jellemzői

A LV BET sportfogadás oldalának dizájnja a pre-match részleg esetében meglehetősen rendhagyónak mondható, ha összehasonlítjuk más bukmékerek oldalaival. A fejléc menürendszere még aránylag jól áttekinthető, de hiányzik az online fogadóirodáknál megszokottnak számító baloldali sportág menü. A pre-match módon fogadható sportok az oldal közepén lévő szürke „boxokban” találhatók, népszerűség szerinti sorrendben, ami kimondottan zavaró.

A Live Betting részlegben kicsivel jobb a helyzet, mert itt legalább a különféle opcióknak köszönhetően be lehet állítani, hogy mi jelenjen meg a képernyőn. És az egyes mérkőzések mellett az odds-ok, illetve a legnépszerűbb piacok is láthatók. De akárhogy is csűrjük-csavarjuk a dolgot, az LVBET sportfogadás szekciójának használatát bizony meg kell szokni, és jó messzire gurulhatott el az a bizonyos gyógyszer, amikor a cég dizájnerei emellett az oldalszerkezet mellett tették le a voksukat.

Megdöbbentő, de az LVBET casino szekciója, illetve az élő casinó szekciója teljesen „rendben van”, és az embernek az az érzése támad a használatukkor, mintha egy másik szolgáltató webhelyén járna, ahol a dizájn felhasználóbarát, és minden menü, tartalom a megfelelő helyen van elhelyezve. Ráadásul mindkét részleg még magyarosítva is van, így gyerekjáték a használatuk.

Aktuális LVBET bónusz ajánlat és egyéb akciók

Az LVBET magyar kliensei miután számlát nyitottak, igénybe vehetik az új ügyfeleknek nyújtott bónuszokat is. A kezdő bónuszoknak köszönhetően nagyobb összegben fogadhatnak az oldalon és jobb nyerési esélyekkel játszhatnak a kaszinóban.

Sportfogadás LV BET bónusz

Sportfogadás LVBET bónusz az első számlafeltöltéshez

Ez a 100%-os LVBET bónusz, már 10 €-os első befizetéssel is megszerezhető. A bónuszként jóvá íratható összeg maximuma 50 €. Azonban, ha NETTELER, Skrill vagy Skrill 1-Tap metódust használsz az első számlafeltöltéshez, akkor nem veheted igénybe. A sportfogadás üdvözlő ajánlatra 12x-es megforgatási követelmény vonatkozik. Vagyis, ha mondjuk 50 €-t fizetsz be, és megkapod az 50 €-os bónuszt, akkor 100 €-ot kell 12 alkalommal fogadásokra feltenned (a min. odds 1.80), mielőtt kifizetést kezdeményezhetnél. A bónusz kijátszására 21 napot biztosít a fogadóiroda.

LV BET-es SAFE BET akár 30 € értékben!

Az LV BET a sportfogadás rajongóknak egy olyan, különleges lehetőséget is biztosít, amely SAFE BET néven fut az oldalon, és akár 30 €-ot is zsebre vághatunk vele, ha egy kombi fogadásunk egyik megtett kimenetele elúszna. Ahhoz, hogy részt vehess ebben a promócióban egy olyan kombinált fogadást kell leadnod, amiben legalább 4 kimenetelt fogadtál meg (a minimum téteknek 5 €-nak, az összesített odds-nak 3.00-nak kell lennie ahhoz, hogy megfelelj a feltételeknek). Amikor a fogadásod rendezésre kerül és csak az egyik kimeneteled vesztes, akkor a fogadóiroda akár 30 €-ot is visszafizethet neked!

SUPERDUPER BET: 20%-kal magasabb szorzók!

A fogadóiroda szakemberei minden egyes nap összeállítanak egy olyan speciális szelvényt, amely az aktuális fogadási ajánlat legizgalmasabb mérkőzéseit tartalmazza. Ha megjátszd ezt a szelvényt, akkor akár 20%-kal magasabb szorzókkal kerül kiszámítására a várható nyereményed!

Fantasztikus LV BET bónusz az online kaszinójátékok szerelemeseinek

A LV BET hatalmas összértékű üdvözlő bónuszt nyújt azon klienseinek, akik a sportfogadás helyett inkább a online kaszinó kedvelik. Ez az ajánlat tulajdonképp nem „sima” LVBET bónusz, hanem egy komplett üdvözlő csomag (Welcome Package), aminek a maximális összege 1000 €! A bónuszokat az első négy, egymást követő befizetésnél lehet igényelni. Az operátor az első befizetéshez egy 100%-os 200 €-os, a másodikhoz egy 50%-os 200 €-os, a harmadikhoz egy 25%-os 500 €-os, a negyedikhez egy 200%-os 100 €-os összeghatárú bónuszt ad. Természetesen az említetteknél jóval kisebb összegű befizetésekkel is igénylehető ez az LV BET bónusz (min. 10 € / befizetés). Viszont, aki NETTELER, Skrill vagy Skrill 1-Tap révén hajtja végre a befizetését, elveszti a jogosultságát a bónuszra.

A szerencsejáték szolgáltató a bónuszként kapott összegekhez mindegyik befizetéskor ingyenes pörgetéseket is ad (pl. az első befizetésnél 200-at, ha az ügyfél legalább 200 €-ot tölt fel az egyenlegére). Összességében 1000 ingyenes pörgetést lehet szerezni az első négy befizetéshez, amennyiben az ügyfél minden alkalommal befizeti a maximális összeget. A megforgatási követelmények teljesítéséhez a kliens által befizetett összeget + a bónusz összeget 30 alkalommal kell megforgatni nyerőgépeken (a 200%-os bónusznál 35 alkalommal). Fontos tudnod, hogy a maximum 5 €-os tétekben megtett nyerőgépes fogadások (pörgetések) számítanak bele a megforgatási követelmények teljesítésébe. Az ingyenes pörgetésekre 35x-ös megforgatási követelmények érvényesek.

Ennek az LVBET bónusz csomagnak nagyon sok egyéb kritériuma is van (pl. számos olyan játékot sorol fel a szolgáltató, amikkel játszva nem teljesíthetők a megforgatási követelmények). Emiatt arra kérünk, mindenképp olvasd el a kaszinós üdvözlő bónuszra vonatkozó Felhasználási Feltételeket, mielőtt élnél ezzel a lehetőséggel.

LV pontok

Amikor az LVBET kaszinójában egy nyerőgéppel játszol, automatikusan aktiválódik egy „szerencsekerék”, mivel hűségpontokat szerezhetsz (LV Points). A hűségpontokat készpénzre tudod beváltani (100 LV Pont = 300 HUF).

Versenyek és egyéb promóciók

A LV BET kaszinójában bizonyos időközönként olyan speciális versenyeket tartanak, amikben természetes te is részt vehetsz. Ezeknél a versenyeknél a szolgáltató megadja, hogy mely játékokkal (pl. nyerőgépekkel) játszva szerezhetsz különféle, rangsor szerinti jutalmakat (pl. ingyenes pörgetéseket, tombolajegyeket). Az LVBET-nél állandó jelleggel különböző, izgalmas promóciók is vannak, amikkel például pénzvisszatérítéshez (pl. 10%-os cash-back), különleges bónuszokhoz (pl. 25%-os reload bónusz) juthatsz hozzá.

Piacválaszték az LVBET sportfogadás részlegében

Az LVBET-ről már messziről lerí, hogy nem a kaszinóra, hanem a sportfogadásra helyezi a hangsúlyt. Ennek ékes példája a különféle sporteseményekhez nyújtott széleskörű fogadási piacválaszték, ami nem csupán a pre-match, hanem a live (élő) fogadásoknál is biztosított a fogadóiroda klienseinek.

A LV BET-nél még egy angol másodosztályú focimeccsnél is szinte az összes létező fogadási piac adott: dupla esély, eredmény és félidei eredmény piacok, gólok száma piacok, többféle hendikep, a meccs különböző időszakaira vonatkozó speciális piacok, gól szerint végeredmény / félidei eredmény, alatta-felette piacok stb. Majdnem ugyanilyen széleskörű a választék a kosárlabda, az amerikai foci, és a kézilabda mérkőzéseknél. Viszont a hazánkban oly népszerű vízilabdánál, vagy például a golfnál már korántsem ennyire jó a felhozatal. De mindezektől függetlenül kijelenthető, hogy a LVBET alapvetően nagyon jó fogadási piacválasztékkal várja a sportfogadás rajongókat.

LVBET-es sportágkínálat

A fogadóirodánál a Magyarországon is népszerűnek számító összes sport megtalálható. Ilyen egyebek mellett a labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz, a kézilabda, a vízilabda, az asztalitenisz, a Formula 1, és a jégkorong. Ezekhez a sportokhoz nyújtja a legszélesebb körű kínálatot az online bukméker fogadható sporteseményekből. A már említetteken kívül azért az olyan sportoknál is elég jónak mondható a felhozatal fogadható mérkőzések terén, mint az MMA, az ökölvívás, az amerikai futball, a snooker, a darts, a krikett, a floorball, illetve a golf. De az LV BET magyar ügyfelei e-sportokra, szörfre, bandy-re, badminton-ra, sőt, még politikai eseményekre, illetve virtuális sportokra is köthetnek a szolgáltatónál fogdásokat.

LVBET-es sportágkínálat

Élő fogadás, élő közvetítés, odds-ok, és cash out

Az LV BET sportfogadás platformján általában csak a cég ügyfelei által leginkább kedvelt sportokra lehet élőben is fogadni (foci, jéghoki, kosárlabda, tenisz). De mindezek mellett nap, mint nap van azért pár elérhető, élőben is fogadható sportesemény például bandy-hez, floorball-hoz, asztaliteniszhez vagy mondjuk snooker-hez. Az operátor odds-ai alapvetően jók, és általában csak minimális eltérést mutatnak a más fogadóirodák szorzóihoz képest. A LVBET-nél a cash-out is biztosított, így a kliensek számos sportág élőben zajló eseményénél azok lezárulta előtt hozzájuthatnak a fogdásra feltett pénzük / nyereményük egy adott hányadához. Az LV BET-nél egyelőre nem érhető el az élő mérkőzésközvetítés szolgáltatás.

Mobil oldal és mobil alkalmazások

A mobilplatformra fejlesztett oldal tesztelésekor arra a következtetésre jutottunk, hogy a pre-match sportfogadás könnyebb vele, mint a desktop-os platformmal. Mivel mobilon jobban áttekinthetők a különböző sportágak, és a hozzájuk kapcsolódó események. A kialakítása maximálisan felhasználóbarát, és minden olyan funkciót használhatunk okostelefonnal, vagy tablettel, melyek a PC-s verziónál is a rendelkezésünkre állnak. Az operátor a mobil weboldal mellett egy jól átgondolt app-ot is nyújt, viszont ez az alkalmazás csak az LVBET sportfogadás részlegéhez megfelelő, és egyelőre csupán az Android-os változat áll a bukméker klienseinek rendelkezésre.

Általános információk
Név: LV BET
Székhelyek: 115B, Old Mint Street, Valletta, VLT1515, Malta
Alapítva: 2016
Engedély szám: 46794
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Nem
Mobil app: Android, iOS
Telefon: +356 77 041 568
Élő chat: 24/7
E-mail cím: [email protected]

Ügyféladatok kezelése & a biztonság garantálása

Az LVBET-es rendszer esetében, az online adatforgalom lebonyolítását a napjainkban már kötelezőnek számító, SSL titkosítás révén oldja meg a szolgáltató. Az ügyféladatok védelmére a cég teljes körű garanciát vállal, aminek tudatában biztosra vehető, hogy azokat semmiképp nem szolgáltatja ki egy harmadik félnek.

Hogyan lehet kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?

Az oldalon az LV BET magyar és külföldi kliensei szinte bármikor igénybe vehetik az online csetet, amivel 1-2 percen belül elérhető az ügyfélszolgálat valamelyik munkatársa (agent). Emellett telefonon, e-mail-en, és online kapcsolat-felvételi űrlapon is elérhető az ügyfélszolgálat. Viszont a problémamentes kommunikációhoz, és az esetleges félreértések elkerüléséhez fontos, hogy rendelkezz idegen nyelvtudással (a társalgási szintű angol nyelvtudás pont megfelel a célra).

Összegzés

Az alábbi érvek szólnak az LVBET sportfogadás és szerencsejáték szolgálattó mellett:
 • Problémamentes elérhetőség LV BET alternatív link nélkül.
 • Magas összegű bónuszok, hűségpont-rendszer, rendszeres promóciók, izgalmas casinós versenyek.
 • A sportfogadás mellett casino és színvonalas élő kaszinó szolgáltatás is rendelkezésre áll.
 • Jókora kínálat fogadási piacokból az Európában népszerűnek számító sportokhoz, cash-out funkció, és élő fogadás.
 • Kitűnő, felhasználóbarát kialakítású mobil oldal és mobil applikáció.
 • MGA licenc.
Ellenérvek:
 • Jelenleg nincs Live Stream funkció.
 • A mobil alkalmazás egyelőre nem érhető el iOS operációs rendszerhez.
 • A pre-match fogadási ajánlat nehezen áttekinthető az asztali gépes platformon.

Néhány gyakran ismétel kérdés & válasz

📌 Miért nem tudok belépni a felhasználói fiókomba?

Elsőként mindenképpen győződjünk meg róla, hogy helyes felhasználói nevet és jelszót használunk. Ha nem vagyunk benne biztosak, ellenőrizzük a regisztráció során kapott e-mailünket. Ha erről meggyőződtünk, hogy nem követtünk el hibát, akkor győződjünk meg arról is, hogy nem volt-e bekapcsolva a Caps Lock billentyű. Ha ez sem segített, akkor mindenképpen lépjünk kapcsolatba az LVBET ügyfélszolgálatával, élő chaten, e-mailben vagy e-mail címen. Az ügyfélszolgálat készségesen és gyorsan segíteni fog nekünk.

📌 Befizettem egy összeget az LVBET számlámra, de még mindig nem látom. Mit tegyek?

Nagyon sok különféle magyarázata lehet egy ilyen problémának. Ami leggyakrabban magyarázat szokott lenni, hogy a befizetendő összeg kevesebb, mint az LVBET által meghatározott minimális befizethető összeg az adott fizetési módra. Ha ezt megvizsgáltuk, akkor mindenképpen készítsük elő a befizetést igazoló bizonylatunkat, majd vegyük fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal Élő chatben vagy e-mail címen, ahol majd a támogató csapat megoldja a problémánkat és szükség esetén jóvá is írja a számlánkon az összeget.

📌 Nem annyira ismerem még ezt az oldalt, biztonságban van a pénzem?

Természetesen igen, az LVBET egy engedéllyel rendelkező, ellenőrzött fogadóiroda, amely az általunk befizetett összeget egy külön, az ügyfelek számára fenntartott bankszámlán tárolja, a Máltai Szerencsejáték Felügyelet szabályzatának megfelelően. Ez a felügyelet engedélyezte egyébként az LVBET tevékenységét is. Így tehát garantált, hogy az általunk befizetett pénz biztonságosan, más céges pénzektől elkülönítve van elhelyezve, az nem tűnhet el, bármikor hozzáférhetünk. Ha ezzel kapcsolatban további kérdésünk lenne, keressük az ügyfélszolgálatot.

📌 Hogyan változtathatom meg a felhasználói nevem vagy a jelszavam?

A jelszó megváltoztatása rendkívül egyszerű, először kattintsunk az oldal tetején található jelszó módosítása linkre, majd kövessük az utasításokat. Ami azonban nagyon fontos, hogy sem a felhasználónevünket, sem a regisztráció során megadott e-mail címünket nem tudjuk módosítani, előbbit sehogy, utóbbiban az ügyfélszolgálat tud segíteni, ha felvesszük velük a kapcsolatot Élő chatben vagy e-mailben.

📌 Miért zárolta az LVBET a fiókomat?

Többféle ok lehet a zárolás mögött, például a mi védelmünk érdekében az LVBET blokkolja a fiókunkat, ha a jelszót egymás után öt alkalommal hibásan adjuk meg vagy éppen más biztonsági szabályt sértettünk meg. Ilyen esetben a legjobb az, ha azonnal felvesszük a kapcsolatot a fogadóiroda ügyfélszolgálatával élő chatben vagy az e-mail címükön keresztül. Ha esetleg háromszor már próbálkoztunk a jelszavunk megadásával sikertelenül, érdemes az Elfelejtett jelszó lehetőségre kattintani és új jelszót kérni, hogy elkerüljük a zárolást.

Vissza a tetejére