A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Boomerang magyar – Megbízható bukméker nagyszerű szorzókkal

A Boomerang magyar oldala egyre nagyobb népszerűségre tesz szert hazánkban is, ami nem érdemtelen. Nem elég, hogy számtalan sportfogadási eseményre fogadhatunk sok tucatnyi piacon, de versenyek és promóciók is várják a magyar játékosokat minden időpillanatban....
De a hangzatos szavak után jöjjenek a részletek! Megnézzük a következőkben, hogy mit tud a Boomerang sportfogadás, milyen a mobil elérhetőség és milyenek az elérhető promóciók.
Kevesebb -
Olvass tovább +

*F. Feltételek érvényesek! 18+

Boomerang sportfogadás – Engedéllyel bíró megbízható bukméker

A Boomerang Magyarországon is elérhető oldala mögött a szerencsejátékos szektorban jól ismert Rabidi N.V. cége áll, amely elég sok hasonló oldalt üzemeltet már régóta megbízhatóan. Ezt a platformot a Curaçaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye mellett üzemelteti, ami a szerencsejátékos engedélyek között az egyik legjobbnak számít. Az engedély érvényessége ellenőrizhető is a felügyelet oldalán.

Boomerang sportfogadás

Boomerang vélemények – Elérhető az oldal Magyarországon?

A Boomerang vélemények is alátámasztják azt, hogy a játékosok nem igazán szeretnek kerülőutakat járni egy oldal eléréséhez. Szerencsére nem is kell, a Boomerang ugyanis Magyarországról könnyedén elérhető, egyszerűen beírjuk a címet a böngészőbe és már megy is a betöltés. És ahogy látható is, ha véletlenül blokkolásra kerülne az eredeti cím, bőven lesz alternatív link, amelyeken keresztül még majd hozzáférhető lesz a fiókunk.

A Boomerang regisztráció menete – Gyors és egyszerű

A Boomerang regisztráció vonatkozásában nem igazán kell nagyon komplex dolgokra számítanunk, ha regisztráltunk már valahol a neten korábban bármilyen oldalon, akkor itt sem lesz meglepetés. A lépések a folyamatban a következők:

 1. Kattinsunk indításként a Csatlakozz feliratú gombra a jobb felső sarokban.
 2. Válasszuk ki a Boomerang bonus sportfogadási ajánlatát.
 3. Adjuk meg az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és a választott jelszavunkat. Plusz itt kell elfogadnunk a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot is.
 4. Ezután még egy képernyő van a regisztrációs folyamatban. Itt kell megadnunk a teljes nevünket, a születési dátumunkat, a nemünket, az országunkat, a lakcímünket, a telefonszámunkat és a pénznemünket.
Boomerang regisztráció

Ezután már csak a Hozz létre egy fiókot feliratú gombra kell kattintanunk és máris tagok lettünk a Boomerang magyar oldalán. Viszont a Curaçaói Szerencsejáték Felügyelet és a tisztességes szerencsejátékos oldalak követelményeinek megfelelően majd még szükség lesz arra, hogy dokumentumokkal igazoljuk személyi adatainkat és lakcím adatainkat is. Ezt mindenképp meg kell tennünk mielőtt pénzügyi tranzakciót tudunk majd végrehajtani az oldalon. A hitelesítési folyamat egyszerű és általában a dokumentumaink átnézése is gyorsan jóváhagyásra kerül.

Pénzügyek tekintetében elég nagy a kínálat

A Boomerang sportfogadási oldal a gyors kifizetést biztosító platformok közé tartozik, teszik mindezt ráadásul a fizetési módok egészen jó kínálata mellett. Ezt azt jelenti, hogy a napjainkban népszerű fizetési módok többségét meg fogjuk találni a felületen. A Boomerang fizetési módok aktuálisan a következők:

 • Visa és Mastercard bankkártyák
 • Skrill, NETELLER, MiFinity, MuchBetter, Jeton e-pénztárcák
 • Előre feltöltős kártya, azaz paysafecard
 • Banki átutalás
 • Online banki utalási módok
 • Ripple, Bitcoin, Litecoin, Ethereum, DAI, Bitcoin Cash, USD Coin, Tether kriptovaluták

A minimálisan befizethető összeg 5-8 ezer forint között van fizetési módtól függően, viszont a feltöltés sebessége azonnali, ahogy a befizetéseknél általában lenni szokott. Célszerű már a regisztráció után befizetést végrehajtani, hogy azonnal mehessen a valódi pénzes játék. Ha Boomerang Bónusz ajánlatot igénybe akarunk venni, akkor a bónusz feltételeire is figyeljünk! Maga a befizetés menete a következő:

 1. Ahogy regisztrálunk és belépünk az oldalra, a jobb felső sarokban már látni is fogjuk a befizetési menüpontot;
 2. Válasszuk ki a használni kívánt fizetési módot;
 3. Adjuk meg azt az összeget, amit be akarunk fizetni;
 4. Adjuk meg a szükséges adatokat és hajtsuk végre a szolgáltató által esetlegesen elvárt azonosítási lépéseket és máris teljesült a tranzakció!

A Boomerang kifizetés tekintetében a feldolgozás menete attól függ, hogy milyen fizetési módot választunk, hiszen például a bankkártyás fizetési módoknál a teljesülés akár 3-5 nap is lehet, míg kriptoknál azonnali a tranzakció feldolgozása. A kifizetés menete egyébként szinte ugyanaz, mint a befizetéseknél, persze azért jó ha egyenleg van a számlánkon.

 1. A jobb felső sarokban, a profilunknál van egy Kifizetés menüpont, ide kattintva kezdhető a folyamat;
 2. Válasszuk ki a fizetési módot, amelyet használni akarunk a kifizetéshez;
 3. Adjuk meg a kifizetni kívánt összeget;
 4. Kövessük az utasításokat, amelyek az adott fizetési mód esetén szükségesek a tranzakció végrehajtásához és már csak várnunk kell a teljesülésre.

A minimális kifizetési összeg 5000 Ft. Ne feledjük, hogy egyes fizetési módok nem állnak rendelkezésre befizetésekhez, csak kifizetésekhez – például a banki átutalás.

Boomerang bónusz új fogadóknak és más promóciók

Akár Boomerang app segítségével regisztrálunk, akár asztali gépről, az üdvözlő bónusz ajánlatára mindenképpen érdemes lecsapni, ez jelentősen megnöveli a kezdőtőkénket az első fogadásokhoz. Az aktuálisan elérhető bónuszok a következők a felületen:

 • Az első befizetési bónusz a befizetés vonatkozásában 100%-os, akár 35000, forint, ami teljesen megszokott ajánlat a sportfogadás világában;
 • Van újratöltési bónusz is, hetente 50%-os, akár 150 ezer forintos bónuszt markolhatunk fel;
 • A pénzvisszatérítési, azaz cashback bónusz keretében a heti veszteségeink 10%-át, akár 150 ezer forintot is visszaszerezhetünk;
 • Akkumulátor típusú fogadásokat a Boomerang 100%-osan megtámogat;
 • 5,2 millió forintos összértékben vannak sportjackpotok és vannak szezonális akciók.

A hagyományos piacoktól kedve a speciálisokig minden van a Boomerangon

A Boomerang sportfogadási felülete még a Boomerang applikáció segítségével is eléggé jól átlátható és ismerős érzést biztosít. A bal oldalon láthatjuk az elérhető sportágakat, középen pedig az adott aktuális fogadható eseményeket – azokra kattintva pedig jönnek a fogadási lehetőségek. Egy-egy népszerűbb és izgalmasabb sportesemény esetén itt akár sok száz fogadási lehetőséget is találhatunk, például labdarúgás vagy kosárlabda vonatkozásában. Úgy mint büntetőlapos fogadások, egyéni fogadások, végeredményes vagy félidős fogadások és így tovább. De még a ritkább sportágaknál is biztosan találunk pár darab fogadható piacot, szóval ezzel itt nem lesz gondunk.

Boomerang rengeteg sportot kínál fogadáshoz

A Boomerang minden időpillanatban 30-nál is több sportág eseményét kínálja fogadásra, köztük a népszerű sportokat, mint labdarúgás, jégkorong, röplabda, boksz, de olyan kevésbé ismert sportokat is, mint kabaddi, MMA, bandy vagy éppen biatlon. És ezek még csak a hagyományos sportágak, külön menüpont alatt érhetjük el az éjjel-nappal non-stop zajló virtuális sporteseményeket és a rengeteg e-sport fogadási eseményt. Ha pedig tényleg extrára vágyunk, akkor irány a speciális alkategória, ahol politikai fogadások vagy éppen díjátadós fogadások is elérhetőek időről-időre.

Boomerang népszerű sportok

Fogadás menete az oldalon

Ha a regisztráció/belépés folyamatát nem számoljuk, akkor igazából talán 1 perc sem kell ahhoz, hogy ezen a felületen is játékba küldjünk egy fogadást. Mindössze a következő lépéseket kell végrehajtanunk:

 • Keressük meg a sportágak listájában a minket érdeklő sportot vagy a középen ajánlott események közül válasszunk;
 • Ha megvan a minket érdeklő esemény, akkor keressük meg ezen belül a fogadási piacot, amire tippelni akarunk;
 • Kattintsunk az adott kimenetel szorzójára és máris a jobb oldalon megjelenő virtuális szelvényre került;
 • Adjuk meg a tétet és már fogadhatunk is.

Persze ez a legegyszerűbb fogadási forma, ha több eseményt teszünk egy szelvényre, akkor már „Többszörös” fogadásról beszélünk, ha pedig kombinálni is akarunk, akkor „Rendszer” típusú fogadást küldhetünk játékba.

A Boomerang élő fogadási opciói is nagyon jók

live_tv

A normál online sportfogadási lehetőségekhez képest az élő fogadási lehetőségek jóval nagyobb lehetőséget vonultatnak fel, hiszen ilyenkor az adott esemény menete során tudunk alkalmazkodni fogadásainkkal a történésekhez. A Boomerang élő fogadás lehetőségei két módon érhetőek el:

 • Van egy Élő feliratú fül a fogadási felület közepén
 • Az adott sportágak/események melletti Élő felirat jelzi, hogy élő eseményről van szó

Ezekre az eseményekre is pontosan ugyanúgy fogadhatunk, mint a hagyományos meccs előtti fogadások, csak itt nagyjából bámikor beszállhatunk, akár jóval több információval a birtokunkban. Virtuális animált eredménykövetés van az oldalon, élő közvetítésre viszont ne nagyon számítsunk, max. e-sportok és virtuális sportok vonatkozásában.

A fogadás mobilról megfelelő és problémamentes

phone_android

Ma már a sportfogadók többsége mobilról szeret fogadni, így a Boomerang is szinte egyértelmű, hogy elérhető mobil eszközről. Használhatunk akár tabletet, akár okostelefont is, a felületet megnyitva a webes böngészőben azonnal látni fogjuk, hogy a felület megfelelően optimalizálásra került. Android és iOS operációs rendszerek tekintetében is ugyanaz a helyzet, szóval összességében elmondható, hogy mobilról is gond nélkül használható a felület. Fogadhatunk, beléphetünk, bónuszt igényelhetünk és így tovább. Viszont ami fontos, hogy Boomerang alkalmazás natívan nem érhető el, csak a webre optimalizált verziót használhatjuk.

A biztonság kérdése nem kérdés a Boomerangnál

security

A Boomerang tekintetében nem csak a tulajdonosi háttér és a Curaçaói Szerencsejáték Felügyelet engedélye jelent biztonságot, hanem az is, hogy minden kommunikáció a szerver és a fogadók között SSL alapú titkosítással működik. Emellett többféle tűzfal is védi az adatainkat és a pénzünket. Ha pedig a felelősségteljes szerencsejáték kérdése is foglalkoztat minket, akkor örömmel fogjuk látni, hogy a Boomerang ezzel is kiemelten foglalkozik.

Elég jó az ügyféltámogatás?

Aktuálisan a következő módokon kérhetünk segítséget a Boomerang oldalán ha kérdésünk van vagy problémával szembesülünk:

 • Élő chat – a jobb alsó sarokban és az alsó menüsoron érhető el az online ügyfélszolgálat, amely éjjel-nappal, a hét minden napján biztosít segítséget. Fontos, hogy csak angol nyelven működik a dolog.
 • E-mailt is írhatunk a [email protected] e-mail címre, ez egy lassabb kommunikációs csatorna, de innen is számíthatunk belátható időn belül egy korrekt válaszra.
 • Ami még fontos lehetőség, az az alsó menüsoron elérhető FAQ menü, ahol pár korábban feltett kérdésre megtalálhatjuk a választ. Mi úgy láttuk, hogy ezen azért még lehetne bővíteni, mert túlságosan sok kérdés nincs még.
Általános információk
Név: Boomerang
Székhely: Curaçao, CW
Alapítás éve: 2019
Engedély száma: 8048 / JAZ
Élő fogadás: Igen
Élő közvetítés: Igen, részben
Mobil applikáció: Nincs
Telefon: Nincs
Élő chat: 24/7
Email cím: [email protected]

Zárszó

thumbs_up_down

Mit is mondhatnánk zárszóként a Boomerang sportfogadási oldaláról? Nagyon korrektül összerakott kis oldal, ami jól használható mobilról is, elég sok fogadási eseményt és piacot tartalmaz, ráadásul magyar nyelvre is optimalizált. Hiányosság talán az ügyfélszolgálat esetén a komplexebb kérdések kezelése a GYIK-ben vagy hogy nincs natív mobil app, de összességében mégis itt megtalálja mindenki, amire szüksége van egy jó fogadáshoz. A fogadásokat korrekt promóciók is támogatják, de semmi piacon kiemelkedő ajánlat – „jó munkás” oldal a Boomerang.

GYIK

📌 Milyen pénznemeket lehet használni a Boomerang oldalon?

A Boomerang sportfogadási oldalán elég sok különféle pénznemet használhatunk, így magyar forintot vagy eurót is. Nagyon fontos azonban, hogy ha egyszer elkezdtük valamelyiket használni, akkor már csak az ügyfélszolgálat segítségével tudjuk ezt módosítani.

📌 Van befizetés nélkül ingyenes sportfogadási bónusz a Boomerangon?

Aktuálisan a Boomerang oldalán nincs olyan sportfogadási bónusz, amely befizetés nélkül vehető igénybe. De érdemes nyitott szemmel járni és figyelni azokat az elérhetőségeket, amelyeket megadtunk a regisztrációnál, mert hűséges játékosként akár kaphatunk ilyen ajánlatot.

📌 Mit jelent a Boomerang Cashback?

A Boomerang sportfogadási bónuszok között a cashback ajánlat azt jelenti, hogy egy adott időszak során elszenvedett veszteségeink bizonyos százalékát egy bizonyos összegig visszakaphatjuk. 10%-os ajánlatokra kell gondolni.

Vissza a tetejére