A LEGFRISSEBB FOGADÁSI AJÁNLATOK KÖZVETLENÜL A POSTAFIÓKODBAN

Szeretnél első kézből értesülni minden alkalommal arról, ha a kedvenc fogadóirodádnál promóció fut? Az olvasóink exkluzív tippekhez és bónuszokhoz kapnak hozzáférést, emellett folyamatosan értesítjük őket a legfrissebb sporthírekről, érdekességekről, és a legjobb szolgáltatók kiadványairól.

Az adataidat senkinek nem adjuk el és nem osztjuk meg másokkal. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

A kosárlabda fogadás alapvető tudnivalói

A kosárlabda egy rendkívül népszerű sportág a világon, emberek milliói nézik a mérkőzéseket a különféle ligákból és bajnokságokból minden héten. Ebből kifolyólag a bukmékerek is rengeteg fogadási típust és piacot kínálnak, amelyekben minden érdeklődő megtalálja a neki leginkább ígéretes eseményeket, piacokat. Értelemszerűen a legnépszerűbb liga a világon a kosárlabda NBA, amely az Egyesült Államok Kosárlabda Szövetségének bajnoksága.

Olvass tovább +

Miután csak ebben a bajnokságban 82 meccsből áll egy szezon, értelemszerűen óriási mennyiségű mérkőzésből választhatunk és akkor még nem beszéltünk az amerikai egyetemi bajnokságról vagy az európai ligákról, közte a különösen erős spanyol ligáról. A legnépszerűbb fogadási típus az ún. „spread”-típusú fogadás, amikor nem csak azt kell eltalálnunk, hogy melyik csapat nyeri a mérkőzést, de azt is, hogy hány ponttal.

Kevesebb –

Magyar online kosárlabda fogadás oldalak 2022

# Bukméker Nyelv Útmutató Fogadási piacok Bajnokság Bónusz % Bónusz Regisztrálj
20bet
20bet 40+ 60+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Rabona
Rabona 30+ 25+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
LibraBet
LibraBet 15+ 25+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
22bet
22bet 40+ 60+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
CampoBet
CampoBet 15+ 25+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
Powbet
Powbet 20+ 30+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
HOT.BET
- 25+ 70+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
FEZbet
FEZbet 5+ 6+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
1bet
1bet 25+ 10+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
Casinia
Casinia 12+ 5+
100%
50,000 Ft
Fogadj most
18bet
18bet 25+ 10+
100%
40,000 Ft
Fogadj most
bet365
bet365 35+ 40+
100%
15,000 Ft
Fogadj most
*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.
LVBET
LVBET 50+ 10+
200%
20,000 Ft
Fogadj most
EnergyBet
EnergyBet 45+ 12+
100%
100 %
Fogadj most
Sportaza
Sportaza 25+ 10+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Unibet
Unibet 15+ 15+
100%
10,000 Ft
Fogadj most
Betfair
Betfair 70+ 20+
100%
16,000 Ft
Fogadj most
bwin
bwin 55+ 15+
100%
20,000 Ft
Fogadj most
Wazamba
Wazamba 15+ 25+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Betinia
Betinia 20+ 30+
100%
35,000 Ft
Fogadj most
Zulabet
Zulabet 30+ 25+
100%
35,000 Ft
Fogadj most

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A kosárlabda fogadás népszerűségét tekintve nem csoda, hogy rengeteg a lehetőség

A kosárlabda azon sportágak egyike, amelyek bármely fogadóiroda kínálatában biztosan megtalálhatóak lesznek, igazából köztük a különbség abban van, hogy a kosárlabda NBA mellett mely egyéb bajnokságokból biztosítanak elérhető lehetőségeket és milyen piacokat találhatunk meg az adott online fogadóiroda oldalán. A következőkben megnézünk öt bukmékert a kosárlabda fogadás szemszögéből.

22bet

Az oldal belépési bónuszok tekintetében is kiemelkedő, de ha fogadási eseményeket keresünk kosárlabda meccs kategóriában, akkor is nagyon jó helyen járunk, rengeteg ligára fogadhatunk (megdöbbentő, de még ruandai kosárlabda is van az oldalon!) és az NBA-meccsek kapcsán elérhető fogadási típusok és piacok szinte végtelenek, alig győz végiggörgetni rajtuk az ember, van itt minden a páratlan-páros fogadásoktól kezdve akár a negyedenkénti különbségek megtippeléséig.

Üdvözlő bónusz:35,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
bet365

Az egyik legnépszerűbb sportág fogadási szempontból a kosárlabda és ez ezen fogadóiroda kínálatában is meglátszik. Nem elég, hogy az NBA esetén minden mérkőzés fogadható és élő eredménykövetéssel elérhető, de komoly statisztikákat is találhatunk erről a ligáról. Ami különösen durva az az egyéb kínálat, hiszen európai másodosztályoktól elkezdve ázsiai és karibi ligák mérkőzéseit is megtalálhatjuk az oldalon, úgyhogy biztosan nem fogunk unatkozni, ha itt akarunk kosárlabdára fogadni.

Üdvözlő bónusz:15,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+

*Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.Számlanyitási ajánlat. Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Unibet

A labdarúgás után az oldal kosárlabda kategóriában kínálja a legtöbb eseményt és piacot és ami óriási érv eme fogadóiroda mellett az az, hogy a legtöbb meccsre streaming is elérhető és ne csak kosárlabda NBA-re gondoljunk, indonéz ligától kezdve szinte mindent tudunk élőben követni. A fogadási típusok hasonlóak a többi oldaléhoz, a szorzók jók és belépési bónuszban sem panaszkodhat ez a bukméker, úgyhogy teljesen jó, ha itt akarunk kosárlabdára fogadni.

Üdvözlő bónusz:10,000 FtJátssz most *F. Feltételek érvényesek! 18+
MELbet

Nem a legkiemelkedőbb oldalról van szó, ha a kosárlabdát nézzük, de azért bőven vannak események és elérhető fogadási típusok, kissé zsúfolt az események listájának felülete, de ettől függetlenül, ha kosárlabdára akarunk fogadni, teljesen jó kezdőpont ez a bukméker is. A belépési bónusz elfogadható, szorzókban nem marad el más oldalaktól, időnként legalább eredménykövetéses élő közvetítés is van, úgyhogy ha még nem tudjuk hol fogadjunk, ez az oldal is teljesen elfogadható választás.

Betclic

Teljesen elfogadható oldal a kosárlabda fogadás szempontjából, a legnépszerűbb ligák elérhetőek és elég sok fogadási típust is találhatunk, ami szintén jó az oldalon, hogy van élő fogadás, folyamatosan változó szorzókkal. Így a megfelelő kosárlabda fogadási stratégia kiválasztásával akár komolyabb pénzeket is szakíthatunk itt is, ha odafigyelünk és ismerjük a csapatok dinamikáját, a játékosok teljesítményét. Ez a bukméker szintén elfogadható belépési bónuszt kínál, tehát összességében teljesen megfelel a kosárlabda fogadás elkezdéséhez.

Hogyan fogadjunk a kosárlabdára?

Ahogy szinte minden fogadásnál, úgy a kosárlabda sportág esetén is elmondható, hogy mielőtt nekiállunk, azért érdemes feltérképezni az adott bajnokságot, a csapatokat, hiszen már a legegyszerűbb statisztikai mutató is nagyon sokat segíthet, hogy ne veszítsünk. Gondoljunk itt arra, hogy az NBA esetén, ha nem vesszük figyelembe mondjuk az elmúlt 10 meccs eredményét, hanem mondjuk csak megérzés vagy az előző meccs alapján fogadunk, akkor simán lehet, hogy figyelmen kívül hagyunk egy megdöbbentően jó hazai győzelmi sorozatot.

Tegyük fel tehát, hogy az alapokkal már tisztában vagyunk, ekkor jön a képbe az, hogy megpróbáljuk kiválasztani, milyen típusú fogadás fekszik nekünk, milyen kosárlabda fogadási stratégia alapján próbálunk meg játszani. Valakinek az élő fogadás jön be a legjobban, de vannak, akik a statisztikák böngészése alapján képesek meghatározni, hogy nagyjából milyen különbség lesz a csapatok között a mérkőzés végefelé.

Melyek a kosárlabda fogadás fő típusai?

Értelemszerűen a legegyszerűbb fogadási forma az, amikor szimplán csak megtippeljük, hogy ki nyeri a mérkőzést – vegyük figyelembe, hogy mondjuk a labdarúgással ellentétben azért a kosárlabdánál a döntetlen nem gyakori kimenetel, így pedig nem is fizet keveset.

 • A kimeneteles fogadás egyik speciális vállfaja (egyébként talán a legnépszerűbb fogadási forma), amikor nem csak a győztest tippeljük meg, hanem azt is, hogy mennyivel fog az adott csapat nyerni.
 • Természetesen elérhető a kosárlabda hendikep fogadás ennél a sportágnál is, ennek van több változata, például amikor csak három lehetőségünk van (hat előnye van egyik vagy a másik csapatnak, illetve bármi más), de a hendikeppel akár 12 változatig is elmehetünk.
 • Értelemszerűen jelen van a kosárlabda pontszám fogadás is, sőt elég népszerűnek számít, itt az adott csapat pontjaira, a teljes összpontszámra, de akár a negyedenkénti pontokra is tippelhetünk – de akár azt is megpróbálhatjuk megmondani, hogy ki éri el először a húsz pontot.
 • És akkor még nem beszéltünk a kevésbé a mérkőzésre, inkább játékosokra fókuszáló fogadási lehetőségekről, amikor megpróbálhatjuk megtippelni egy játékos pontjainak, eladott labdának, lopásainak, zsákolásainak számát, vagy azt, hogy ér-e el dupla-duplát vagy tripla-duplát a meccsen.
 • Csapatokra is fókuszálhatunk, hiszen egyáltalán nem szükséges megmondanunk, hogy melyik csapat nyer, elég ha eltaláljuk, hogy egy kiválasztott csapat hány pont körül dob, mennyinél dob többet vagy akár páros-páratlan számú pontja lesz a végén.
 • És természetesen lehet fogadni hosszútávon is, főleg NBA esetén népszerű ez a fogadási forma, amikor azt mondjuk meg a szezon elején vagy akár a közepén, hogy melyik csapat lesz a végső győztes. Ennek kicsit szofisztikáltabb vállfaja, amikor azt tippeljük meg, hogy egy adott csapat eljut-e legalább a rájátszásig mondjuk.

Élő fogadások kosárlabda esetén

Kosárlabda fogadási piacok

Ahogy néhány bukméker bemutatása esetén láthattuk, ma már szinte minden magára valamit adó iroda kínál élő közvetítést, streaminget kosárlabda fogadás esetén, de ha ez nem lenne elég, mondjuk NBA vagy a legnagyobb európai ligák esetén 100%, hogy találunk olyan helyet, ahol akár ingyen élőben nézhetünk egy mérkőzést. És ugyebár ha élőben nézzük a meccset, akkor jóval könnyebb átérezni az adott találkozó dinamikáját, így könnyebben tudunk reagálni és fogadni. Értelemszerűen a szorzók annál kisebbek és egyértelműbbek lesznek, minél közelebb a meccs vége, de ha odafigyelünk, akkor az élő fogadásból masszívan profitálhatunk.

Az esetek többségében egyébként ugyanúgy tudunk fogadni különbségre, játékosokra, végeredményre akár a meccs közepén, mint az elején és itt célszerű megragadni az olyan lehetőségeket, mint a nagy sztárok nyerni akarása – hiszen, ha az esélytelenebb csapat megy is félidőben, az öltözőben lezajló események okán simán lehet, hogy az esélyesebb csapat lenyom egy 20-0-s rohamot a harmadik negyedben és máris jelentősebb összeggel gazdagodhatunk, ha az esélyesebb hátrányánál szálltunk be félidőben.

A kosárlabda népszerűsége és a különféle fogadások gyakorisága

Ahogy már volt róla szó, a kosárlabda messze a második legnépszerűbb fogadási sportágnak számít, ez meglátszik a fogadóirodák eseményeinek számán is, valamint azon is, hogy mennyien fogadnak ilyen meccsekre. Kérdés nélkül a kosárlabda NBA a legnépszerűbb liga az összes közül, a fogadások jelentős részét ezen mérkőzésekre adják le és az ún. „spread”-típusú fogadás a legnépszerűbb, azaz nem csak a kimenetelt, hanem a különbséget is megpróbálják eltalálni a fogadók.

Szintén népszerűnek számít a hosszútávú fogadás, Magyarországon is nagyon sokan próbálják meg a szezon előtt megmondani, hogy ki nyeri az aranygyűrűt az amerikai szezon végén.

Magyar fogadók és a kosárlabda fogadások

A magyar fogadók körében is az amerikai liga a legnépszerűbb kérdés nélkül, meglepő módon nagyon sok magyar fogadó megpróbálja azt is megmondani, hogy ki nyeri majd az aranygyűrűt az amerikai szezon végén. Emellett a magyarok fogadásai a magyar csapatok mérkőzéseire, a magyar elsőosztály találkozóra érkeznek nagy számban, de szintén népszerűségnek örvendenek a válogatott meccsek, a különféle nemzetközi sorozatok.

Egyre népszerűbbé válik az élő fogadás is, hiszen minden fogadóiroda kínál ilyen lehetőségeket, de ettől függetlenül a magyar fogadók még elég hagyományszeretők, azaz főleg a kimeneteles fogadások a népszerűek a mai napig.

Néhány megfontolandó stratégia és tipp kosárlabda fogadáshoz

Miután rengeteg az esemény és a fogadási típus, így könnyen lyukra futhatunk, ha nem figyelünk oda arra, hogy miként fogadunk, érdemes elég gyorsan elköteleznünk magunkat egy bizonyos stratégia mellett és mindenképpen kezdjünk el elmélyülni a statisztikákban és a napi hírekben, hogy belsős információkhoz jussunk, amelyek előnyben részesítenek minket más fogadókkal szemben.

Néhány jótanács a megfelelő kosárlabda fogadás stratégia kiválasztásához:
 • Érdemes a statisztikák alapján megfigyelni, hogy mely csapatok erősek hármasokban és melyek szerzik pontjaikat a festékből, mondjuk betörések után, hiszen utóbbi azért jóval megbízhatóbb és valószínűbb papírformát ígér.
 • Gyakori stratégia az éllovasok sorozatainak figyelése, hiszen egy esélyes csapat hazai veresége szinte egyértelművé teszi, hogy a következő idegenbeli meccsen ez az alakulat keményen odateszi majd magát.
 • A sorozatok figyelése azért is fontos, mert bármely csapatról is beszélünk, hazai közönség előtt senki nem szeret veszíteni, azaz ha mondjuk az utolsó helyek környékén álló csapat egy rossz sorozat után fogadja otthon egy közvetlen riválisát, akkor érdemes megfontolni a sikerét.
 • Nagyon fontos a kezdők figyelése is, hiszen az NBA-ben is láthattuk, hogy a korábban domináló csapat legjobbjainak sérülései után egy pillanat alatt a liga leggyengébbjei között találta magát.
 • És végül ne felejtsük el, a favoritok azért favoritok, hiába jönnek hírek fantasztikus morálról és lelkesedésről, jól gondoljuk át milyen híreket és hogyan értelmezünk.

Egyéb népszerű sportok

Vissza a tetejére